2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaşlar ikili testini daha önce yapanlar değerlerini söyleyebilirmi rica etsem kan testiyle sonuçları 1 hafta sonra alıcam normal dedi doktor ama sizinkileri merak ettim.1.9 ölçüm.

Arkadaşlar ikili testini daha önce yapanlar değerlerini söyleyebilirmi rica etsem kan testiyle sonuçları 1 hafta sonra alıcam normal dedi doktor ama sizinkileri merak ettim.1.9 ölçüm.

ense kalınlığını soruyorsan 1.55mm... bana da normal dedi. diğer testleri de yapmayacak sanırım :/

bence ense sorma, aklın karısır 1mm cıkan da var 2.3 mm cıkan da, kacıncı haftanda bebegin buyumesi hizliysa daha ileri cıkabiliyor. benimki 13+1 de bakıldı 1.6mm.
ikili testim 1/2100 yas testim 1/630 cıktı, 3lu 4lu yapılmaz dedi doktor, prensip olarak ikili daha kesin sonuc verir, 3lu 4lu ancak aklını karıstırır, istersen amnio yapalım ama onun dusuk riski 1/200 dedi. Ben de yaptırmamaya karar verdim.

arkadaşlar bu konu açılmış ama aktif diil fazla.haziran annelerinden plasantası (bebeğin eşi) önde olan var mııııııı? bana öyle dedi doktorum.korkutmak istemedi sanırım 24.haftaya kadar çıkar falan dedi ama riskli bi durum diye okuyorum canım sıkılıyor
siz de yoktur umarım bi sorun .ama olan varsa paylaşsın

Kızlar merhabalar herkese!! ya herkes bebişini hissediyormu??ben hala hissedemedim bişeycikler...

ben de bişey hissetmiyorum. yani belirgin bişey yok. bişeyler hissetsem de gazdır ya da rahim kasılmasıdır herhalde falan diyorum. ilk gebelik ya anlamıyorum sanırım henüz:)

H&M'e bi bak derim. Tavşandan ördekten farklı şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam :)

benimki 1.7 idi. 2,5'ın altındaysa sorun yok diyor doktorlar. 0,9 çıkan da var tabi. değişiyor yani. ikili test sonucun gelsin durum netleşir tatlım kafana takma bebişinin ense ölçümü sorunlu değil :)

riskli bir durum değil sanırım bebek için sadece doğumla ilgili sıkıntı yaratıyor diye biliyorum mesela normal doğum yapılamıyor gibi banada baktı normal güzl dedi bakalım :) yani sıkıntı olmaz bebeklik birşey değil die biliyorum nerde olduğunun pek önemi yok ama bebek için doğum için önemli seni yanıltmim de ben öyle duydum

Sonuçlar pazartesi çıkacağı için rapırda sadece CRu:58 mm NT:1.9 mm sadece bu yazıyor sonra kan değerlerine göremi tam sonucu söyleyecek o zaman.

Çok teşekkür ederim canımm yok sorun dedi ama çok net bir doktır değildi.kendi doktoruma okadar alışmışımki onun gibi sanıyorum herkezi

canım aynı durumdayız sanırım.benim doktorumda bana eşini daha aşağıda gördüm ama rahim büyüdükçe çıkar yukarıya dedi.

cnm gecmis olsun cnm bendede var plasenta previa onun adi cnm riskli kanama yapabiliyormus kahverengi lekem geldi bu gun sende bol bol dinlen cnm kanaman olunca dr bildir benim tam rahmin agzinda cnm ortalamis seninki ne yaziyor cnm bi kismimi rahmin agzinda cvp veremezsen ozelime yaz cnm..

cumartesi doktora gittik ve öğrendik ki Oğluşumuz oluyormuş

canım gözün aydın..sağlıcakla doğar inşallah oğluşun
Ense kalınlığı konuşulmuş..benim doktorum değerlere çok takma demişti..değerlerin normal..herşeyi incelersen stresli bi hamilelik geçirirsin dedi..bende daha fazla sormadım..

Bua arada benim gibi 17. haftaya giren arkadaşları tebrik ederim nerdeyse yolun yarısına yaklaşıyoruz şükür..

Kafam karıştı hafiften şaşkınlık bastı beni :44:
Çok daha önce görüştüğüm bir şirket bugün iş teklifi için aradı yarın için çağırdılar.Hamilelik konusunda hassaslar ama öncelikleri pozisyona uygun kişiymiş vs vs.
Hamileliğimi zaten saklamak niyetinde değilim gayet de iyiyim ama yarın karşılarına dikilip merhaba ben hamileyim demek tuhaf olacak.
Ne yapıcam ne diycem karasızım kafam karışık

bende 16 haftalık hamileyim ve hala bulantılarım çıkarmalarım devam ediyor. bazen kan kusuyorum, zorlanarak çıkardığım için ve gün boyu boğazlarım tahriş oluyo öğretmenim konuşmak da çok zor geliyo... günde 10-15 kere çıkardığım zamanlar da oldu şimdi öyle olmadığımdan günde bir kereye şükrediyorum. 1 kilo alabildim 60 kilo oldum. şimdiye kadar diğer hamişlerin kilo alımları nasıl? Çıkarmayan arkadaşlar haline çok şükretsinler inanın çok zor yesemde çıkıyor yemesemde... ilaçlar da kar etmiyor. Geçen gün yüzüme kırmızı çiller bastı doğum lekesi denilen şey mi diye meraklanıp hemen doktor gittim meğer zorlanarak öğürmekten yüzüme kan oturmuş. Cildiye doktoru solüsyon verdi çok şükür geçti biraz. Benim gibi yüzüne kan oturan var mı, onu merak ettim bi de ? kırmızı minik noktalar

yarın doktora gidiyoruz gelişimimize bakacağız, inşallah cinsiyetimizi de öğreneceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…