Hosss bulduk :) pek sallamadi kimse geldigime sevnmedi herhal :) sen ve mutlucugumdan baska kimse selam vermedi :))))))
selam kızlar..
doktordan geldim.. çok şükür bebişim iyiymiş..
günler geçmeyi bilmiyor, görünce rahatladımm..
148 gr olmuş
bir oğlum daha olacakmış..Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
4 lü testimide yaptırdım bu arada..iyi çıkar inş sonuçlar..
herkes iyi umarım yavrularlaa
bebek arabası tabiki lazım ama demek istediğim milyarlık arabalara gerek yok daha uygun fiyatlara çok kaliteli bebek arabaları var
bebek arabasına o kadar para verirsek, bebeğin odasını nasıl düzeceğiz?
selam kızlar..
doktordan geldim.. çok şükür bebişim iyiymiş..
günler geçmeyi bilmiyor, görünce rahatladımm..
148 gr olmuş
bir oğlum daha olacakmış..Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
4 lü testimide yaptırdım bu arada..iyi çıkar inş sonuçlar..
herkes iyi umarım yavrularlaa
Hosss bulduk :) pek sallamadi kimse geldigime sevnmedi herhal :) sen ve mutlucugumdan baska kimse selam vermedi :))))))
selam sanaTaylanece sana yine 2 kisi selam vermiş bana bir kisi bile vermedi ahahahahaha
Tatlim boya ten temsiyla ilgisinden dolayi yasaklanan bir madde degilmis :) kokusundan dolayi kokusu zehirli gaz uretiyormus ee simdi bizim aldigimz nefes bebegimize gittigi icin onermiyorlar ben emzirdigim surece boyatmayi dusunmuyorum ne gerek var anne oluyoruz cici anne degil. oyle suslenip puslenecek zamanda kalmayacak :)
kızlar henüz erken ama tetanoz aşısı hakkında da ne düşünüyorsunuz
zaman zaman bildiğinizi paylaşırsanız sevinirim
dr'um 20.haftada sağlıkocağında aranacağımı belirtti.. ama kendi kişisel fikri olarak;pek tasvip etmiyor gibime geldi..
yada daha ileri haftada yaptırmamı önerdi.. sancı başlattığını,erken doğuma sebep olabildiğini söyledi..kendi gözlemleri olduğunu söyledi..
önceden bi kaybım var, o yüzden belirtmek istediğini söyledi..kafam karıştı:44:
valla golgen benim aklıma hiç bişey gelmiyor. bende hevesleniyorum liste yapıyım yavaş yavaş alırım diyorum bir kaç şey haricinde aklıma gelmiyor kihani insana kal gelirya öyle işte... annemde diyo ki kıyafet falan alma çok getiren olur yazık ziyan olur kalır elinde.hiç birşey aldırmıyo.ona kalsa hastane çıkışı falanda aldırmaz çocuk doğar hemşire kıyafetlerini ister bekle kızım şimdi biri ziyarete gelir hediye getirir gelir gelir diyip durur vah vaaahhhhh çocuğum çıplak kalıcak yaa
Tatlim boya ten temsiyla ilgisinden dolayi yasaklanan bir madde degilmis :) kokusundan dolayi kokusu zehirli gaz uretiyormus ee simdi bizim aldigimz nefes bebegimize gittigi icin onermiyorlar ben emzirdigim surece boyatmayi dusunmuyorum ne gerek var anne oluyoruz cici anne degil. oyle suslenip puslenecek zamanda kalmayacak :)
haklisin vallaha ben elimden gelse turkiyeden getirtecem arabayi dunya masrafi. ne yani 3 yillk bi malzemeye okadar para verilirmi ? Bu cocugun bezi var mamasi var odasi var var oglu var :)Bence bu bebek arabası olayını fazla büyütmeyin kafanızda on tekerleklerinin 360 derece olmasına dikkat edin birde travel 2 li sistem bı araba yetiyo 2,5 yasına gelince de bı baston alırsınız ki fiyatları çok uygun onların yani öyle bı dünya para dökmeyin derim yazık 1500 arabaya verene kadar o parayla bı dolu ihtiyac alırsınız
Hosbulduuk sekeriim :)Gozun aydin canimm..yakisikli bir bebis daha geliyor desene...
Banlanan arkadaslar geri donmusler,tekrar hosgeldiniz
Bebisim cook iyi teyzesi :) snn bebisin nasil acabaa :)konu dışı mesaj oluyor diye şey etmedik ya alınma annesi bebeğin nasıl... Kaç zamandır görüşemedik..
benden sana 1000000 selam sekrim takma sen kafana :)Taylanece sana yine 2 kisi selam vermiş bana bir kisi bile vermedi ahahahahaha
Tabiki canm surekli takipteydim boslarmiyim ben kk yi :) sizleri :)tatlım hepiniz hoşgeldinnnnnnnnizzzgerçi sen banlı bile olsan bile aramızdaydın gördüğüm kadarıyla o yüzdennnnnnn
Boya kokusu konusunda haklısın. Eski kuaförüm hamileyken saç boyarken maske takıyordu ağzına. Bende hamilelikte saç boyatılmamasından yanayım. Organik boyalara da güvenmiyorum.
Ama süslenme konusunda sana katılmıyorum. Süsümden asla vazgeçmedim, vazgeçmem de.İstenilirse çok da güzel zaman bulunur ki bulunmalı da.
hoşgeldiniz kızlar burası sizsiz tatsız oldu ya iyiki geldiniz
Canmm benm bahsettgim bebis dogunca :) simdi butun gece uyutmadi mesala bebis gunduz o uyuynca suslenecekmisin yooksa uyuyp kendinemi geleceksin acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?