2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende hafif burun tıkanıklığı var. Geceleri sesli nefes aldığım için eşim pervaneleri çalıştırdın gene diyor

İkili test sonucu cikti
iyi dedi doktorum.sukurler olsun
1 ay sonra gidecegim birdahaki muayeneye
iste bizde haberler bunlar
herkese iyi hafta sonlari

kızlar gözünüz aydın.testleriniz güzel çıkmış

eşim dün gece geldi yurtdışından.
çok mutlu oğlumuz olacağı için, ona bide patik almış çok tatlı

gözün aydın canım kavuşmuşsun eşine

ya benim Allaha şükür şakır şakır kanamıyor ama herseferinde kanlı oluyor peçetem
benimde doktorum diğer spreyler olmaz dedisadece okyonus suyu olabilir dedi.ben bi kaç kez sıkıyorum ancak açılıyor
sende işe yaramaması kötü olmuşbuhar tutsan olmaz mı?başına havlu koyup,içinede hoş kokulu bitki çayları atarsın:26:

Sfkaydn Cnm geçmiş olsun . Allah sabır versin sana Cnm inşallah çabucak iyileşirsin ve yenidn sağlıcakla hamile kalırsın. Ben çok üzüldüm acını içimde hissettm okuyunca.

Kızlar bebişlerinin cinsiyetini ögrenenleri tebrik ediyorum bende salı günü 2li testimn kan sonucunu göstercem doktor teyzemize bi de cinsiyetini merakettigm için ultrasona girebilirmiyim diye rica etcem 14 +2günlük olucaz o gün inşallah cinsiyetini ögrenebilirm bende

Kizlar su an 16. Haftasinda olup gobegi gerilip catlayan oldu mu?
Ben bu haftadan itibaren artik gobek ve catlayacak bolgeler icin onlem almaya baslayayim mi? Bir de ne onerirsiniz?
Zeytin yagi
badem yagi
Bebe yagi
kakao yagi
hangisini ya da karisim mi kuklanacagim?

Ben amerikalilari fazla sevmem. Ama bir yonlerı varki çok takdir ediyorum. Dişlerini 6 ayda bir saat gibi düzenli olarak temizletiyorlar. Bende burda alıştım meğerse süper birşeymiş. Hiç çürüğün falanda olmuyor. Dişlerde kanama da olmuyor. Ve temizletirken sadece vızırtı sesinden başka seni rahatsız eden bişey de olmuyor. Yani acımıyor bişey hissetmiyor insan. Hamileyken 4 ayda bir temizlenmesi lazım ve hiç bir sakıncası yok aksine en çok ihtiyaç duyulan dönem. Bence hemen gitmelisin arkadaşım. Kalp hastalıkları ve kanserden tutundan diş bakımı yaptırmamak çok fazla hastalığa neden oluyor. Herşeyin başı sağlık. Özelliklede ağız sağlığı.

Sfkaydn'a çok üzüldüm. Allah kimseye vermesin. Özellikle kürtaj olmak çook kötü. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Çok zor bir durum. Ne dense boş((((((

kesinlikle bebe yağı.ben ilk hamileliğimde kullandım çok kilo almama rağmen hiç çatlağım yok çok şükür

canım çok geçmiş olsun önemli değildir inş kaç gün oldu progestanı bırakalı ağır hareket falan mı yaptın acaba.ben de pazartesi günü bırakacağım progestanı korktum şimdi

diğer tüm geçmiş olsun dileklerine ve sie çok teşekkür ederim. bugün doktora gittim, lekelenme gebelik kesesi yukarı çıkmaya çalıştığı için olabilirmiş. progestana devam edebilirsin fakat progestan takviyesiyle düşüğü önleme arasında kesin bir ilişki saptanmış değil dedi. yani yalnızca önlem olarak alabilirsin istersen dedi. sorun şu ki, progestan alıyorken de lekelenme devam ediyordu. bebeğin kendisi gayet sağlıklı duruyor çok şükür, bundan sonra bana düşen de bol bol istirahat etmek, ağırlık kaldırmamak ve bu gibi şeyler..

Allah hepimize bebeklerimizi sapasağlam kucağımıza almayı nasip etsin...

herkese slm kızlar
bende bugun yavrumu gordum o nası guzel bısı nası guzel bı duygu anlatamam
bebegımız saglıklı ıkılı testımızı yaptrdık sonuclarıda haftaya alıcaz kısmetse
bu arada dr amcamız belkı erkek olabılır ama kesın degıl dedı
bakalım 1 ay sonra oda netlesır
herkese keyıflı haftasonları

selam kızlar sizin doktorlarınız toxoplazma testi istedimi sonuçlar nasıl çıktı

ben yaptırdım hemde iki kez.toxo ıgg ve toxo ıgm ikisi birden negatif çıktı.bu durum iyi değil.benim geçmişte hiç bir bağışıklığım olmamış.o yüzden daha dikkat etmem gerekiyor bazı şeylere.eğer sadece toxo ıgg pozitif olsaydı sorun olmazdı.bu geçmişte bağışıklığım olduğunu gösterirdi.eğer sonucunda toxo ıgm pozitif ise hastalığı ya şimdi geçiriyorsun yada yakın bi geçmişte geçirilmiş demek oluyor.başka testler yapılması gerekiyor kesin tespit için

selam kızlar geçmişi okuyamadan hemen bişey sormak istiyorum.bu gün doktora gittim.çünkü aşağıda bi baskı vardı.doktor düşük tehliken devam ediyo ayağa fazla kalkma iyi dinlen dedi.bi de progestan ve magnezyum yazdı.progestan miğde bulantısı yapabilir dedi.kullanıpta miğdesi bulanan var mı?gerçi ne olursa olsn kullanırım.yeter ki oğluşum iyi olsun.off bu gün zıplıyodu resmen.onu öyle görünce kaybetmekten daha bi korkar oldum.İNŞALLAH hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ve bütün ömürleri çok güzel olur...

arkadaşlar herkese merhaba,,ben perşembe günü gittim doktora,ikili test için kan verdim,,ve cinsiyet için meraklanmıştık çok,dr.uğraştı baktı ama hiç bir yorum yapmadı,resmen bacak bacak üstüne atmış yatıyor bi güzel,,öyle umutlanmıştıkki öğreniriz diye,,1 hafta sonra test sonucu için gidecez,acaba diyorum kibir kez dha rica etsem mi ultrasondan baksın diye..bi oğlumuz var tabi hayırlısı olsun ama gönlümüz kızdan yana..bakalım hayırlısı..Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin,içine sindirsin..

Kızlar herkese merhaba iyi akşamlar
biz bugün kontrole gittik 14+4 diye biliyoduk 15+3 çıktı bu ikinci değişim bir kez de 13+4 iken 12+4 e düşmüştü
Bide doktor bebişin yeri ve pozisyonu çok müsait değil ama sanırım kız dedi az da olsa küçük bir ihtimalle sürpriz yapabilir dedi ama büyük ihtimalle kız.
Bizim bu ilk bebeğimiz ve çok heyecanlıyız kalbinin atış hareketlerini gördük resmen ultrasonda
Darısı öğrenemeyen tüm hamişlerin başına

merhaba kizlar oncelikle sfkaydn arkadasim cok uzuldum.herseyde vardir bir hayir allah sabir versin.gorumcezede arkadasim bence bol bol dinlen iki kez benimde oldu kahverengi akintim her ikisindede yormustum kendimi.
bana gelincebugun kontrolumuz vardi ve cok iyi gordu doktorumuzz bebegimizi.oglumuz olacakmis kismetse3 lu tarama yapmadi 3lu tarama cok eski bi teknik dedi.2 hafta sonra 4 lu tarama yapicaz dedi.122 gr di.toplamda 3.5 kilo aldim ve maximum 12 kg la bitiricez dedi.isallah dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…