tokoyay nasıl yani canım bebişlerimiz su mu içiyor içerde hani şu içinde oldukları sıvıdan mı içiyorlar anlamadım ben:44:
Bende doktorum o gün söyleyince öğrendim canım. Evet içiyorlarmış.
Benim minnoşumda ultrasona girmeden içmiş öyle dedi daktırımız.
Bak böyle bir yazı buldum sana.
Bebek, amniyon sıvısı ile bir anlamda dış dünyaya alışmak için egzersiz yapar ve düzenli olarak bu sıvıyı içer. Bu sayede dili acı, tatlı, tuzlu ve ekşiyi algılamaya başlar. Bir süre sonra tükürük bezleri de harekete geçer. Ayrıca fetüsün içtiği amniyon sıvısı hem bağırsakları emilim işine hazırlamakta, hem de böbreklerin aynı sıvıyı devamlı olarak kandan süzmesine olanak sağlayıp böbrekleri çalıştırmaktadır.
Bendede sivilce çıkıyor rn çokda çene bölgesinde kizlar birde iki gündür kasıklarım cok ağrıyor ve karnımın icinde sanki yara varmış gibi acıyor sizlerde de böyle birşey oldumu
senin bebiş erkekti sanırım canım sivilce çıkıyor evet ablam oğluşuna hamile iken anlı reesmen sivilce deposu gibiydi resimlerine bakmak bile istemiyor
öle bi acı bende olmadı canım devam ederse doktorunu ara derim
senin bebiş erkekti sanırım canım sivilce çıkıyor evet ablam oğluşuna hamile iken anlı reesmen sivilce deposu gibiydi resimlerine bakmak bile istemiyor
öle bi acı bende olmadı canım devam ederse doktorunu ara derim
Hafzak şimdi beni çok mutlu ettin :)))) hayırlısı tabi ama bende hep oğluşum olsun istiyorum. Benim sivilcelerde bunun habericisimi acaba???? :))) eskilere göre bütün belirtilerim erkek. Ekşiyi ağzıma süremiyorum, yediğim meyveler bile tatlı meyve olacak. Karnım sivrildi, sivilcelerim çoğaldı ama herkes farklı bir güzellik gelmiş yüzüne diyorlar. En son gitmemde göstermedi ama kıza benzetti doktor teyzemiz. 13.haftalarda da erkeğe benziyor demişti.
Bu pazar cinsiyet için tekrar gideceğim, inşallah bu sefer net gösterir miniğim. İnşallah Allah gönlüme göre verir.
Hafzak şimdi beni çok mutlu ettin :)))) hayırlısı tabi ama bende hep oğluşum olsun istiyorum. Benim sivilcelerde bunun habericisimi acaba???? :))) eskilere göre bütün belirtilerim erkek. Ekşiyi ağzıma süremiyorum, yediğim meyveler bile tatlı meyve olacak. Karnım sivrildi, sivilcelerim çoğaldı ama herkes farklı bir güzellik gelmiş yüzüne diyorlar. En son gitmemde göstermedi ama kıza benzetti doktor teyzemiz. 13.haftalarda da erkeğe benziyor demişti.
Bu pazar cinsiyet için tekrar gideceğim, inşallah bu sefer net gösterir miniğim. İnşallah Allah gönlüme göre verir.
Evet canim erkek eğer olması normalse sorun yok tabi birde dikkatimi çekti helde adet dönemine yakın çoğalıyor sivilceler sagol canim cevap verdigin için Cumartesi gideceğim rahmimde de bı ağrı var ani hareket ettigim zaman birşey saplanır gibi oluyor
ayyyyyyyyyyyyyyyyy rabbım ne guzel bı duygu bu dımı
hanı boyle zaman cabuk gecsın bır an once kavusalım falan ıstıorz ya yavrularımıza
aslında bırdaha hıcc bu kadar yakın olamıcaz onlara
ama yınede bebgımle bulusacagım gun dunyanın en guzel gunu olacak benım ıcın
ani hareketlerde oluşan sancıdan hiç korkma tamamiyle hamilelere özel rahim genişlemesinden kaynaklanan bir ağrı o ani hareket etmemeye dikkat et
ayyyyyyyyyyyyyyyyy rabbım ne guzel bı duygu bu dımı
hanı boyle zaman cabuk gecsın bır an once kavusalım falan ıstıorz ya yavrularımıza
aslında bırdaha hıcc bu kadar yakın olamıcaz onlara
ama yınede bebgımle bulusacagım gun dunyanın en guzel gunu olacak benım ıcın
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...populer-anne-adaylari-grubu.html#post27848165
Kızlar ankette oy kullanıp topiğimizi yılın anne topiği yapalım
günaydın kızlar... soğuk bir adana sabahı okulun bahçesi göl olmuş paçalarım ıslandı hep midem kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?