- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Şu an bizde ilaçlardan anca fırsat bulup kahvaltı yapıyoruz ve bizim ki kıpırdanmaya başladı.Sanırım git gide alışıyorum. Çok tuhaf çook. Bu çocuk babası gibi yemek yemeye bayılacak sanırım.
Merhaba kızlar
aşırı derecede midemde yanma oluyor dun dayanamadım artık doktora gıttım bı surup verdi mide yanması ekşimesi için şurup kullanan varmı aranızda ?
Hoşbulduk, siteyi yıllardır takip ediyordum ama foruma katılıp katılmama konusunda kararsızdım. Benim hamileliğim bayağı sorunlu geçiyor, doğuma kadar işe gidemeyeceğim. Sizlerle muhabbet bana iyi gelecektir diye düşünüyorum.
ohh afiyet olsun hem sana hem paşana
insan alışıyor artık dimiyanlız hala arada kuvvetleşen tepkilere korkuyorum noluyoruz bi dk oluyorum, bizimkinin de göbişi önde çıktı hemen eşimde aynı babası, babasının kızı olcak baksana şu göbeğe diyip durdu
Merhaba kızlar
aşırı derecede midemde yanma oluyor dun dayanamadım artık doktora gıttım bı surup verdi mide yanması ekşimesi için şurup kullanan varmı aranızda ?
ayyyyy ne guzel ya
bende artık hıssetmekl ıstıorm bebısımı yaaaa
herkese günaydınnnnnnnnn
bebişlerimize kavuşmaya birer gün daha yaklaştıkkkk
kız sen 16.haftadamıydın neden benim aklımda aynı olduğumuz aklımda kalmış, varmı oğluşundan tepkiler:130:
az kaldı canım az 4.haftacık sonra başlarsın sende merak etme
Nasılsınız kızlar
Bebişler nasıl
kızlar dünden beri içime bir endişe canavarı girdi çıkmıyorbebeğimin iyi olup olmadığından endişe duymaya başladım yine bugün itibariyle 15+5 im.bazı arkadaşlarımız hissediyor ama ben hala hissedemedim bebişimi.en son geçen 10 gün önce görmüştüm.diğer randevum haftaya.nasıl sabredicem bilmiyorum uzun zamandır sağ kasığım acırdı,ağrırdı.şimdilerde oda yok.belirti melirti hak getire gece yatmalarımda düzgün değil.uykuda bilmeden karnımın üstüne yatıyorda olabilirim:26:acaba ona zarar mı verdim?bişey oldumu?kafayı yicem sanırım Allah korusun bişey olduysa belirti verirmi acaba
biliyorum kızıcaksınız bana ama içine düştüğüm durum bu
ohh afiyet olsun hem sana hem paşana
insan alışıyor artık dimiyanlız hala arada kuvvetleşen tepkilere korkuyorum noluyoruz bi dk oluyorum, bizimkinin de göbişi önde çıktı hemen eşimde aynı babası, babasının kızı olcak baksana şu göbeğe diyip durdu
biz iyiyiz teyzesi siz nasılsınız
Bizde iyiyiz ama biraz yorgunuz akşam misafir ağırladıkta :)
Kızlar sivilcelerle başım dertte siz ne durumdasınız..Hamilelikten önce sivilce tek tük çıkardı bende..Şimdi alnım çok kötü
Aynen benimde yanaklarımda çok çıktı ya. Eskiden kullandığım cilt bakım ürünlerimi doktor kullanma dedi. Cildiyeye gidip en azından uygun bir nemlendirici vermesini söyleyeceğim. Kış ayı olduğu için cildim sürekli kuruyor.
Bebeğinin cinsiyeti bellimi? onunla alakalı olabilirmi diye soruyorum. Benimkini önce erkeğe benzetti,şimdide göstermedi ama kıza benzetti.
Malesef cinsiyet belli değil daha..Ama hani derlerya erkek anneleri güzelleşir,kız annelerinin güzelliğinide bebek alır..Acep kızmı
tatlım benim bebişim artık kesin olarak kız ne yüzümde sivilce çıktı ne miğdem bulandı karnımda önden gidiyor, hurafe bunlar hurafe
inşallah gönlünden geçen olur
Bizimde midemiz doluydu.Doktor tetemiz yeni su içmiş belli dedi. Çocukumun içi yanmış demek ki. Anası habire acı yerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?