günaydın güzel haziran anneleri
bugün nasılsınız bakalım bebişleriniz le
kızlar dünden beri içime bir endişe canavarı girdi çıkmıyorbebeğimin iyi olup olmadığından endişe duymaya başladım yine bugün itibariyle 15+5 im.bazı arkadaşlarımız hissediyor ama ben hala hissedemedim bebişimi.en son geçen 10 gün önce görmüştüm.diğer randevum haftaya.nasıl sabredicem bilmiyorum uzun zamandır sağ kasığım acırdı,ağrırdı.şimdilerde oda yok.belirti melirti hak getire gece yatmalarımda düzgün değil.uykuda bilmeden karnımın üstüne yatıyorda olabilirim:26:acaba ona zarar mı verdim?bişey oldumu?kafayı yicem sanırım Allah korusun bişey olduysa belirti verirmi acaba
biliyorum kızıcaksınız bana ama içine düştüğüm durum bu
biraz endişeli ve kuruntuluyum bebeğime dairo düşünceyi bi kafamdan atsam rahatlicam
bebişini görmüşsün,kız olduğu kesinleşmiş.gözün aydın
günaydın sevgili anneler :)
kokularla aranız nasıl? kötü kokuları kast etmiyorum. deodorant, roll-on, parfüm, oda spreyi vs. hiçbirini kullanmıyor musunuz? ben vücut spreyi ve oda spreyi kullanmadan yapamıyorum. inşallah bebişime çok zarar vermiyorumdur.
günaydın sevgili anneler :)
kokularla aranız nasıl? kötü kokuları kast etmiyorum. deodorant, roll-on, parfüm, oda spreyi vs. hiçbirini kullanmıyor musunuz? ben vücut spreyi ve oda spreyi kullanmadan yapamıyorum. inşallah bebişime çok zarar vermiyorumdur.
kargunesi hoşgeldin :) ben de yeniyim senin gibi :)
Golgen
senin minnoş hala göstermedimi kendini haber bekliyorum senden yakınsın bana parka götürcez onları
Arkadaşlar üç gündür kasıklarımda korkunç bir ağrı oluyor. Gece bir yandan diğer yana dönerken acıdan uykudan uyanıyorum. Hapşırınca ve öksürünce de oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
yokk cnm , cuma günü gidiyorum kontrole baakalım ne diyecek kıza benziyo demişti en son bakalımmmm halaaa kıza mı benziyoooooinsallh o günleri de görceezzz allahın izninleeee
canım senin haftalarında olması gayet normal sakın endişelenme hatta kasık ağrısı bazen bir iki gün daha şiddetli sürebiliyor bu rahmin gelişmesinden ve artık yukarı çıkmasından kaynaklanıyormuş
Gönlüme su serptin canım, sağol.
Arkadaşlar üç gündür kasıklarımda korkunç bir ağrı oluyor. Gece bir yandan diğer yana dönerken acıdan uykudan uyanıyorum. Hapşırınca ve öksürünce de oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
bu arada bizimkinin doydu karnı yine başladı tepinmeye, dün doktorumda sordu kızlar bu haftalarda hissetmek gayet normalmiş 20.haftada daha net tepkiler alırsın dedi
Bahsettiğin ağrılar bende fazlasıyla oluyor, bence doktoruna bu durumdan bahsetmen iyi olur. Benim gece gündüz sürekli doğum sancısı gibi ağrılar oluyor, bu bazen hafifliyor bazen artıyor ama hiç geçmiyor. Magnezyum sancıları biraz hafifletiyor sanki. Doktorum ayrıca rahim ağzına dikiş atalım diyor ama ben bunu istemiyorum.
Gecmis olsun canim daha once var miydi kulak iltihabin? Bn ameliyat oldum kulaktan ama ara ara tekrarliyor iltihap ilerletmeden temizletiyorum..cok fena bir agrisi var bilirim ama ilac kullanmak zorundasin cunku ilerleyip ameliyata kadar goturebiliyor..hatta bn ameliyat olduktan snra dr tam zamaninda bir ameliyat oldu yoksa beyin duvarini inceltip beyne gidebilirmis o zamn menenjit olurdu dedi,bir yandan da yuz sinirlerine gidiyormus o da yuz felci yapcakti Allah korudu..baya oldu dr a gitmeyeli bnm de.simdi korkuyorum yine tekrarladiysa diyeins bebisine bir sey olmaz canim..suan hem kendin hem onun icin ilac iciyorsun unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?