2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

asıl avm icin bebek arabası gerekli bence. cocuk olsa sadece tamam da onun 2 katı cantası var bi de tasınacak kucakta nasıl tasıyalım 10 kg

iste tecrubeli anneler boyle oluyor. biz daha heveslenioruz ama mantıklı dusununce tabii gereksiz bi suru sey yapılacak

bence bebek arabası sart..heryere kucakta bebek tasınmıyor ..

kızımın ıkı arabası var bırısı 4 yasına kadar kullanılıyor bırısı de baston ıkısı ıle de cok rahat ettım

ıkıncıye de onları kullanırım artık :)

asıl avm icin bebek arabası gerekli bence. cocuk olsa sadece tamam da onun 2 katı cantası var bi de tasınacak kucakta nasıl tasıyalım 10 kg

canım cantası ıvırı zıvırı zaten arabada kalır gerekli olanları sadece şahsi cantama alırım o kadar.. yani senin gözünde büyüyor olabilir ama benim için sorun yok.. senin için ihtiyaçtır benim için degil.. herkesin kriterleri farklı sonuçta... sen gerçekten gerekli oldugunu düşünüyorsan tabi ki alacaksın.

bebek arabası tabiki lazım ama demek istediğim milyarlık arabalara gerek yok daha uygun fiyatlara çok kaliteli bebek arabaları var

canım iyiyiz valla çok şükür.. Valla anne oluyoruz tuırnağım kırıldı rimelim aktı devirleri bir süre sona eriyor bana kalırsa.. Bir süre kendim için değil bebeğim için yaşamayı düşünüyorum muhtemelen bu sürede özellikle ilk 9 ay.. Bebeği emzirirken dahi saç boyatmamayı düşünüyorum belki organik boya bir ihtimal olabilir.. Ama öncelik mutlaka bebeğim olacak.

Bence bu bebek arabası olayını fazla büyütmeyin kafanızda on tekerleklerinin 360 derece olmasına dikkat edin birde travel 2 li sistem bı araba yetiyo 2,5 yasına gelince de bı baston alırsınız ki fiyatları çok uygun onların yani öyle bı dünya para dökmeyin derim yazık 1500 arabaya verene kadar o parayla bı dolu ihtiyac alırsınız

valla golgen benim aklıma hiç bişey gelmiyor. bende hevesleniyorum liste yapıyım yavaş yavaş alırım diyorum bir kaç şey haricinde aklıma gelmiyor ki hani insana kal gelirya öyle işte... annemde diyo ki kıyafet falan alma çok getiren olur yazık ziyan olur kalır elinde.hiç birşey aldırmıyo.ona kalsa hastane çıkışı falanda aldırmaz çocuk doğar hemşire kıyafetlerini ister bekle kızım şimdi biri ziyarete gelir hediye getirir gelir gelir diyip durur vah vaaahhhhh çocuğum çıplak kalıcak yaa

selam kızlar..
doktordan geldim.. çok şükür bebişim iyiymiş..
günler geçmeyi bilmiyor, görünce rahatladımm..
148 gr olmuş
bir oğlum daha olacakmış..Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
4 lü testimide yaptırdım bu arada..iyi çıkar inş sonuçlar..

herkes iyi umarım yavrularlaa

Son düzenleyen: Moderatör:

Gozun aydin canimm..yakisikli bir bebis daha geliyor desene...
Banlanan arkadaslar geri donmusler,tekrar hosgeldiniz

Tatlim boya ten temsiyla ilgisinden dolayi yasaklanan bir madde degilmis :) kokusundan dolayi kokusu zehirli gaz uretiyormus ee simdi bizim aldigimz nefes bebegimize gittigi icin onermiyorlar ben emzirdigim surece boyatmayi dusunmuyorum ne gerek var anne oluyoruz cici anne degil. oyle suslenip puslenecek zamanda kalmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…