kızlar bugün ikili test yaptrdım ama doktorumuzu deiştirdik, bitürlü uygun hastane doktr ayarlayamadık zaten, doktor sabah aç karna gelmemi istedi, neyse gittik, azcık da yoğundu tansiyonum düşer gbi olunca beni aldı önce açtım çünkü, benm de çok ağlayasım geldi ya anlayamadım bi duygu patlaması oldu aç olduğum için miydi bilmiyorum. Öyle açken aldılar kanımı işte, kan şekerine de bi bakalım diye, sonra hemen bi vişne suyu içtim ultrasona girdik, dr pek yorum yapmadı sevmedm zaten bunu da , sadece iyi gayet diyip gönderdi. Bu mudur yani ikili test!! Hani bebek uyuyo olabiliyodu, kendini göstermezse alttan muayne yapmak zorunda kalınıyodu açtım da sizce normal mi bütün bunlar!! Yoksa kan sonuçlarımı alıp başla bi dr a mı gitmeliyim?
demekkı 15. haftasında eee o zaman 1 haftasonra tam belli olacak.Genelde 16. haftada soylenenler dogru oluyor cunku.
benm doktorum demişti ki.. bitki çayları kasları gevşettiği için .. ilk aylarda bebekte kaslarla anneye bağlandığı için.. bitki çayı tavsiye etmiyorm dedi.. diyetisyene yönlendirmişti beni .. ikisinin ortak kararydı yani. bitki çayı içme dediler bende portakal yiyorum limonlu su içiyorum o kadar .. ama kulak ağrısı beter bişey ...onun alternatif bi tedavside yok.. günlerdir uyklusuzm.. bitap düştüm valla..
isyerinden benden 1 hafta ilerde hamile bir arkadasım var. amerikadan siparisle gender maker diye bi test getırmis arkadası,bu aksam yapacakmıs. cinsiyet belirleme yapıyor ve %92 dogru diyor.
Duyan, kullanan var mı?
ben ikili testimden geldim kızlargeçmişe bakmadan attım kendimi buralara :) ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı şükür sorunsuz atlattık sonrasında kan tahlilimizi verdik. miniğim kocaman olmuş en son gördüğümde 2.5 cm di şimdi 5.7 cm di 12+2 olmuşuz. o oynaşmalar, o kıpraşmalar, el ayak oynatışları mükemmeldi elini arkaya atmalar gözümün önünde hala hatırladıkça gülümsememe engel olamıyorum
3 tane resmimiz var acaba cinsiyet bir tahmini yapabilecek bir teyzemiz var mıdarısı yaptıracak arkadaşlarımın başına
Eki Görüntüle 574070 Eki Görüntüle 574069 Eki Görüntüle 574073
merhaba arkadaslar o kadar dıkkat etmeme ragmen bronşit baslangıcı basladı ve gecenlerde doktora gıttım ılac yazdı bende ılacları kullanıp kullanmama yonunde kararsız kaldım ama doktorum kullan dedı kullanmazsan gecmez demesı uzerıne kullanmaya basladım hamılelık donemınde pek ılac kullanılmaz dıyorlar ama ınsan mecbur kalınca kullanıyor ıste gecelerı oksurukden yatamıyorum ulrasonda bebegının cınsıyetını ogrenen varmı bende haftaya gıdıcem ogrenmeye herkese selamlar sevgıler hayırlı ve saglıklı hamılelık gecırmek dıleklerımle hepınızı sevıyorum benim gibi bronsit geciren varmı ne tavsiye ediyorsunuz ne yapmalıyım oksurukden duramıyorum artık
kız bebek bekleyen güzel anneler inşş bebişleriniz böle güzel totoları olurrrrr
isyerinden benden 1 hafta ilerde hamile bir arkadasım var. amerikadan siparisle gender maker diye bi test getırmis arkadası,bu aksam yapacakmıs. cinsiyet belirleme yapıyor ve %92 dogru diyor.
Duyan, kullanan var mı?
hesap kitap yaptım ihtiyaçlar için.. Eşimde oralı olmadı kızdım bende..
İkili testler iyi çıkmış çok şükür, darısı başımıza.
Genelde okuyan ama paylaşımda bulunmayan Haziran annesiyim :)
Araba konusu geçmiş, araba konusu geçerkende konu AVM'lere gelmiş.
Ben uyarımı hepinizden yaşça büyük bir ablanız ve AVM inşaatlarında çalışan bir müh.olarak yapayım, dileyen uygular dileyen aman be ne olacak ki herkes gidiyor der.
Sakın bebeklerinizi, küçük çocuklarınızı AVM lere götürmeyin, telefonun yaydığı radyasyondan koruma çalışırken, inanılmaz elektrik yüklü ortamlara sokuyor olursunuz. Ne gerek var sırf gezmek adına oralara gitmeye. Benim oğlum 3 yaşında bir kere bile AVM'den içeri girmedi.
Elbette yaşadığınız şehirlerde eski usul sokak çarşıları vardır.
İstanbulda Kadıköy, Nişantaşı, Bakırköy vs
İzmir'de Konak, Alsancak vs
Ankara, Tunalı Hilmi vs.
Tüm kış yağışlı geçmiyor, sıkılırsanız oralara gidin, hatta semt pazarlarına gidin ama AVM lere gitmeyin.
Bence güzel bir kızya bende haftaya 12+1de gitmiş olucam ikili teste senin doktorun söylemedimi burada birçok arkadaşın ki ikili testte belli olmuştu.
allah rahmet eylesin kalanlara sabr versnBizde gezmelerden moralimiz bozuk geldik.
Hayat işte...Kayıplar kayıplar.....
Yarın buralarda olamam kızlar cenazede olucam.
ben baskasını bulacak demedim. herkes yalnıs anlamaya musait burda. mutsuz insan gergin olur, bu nedenle ufak tefek seylerden dolayı tatsızlık cıkar esler arasında demek istedim. ama konu koca giderse gitsine kadar cekilmis. oyle ugurlar olsun, isterse gitsin, cok da umrumda vs davulun sesi gibi gelior bence, bi yasayanlara sormak lazım.
Cok haklisi. guzel arkadasim artik bu konulari kaptip sadece bebeklerimizin ihtiyaclarina yonelsek kendi skntilarmizi paylassak cook daha iyi olur konuyu saptirmaya hic gerek yok burada bulnma amacimiz ortami germek olmamali.Günaydın güzel, tatlı ve bir o kadar da hormonlu anneler
Bir kaç gündür yazamıyordum ama elimden geldiğince takip etmeye çalıştım.
Ceza yiyen arkadaşlarımız geri döndüler çok sevindik zira böyle sosyal ve isteyen kişinin girebildiği bir sanal ortamda yasaklamaların olması pek hoş değil.
Neyse ben konuyu temcit pilavı gibi ısıtıp ortaya tekrardan koyma niyetinde değilim.
Ancak hepimizin hassas olduğu bu dönemde ve bu kadar birbirinden farklı kişinin bulunduğu böyle bir ortamda elbette ki herkesten aynı görüş ve tutum beklenemez.
Ama hepimizin ortak bir amacı olduğunaemir_bebek:) ve burada bulunma sebebimizin bu GÜZEL amaç uğruna paylaşımlar yapmak olduğuna göre birbirimize biraz daha hoşgörülü olmalıyız bence.
Angel_lost ve taylanecce'yi gördüm dün. Hoşgeldiniz kızlar:))))
Diğer arkadasları görmedim ama onlar da hoşgelsin artık:)))
TOKOYAY başın solsun, kendini çok üzme cnm....
Mnsroz, bende de arasıra oluyor uykusuzluk...bol bol yoğurt ye canım gün içinde bana baya bir faydası oluyor onun...
Bu arada bebişini gören ve cinsiyetini öğrenen tüm anneleri tebrik ederim...Maşallah bebişlerinize
Ben kullanmaya baslycam cunku ben her halukarda catlayan bi insanimKızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda artık başlamamız gerekiyor sanırım?
günaydınlar herkese ... banlanan arkadaşlarımız geri gelmişler . hoş gelmişler . bende akşam uyuyamayanlardanım . ben yüz üstü yatmayı özledim şimdiden yatağın içinde dönüp duruyorum . sağolsun eşimden sabah sabah şiddetli bir kol darbesi yedim göğüsüme
Ben İstanbuldayım. Memorial' a gidiyorum tatlım. ense kalınlığı benim sonuç kağıdımda da yazıyordu. belki sonuçla birlikte öğrenirsin. gayet iyi dediyse bi sıkıntı yok demektir.
ben ikili testimden geldim kızlargeçmişe bakmadan attım kendimi buralara :) ense kalınlığımız 1.1 mm çıktı şükür sorunsuz atlattık sonrasında kan tahlilimizi verdik. miniğim kocaman olmuş en son gördüğümde 2.5 cm di şimdi 5.7 cm di 12+2 olmuşuz. o oynaşmalar, o kıpraşmalar, el ayak oynatışları mükemmeldi elini arkaya atmalar gözümün önünde hala hatırladıkça gülümsememe engel olamıyorum
3 tane resmimiz var acaba cinsiyet bir tahmini yapabilecek bir teyzemiz var mıdarısı yaptıracak arkadaşlarımın başına
Eki Görüntüle 574070 Eki Görüntüle 574069 Eki Görüntüle 574073
hayırşlı olsun saglıkla kucagına al ınsallah bana da kız gibi geldi :)
merhabalar annişler.. ikili testimiz vardı dün şükür bebeğimin boyu,elleri kolları herşey normal..burun kemiği omurga hepsi yerinde doktorda gayet memnundu ancak birşey kafama takıldı ense kalınlığı 2.9 dedi..perşembe kan sonucum belli olucak,evde biraz araştırınca 3 ten yukarısı riskli diye okudum ama sizlerden hep 1 küsür duyuyorum korktumendişelenmeli miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?