aynen ya bence de pek zaman bulamıcaz kocişlerin de buna çok takılcaklarını sanmıyorum onlarda helak olcak zaten hem biz makyajsız boyasız da güzeliz şekerimValla kızlar herkesin tabii ki kendi görüşü.. Evlilik bu.. Ben evladını doğurucam, bir sene bakımsız kalıcam, o adam başka kadına mı gidecek... UĞURLAR OLSUN! O KAYBEDER BULAMAZ BENİM GİBİSİNİ... Ben ilk yıl çocuğumdan bir dakika dahi çalmayı düşünmüyorum şahsen. Güzellik önemli değil bebeğim önemli.. Biraz kendimize güvenmemiz lazım
meydanı boş bırakmamak lazımHoşbulduk canım benim sağoll bundan sonra hiç çıkmıcam burdan maksat aktivitemiz bozulmasın
Çok özledim burayı bebişler büyüyo cinsiyetler belli oluyo bizimde randevumuz 12.12.12 tarihinde
Sağlıklı haberlerle döneriz inşallah
annelik odun vermektir arkadasm asil sen yapma ne yani kocan sana bakmayacak diye evladinimi zehirliyeceksin . ben kocama kendimden cok guveniyorum. Oda benm nasil oldugumu biliyor. Bi 10 15 ay icin gidip baskasini bulacaksa hiiiiic olmasin arkadasm.demeyın böyle arkadaslar, önce biz kendimize bakacagız, kendimi guzel hissedeceğiz ki bebeğimiz de bizden mutluluk alsin. Tabiikihersey bebekler icin ama oksijem maskesi ornegini veriorlar ya once bize sonra cocuga.Hamilelik ve sonrasi zaten hormonlardan dolayı alt ust ediyor, bir de iyice salarsak bence daha mutsuz oluruz ya da bi yerlerden cikar (mesela kocadan)
olurmuuu sizsiz 3 gun zehir oldu baanaa :)aaa aşk olsun biz neyine yetmiyoruz
kızlar henüz erken ama tetanoz aşısı hakkında da ne düşünüyorsunuz
zaman zaman bildiğinizi paylaşırsanız sevinirim
dr'um 20.haftada sağlıkocağında aranacağımı belirtti.. ama kendi kişisel fikri olarak;pek tasvip etmiyor gibime geldi..
yada daha ileri haftada yaptırmamı önerdi.. sancı başlattığını,erken doğuma sebep olabildiğini söyledi..kendi gözlemleri olduğunu söyledi..
önceden bi kaybım var, o yüzden belirtmek istediğini söyledi..kafam karıştı:44:
hoşgeldiniz kızlar burası sizsiz tatsız oldu ya iyiki geldiniz
Valla kızlar herkesin tabii ki kendi görüşü.. Evlilik bu.. Ben evladını doğurucam, bir sene bakımsız kalıcam, o adam başka kadına mı gidecek... UĞURLAR OLSUN! O KAYBEDER BULAMAZ BENİM GİBİSİNİ... Ben ilk yıl çocuğumdan bir dakika dahi çalmayı düşünmüyorum şahsen. Güzellik önemli değil bebeğim önemli.. Biraz kendimize güvenmemiz lazım
Ablamın doktoruda yaptır dememiş, bende doktoruma sordum 20. haftadan sonra dedi bende bazı doktorlar gerek yok diyor dedim sinirlenme ile gülme arasında yaptırmaya gerek yok diyen doktorları anlamadığını söyledi yurt dışında uzun yıllar doktorluk yapmış Türkiyede bu tip şeylerin zor oturduğunu söylüyor ve Tetonoza yakalanan bebekleri 2 den 1 tanesini kaybediyoruz dedi 20. haftalardan sonra yapılıyor zorunlu değil ama ben öneriyorum dedi.Benimde kafa karışık yani pis olan bir ortamda doğmuyor bebek ama tabi ihtimalleri düşünmek zorundalar sanırım o yüzden bazısı yaptır diyor bazısıda yaptırma..Of çok kafa karıştırıcı
Hoşbulduk canım benim sağoll bundan sonra hiç çıkmıcam burdan maksat aktivitemiz bozulmasın
Çok özledim burayı bebişler büyüyo cinsiyetler belli oluyo bizimde randevumuz 12.12.12 tarihinde
Sağlıklı haberlerle döneriz inşallah
İyiki geldiniz kızlar.
inanır mısınız ben bir günde 60 sayfa yazılmasını özledim
Kendine güvenle ne alakası var anlamadım ki.
''Güzellik önemli değil bebeğim önemli'' derken. Tercih yapmak mı gerekiyor.
Hayır mesela gün içinde zaten giyineceksiniz. Paspal giyinmektense daha cici bir şey giyince daha bakımlı görününce çocuğunuzdan zaman mı çalmış olacaksınız.Her iki kıyafeti giyerkende aynı süreyi harcayacaksınız.
Benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi anne ve hala çok bakımlılar. Çocuklarından zaman çalmıyorlar şahsen.
aynen ya bence de pek zaman bulamıcaz kocişlerin de buna çok takılcaklarını sanmıyorum onlarda helak olcak zaten hem biz makyajsız boyasız da güzeliz şekerim
meydanı boş bırakmamak lazımçarşamba günü sende görcen bakalım minişi
ağzına sağlık arkadaşım
Tabiki en kaliteli paylasimlari yapmamiz lazim :) insallah canm insallah saglikli olur butun bebisler umarim :)
İyiki geldiniz kızlar.
canııım, sen tamamen yanlış anlamışsın beni..
Birincisi ben, saç boyasından lafı açtım. Saç boyasının zararlı olacağını düşünüyorum. Ve boyatmayacağımı dile getirdim tabii ki sen boyatabilirsin.
İkincisi bir süre kilo ve göbek gidene kadar evde illaki eşofmanla gezeceğiz. Ben hamile kalmadanda pijamayla dolaşıyordum çok fark olamayacak. Tabii ki sen süslü giyinedebilirsin.
Üçüncüsü, ben evde makyaj yapsam nee, yapmasam ne.. Makyaja uğraşana kadar bebeğimle oynarım. E süslenmenin içine saç-baş giriyor.. Saçımı düzleştirmem tam bir saat, saçlar uzun çünkü. Yani baktığın zaman vakit kaybetmeye gerek yok çünkü bebekten sonra yapılacak ev işleri ve yemek vs olacak.. Evet bu durumda vakit çalmak demektir bu.
son olarak kişisel görüşüm diye belirmiştim. Sen yine istediklerini yap tabi bu benim seçimim. Özgüvene gelince beni sevecekse her halimle sevsin. Yaşlanınca napacak sanki.
İyiki geldiniz kızlar.
Maşallah. Allah sağlık versin. 4 lü testi nasıl yapıyorlar. Bende bu haftasonu gidicem 16.haftam bitiyor olacak MUhtemelen benden de isteyecek. Yine kan tahlili ve ultrasonmu?
Canım çok sevindim.Gözün aydın.
Bu sabah yakın bir arkadaşımdan daha erkek bebek haberi aldım. Bu sene erkekler çoğunlukta sanırım.
4 lü test dediğin ne oluyor canım. Bana doktorum diğer testleri istemiyorum ayrıntılı da görüşürüz 22. haftanda dedi.:44:
slm güzel anneler
o kadar yoğun birgündüki hiç giremedim
yarın 2li testimiz var bizim
angellhoşgeldin bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?