kızlar benim oğlum olacak bugun gittim doktora. hep ekşi acı yedim, çook sevdigim tatlıdan tiksindim. herkeste kesim kızın olur dıyodu ama tutmadı, demekki ilgisi yokmus onlarla. Rabbim oğluma saglık sıhhat versin napalım:)
ya aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım hala uykum var benım
bıraksalar hep uyumak ıstıorm
ne zaman gececek bu uyku problemı ya
yakamıza karanfil takarızz
kızlar dünden beri içime bir endişe canavarı girdi çıkmıyorbebeğimin iyi olup olmadığından endişe duymaya başladım yine bugün itibariyle 15+5 im.bazı arkadaşlarımız hissediyor ama ben hala hissedemedim bebişimi.en son geçen 10 gün önce görmüştüm.diğer randevum haftaya.nasıl sabredicem bilmiyorum uzun zamandır sağ kasığım acırdı,ağrırdı.şimdilerde oda yok.belirti melirti hak getire gece yatmalarımda düzgün değil.uykuda bilmeden karnımın üstüne yatıyorda olabilirim:26:acaba ona zarar mı verdim?bişey oldumu?kafayı yicem sanırım Allah korusun bişey olduysa belirti verirmi acaba
biliyorum kızıcaksınız bana ama içine düştüğüm durum bu
Hiç sorma. Her sayfayı açışımda elim oraya gidiyor ama birşey yapamıyorumGörür görmez oyumu verdim zaten :)
Bir de şu cinsiyet anketine oy verebilsem kısmetse..
günaydın sevgili anneler :)
kokularla aranız nasıl? kötü kokuları kast etmiyorum. deodorant, roll-on, parfüm, oda spreyi vs. hiçbirini kullanmıyor musunuz? ben vücut spreyi ve oda spreyi kullanmadan yapamıyorum. inşallah bebişime çok zarar vermiyorumdur.
Arkadaşlar üç gündür kasıklarımda korkunç bir ağrı oluyor. Gece bir yandan diğer yana dönerken acıdan uykudan uyanıyorum. Hapşırınca ve öksürünce de oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
merhaba arkadaşlar.bende haziran annesi olacağım kısmet olursa.yarın 16 haftam bitecek.tup bebek yoluyla hamıle kaldım.ilk gebeliğim.allah hepımızn yardımcısı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...l#post27848165 (Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?)
oyumu verdim de geldim
ama biz niye az görünüyoruz orda, hadi kızlar hatırlatalım birbirmize....
ya kızlar nereye oy vericem o linke tıkladım ama bir sürü konu çıktı bulamadım
Sezencigim bende cleaxena 0.4luk kullanıyorummervem bende kan sulandırıcı kullanıyorum hıbor 3500 0.2 olanı benimki..faktör 5 heterezigot coraspini kesti doktor..sen ne kullanıyorsun?
canım ilk çocukta bende senin gibi hissediyordum ..tek sağlıklı olsunda diyordum..bunda cinsiyeti içime doğuyor ama bakalım doktor ne diycek 3 de kontrol var birazdan çıkıcam..gelince yazarım
canım demir iacıyla alma etksini azaltıyormuş..4 saat arayla iç dedi doktorum...sabah 6 da troidi iç sen..
2013 erkek senesi olacak heralde
ya arkadaşlar kendimi durduramıyorum habire yemeye başladım..birde canım hep hamur işi çekiyor..bu gidişi hiç iyi görmüyorum
CANIM bende translokasyon olduğu için aynen 0.4 cleaxena kullanıyorumewet canım claxen 0,4 lük iğne kullanıyorum günlük
mthfr c677t---mthfr a1298c bu faktörler sorunlu canım genetik benimki babadan geçme ablamdada aynı sorun vardı
neden sordun sendedemi var:26:
eee çıkssın artık bi zahmetbeni görende çıkmış diyor ama bildikleri için anlıyolar yoksa o kadar anlaşılır değil zaten göbüşlü bi bayaaaan olarak
bende aynenn ya sürekli çıplak aynanın karşısında oturmak istiyorum
aaa kayseridemisin sende ÇETİN ARIK süper ya bi kere hastası olmuştum aacayiip ilgili malesef ben yozgattayım imkanım olsa kesin ona giderdim
hastası olmadan öncede mail atmıştım hemen cewap gelmiştibaşhekimdi o zaman hala öylemi bilmiyorum:44:
gözün aydın canım aramıza hoşgeldininşallah allahım hamişliğini tamamına erdirir kucağımıza aldığımız günleride görürüz
yok canım dr. veriyo kendin almıyosunvücut ihtiyacına göre bakılıyor ama kontrole gittiğinde sor istersen arkadaşın dediği gibi belki dr. unutmuştur
kan çok önemli çünküben onun kokusunada tadına dayanamıyorum iğrenç henüz benim dr. da vermedi
ama bi kitapta okudum günlük 21 adet kuru üzüm yemek bebişin kan ihtiyacını karşılıyormuş
merhaba arkadaşlar.bende haziran annesi olacağım kısmet olursa.yarın 16 haftam bitecek.tup bebek yoluyla hamıle kaldım.ilk gebeliğim.allah hepımızn yardımcısı olsun
Selam kızlar bugun kötüyum gene bulantılar beni mahvediyor
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi
Bir prenses geliyor
Öğrendik sonunda
Yavrum ayakta duruyordu otobüs bekliyo galiba :)
Darısı ogrenemeyenlerin basına inşallah
Selam kızlar bugun kötüyum gene bulantılar beni mahvediyor
Bir prenses geliyor
Öğrendik sonunda
sendemi prenses annesi oluyorsun canım gözün aydın..aynen benimkide oturmuş el sallıyorduSelam kızlar bugun kötüyum gene bulantılar beni mahvediyor
Bir prenses geliyor
Öğrendik sonunda
Sezencigim bende cleaxena 0.4luk kullanıyorum
Ya ben hala coraspin kullanmaya devam ediyorum
Hep burnum dış etlerim kaniyo
Bide söyle Bişey duydum kan sulandirici kullananlar mide kanaması beyin kanamasına meyilliymis
Böyle Bişey duydun mu CANIM
hayırlı olsun bebısın bı hamılelık takvımı yapsana annesı
hoşgeldin canım aramıza :) İnşallah hayırlsıyla bebişlerimizi kucağımıza alacağız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?