Ben tek çocuk olduğumdan kardeşlik duygusunu hiç tatmadım. Onun için sanırım tek çocuk fikrinde uzun zaman direttim.
Yalnız hep derler ya nişanlanırsın ne zaman evleneceksin derler, evlenirsin çocuk ne zaman derler, çocuk olur 2. ne zaman derler. Sonu gelmez bunun.Gerçekten öyle. Şimdi her beni gören akraba ikinciyi ne zaman yapacaksın diyor. Bir durun ya daha bu çıkmadı meydanee.
slm kızlar kaç gündür sürekli olmasada günde toplamda 5 6 saat süren bi sıkıntım var bogazımda sanki bi yumru var sanki yumurta koynuslar oraya ne yesem ne içsem aşagıya inmiyo bu durumu yasayan var mı neyinnesidir bu:26:
O haftalarda bende yaşadım onu bir iki gün sürdü geçti. Hatta benim gece yutkunurken sanki yemek borum sızlıyordu. Bütün yediklerim boğazıma dizilmiş gibi aşağı değilde yukarı doğru baskı yapıyordu sanki.
Arkadaşlar kalça ağrısı çeken var mı? Dün akşam üstü başlayan sol kalçamda bir ağrı var, yataktan kalktığımda inanılmaz bir ağrı saplanıyor.
Arkadaşlar kalça ağrısı çeken var mı? Dün akşam üstü başlayan sol kalçamda bir ağrı var, yataktan kalktığımda inanılmaz bir ağrı saplanıyor.
bide aşırı gögüs agrısı yasayan var mı yani gögüs derken meme degilhem sagda hem solda bu gebelikte ortaya cıkan bi baskı agrı var ara sıra gelip bi laç saniye sonra geçiyo hatta dün aksam eşimle mac izliyoduk bi ara agrıdan yumulmusum eşim farketti dr gidelim dedide önemsemedim bende mitral kapak yetmezligi vardı acaba ondan olabilir mi off o cihazlara girmek istemiyorum bebegime zarar verir diye korkuyorum
bende var canım ya hem bel hem kalçanetten araştırdım kalsiyum eksikliğinden olur diyo
ama benim kadar süt süt ürünleri tüketen kimseyi tanımıyorum desem yeridir boyum 178
her neysee çok aşırı kilo almakta buna neden olabiliyormuş
birde kalça kemikleri iki yana doğru ayrılmaya başlamış doğum için bebişe yol açıyorlarmış o yuzden bendede 3 haftadır bitmek bilmeyen bel ve kalça ağrıları var
en buyuk nedenide buymuşş
Ben ciddi anlamda kalçalarımda ağrı çekiyorum özellikle sol tarafta, uzanınca ayağa kalkarken, sabah yataktan kalkarken hatta yatakta sağıma soluma dönerken inanılmaz ağrıyor, yolda yürürken bile bazen aksıyorum bu ağrı yüzünden, şunu farkettim ki kendimi yorunca fazla ayakta kalınca daha fazla oluyor ve kalçam kopacakmış gibi ağrıyor.
Kemiklerin genişlemesi vs gibi nedenlerden kaynaklı normal dedi doktor. yorulma, kontrollü ayakta dur, ağır kaldırma,belini mutlaka yastıkla destekle felan dedi.
bende çok süt ve süt ürünü tüketen biriyim, boyum 1,67, kilom da 59, hamilelikte 3 ayda 2 kg. Aldım, öyle deli gibi kilo aldığım da söylenemez ... Kalça kemiklerinin yana doğru açılması içinde erken bir süreç değil mi ? Bilemedim ama doktorumu aramayı düşünüyorum bir şeyler öğrenirsem paylaşırım ... Bilgiler için teşekkürler
Kızlar merhabalar herkese!! ya herkes bebişini hissediyormu??ben hala hissedemedim bişeycikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?