kadınlar klübüne baglantı yoktu zar zor girebildim canım bende senin gibi düşünüyorum. ilk bebegim olacak tecrübeli degilim ama bebek arabasını gereksiz buluyorum.. sonuçta yaz bebegi olacak ilk 3 ay ana kucagında taşınabilir..3 ay bitince yine sonbahar kış sezonu açılcak ve ben muhtemelen işe dönmüş olacagım. genellikle gezmek için büyük avm lere gidiyoruz yani çocugu öyle arabayla gezdirmem gereken bir durum olmayacak gibi düşünüyorum.. çok gerekli olursada babası taşısın canım işi nee
onların enerjileri bitip tükenmiyo gerçektek şaşırıp kalıyo insan biz oğlum yürüdükten sonra arabayı ya uyursa diye taşıdık sadece ya yerlerde dolandı ya kucakta bizimki çok hareketliydi.
kıyafet konusuda insan tabiki özenip alıyo ama bebek doğduktan sonra gereksiz olan masrafların yerini gerekli masraflar almaya başlıyo maması en iyisi hangisi o olsun diyosun bezi aynen öyle servet gidiyo:) aylık doktor kontrolleri bu sefer bebeğin devam ediyo yani bindiği arabanın markasından daha önemli oluyo o başlangıçta alınan 30 tulumun yarısıda giyilmeden kaldırılıyo bence bebek büyüdükçe dönem dönem alışveriş yapılması daha iyi oluyo hem yanınızda bebeğinizde daha zevkli oluyo:)
canım cantası ıvırı zıvırı zaten arabada kalır gerekli olanları sadece şahsi cantama alırım o kadar.. yani senin gözünde büyüyor olabilir ama benim için sorun yok.. senin için ihtiyaçtır benim için degil.. herkesin kriterleri farklı sonuçta... sen gerçekten gerekli oldugunu düşünüyorsan tabi ki alacaksın.
canım iyiyiz valla çok şükür.. Valla anne oluyoruz tuırnağım kırıldı rimelim aktı devirleri bir süre sona eriyor bana kalırsa.. Bir süre kendim için değil bebeğim için yaşamayı düşünüyorum muhtemelen bu sürede özellikle ilk 9 ay.. Bebeği emzirirken dahi saç boyatmamayı düşünüyorum belki organik boya bir ihtimal olabilir.. Ama öncelik mutlaka bebeğim olacak.
Bence bu bebek arabası olayını fazla büyütmeyin kafanızda on tekerleklerinin 360 derece olmasına dikkat edin birde travel 2 li sistem bı araba yetiyo 2,5 yasına gelince de bı baston alırsınız ki fiyatları çok uygun onların yani öyle bı dünya para dökmeyin derim yazık 1500 arabaya verene kadar o parayla bı dolu ihtiyac alırsınız
KIZLAR ; SU ALIŞVERİŞ LİSTELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN LÜTFENN:26:
sabah bigünaydın diyebildim offf ne gündü yaaa toplantılar , tartışmalar, bebişimde benimle yoruldu yaaaa aksam olsada evimize gitsekkkk diyorum , bugun ne güzel bir sohbet olmuş öleee , güzel haberler gelmiş spordan bahsedilmiş oh ohhh artık hareket etme dönemlerimiz geldi de geçiyooo bile ama benim gibi tembeller napacak bilmem, aksam gidince cup yapıyorum halaaa
valla golgen benim aklıma hiç bişey gelmiyor. bende hevesleniyorum liste yapıyım yavaş yavaş alırım diyorum bir kaç şey haricinde aklıma gelmiyor ki hani insana kal gelirya öyle işte... annemde diyo ki kıyafet falan alma çok getiren olur yazık ziyan olur kalır elinde.hiç birşey aldırmıyo.ona kalsa hastane çıkışı falanda aldırmaz çocuk doğar hemşire kıyafetlerini ister bekle kızım şimdi biri ziyarete gelir hediye getirir gelir gelir diyip durur vah vaaahhhhh çocuğum çıplak kalıcak yaa
selam kızlar..
doktordan geldim.. çok şükür bebişim iyiymiş..
günler geçmeyi bilmiyor, görünce rahatladımm..
148 gr olmuş
bir oğlum daha olacakmış..Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
4 lü testimide yaptırdım bu arada..iyi çıkar inş sonuçlar..
selam kızlar..
doktordan geldim.. çok şükür bebişim iyiymiş..
günler geçmeyi bilmiyor, görünce rahatladımm..
148 gr olmuş
bir oğlum daha olacakmış..Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
4 lü testimide yaptırdım bu arada..iyi çıkar inş sonuçlar..
canım iyiyiz valla çok şükür.. Valla anne oluyoruz tuırnağım kırıldı rimelim aktı devirleri bir süre sona eriyor bana kalırsa.. Bir süre kendim için değil bebeğim için yaşamayı düşünüyorum muhtemelen bu sürede özellikle ilk 9 ay.. Bebeği emzirirken dahi saç boyatmamayı düşünüyorum belki organik boya bir ihtimal olabilir.. Ama öncelik mutlaka bebeğim olacak.
Tatlim boya ten temsiyla ilgisinden dolayi yasaklanan bir madde degilmis :) kokusundan dolayi kokusu zehirli gaz uretiyormus ee simdi bizim aldigimz nefes bebegimize gittigi icin onermiyorlar ben emzirdigim surece boyatmayi dusunmuyorum ne gerek var anne oluyoruz cici anne degil. oyle suslenip puslenecek zamanda kalmayacak :)