Gözünüz aydın bayanlar :) kızlar çoğaldı hadi bakalım :)
Benim bir süredir geceleri burnum tıkanıyor bazen nefes alamayıp uyanıyorum, eşimde nefesimi tutuğumu sanıyormuş:) uykumda niye böyle bir deneme yapabileceğimi düşündü onu da anlamadım:)
gündüzleri de saman nezlesine benzer bir şey oluyor sürekli burnum akıyor derler ya "burnumun direği sızlıyor" aynen öyle oluyor.
Ben de araştırdım normalmiş hatta bazı hamilelerde bu nezleye benzer durum sonuna kadar devam edebiliyormuş.
kızlar bebeğimn kalbi durdu cumartesi gecesi alındı maalesef
selam annişler, çok şükür ikili testimiz temiz çıktı doktor herşey yolunda dedi..cinsiyet için daha erken dedi doktor 7 ocakta inşallah öğrenebilicez beklemek zor olucak ama sağlık çok daha önemli bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş.. hepinize güzel haftasonları diliyoruz bebişimle
İkili test sonucu cikti
iyi dedi doktorum.sukurler olsun
1 ay sonra gidecegim birdahaki muayeneye
iste bizde haberler bunlar
herkese iyi hafta sonlari
eşim dün gece geldi yurtdışından.
çok mutlu oğlumuz olacağı için, ona bide patik almış çok tatlı
Benim burnum bir kere kanadı canım onda da istifra ederken çok zorlanmıştım ondan olmuştu sanırım.
Ne günlerdi Allah'ım çok şükür bitti.
Ama burun tıkanıklığım baki kaldı, hiç beni bırakacak gibi de değil.Gün içinde de sürekli tıkanık ama geceleri çok kötü. Biraz araştırmıştım internetten. Okyanus suyu kullanabiliyormuşuz evet ama o benim burnumu açmıyor. Açan bir tane sprey var ama o da yasakmış.
Gözün aydın, cinsiyetini söylemedi sanırım. ben de bekliyorum gerçi 2'li testten 1 ay sonra gel dedi haftaya cuma gidicem belki öğrenebilirim cinsiyetini
GÜnaydınnnn kızlarrrrr :) Hayırlı Cumalarrrr hepimizee
Ya kızlar hamileliğimin başlangıcından beri dişetlerim korku filmelerinde o çirkin ağızlı yaratıklara benzedi. o kadar şiştilerki ağzımı kapatınca bile hissedebiliyorum. Özellikle diş fırçalamak işkence gibi öğürmekten bi hal oluyorum çünkü çok kanıyor. o da midemi alt üst ediyor. Sanırım diştaşlarım da var ama korkuyorum temizletmeye. Bu süreçte dişçiye giden var mı ? Çok canım acıyor temizletirkende iğnede yapmıyorlar daha da korkuyorum(( napıcam ben
Kizlar su an 16. Haftasinda olup gobegi gerilip catlayan oldu mu?
Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kuklanacagim?
kızlar bebeğimn kalbi durdu cumartesi gecesi alındı maalesef
Hipertroid de TSH düşük t4 yüksek olurmuş diye okudum az önce. Doktorun gerekli görürse endokrin uzmanına gönderecektir canım. Hayırlısı olsun. İlacı olan bir şeyler olsun yeter ki değil mi.
gorumcezede sen ne yaptın aklım sende kaldı??
canım çok geçmiş olsun önemli değildir inş kaç gün oldu progestanı bırakalı ağır hareket falan mı yaptın acaba.ben de pazartesi günü bırakacağım progestanı korktum şimdi
selam kızlar sizin doktorlarınız toxoplazma testi istedimi sonuçlar nasıl çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?