2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yapacak birşey yok canim bebek büyüğümde gobislerimizde büyüyor dert etme bende aynı senin anlattığın gibiyim

Cinsiyet ogrenebilen var. Haziran bası anneler genelde netlesmis, ama 20 Haz olup da kendini gosteren bebekler de var. Ben ogrenemedim daha.

bende öğrendim cumartesi ikili test için gittim doktor hemen gördü pipisi var bu bebişin dedi ama ikili test yaptıramadım kızlar doktorum hastanede yaptırmamı tavsiye etmedi 300 tl ye maloluyo dedi.ssk da yaptır bana getir dedi çarşambaya randevu aldım gidicem ssk ya bakalım

08 Aralıkta kontrolüm vardı. daha biz sormadan bebeğiniz kız dedi doktorumuz ve yüksek bir ihtimal olduğunu söyledi ama ben 16. haftayı bekleme taraftarıyım değişebilir tahminler diyorlar...

Allah razı olsun bebeğim..

valla ilk görüşte dedim ki bu yakışıklı delikanlı da kimin bebişi

Allah razı olsun canım benim,çok tatlısınız..
Dr da dedi erkek olsun bizim olsun ama net değil dedi.

Ben de fuara gitmeyi düşünüyorum annemle birlikte, hatta indirimli davetiye için bugün internetten başvurdum.

ZİYARETÇİ MERKEZİ İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı isteyen olursa başvurabilir.

Şimdiden bir alış veriş listesi hazırlamaya başladım, maliyet hesaplaması yapmak lazım o yüzden gidip araştırma yapacağım.
Bu arada Eminönündeki Havuzlu hana gittim arkadaslar hafta sonu hava da güzeldi çok kalabalıktı. Kendinizi özel hissedemezsiniz her yer hamile kaynıyor
Kıyafetlerde fiyatlar uygun gibi, özellikle toplu alımlarda ciddi pazarlık yapabiliyorsunuz, bebek süslemerinde ciddi çeşit var hangisini alacağınızı şaşırırsınız:44:
Her marka her çeşit bebek eşyası var sadece mobilya karyola pek yok sadece sepet beşikler var.
Pusetlerde fiyatlar internete göre fazla gibi geldi örneğin internette 450 civarı fiyatı olan bir puseti orda sordum 650 nakitte dediler.
Hamile kıyafetlerinde pijama gecelik vs var günlük kıyafet yok ve bu takımlarda internettekinden pahalı.
Benim sorduğum ana kucağı, oyun halısı gibi parçalar ya internetteki fiyat ya da daha pahalı, tabii her marka var Çin malı ya da düşük kaliteli ellerinde kalan ürünleri çok daha ucuza veriyorlar.

Dopktorum banada yaptırmak isteyip istemediğimi sordu.. ben epeyce araştırdım ikili test sadece bebğin zekası için bakılan bir test ve anne karnında tedavisi olan rahatsızlıklar değil bebeğin doğumuna engel bir durumda değil.. Bu nedenle eğer zeka geriliği ihtimali olsa dahi bebeğini aldırmayı düşünmeyen anneler var ise ikili testi yaptırmamalarını doktorlar anlayış ile karşılıyormuş... Bende bu şekilde düşünen bir anne adayı olduğum için sonucu %100 doğru çıkmayan ve yanılma payı olan bir testi yaptırmak istemedim.. Doktorum 4 boyutlu ultrasonun daha önemli olduğunu anne karnında eğer tedavisi gerekecek bir rahatsızlık söz konusu ise bunu dört boyutluda zaten görebileceklerini iletti... Tabii ki tercih meselesi ben sadece paylaşmak istedim...

inşallah sağlıklı bebeişlerimiz olacak...

yanı ben devlet hastanesınde yaptırdım zaten en garantısıde o makınaları daha buyuk

ama doktorum dedi ki devlete gittiğinde sakın ben özele gidiyorum ama fiyatları pahalı olduğu için tahlilleri burada yaptırıcam deme azarı yer cıkarsın dedi.

kız hakıkaten ole oldu..benım dr bana testler verdı bunları devlete yaptır dedı
bende gıttım bı guzel devlete dr umun yazdıgı testlerı cıkardım
dedım bu tedtlerı yaptırmak ıcın geldım ben
dr ıktırdı ben kendım yaparım dedı
dr un kım dedı soledım
bıde kalca sıkayetımı sordum ben yardımcı olamam dedı neden dedım
sen tamamen buraya gelırsen anca o zaman yardımcı olurum dedı
nasıl sınır oldum anlatamam

Daha önceden spor yapıyor muydun?Çünkü arkadaşımın doktoru daha önce aktif spor yapmıyorsan yapma demiş yalnızca hızlı tempo yürüyüşe ok. diyorlar, daha önce spor yaptıysanız yapabilirsiniz diyorlar.Bende hamile pilatesi yapmak istiyordum o yüzden gitmiyorum, hafif ağırlıkda olsa tehlikeli olmaz mı yani sadece 9 ayda çok güçsüz kalmaz ki kollar..Bende doktoruma sorucam pilatesi yap derse başlıcam çünkü havalar soğuk dışarı çıkıp yürüme şansım olmuyor, spor salonunada üşeniyorum gitmeye boşuna 1 buçuk senelik ödemiştim daha önce , toplam 10 defa falan gittim yazık yani.. o yüzden evde hamile pilatesi cdleriyle idare edebilirim..

bana 12. haftada söyledi doktorum kendinden baya emindi ama kız tahminlerinde yanılma payları yüksek olabiliyormuş :)

inşallah sende ilk kontrolde öğrenirsin...

ınsallah ben 12+3 de gıtmıs olucam dr a ama sanırım solemez
cunku bır sonrtakınde demıstı
ya bu haMILELIK COK UZUN SURUO YAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…