bebişim kız kızlar çok mutluyum RAbbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun çok ama çok heycanlıyım sürekli sırıtıyorumm eve eşimin yanına gitmek istiyorum.
hayırlı olsun gönlünden geçen olmuş ne güsel allah herkese nasip etsinn sağlıcakla gelsin kızın.....
bebişim kız kızlar çok mutluyum RAbbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun çok ama çok heycanlıyım sürekli sırıtıyorumm eve eşimin yanına gitmek istiyorum.
teşekkür ederim canım, lekelenmem kahverengi, çok yoğun değil, progestanı yeni bıraktım. ne tavsiye edersin?
selam kizlar benim de saat 330 da doktor kontrolum var. umarim cnsiyet ogrenebiliriz butun gece uyuyamadim heyecandan
kızlar ne zamandır size sorucaktım,geceleri burun tıkanıklığımdan uyuyamıyorum,bide burun kanamam oluyor arada bir.burnumu silerken peçetede görüyorumsizdede böyle şeyler var mı?doktoruma sordum burun tıkanıklığı için okyonus suyunu verdi.bir zararı olmaz inşallah.nede olsa tuzlu su.bu arada bugünkü hamilelik takvimime bakın ne yazıyor.
Kan hacminizdeki artış ve burun zarlarının şişmesine neden olan östrojen hormonunun etkisiyle burun kanamaları ve burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz.
okuyunca içim rahatladı
Kizimiz olacaaaak ins
kızlar ne zamandır size sorucaktım,geceleri burun tıkanıklığımdan uyuyamıyorum,bide burun kanamam oluyor arada bir.burnumu silerken peçetede görüyorumsizdede böyle şeyler var mı?doktoruma sordum burun tıkanıklığı için okyonus suyunu verdi.bir zararı olmaz inşallah.nede olsa tuzlu su.bu arada bugünkü hamilelik takvimime bakın ne yazıyor.
Kan hacminizdeki artış ve burun zarlarının şişmesine neden olan östrojen hormonunun etkisiyle burun kanamaları ve burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz.
okuyunca içim rahatladı
Benim burnum bir kere kanadı canım onda da istifra ederken çok zorlanmıştım ondan olmuştu sanırım.
Ne günlerdi Allah'ım çok şükür bitti.
Ama burun tıkanıklığım baki kaldı, hiç beni bırakacak gibi de değil.Gün içinde de sürekli tıkanık ama geceleri çok kötü. Biraz araştırmıştım internetten. Okyanus suyu kullanabiliyormuşuz evet ama o benim burnumu açmıyor. Açan bir tane sprey var ama o da yasakmış.
İkili test sonucu cikti
iyi dedi doktorum.sukurler olsun
1 ay sonra gidecegim birdahaki muayeneye
iste bizde haberler bunlar
herkese iyi hafta sonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?