2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Allah yardımcısı olsun... Çok büyük bir acı hemde misliyle yaşamış ( Çok üzüldüm.. Bende çok korkuyorum ama dediğin gibi hayırlısı demek en güzeli

çok fena hastalandım ..kaç gündür basımı kaldırmadan yatıyorum bilmiyorum.. grip soğuk algınlığı üstüne bide kulak iltihabı.. hayatımda ilk defa kulağım için doktora gittim.. önce temizledi bi antibiyotik verdi içmek istemedim bende zararlı olabilir diye .. b kategorisinde bi ilaçtı.. ilacı içmeyince dahada dayanılmaz oldu acile kaldırdılar gece bi yarısı .. yarı baygındım .. ilacı kullandım iki gün yine bi değişiklik yok.. en son tekrar uzman doktora gittik ve iltihap mantara dönüşmüş o ilacı kullanma tetikliyor olabilir dedi.. gribimde öyle şiddetli ki..iyice gücüm kesildi.. ben kendimden geçtim benim minicik yavrum ne hissediyo acaba .. her hapşırdığımda öksürdüğümde korkuyorum.. kendinize dikkat edin kızlar.. ben çok fena oldum .. düşmanıma dilemem ne zormuş böyle.. hamileyim diyemi niye çok ağır geçiyor .. bana ve bebeğime dua edin de çabuk geçsin..

ense kalınlığı nerde yazıyor canım ultrason kağıdında yazıyor mu?

bence kız canım .. niyeyse bana ööle geldi yani =))

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın, C vitaminini eksik etme bol bol yemeye çalış.
Grip için tevsiye edebileceğim annemin bir ilacı var ıhlamur+kuşburnu+karamuk demlikte demleyip sıcak sıcak içebilirsin özellikle karamuk C vitamini deposu ve soğuk algınlığına birebir hamileler kullanamaz diye bir uyarısı da yok.

Gözün aydın, umarım tahlillerinde temiz çıkar

anlıyorum.çok teşekkürler,,serklajım var derken anlayamadım tam?ben bandırmadayım..umarım perşembe halledebilirim

benim içime de hep erkek doğuyor :)

ense kalınlığı nerde yazıyor canım ultrason kağıdında yazıyor mu?
ultrason kağıdında yazmıyordu dilcacım dr. başka bir kağıda yazdı, o kağıtta kan verdiğim yere gitti. bir de kendisi söyledi canım ense kalınlığını

bence kız canım .. niyeyse bana ööle geldi yani =))
genelde herkese öyle geliyo zaten :) ben ve eşimden başka herkes kız diye tahmin ediyor

Bence güzel bir kız ya bende haftaya 12+1de gitmiş olucam ikili teste senin doktorun söylemedimi burada birçok arkadaşın ki ikili testte belli olmuştu.

Bence güzel bir kız ya bende haftaya 12+1de gitmiş olucam ikili teste senin doktorun söylemedimi burada birçok arkadaşın ki ikili testte belli olmuştu.

Canm bende 12. haftada o umutla gittim ama doktorum direkt olarak bu haftada erkek ve kız cinsel organı aynı uzunluktadır o yüzden ikiside erkeğe benzer çok yanıltıcıdır dedi en az iki haftamız var kesin birşey söylemek için dedi :)

benm doktorum demişti ki.. bitki çayları kasları gevşettiği için .. ilk aylarda bebekte kaslarla anneye bağlandığı için.. bitki çayı tavsiye etmiyorm dedi.. diyetisyene yönlendirmişti beni .. ikisinin ortak kararydı yani. bitki çayı içme dediler bende portakal yiyorum limonlu su içiyorum o kadar .. ama kulak ağrısı beter bişey ...onun alternatif bi tedavside yok.. günlerdir uyklusuzm.. bitap düştüm valla..

aslında sordum da bu haftalarda yanıltıcı olur sağlıklı olmaz dedi ısrar etmedim bende :) devlet hastanesine gitmiştim kendi doktoruma gidince belki o söyler :)

Bende gün sayıyorum söyler diye en iyisi çok umutlanmimhiç farketmez aslında sağlıklı olsunda ama hiç bişey alamadım daha.

aslında sordum da bu haftalarda yanıltıcı olur sağlıklı olmaz dedi ısrar etmedim bende :) devlet hastanesine gitmiştim kendi doktoruma gidince belki o söyler :)

Devlet hastahaneleri söylemiyormuş genelde erken dönemde aldırma falan olmasın diye.canım haberlerini bekliyorum .

isyerinden benden 1 hafta ilerde hamile bir arkadasım var. amerikadan siparisle gender maker diye bi test getırmis arkadası,bu aksam yapacakmıs. cinsiyet belirleme yapıyor ve %92 dogru diyor.
Duyan, kullanan var mı?

kız bebek bekleyen güzel anneler inşş bebişleriniz böle güzel totoları olurrrrr

Eklentiler

• $306001_4986157978797_1410596582_n.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 51
isyerinden benden 1 hafta ilerde hamile bir arkadasım var. amerikadan siparisle gender maker diye bi test getırmis arkadası,bu aksam yapacakmıs. cinsiyet belirleme yapıyor ve %92 dogru diyor.
Duyan, kullanan var mı?

demekkı 15. haftasında eee o zaman 1 haftasonra tam belli olacak.Genelde 16. haftada soylenenler dogru oluyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…