Eki Görüntüle 572773 Eki Görüntüle 572775
Herkese günaydın.. İyi bir hafta bizim olsun..
Cinsiyet tahminlerini alabilirim arkadaşlar..
Eki Görüntüle 572773 Eki Görüntüle 572775
Herkese günaydın.. İyi bir hafta bizim olsun..
Cinsiyet tahminlerini alabilirim arkadaşlar..
Günaydın kızlar. Şimdi siz söyleyince gittim baktım mayıs annelerinin göbişlerine maşallah.
Benim çok erken fırladı göbeğim ama çok fazla büyümedi sonra. Sadece top gibi olan kısım yukarı doğru çıkmaya başladı.
Yanlarda hiçbir şey yok öne doğru uzayan füze gibi bir karnım var.
Bizde mi bir topik açsak haziran annelerinin göbişleri diye ne yapsak.
Günaydın arkadaslar nasilsiniz kizlar sizde kabiz oluyor musunuz
Cinsiyet ogrenebilen var. Haziran bası anneler genelde netlesmis, ama 20 Haz olup da kendini gosteren bebekler de var. Ben ogrenemedim daha.
ben 2 aydır kabızım geçmiyor hiç kabızlıktan göbeğim cıktı
en son ben ogrencem sanırım
Cinsiyet ogrenebilen var. Haziran bası anneler genelde netlesmis, ama 20 Haz olup da kendini gosteren bebekler de var. Ben ogrenemedim daha.
Bulantı saçlardan dolayı mı olurmuş ki???
Evet cnm saçlardan yaşlılarımızdanda hıc dymadınmı?
08 Aralıkta kontrolüm vardı. daha biz sormadan bebeğiniz kız dedi doktorumuz ve yüksek bir ihtimal olduğunu söyledi ama ben 16. haftayı bekleme taraftarıyım değişebilir tahminler diyorlar...
valla ilk görüşte dedim ki bu yakışıklı delikanlı da kimin bebişi
kızlar bu arada lutfi kırdardaki bebek fuarına gitmeyi dusunen var mı? Ocaktakine giderim diordum ama burası daha yakın.
Bloglarda gitmenin gereksiz oldugunu cok kalabalık, gurultulu, duzensiz,satısın az oldugunu soyluyorlar ama merak ediyorum.
Bu arada gap kids sitesinde dun dolanırken dayanamadım ve sunları siparis ettim. Hem erkege hem kiza gider diye 6 aylık aldım (aralık'a gelecek nasılsa diye) cok tatlıdeğil mi?
Eki Görüntüle 572774
bende öğrendim cumartesi ikili test için gittim doktor hemen gördü pipisi var bu bebişin dedi ama ikili test yaptıramadım kızlardoktorum hastanede yaptırmamı tavsiye etmedi 300 tl ye maloluyo dedi.ssk da yaptır bana getir dedi çarşambaya randevu aldım gidicem ssk ya bakalım
bende öğrendim cumartesi ikili test için gittim doktor hemen gördü pipisi var bu bebişin dedi ama ikili test yaptıramadım kızlardoktorum hastanede yaptırmamı tavsiye etmedi 300 tl ye maloluyo dedi.ssk da yaptır bana getir dedi çarşambaya randevu aldım gidicem ssk ya bakalım
bende duymadım. ama 5-6 . aylarda çocuk saçlanınca miğde yanması oluyo diye duydum
yanı ben devlet hastanesınde yaptırdım zaten en garantısıde o makınaları daha buyuk
ama doktorum dedi ki devlete gittiğinde sakın ben özele gidiyorum ama fiyatları pahalı olduğu için tahlilleri burada yaptırıcam deme azarı yer cıkarsın dedi.
ben haftada 2 gun 30dakika hizli tempo yuruyus (kosu bandında tabi) 30 dakika yatay bisiklet yapacagım. 1 gunde pilates.
bir de omuz, kol, sırt icinde hafif agırlık egzersizleri gucsuz kalıorlar yoksa.
hamile yogasına 6. aydan sonra baslamayı planlıyorum eve yakın yok kısın git gel zor olmasın baharda giderim diorum.
bana 12. haftada söyledi doktorum kendinden baya emindi ama kız tahminlerinde yanılma payları yüksek olabiliyormuş :)
inşallah sende ilk kontrolde öğrenirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?