2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ense ve burun kemiği ölçümü ile kan testi aynı gün olmalı. Yaptırdığınız kan testi sadece o günkü ölçümü bağlar. Yeni ölçümde yeni kan testi lazım.

Anladım canım, benim 4.ay bitmek üzere sanırım o yüzden aşırıya kaçmamak kaydıyla içebilirsin dedi doktor. Belki senin haftan ilerledikçe müsaade edebilir.Doktoru dinlemekte fayda var tabii. Çok geçmiş olsun tekrar

isyerinden benden 1 hafta ilerde hamile bir arkadasım var. amerikadan siparisle gender maker diye bi test getırmis arkadası,bu aksam yapacakmıs. cinsiyet belirleme yapıyor ve %92 dogru diyor.
Duyan, kullanan var mı?

Benimde bir arkadaşım geçen sene getirdi test kızı gösterdi ama şimdi 7 aylık bir oğluşu var.

merhaba arkadaslar o kadar dıkkat etmeme ragmen bronşit baslangıcı basladı ve gecenlerde doktora gıttım ılac yazdı bende ılacları kullanıp kullanmama yonunde kararsız kaldım ama doktorum kullan dedı kullanmazsan gecmez demesı uzerıne kullanmaya basladım hamılelık donemınde pek ılac kullanılmaz dıyorlar ama ınsan mecbur kalınca kullanıyor ıste gecelerı oksurukden yatamıyorum ulrasonda bebegının cınsıyetını ogrenen varmı bende haftaya gıdıcem ogrenmeye herkese selamlar sevgıler hayırlı ve saglıklı hamılelık gecırmek dıleklerımle hepınızı sevıyorum benim gibi bronsit geciren varmı ne tavsiye ediyorsunuz ne yapmalıyım oksurukden duramıyorum artık

Bana kız gibi geldi :)

Sık sık ılık ballı su iç yumuşatır ve bağışıklığını güçlendirmek için kemik suyu çorba iç sıcak ...

isyerinden benden 1 hafta ilerde hamile bir arkadasım var. amerikadan siparisle gender maker diye bi test getırmis arkadası,bu aksam yapacakmıs. cinsiyet belirleme yapıyor ve %92 dogru diyor.
Duyan, kullanan var mı?

Araştırdım ben onu Türkiyede de satışı var 10. haftadan sonra kullanabiliyorsunuz, sonuçlarda genelde erkek diyormuş, ve yabancı sitelerde yorumlarda yazıyor çok fazla yanılma oluyormuş.Bende almayı düşünmüştüm ancak yanılma payı bu kadar yüksekken alıp 90 lira verip muallakta kalacağıma 90 liram cebimde kalır yine muallakta kalırım diye düşündüm ve ben almadı.Sabrede sabrede geçiyor zaman merakımda bana heyecan veriyor :) ama tabi % 100 anlaşılsaydı bende alırdım.

hesap kitap yaptım ihtiyaçlar için.. Eşimde oralı olmadı kızdım bende..

canım kafanı takma fazla bence eşin düşünmeye başlamıştır hatta senden önce de düşünmeye başlamıştır. senin br de bunları düşünmeni istememiş olabilir. o mutlaka kendi kafasında hesap kitabını yapmıştır.

ctsi günü bi avm ye gittik eşimle. otoparktan girdik bi iş için durduk abartmıyorum içeriye giren 10 kişiden 5i çocukluydu. çocuğu arabasına koyan, elinden tutan arabaya atlamış soluğu avm de almış gibiydi resmen

Bence güzel bir kız ya bende haftaya 12+1de gitmiş olucam ikili teste senin doktorun söylemedimi burada birçok arkadaşın ki ikili testte belli olmuştu.

Benimde tahminde bulunmuştu ama mayıs annelerinde mesela çok fazla yanılma olmuş 13. yada 14. haftadan sonrası heralde daha doğru tahminler oluyordur.:44:

Bizde gezmelerden moralimiz bozuk geldik.
Hayat işte...Kayıplar kayıplar.....

Yarın buralarda olamam kızlar cenazede olucam.
allah rahmet eylesin kalanlara sabr versn

Halkisin bu mutsuz insanlar bizimde gebeligimizin mutsuz gecmesini istiyorlarki bi plemik yaratma derdindeler. eger sen ben boya isine kocalari sokarsan konu dahada ileriye gider arkadasm. gitsin yani biz onlara baglimiyiz ? Once kndimi ve bebegimin sagligini dusunurum ben. esim bu yuzden beni aldatacaksa ugurlar olsuuuuuuuun...

Cok haklisi. guzel arkadasim artik bu konulari kaptip sadece bebeklerimizin ihtiyaclarina yonelsek kendi skntilarmizi paylassak cook daha iyi olur konuyu saptirmaya hic gerek yok burada bulnma amacimiz ortami germek olmamali.
Kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda artık başlamamız gerekiyor sanırım?
Ben kullanmaya baslycam cunku ben her halukarda catlayan bi insanim

Gecmis olsun canm yaa bende duzgun pozisyonu alana kadar kivraniyorum surekli (

Ben İstanbuldayım. Memorial' a gidiyorum tatlım. ense kalınlığı benim sonuç kağıdımda da yazıyordu. belki sonuçla birlikte öğrenirsin. gayet iyi dediyse bi sıkıntı yok demektir.

Desty selam

Ben de Memorial'da takip ediliyorum. Ancak benim tüp bebek olduğu için halen tüp bebek merkezinin takibindeyim. Senin doktorun kim ? İkili testini kim yaptı ?

kızlar şu mayıs annelerinin linkini yazabilirmisiniz bulamıyorum... biraz oraya da bakim durumlar neymiş.:44:

merhabalar annişler.. ikili testimiz vardı dün şükür bebeğimin boyu,elleri kolları herşey normal..burun kemiği omurga hepsi yerinde doktorda gayet memnundu ancak birşey kafama takıldı ense kalınlığı 2.9 dedi..perşembe kan sonucum belli olucak,evde biraz araştırınca 3 ten yukarısı riskli diye okudum ama sizlerden hep 1 küsür duyuyorum korktum endişelenmeli miyim acaba?

bebek bazen gergin oluyormus o zaman boynunun olcusu oldugunan kucuk cıkıormus 1-1.2 mm ler bundan kaynaklanır dedi bana doktor.
seninki ya iri bebek ya da gunu gecmis, cunku 11-14 arası yapılır olcum. 11 de yaptıranın 1 cıkar 14te yaptıranın 2.9 bence normal ama doktoruna sor tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…