2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sağlık herşeyin önündedir bu hepimiz için öyle saç boyasıda kimyasal bir madde olduğu için zararlı olabilir.Benim doktorum önermediği gibi birçok doktorda yaptırabilirsiniz ama şüpheniz varsa yaptırmayın çünkü sonra birşey olursa buna bağlarsınız diyor, kendinizi gereksiz üzersiniz diyor.Ben yaptırmıyorum ojede sürmüyorum ama bu bir tercih meselesi zararlı olabilir gibi olmayabilirde aynı derece kesin bir veri yok zaten.
Eşin için kendine bakmaya gelirsek başına birşey geldiğinde ilk yapılan şey ağlamak gibi kendine bakmak olduğunu bilmenizi isterim.
Ayrıca tabikide kendim için olduğu gibi eşim içinde kendime bakarım, bir çocuk için yapılabilecek en büyük şey birbirini seven eşler ve mutlu bir yuvadır.O yüzden bunun özgüvenle falan alakası yok ve bence bunun için yapan insanlara dahi özgüveniniz yok dememenizi tavsiye ederim Allah derki kimseyi kınama , kınadığını yaşamadan ölmezsin..
Lütfen biz kadınız, biz anne olucaz, hepimizin mutluluğu hep daim olsun kimse kimseyi kırmasın birbirinizide bu yüzden üzmeyin ve laf çaprmayın derim..

ben çağa da gittim 11+1 de kendiğinden söledı erkek diye 12+6 da özele gıttım yuksek ıhtımal erkek ama 2 hafta sonra kesınlesır dedı 12.haftada genıtal nub kız cocuklarında gorunmez dedı eger erkekse gorunur goruyorum ama yıne de kesın demıyorum dedı bagcılardakı yenı acılan medıpol hastanesıne gıtmıstım çook da memnun kalmıstım ıst te oturmuyorum ama dogumu orda ıstıyorum olursa da medıpol den baska tercıh etmem

umarım iri olduğu içindir aslında 12+4 üm ama doktor 13+1 dedi bilmiyorum olumsuz hiçbir şey söylemedi doktor..perşembeyi beklemek çok zor ..saol canım inşallah normaldir..

Desty selam

Ben de Memorial'da takip ediliyorum. Ancak benim tüp bebek olduğu için halen tüp bebek merkezinin takibindeyim. Senin doktorun kim ? İkili testini kim yaptı ?

Altuğ Beye gidiyorum canım. 30 kasımda yaptırdım ikili testimi. sonuçlarımı aldım. çok şükür herşey yolunda

Ya arkadaşlar benim bu saatlerde karnım çok fazla acıkıyor iş yerinde oldugum içinde bu saate yemek kalmıyor meyvede kesmıyor canım bazen böle dürüm felan istiyor acaba yesem temiz bir yerden zararı olurmu arada ? Bi yardımcı olsanız

sevgili annişler, bende kahverengi lekelenme devam ediyor. sizde durum nedir? kahverengi lekesi olan var mı? teşekkürler...

Başka biri cevap verdi mi bilmiyorum ama benim de kahverengi lekelenmem oldu. Ama ben crinone jel kullanıyordum. Doktorum bu jelin içerde biriktiğini ve kahverengi leke yaptığını söyledi. Ara ara yine oluyor. Jeli bırakınca geçer diye tahmin ediyorum. Sende jel mi kullanıyorsun ?

Cnm ben yedim valla 4 5 kere canım isteyince yiyorum ya napiimmmm canım çekiyor

walla bende şuan aynen o durumdayımm dürüm lahmacun iskender hep boyle şeyler var şuan aklımda bilmiyorum artık

20-30 sayfa oncesinde yazdım canım, hatta baya bi olay oldu o kdr para verilir mi seklinde :) umarım faydalı olur

Peki bu 4 tekerlekli ve 3 tekerlekliler hakkında bilgin var mı?Ablam alırken satıcı 3 tekerleklilerde kaldırımda çıkarırken denge problemi olduğunu söylemiş doğru mu acaba...

walla bende şuan aynen o durumdayımm dürüm lahmacun iskender hep boyle şeyler var şuan aklımda bilmiyorum artık :d:d

:)) kararsız kaldım ama sonunda dayanamadım yanı napım :) işten çıkmama 1 saat var eger yemessem ac karnına otobüse binersem midem bulanıyor mahfoluyorum

:)) kararsız kaldım ama sonunda dayanamadım yanı napım :) işten çıkmama 1 saat var eger yemessem ac karnına otobüse binersem midem bulanıyor mahfoluyorum

ye tabi ya aç asla bırakmamak lazım.. az az sık sık ye diyolar da acıkınca baya bi yiyosun bende zar zor boyle çok acıkıyorum o yüzden fırsatları değerlendir

afiyet olsun canım

Hayİrli aksamlar arkadaslar nasilsiniz gecmisi okumaktan yeni yazabildim

Peki bu 4 tekerlekli ve 3 tekerlekliler hakkında bilgin var mı?Ablam alırken satıcı 3 tekerleklilerde kaldırımda çıkarırken denge problemi olduğunu söylemiş doğru mu acaba...

evet satıcılar genelde 3 tekerlikli onermiyor kullananlar da cok memnun değil, denge fren suspansyon sorunu var diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…