2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ohh afiyet olsun hem sana hem paşana
insan alışıyor artık dimi yanlız hala arada kuvvetleşen tepkilere korkuyorum noluyoruz bi dk oluyorum, bizimkinin de göbişi önde çıktı hemen eşimde aynı babası, babasının kızı olcak baksana şu göbeğe diyip durdu

cnmmm aramıza hoş geldinnnn hayırdır sorunlu geçiyor demişsin ?

ayyyyy ne guzel ya
bende artık hıssetmekl ıstıorm bebısımı yaaaa

Merhaba kızlar

aşırı derecede midemde yanma oluyor dun dayanamadım artık doktora gıttım bı surup verdi mide yanması ekşimesi için şurup kullanan varmı aranızda ?

hamileliğim 8. haftasından itibaren ne yesem oluşan bir mide ağrısı ve yanması vardı 12. haftada doktorum bir mide hapı verdi sabahları aç karnına alıyorum ve şikayetlerim %80 azaldı bebeğede bir zararı olmadığını söyledi özellikle.. bizim gibi olan ve kullanan bir çok kişi var üzülme.. Allah şifa versin...

Bu arada bende bir haftadır flan göğsümde ve sırtımda kaburgalarımda ağrı hissediyorum bu haftaya kadar henüz hiç kiloda almadım hızlı bir genişlemede yok bünyemde karnım bile çok az belli oluyor ama özellikle geceleri beni çok etkiliyor ağrılar yaşayan tecrübesi olan var mı arkadaşlar?

canım boşuna kuruntu yapma kendine tecrübeli bir anne olarak şunu söyleye bilirim ilk bebeklerde çok daha geç hissedilir bebeğin hareketleri hissedememen çok normal zaten hareket etse bile o kadar küçük ki sen fark etmeyebilirsin kendini dinleme sakın zaten göbeğinin üzerine yatmak 4. aydan sonra riskli olabilir oda kordon boynuna dolanabilir diye yüz üstü yatman sakıncalıdır kendini üzme boşuna bende kendimi kaç kere göbeğimin üzerine baskı yaparken buldum zaten 5 aydan sonra göbeğin öyle büyüycek ki o izin vermiycek üzerine yatmana merak etme herşey yolundadır ayrıca o kasık ağrıları rahmin genişlediği için benim yine başladı mesela çünki 4. ayım bitti yakında yine sancımaya başlar endişelenme.......

Bizimde midemiz doluydu. Doktor tetemiz yeni su içmiş belli dedi. Çocukumun içi yanmış demek ki. Anası habire acı yerse.

Bizde iyiyiz ama biraz yorgunuz akşam misafir ağırladıkta :)

Kızlar sivilcelerle başım dertte siz ne durumdasınız..Hamilelikten önce sivilce tek tük çıkardı bende..Şimdi alnım çok kötü

Aynen benimde yanaklarımda çok çıktı ya. Eskiden kullandığım cilt bakım ürünlerimi doktor kullanma dedi. Cildiyeye gidip en azından uygun bir nemlendirici vermesini söyleyeceğim. Kış ayı olduğu için cildim sürekli kuruyor.

Bebeğinin cinsiyeti bellimi? onunla alakalı olabilirmi diye soruyorum. Benimkini önce erkeğe benzetti,şimdide göstermedi ama kıza benzetti.

Malesef cinsiyet belli değil daha..Ama hani derlerya erkek anneleri güzelleşir,kız annelerinin güzelliğinide bebek alır..Acep kızmı

Malesef cinsiyet belli değil daha..Ama hani derlerya erkek anneleri güzelleşir,kız annelerinin güzelliğinide bebek alır..Acep kızmı

tatlım benim bebişim artık kesin olarak kız ne yüzümde sivilce çıktı ne miğdem bulandı karnımda önden gidiyor, hurafe bunlar hurafe
inşallah gönlünden geçen olur

tatlım benim bebişim artık kesin olarak kız ne yüzümde sivilce çıktı ne miğdem bulandı karnımda önden gidiyor, hurafe bunlar hurafe
inşallah gönlünden geçen olur

Öyle canım esprisine işte cinsiyet belli olana kadar oyalanacaz artık böyle...

Bizimde midemiz doluydu. Doktor tetemiz yeni su içmiş belli dedi. Çocukumun içi yanmış demek ki. Anası habire acı yerse.

tokoyay nasıl yani canım bebişlerimiz su mu içiyor içerde hani şu içinde oldukları sıvıdan mı içiyorlar anlamadım ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…