2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar merhaba, ben bu ayın 22 sinde doktora gidicem, 3lü ve 4lü tarama testi için.
Aranızda giden var mı? ben 2li testi yaptırmamıştım bunu yaptırmam gerekiyormuş oyüzden, nasıl yapılıyor tam olarak ?
Bebeğimi renkli mi görcem?

teşekkür ederim canım, lekelenmem kahverengi, çok yoğun değil, progestanı yeni bıraktım. ne tavsiye edersin?

merhaba canım benim de progestanı azalttıktan 5 gün sonra k.rengi lekelenmem oldu, tekrar arttırdığımız halde 1 hafta sürdü, bu nedenle 5.aya kadar devam kararı aldı dr.um. şimdi günde 3 kez 100 mg olarak alıyorum progestanı. korkma ama tedbiri de elden bırakma dr.unu ara mutlaka.

kızlar ne zamandır size sorucaktım,geceleri burun tıkanıklığımdan uyuyamıyorum,bide burun kanamam oluyor arada bir.burnumu silerken peçetede görüyorum sizdede böyle şeyler var mı?doktoruma sordum burun tıkanıklığı için okyonus suyunu verdi.bir zararı olmaz inşallah.nede olsa tuzlu su.bu arada bugünkü hamilelik takvimime bakın ne yazıyor.

Kan hacminizdeki artış ve burun zarlarının şişmesine neden olan östrojen hormonunun etkisiyle burun kanamaları ve burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz.

okuyunca içim rahatladı

selam annişler, çok şükür ikili testimiz temiz çıktı doktor herşey yolunda dedi..cinsiyet için daha erken dedi doktor 7 ocakta inşallah öğrenebilicezbeklemek zor olucak ama sağlık çok daha önemli bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş..hepinize güzel haftasonları diliyoruz bebişimle

eşim dün gece geldi yurtdışından.
çok mutlu oğlumuz olacağı için, ona bide patik almış çok tatlı

Benim burnum bir kere kanadı canım onda da istifra ederken çok zorlanmıştım ondan olmuştu sanırım.
Ne günlerdi Allah'ım çok şükür bitti.

Ama burun tıkanıklığım baki kaldı, hiç beni bırakacak gibi de değil. Gün içinde de sürekli tıkanık ama geceleri çok kötü. Biraz araştırmıştım internetten. Okyanus suyu kullanabiliyormuşuz evet ama o benim burnumu açmıyor. Açan bir tane sprey var ama o da yasakmış.

kızlar ben sosyolog cinsiyeti öğrenen arkadaşlar arzu_mu 'ya mesaj atabilir mi? Birkaçl kişiyi yazdım kendim dahil..diğer arkadaşları da bekliyoruzz:)

Son düzenleme:
bebişim kız kızlar çok mutluyum RAbbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun çok ama çok heycanlıyım sürekli sırıtıyorumm eve eşimin yanına gitmek istiyorum.

Kizimiz olacaaaak ins

Gözünüz aydın bayanlar :) kızlar çoğaldı hadi bakalım :)

Benim bir süredir geceleri burnum tıkanıyor bazen nefes alamayıp uyanıyorum, eşimde nefesimi tutuğumu sanıyormuş:) uykumda niye böyle bir deneme yapabileceğimi düşündü onu da anlamadım:)
gündüzleri de saman nezlesine benzer bir şey oluyor sürekli burnum akıyor derler ya "burnumun direği sızlıyor" aynen öyle oluyor.
Ben de araştırdım normalmiş hatta bazı hamilelerde bu nezleye benzer durum sonuna kadar devam edebiliyormuş.

16. GEBELİK HAFTASI

Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması
burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir.

Nefes darlığı ve nefes nefese kalma gebeliğin sık rastlanan yakınmalarındandır ve bu haftalardan itibaren kendini göstermeye başlayabilirler. Bu belirtinin en muhtemel nedeni gebelikte artmış oksijen ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak ortaya çıkan solunum sistemi değişiklikleridir. Gebeliğin son haftalarında ise bebeğin yukarı doğru büyüyerek göğüs kafesinize baskı yapması bu belirtiyi artırabilir. Her nefes darlığı elbette gebeliğe bağlı değildir ve bu konuyu doktorunuza danışmalısınız.

Uyku gebeliğinizin kaliteli geçmesi açısından önemlidir. İlk haftalarda uykuya eğilim artarken bu haftalardan itibaren uykusuzluk sorunu yaşamaya başlayabilirsiniz. Uykusuzluk sorunu genelde son haftalarda belirgin olmasına karşın bu haftalarda da sizi gündüzleri "nakavt edecek" duruma gelebilir.

Başımıza gelebileceklerden kısa başlıklar :)

İkili test sonucu cikti
iyi dedi doktorum.sukurler olsun
1 ay sonra gidecegim birdahaki muayeneye
iste bizde haberler bunlar
herkese iyi hafta sonlari

bebişim kız kızlar çok mutluyum RAbbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun çok ama çok heycanlıyım sürekli sırıtıyorumm eve eşimin yanına gitmek istiyorum.

Canımmm çokkk sevindimm) gözün aydın bende senin gibi kız hissediyorum bakalım benimki ne olcak)

İkili test sonucu cikti
iyi dedi doktorum.sukurler olsun
1 ay sonra gidecegim birdahaki muayeneye
iste bizde haberler bunlar
herkese iyi hafta sonlari

Gözün aydın, cinsiyetini söylemedi sanırım. ben de bekliyorum gerçi 2'li testten 1 ay sonra gel dedi haftaya cuma gidicem belki öğrenebilirim cinsiyetini

gözün aydın tatlım benim biliyorum içinden geçen de buydu çok sevindim çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…