Arkadaşlar geçenlerde arkadaşımın bir akrabasının başına geleni sizinle paylaşmak istedim.
Büyük konuşmamak lazım
Şimdi dostlar bu kadıncağız normal doğumdan çok korkuyodu :18: o yüzden hiç bir sağlık problemi olmamasına ve doktorların ısrarla normal doğum yapabilirsin demesine rağmensırf korkudan sezeryanla doğum yaptı Bir kızı oldu. Sonrasında yine hamile kaldı Ama malesef geçenlerde 6 aylıkken bebek anne karnında öldü Ama doktorlar bu sefer daha rahim tam gerilmediği için sezaryan yaptıkları takdirde anneyi kan kaybından kaybedebileceklerini söylediler Suni sancı verilerek normal doğum yaptırmaktan başka çareleri olmadığını söylediler Yani normal doğumdan korkan kadıncağız suni sancı ile ölü bebeği normal yolla doğurmak zorunda kaldı Ve ölü bebek kendini itemediği için canlısına göre doğumu çok çok daha zor olurmuş Allah kimseyi korktuğuyla sınamasın
ben ikili testimden geldim kızlargeçmişe bakmadan attım kendimi buralara :) ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı şükür sorunsuz atlattık sonrasında kan tahlilimizi verdik. miniğim kocaman olmuş en son gördüğümde 2.5 cm di şimdi 5.7 cm di 12+2 olmuşuz. o oynaşmalar, o kıpraşmalar, el ayak oynatışları mükemmeldi elini arkaya atmalar gözümün önünde hala hatırladıkça gülümsememe engel olamıyorum
3 tane resmimiz var acaba cinsiyet bir tahmini yapabilecek bir teyzemiz var mıdarısı yaptıracak arkadaşlarımın başına
Eki Görüntüle 574070 Eki Görüntüle 574069 Eki Görüntüle 574073
merhaba
ikili test için ultrasona girdim,
doktor herşeyin iyi olduğunu söyledi
cinsiyetini de söyledi tahmin var mı sizlerden?
ben ikili testimden geldim kızlargeçmişe bakmadan attım kendimi buralara :) ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı şükür sorunsuz atlattık sonrasında kan tahlilimizi verdik. miniğim kocaman olmuş en son gördüğümde 2.5 cm di şimdi 5.7 cm di 12+2 olmuşuz. o oynaşmalar, o kıpraşmalar, el ayak oynatışları mükemmeldi elini arkaya atmalar gözümün önünde hala hatırladıkça gülümsememe engel olamıyorum
3 tane resmimiz var acaba cinsiyet bir tahmini yapabilecek bir teyzemiz var mıdarısı yaptıracak arkadaşlarımın başına
Eki Görüntüle 574070 Eki Görüntüle 574069 Eki Görüntüle 574073
çok fena hastalandım ..kaç gündür basımı kaldırmadan yatıyorum bilmiyorum.. grip soğuk algınlığı üstüne bide kulak iltihabı.. hayatımda ilk defa kulağım için doktora gittim.. önce temizledi bi antibiyotik verdi içmek istemedim bende zararlı olabilir diye .. b kategorisinde bi ilaçtı.. ilacı içmeyince dahada dayanılmaz oldu acile kaldırdılar gece bi yarısı .. yarı baygındım .. ilacı kullandım iki gün yine bi değişiklik yok.. en son tekrar uzman doktora gittik ve iltihap mantara dönüşmüş o ilacı kullanma tetikliyor olabilir dedi.. gribimde öyle şiddetli ki..iyice gücüm kesildi.. ben kendimden geçtim benim minicik yavrum ne hissediyo acaba .. her hapşırdığımda öksürdüğümde korkuyorum.. kendinize dikkat edin kızlar.. ben çok fena oldum .. düşmanıma dilemem ne zormuş böyle.. hamileyim diyemi niye çok ağır geçiyor .. bana ve bebeğime dua edin de çabuk geçsin..
mrb canım ben de öğretmenim
eğer riskli bir gebelikse idareyle görüşüp dr raporu şartıyla nöbetten muaf olabilirsin,biraz da idarenin tutumu önemli
ben şuan raporluyum serklajım var,eğer çalışmam gerekirse ben de nöbet tutmamak için uğraşıcam.hangi ilçedesin
benim içime de hep erkek doğuyor :)ayaklarını başının hizasında daha yukarı kaldır, sessiz, tvnin bilgisayarın olmadığı bir yerde uzan bir süre. kan dolaşımını etkilediği için bana hep iyi gelmiştir.
bence erkek :)))) çok anladığımdan değil ama tahmin işte :)
ultrason kağıdında yazmıyordu dilcacım dr. başka bir kağıda yazdı, o kağıtta kan verdiğim yere gitti. bir de kendisi söyledi canım ense kalınlığınıense kalınlığı nerde yazıyor canım ultrason kağıdında yazıyor mu?
genelde herkese öyle geliyo zaten :) ben ve eşimden başka herkes kız diye tahmin ediyorbence kız canım .. niyeyse bana ööle geldi yani =))
ayaklarını başının hizasında daha yukarı kaldır, sessiz, tvnin bilgisayarın olmadığı bir yerde uzan bir süre. kan dolaşımını etkilediği için bana hep iyi gelmiştir.
bence erkek :)))) çok anladığımdan değil ama tahmin işte :)
Bence güzel bir kızya bende haftaya 12+1de gitmiş olucam ikili teste senin doktorun söylemedimi burada birçok arkadaşın ki ikili testte belli olmuştu.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın, C vitaminini eksik etme bol bol yemeye çalış.
Grip için tevsiye edebileceğim annemin bir ilacı var ıhlamur+kuşburnu+karamuk demlikte demleyip sıcak sıcak içebilirsin özellikle karamuk C vitamini deposu ve soğuk algınlığına birebir hamileler kullanamaz diye bir uyarısı da yok.
aslında sordum da bu haftalarda yanıltıcı olur sağlıklı olmaz dedi ısrar etmedim bende :) devlet hastanesine gitmiştim kendi doktoruma gidince belki o söyler :)Bence güzel bir kızya bende haftaya 12+1de gitmiş olucam ikili teste senin doktorun söylemedimi burada birçok arkadaşın ki ikili testte belli olmuştu.
Canm bende 12. haftada o umutla gittim ama doktorum direkt olarak bu haftada erkek ve kız cinsel organı aynı uzunluktadır o yüzden ikiside erkeğe benzer çok yanıltıcıdır dedi en az iki haftamız var kesin birşey söylemek için dedi :)
aslında sordum da bu haftalarda yanıltıcı olur sağlıklı olmaz dedi ısrar etmedim bende :) devlet hastanesine gitmiştim kendi doktoruma gidince belki o söyler :)
isyerinden benden 1 hafta ilerde hamile bir arkadasım var. amerikadan siparisle gender maker diye bi test getırmis arkadası,bu aksam yapacakmıs. cinsiyet belirleme yapıyor ve %92 dogru diyor.
Duyan, kullanan var mı?
kız bebek bekleyen güzel anneler inşş bebişleriniz böle güzel totoları olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?