2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın sevgili anneler :)

kokularla aranız nasıl? kötü kokuları kast etmiyorum. deodorant, roll-on, parfüm, oda spreyi vs. hiçbirini kullanmıyor musunuz? ben vücut spreyi ve oda spreyi kullanmadan yapamıyorum. inşallah bebişime çok zarar vermiyorumdur.

Çok kızarım ama.

Canım benim belirti melirti hak getire olacak tabi artık kocaman oldular. Ne diyor kaynaklar Hamileliğin 2. trimester ı çok rahat geçer, eski enerjiniz geri gelmiştir. Keyfini çıkar canım.

Benim 15 gün önce doğum yapan arkadaşım 5 buçuk aylık hamileydi bebeğini ilk hissettiğinde. Onun için 1 ay önce 18 ya da 19 haftalık hamile olan eltimin bebeğinin oynadığına inanmıyordu. Sonra eltim çikolata yedi. Arkadaşım elini koydu ve hissetti.

Bu kişiden kişiye değişiyor. Rahat ol annesi stres yaptırma çocukuna karnında.

biraz endişeli ve kuruntuluyum bebeğime dairo düşünceyi bi kafamdan atsam rahatlicam
bebişini görmüşsün,kız olduğu kesinleşmiş.gözün aydın

tatlım bende 4 hafta görmeyince düne kadar öyleydim ama bu düşünceleri tamamen attım kafamdan inat ettim eskiler nasıl doğurmuş analarımız zırt pırt göremiyormuş diyip Allaha tevekkül ettim sonra gidince bir bakıyorsunki kocaman olmuş sana nasıl işve cilve yapıyor

evet canım çok şükür kesinleşti babamız kız delisiydi tam gönlüne göre oldu
darısı artık sizlerin başına Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhaatli evlat nasip etsin

bu arada bizimkinin doydu karnı yine başladı tepinmeye, dün doktorumda sordu kızlar bu haftalarda hissetmek gayet normalmiş 20.haftada daha net tepkiler alırsın dedi

canım bazı arkadaşlarımızda tiksinme olmuş, bende senin gibi kullanıyorum rahatsız olmuyorum hatta daha kendime getiriyor ama korkmuyorda değilim zarar verirmi diye olabildiğinde evi soğukta olsa havalandırıyorum rollon da kullanmadan duramam çünkü ter problemi malesef oluyor

cicim günaydınnn ben de o da kokusu kullanıyorum özellikle iş yerinde , kullanmasam daha beter olurum herhalde , odaya girenin cıkanın hesabı yok parfumde kullanıyorum ayrıca henüz rahatsız etmedi , tek sıkıntı yapan koku , blaşık makinası(boş olsa bile ) , birde çöp görmeye tahammül edemiyorum onun dışında iyiyim çok sükürrr alahımaaa
bebişe zarar veriyomudur diye sorarsan , aksi halde sürekli çıkaran mutsuz biannesi oalcak o da kötü olacak

Golgen
senin minnoş hala göstermedimi kendini haber bekliyorum senden yakınsın bana parka götürcez onları

kargunesi hoşgeldin :) ben de yeniyim senin gibi :)

Hoşbulduk, siteyi yıllardır takip ediyordum ama foruma katılıp katılmama konusunda kararsızdım. Benim hamileliğim bayağı sorunlu geçiyor, doğuma kadar işe gidemeyeceğim. Sizlerle muhabbet bana iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar üç gündür kasıklarımda korkunç bir ağrı oluyor. Gece bir yandan diğer yana dönerken acıdan uykudan uyanıyorum. Hapşırınca ve öksürünce de oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Golgen
senin minnoş hala göstermedimi kendini haber bekliyorum senden yakınsın bana parka götürcez onları

yokk cnm , cuma günü gidiyorum kontrole baakalım ne diyecek kıza benziyo demişti en son bakalımmmm halaaa kıza mı benziyooooo insallh o günleri de görceezzz allahın izninleeee

canım senin haftalarında olması gayet normal sakın endişelenme hatta kasık ağrısı bazen bir iki gün daha şiddetli sürebiliyor bu rahmin gelişmesinden ve artık yukarı çıkmasından kaynaklanıyormuş

yokk cnm , cuma günü gidiyorum kontrole baakalım ne diyecek kıza benziyo demişti en son bakalımmmm halaaa kıza mı benziyooooo insallh o günleri de görceezzz allahın izninleeee

Amin canım görüceksin elbet bakalım prenses mi prens mi yoksa sağlıklı sıhaatli olsunlarda

cnm burda çogumuz aynı dertten yaşadık ben dr; rahim genişlemesinden olabileceğini söylemişti , uzun süre devam ederse bence doktoruna haber ver , belki bir ilaç tavsiye eder, ayrıca ayaklarını falan da sıcak tutmaya çalış , hapsırıken de bacaklarını kasıklarına topla öyle hapsır yada öksür daha rahat edersin, inş cabuk gecer

Bahsettiğin ağrılar bende fazlasıyla oluyor, bence doktoruna bu durumdan bahsetmen iyi olur. Benim gece gündüz sürekli doğum sancısı gibi ağrılar oluyor, bu bazen hafifliyor bazen artıyor ama hiç geçmiyor. Magnezyum sancıları biraz hafifletiyor sanki. Doktorum ayrıca rahim ağzına dikiş atalım diyor ama ben bunu istemiyorum.

bu arada bizimkinin doydu karnı yine başladı tepinmeye, dün doktorumda sordu kızlar bu haftalarda hissetmek gayet normalmiş 20.haftada daha net tepkiler alırsın dedi

Şu an bizde ilaçlardan anca fırsat bulup kahvaltı yapıyoruz ve bizim ki kıpırdanmaya başladı. Sanırım git gide alışıyorum. Çok tuhaf çook. Bu çocuk babası gibi yemek yemeye bayılacak sanırım.

27850125]cnm burda çogumuz aynı dertten yaşadık ben dr; rahim genişlemesinden olabileceğini söylemişti , uzun süre devam ederse bence doktoruna haber ver , belki bir ilaç tavsiye eder, ayrıca ayaklarını falan da sıcak tutmaya çalış , hapsırıken de bacaklarını kasıklarına topla öyle hapsır yada öksür daha rahat edersin, inş cabuk gecer

Sağol canım, inşallah çabuk geçer. Cuma günü doktor randevum var iyi ki.

Rahim ağzına dikiş atmak mı? Neden acaba?

Merhaba kızlar

aşırı derecede midemde yanma oluyor dun dayanamadım artık doktora gıttım bı surup verdi mide yanması ekşimesi için şurup kullanan varmı aranızda ?

yok canım ya yenı basladı kasıntıyla basladı bıde ıkısıde
tek kulagım degıl sonra egzama dedı cıldıye kulak burun bogazcı antıbıyotık kullanmak zorundasın dedı
ya dıorm ya gecelerı ozellıkle bı basladı aman allahım dua ettım oleyımde kurtulayım dıe
ama sımdılık cok skur bıraz azaldı agrım
bu gun 3. gun antıbıyotıkte bakalım ınsallah yavruma bısı olmaz
allah kımseye bu agrıyı yasatmasın gercekten hanı derler ya dıs agrısı ıcın kotu falan dıe
yok arkadasım kulak agrısı nsanı oldurur

bende cok yasadım onu halada aynı ozellıkle hapsurunca cok kotu oluo
rahım genıslıomus korkulcak bısı yok dedı bna dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…