ben baskasını bulacak demedim. herkes yalnıs anlamaya musait burda. mutsuz insan gergin olur, bu nedenle ufak tefek seylerden dolayı tatsızlık cıkar esler arasında demek istedim. ama konu koca giderse gitsine kadar cekilmis. oyle ugurlar olsun, isterse gitsin, cok da umrumda vs davulun sesi gibi gelior bence, bi yasayanlara sormak lazım.
Canm bende 12. haftada o umutla gittim ama doktorum direkt olarak bu haftada erkek ve kız cinsel organı aynı uzunluktadır o yüzden ikiside erkeğe benzer çok yanıltıcıdır dedi en az iki haftamız var kesin birşey söylemek için dedi :)
bebek bazen gergin oluyormus o zaman boynunun olcusu oldugunan kucuk cıkıormus 1-1.2 mm ler bundan kaynaklanır dedi bana doktor.
seninki ya iri bebek ya da gunu gecmis, cunku 11-14 arası yapılır olcum. 11 de yaptıranın 1 cıkar 14te yaptıranın 2.9 bence normal ama doktoruna sor tabi..
kızlar ben yarın ikili test için hastaneye gidicem. sonuçları kaç günde belli oluyor??
Desty selam
Ben de Memorial'da takip ediliyorum. Ancak benim tüp bebek olduğu için halen tüp bebek merkezinin takibindeyim. Senin doktorun kim ? İkili testini kim yaptı ?
sevgili annişler, bende kahverengi lekelenme devam ediyor. sizde durum nedir? kahverengi lekesi olan var mı? teşekkürler...
Altuğ Beye gidiyorum canım. 30 kasımda yaptırdım ikili testimi. sonuçlarımı aldım. çok şükür herşey yolunda
bebek arabası ile iligli ayrıntılı arastırma yapmıstım, isteyene ozelden mesaj atabılırım ama baktıgım segment biraz ust segment,
Bana yollayabilirsen sevinirim. Tesekkurler:)
Ya arkadaşlar benim bu saatlerde karnım çok fazla acıkıyor iş yerinde oldugum içinde bu saate yemek kalmıyor meyvede kesmıyor canım bazen böle dürüm felan istiyor acaba yesem temiz bir yerden zararı olurmu arada ? Bi yardımcı olsanız
Ya arkadaşlar benim bu saatlerde karnım çok fazla acıkıyor iş yerinde oldugum içinde bu saate yemek kalmıyor meyvede kesmıyor canım bazen böle dürüm felan istiyor acaba yesem temiz bir yerden zararı olurmu arada ? Bi yardımcı olsanız
20-30 sayfa oncesinde yazdım canım, hatta baya bi olay oldu o kdr para verilir mi seklinde :) umarım faydalı olur
walla bende şuan aynen o durumdayımm dürüm lahmacun iskender hep boyle şeyler var şuan aklımda bilmiyorum artık :d:d
cnm ben yedim valla 4 5 kere canım isteyince yiyorum ya napiimmmm canım çekiyor
:)) kararsız kaldım ama sonunda dayanamadım yanı napım :) işten çıkmama 1 saat var eger yemessem ac karnına otobüse binersem midem bulanıyor mahfoluyorum
Peki bu 4 tekerlekli ve 3 tekerlekliler hakkında bilgin var mı?Ablam alırken satıcı 3 tekerleklilerde kaldırımda çıkarırken denge problemi olduğunu söylemiş doğru mu acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?