2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm kızlar yazdıklarınızı okudumda aklıma takıldı bende büyük tuvalete çıkarken şarıl şarıl kan akıyo ama çıkıyorum yani her gün problem yok bide hiç acımıyo 1 aydır neredeyse bu böyle acaba bi sıkıntı olur mu:S canım acımıyo diye dikkate almamıştım ben

Tsh im normal aralikta ama dusuk sinira cok yakin, t4 de biraz yuksek cikti.İnsallah ilac kullanmama gerek yoktur.

canım önemli olmaz mı!bir çizik,yara falan olabilir.doktoruna danış mutlaka...geçmiş olsun

canım önemli olmaz mı!bir çizik,yara falan olabilir.doktoruna danış mutlaka...geçmiş olsun

yok canım çizik yara degil hemoroid çok uzun süredir var ama bi aydır kanıyo yani bilemedim acı yapmıyo tuvalete cıkmadada sıkıntı yok bebişe bi zararı olmasında

teşekkür ederim canım, lekelenmem kahverengi, çok yoğun değil, progestanı yeni bıraktım. ne tavsiye edersin?

Ben ne desem boşa demiş olurum canım. Doktoruna ulaşabiliyorsan ulaş derim. Benim 9. haftamda lekelenmem olduğunda progestan içiyordum zaten doktorumu aramıştım yine hemen. 1 tane daha al demişti ve hemen kesilmişti ilacı içince. Devamı da hiç gelmedi çok şükür.
Ama yeni bırakmışsın içsen zararı var mıdır hiç fikrim yok canım.

Sen en iyisi doktoruna ulaş. Ulaşamıyorsan da için rahat etmeyecekse acile gidin kafan rahat yat uyu.

ysmc canım. TSH ın yüksek olsa yorum yapabilirdim ama düşük olmasıyla ilgili inan hiç fikrim yok.

yok canım çizik yara degil hemoroid çok uzun süredir var ama bi aydır kanıyo yani bilemedim acı yapmıyo tuvalete cıkmadada sıkıntı yok bebişe bi zararı olmasında

anladım canım,ama yinede doktoruna danış bence.bellide olmaz,hem ne gerek var okadar kan kaybetmeye her seferinde.bi ilacı vardır muhakkak...

Hiper oluyor canim yani hizli calisiyor ama t4 niye yuksek onu bilmiyorum.:44:

Hiper oluyor canim yani hizli calisiyor ama t4 niye yuksek onu bilmiyorum.:44:

Hipertroid de TSH düşük t4 yüksek olurmuş diye okudum az önce. Doktorun gerekli görürse endokrin uzmanına gönderecektir canım. Hayırlısı olsun. İlacı olan bir şeyler olsun yeter ki değil mi.

gorumcezede sen ne yaptın aklım sende kaldı??

kızlar dün doktora gittim ikli testi yaptırdık herşey çok güel gitti cinsiyetini gördük gelisimi sat a göre 1 hafta ilerideydi eve gelirken aniden bi kanamam başadı hemen doktoruma gittim iğne ilaç yatıyorum ve bayağı da yatıcam çok sıkıcı sürekli yatmak zorundayım bu hafta umarım geçer atlatırız bunu

sfkaydın çok üzüldüm canım . ALLAH sabır versin . hayırlı zamanda RABBİM yeni bir bebek nasip etsin İNŞALLAH .

benimde bugün doktor kontrolüm var 13:40 ta İNŞALLAH herşey yolundadır .

İnsallah canim atlatirsin bircok arkadasin arkadasin kanamasi oldu ama iyiler.Cinsiyeti ogrendin mi?

herkese güzel hafta sonları olsun inşallah
bugün biçok arkadaşımızın kontrolü var.cinsiyetleri öğrenmeden geleyim demeyin kızlar

herkese güzel hafta sonları olsun inşallah
bugün biçok arkadaşımızın kontrolü var.cinsiyetleri öğrenmeden geleyim demeyin kızlar

günaydın öle olur inşallah canım
bende kontrolü olanlardan biriyim yarım saat kaldı kontrolüme bakalım minikim sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil cinsiyetinide gösterirse öğreniriz artık 16 haftam doluyo kesin bellidir.
kontrolden sonra işe gelicem tekrar gelip yazarım

bebişim kız kızlar çok mutluyum RAbbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun çok ama çok heycanlıyım sürekli sırıtıyorumm eve eşimin yanına gitmek istiyorum.

Canım gözün aydın. Çok sevindim. Çok şükür topik bir kız bebek haberi aldı.

sağol canım kesin demedi doktor ama erkek olsa artık belli olurdu kız benim bebişim baştan beri kız hissediyordum yanılmadım çok mutluyum yaa çoooooooooooookkk

darısı öğrenemeyen diğer kızların başına

bebişim kız kızlar çok mutluyum RAbbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun çok ama çok heycanlıyım sürekli sırıtıyorumm eve eşimin yanına gitmek istiyorum.

hayırlı olsun gönlünden geçen olmuş ne güsel allah herkese nasip etsinn sağlıcakla gelsin kızın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…