Arkadaşlar ikili testini daha önce yapanlar değerlerini söyleyebilirmi rica etsem kan testiyle sonuçları 1 hafta sonra alıcam normal dedi doktor ama sizinkileri merak ettim.1.9 ölçüm.
Arkadaşlar ikili testini daha önce yapanlar değerlerini söyleyebilirmi rica etsem kan testiyle sonuçları 1 hafta sonra alıcam normal dedi doktor ama sizinkileri merak ettim.1.9 ölçüm.
ense kalınlığını soruyorsan 1.55mm... bana da normal dedi. diğer testleri de yapmayacak sanırım :/
Kızlar merhabalar herkese!! ya herkes bebişini hissediyormu??ben hala hissedemedim bişeycikler...
kizlar yavas yavas herkes alisverise basladi, ben de intetten birseyler bakıorum ama hic icime sinen bir sey bulamıyorum. Sanirim mavi ve tavsanlı ordekli ayıcıklı bodyler hosuma gitmior. Boyle ekteki gibi (bunlar yabancı sitelerden 0-3 aylık) orjinal seyleri nerden bulabiliriz fikri olan var mı? Ya duz body alıp baskı yaptıracagız, yoksa deneyimli annelere mi sorayım?
Eki Görüntüle 579303 Eki Görüntüle 579304
arkadaşlar bu konu açılmış ama aktif diil fazla.haziran annelerinden plasantası (bebeğin eşi) önde olan var mııııııı? bana öyle dedi doktorum.korkutmak istemedi sanırım 24.haftaya kadar çıkar falan dedi ama riskli bi durum diye okuyorum canım sıkılıyor
siz de yoktur umarım bi sorun .ama olan varsa paylaşsın
Sonuçlar pazartesi çıkacağı için rapırda sadece CRu:58 mm NT:1.9 mm sadece bu yazıyor sonra kan değerlerine göremi tam sonucu söyleyecek o zaman.bence ense sorma, aklın karısır 1mm cıkan da var 2.3 mm cıkan da, kacıncı haftanda bebegin buyumesi hizliysa daha ileri cıkabiliyor. benimki 13+1 de bakıldı 1.6mm.
ikili testim 1/2100 yas testim 1/630 cıktı, 3lu 4lu yapılmaz dedi doktor, prensip olarak ikili daha kesin sonuc verir, 3lu 4lu ancak aklını karıstırır, istersen amnio yapalım ama onun dusuk riski 1/200 dedi. Ben de yaptırmamaya karar verdim.
canım ense kalınlığını mı soruorsun
ense kalınlığını soruyorsan 1.55mm... bana da normal dedi. diğer testleri de yapmayacak sanırım :/
ben de bişey hissetmiyorum. yani belirgin bişey yok. bişeyler hissetsem de gazdır ya da rahim kasılmasıdır herhalde falan diyorum. ilk gebelik ya anlamıyorum sanırım henüz:)
H&M'e bi bak derim. Tavşandan ördekten farklı şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam :)
benimki 1.7 idi. 2,5'ın altındaysa sorun yok diyor doktorlar. 0,9 çıkan da var tabi. değişiyor yani. ikili test sonucun gelsin durum netleşir tatlım kafana takma bebişinin ense ölçümü sorunlu değil :)
arkadaşlar bu konu açılmış ama aktif diil fazla.haziran annelerinden plasantası (bebeğin eşi) önde olan var mııııııı? bana öyle dedi doktorum.korkutmak istemedi sanırım 24.haftaya kadar çıkar falan dedi ama riskli bi durum diye okuyorum canım sıkılıyor
canım aynı durumdayız sanırım.benim doktorumda bana eşini daha aşağıda gördüm ama rahim büyüdükçe çıkar yukarıya dedi.
Evet canımm senin ki kaçtı
1.6 mm canım sadece değerler bakıp araştrma ben öyle panik yapmıştım onların ortalamaları alınıyor
cumartesi doktora gittik ve öğrendik ki Oğluşumuz oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?