2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aynen ya bence de pek zaman bulamıcaz kocişlerin de buna çok takılcaklarını sanmıyorum onlarda helak olcak zaten hem biz makyajsız boyasız da güzeliz şekerim
meydanı boş bırakmamak lazım çarşamba günü sende görcen bakalım minişi

annelik odun vermektir arkadasm asil sen yapma ne yani kocan sana bakmayacak diye evladinimi zehirliyeceksin . ben kocama kendimden cok guveniyorum. Oda benm nasil oldugumu biliyor. Bi 10 15 ay icin gidip baskasini bulacaksa hiiiiic olmasin arkadasm.

aaa aşk olsun biz neyine yetmiyoruz
olurmuuu sizsiz 3 gun zehir oldu baanaa :)

Ablamın doktoruda yaptır dememiş, bende doktoruma sordum 20. haftadan sonra dedi bende bazı doktorlar gerek yok diyor dedim sinirlenme ile gülme arasında yaptırmaya gerek yok diyen doktorları anlamadığını söyledi yurt dışında uzun yıllar doktorluk yapmış Türkiyede bu tip şeylerin zor oturduğunu söylüyor ve Tetonoza yakalanan bebekleri 2 den 1 tanesini kaybediyoruz dedi 20. haftalardan sonra yapılıyor zorunlu değil ama ben öneriyorum dedi.Benimde kafa karışık yani pis olan bir ortamda doğmuyor bebek ama tabi ihtimalleri düşünmek zorundalar sanırım o yüzden bazısı yaptır diyor bazısıda yaptırma..Of çok kafa karıştırıcı

Kendine güvenle ne alakası var anlamadım ki.
''Güzellik önemli değil bebeğim önemli'' derken. Tercih yapmak mı gerekiyor.
Hayır mesela gün içinde zaten giyineceksiniz. Paspal giyinmektense daha cici bir şey giyince daha bakımlı görününce çocuğunuzdan zaman mı çalmış olacaksınız. Her iki kıyafeti giyerkende aynı süreyi harcayacaksınız.
Benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi anne ve hala çok bakımlılar. Çocuklarından zaman çalmıyorlar şahsen.

cnm ben farklı iki doktora birden gidiyorum ikisinede sordum ikiside yaptırmamı tavsiye ettiler

Tabiki en kaliteli paylasimlari yapmamiz lazim :) insallah canm insallah saglikli olur butun bebisler umarim :)

Foruma fazla giremiyorum son zamanlarda. ara sira girip herkes iyimi diye bakiyorum o kadar. masallah herkes iyi gorunuyor. banli arkadaslarda donmusler hosgelmisler. insallah birdaha boyle seyler yasanmaz. burda tabiiki hamileligimizle ilgili herseyi ozgurce paylasabilmeliyiz. zaten o yuzden burdayiz yoksa ne isimiz var bilgisayarin onunde.
ben haftanin 4 gunu calisiyorum ve son haftalarda haftasonlari evde duzenlemeler yapiyoruz. malum yavas yavas bebek odasi hazirlamak lazim. onun icinde odalardan birini bosaltmak gerekiyordu. ben amerikada oldugum icin turkiyeden misafirlerim geliyor ve geldiklerinde uzun kaliyolar o yuzden bir tane odayi misafirlerin yatmasi icin duzenledik. cunku bizim salonumuz cok kucuk ve mutfak amerikan mutfagi oldugu icin salonda kimse uyuyamaz.zaten kayinvalidede hemen hemen her haftasonu bizde kaliyor dolayisiyla o oda sart bizim icin. esimin spor yaptigi ve ayni zamanda depo gibi kullandigimiz kucuk odayi bosalttik ve lazim olmayan herseyi kapinin onune cikarip sattik. garage sale diyolar. 2 saat icinde hersey satildi:)) odamizda bosaldi cok sukur. yavas yavas hazirlariz insallah cinsiyet belli olunca
bu arada yarin doktor kontrolum var. bebisi tam bir aydir gormedim insallah gelisimi iyidir ve sagliklidir. gece ruyamda suyum geliyodu cok korktum. ayni gercek gibiydi. Allah hepimizin bebeklerini korusun insallah.

canııım, sen tamamen yanlış anlamışsın beni..

Birincisi ben, saç boyasından lafı açtım. Saç boyasının zararlı olacağını düşünüyorum. Ve boyatmayacağımı dile getirdim tabii ki sen boyatabilirsin.

İkincisi bir süre kilo ve göbek gidene kadar evde illaki eşofmanla gezeceğiz. Ben hamile kalmadanda pijamayla dolaşıyordum çok fark olamayacak. Tabii ki sen süslü giyinedebilirsin.

Üçüncüsü, ben evde makyaj yapsam nee, yapmasam ne.. Makyaja uğraşana kadar bebeğimle oynarım. E süslenmenin içine saç-baş giriyor.. Saçımı düzleştirmem tam bir saat, saçlar uzun çünkü. Yani baktığın zaman vakit kaybetmeye gerek yok çünkü bebekten sonra yapılacak ev işleri ve yemek vs olacak.. Evet bu durumda vakit çalmak demektir bu.

son olarak kişisel görüşüm diye belirmiştim. Sen yine istediklerini yap tabi bu benim seçimim. Özgüvene gelince beni sevecekse her halimle sevsin. Yaşlanınca napacak sanki.

Aynen öyle canım meydanı fırsatçılara bırakmak gibi bir niyetimiz yok
İnşallah görcem canım bakalım çok heyecanlıyım

ağzına sağlık arkadaşım

Sağol canım benim

Ben ufak ufak kaçayım kızlar. Bugün bizim gezme tozma günümüz hazırlanalım babamızı bekleyelim.

Geri gelen arkadaşlar topluca hoşgeldiniz bu arada.

Hem belki ben gelene kadar bazı arkadaşlar bazılarına laf çarpıtmak adını saçmalamaktan inatlaşmaktan vazgeçerler.
Geldiğimde herkes deşarj olmuş olur umarım.

Saç boyama konusunda bende senden tarafım. O kimyasal bir şey sonuçta. Ben öyle organik boyaya falan da inanmıyorum açıkçası.
Hem zaten ben saçlarımı hiç boyatmam. Kendi saçlarım.

Ama diğer konularda, tarz meselesi diyelim. Bakım illa saatlerini vermek değil ki zaten. Ben bir allık sürerim rengim yerine gelir mutlu olurum. Yoksa eşim zaten makyajı sevmez benim. Bakımdan kastım sürekli 7/24 makyajlı gezmek fönlü gezmek değil zaten.

slm güzel anneler
o kadar yoğun birgündüki hiç giremedim
yarın 2li testimiz var bizim
angell hoşgeldin bitanemmm

Bu suslenme olayı kisiden kisiye değişir ama ben yaşadığımı paylaşayım sizinle bebeğim olduktan sonra aynaya baktığımda okadar yorgun ve bitkin gördüm ki kendimi kendime bı ceki düzen vermem gerektiğini düşündüm ama bunu baskaları iÇin değil sadece kendimi iyi hissetmek moralimi yükseltmek için yaptım

Maşallah. Allah sağlık versin. 4 lü testi nasıl yapıyorlar. Bende bu haftasonu gidicem 16.haftam bitiyor olacak MUhtemelen benden de isteyecek. Yine kan tahlili ve ultrasonmu?

dr ultrason değerlerimi aldı, yine kan verdim..
3lü test yaptıracak diye gittim, ama 4 lü daha iyi dedi..
tahlilde ist.'e gidiyormuş, sonuç 1 haftaya çıkıyormuş

benimde ayrıntılı 22.haftada..
3 boyutlu renkli doppler yapılacakmış,randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…