aslında kızlar şöyle bir kanıya vardımnacizane
eğer hamilelik öncesi tatlıyı çok seven ve yoğun tüketen biri hamile kaldıktan sonra tatlıdan tiksindiyse oğlu oluyor.
eğer daha önceden tatlı düşkünlüğü olmayan birinin hamilelikle beraber tatlıya meğili artıyorsa kızı oluyor
diye düşünüyorumcinsiyeti kesin belli olanlar, nasıl tutuyor mu?:26:
yeşimmmmmmm sen niye artık öbür tarafa yazmıyosun amadegismezse cinsiyeti bana uyuyor sayilabilir oncesinde cok eksi severdim her corbaya mutlaka limon sikardim bolca, hatta limonu meyve gibi yerdim,sonrada yine eksi ve tuzlu yiyorum ama hamile kaldigimi bilmedigim donem canim deli gibi baklava cekmisti :)
yeşimmmmmmm sen niye artık öbür tarafa yazmıyosun ama
hadi bir cevap kızlar
Hosgeldiniz aramiza.rabbim saglikli bir sekilde herkesin bebeklerini kucaklarina
almayi nasip etsin insallah.
Bu arada bende cok eski sayilmam hatta yeni bile denir.
onceden cok eksi ve cok tuzlu yemezdim normaldi. tatliyida cok yemez aramazdim. o yuzden bilemiyorum.
hamileligimde ise ilk 3 ay tuzlu ve eksi yedim hep. su andada hala tuzlu eksi ve aci seviyorum. tursuyu ilk gunden beri coook seviyorum. yani sabah namazina kalkinca tursu yiyecek kadar cok seviyorum. tatli hala sevmiyorum ama bazan birilerinin yedigini gorunce cikolata yada nutella canim istiyor. benimkinin cinsiyetide 5 ocakta kesinlesecek. bakalim gercekten erkekmi?
Degismezse cinsiyeti bana uyuyor sayilabilir oncesinde cok eksi severdim her corbaya mutlaka limon sikardim bolca, hatta limonu meyve gibi yerdim,sonrada yine eksi ve tuzlu yiyorum ama hamile kaldigimi bilmedigim donem canim deli gibi baklava cekmisti :)
HG kargüneşi , ben de senin gibi geç katıldım yalnız değilsin
ben hiç hissetmedm bebeğimi, erken gibi geldi bana ama, hissetmelimiyiz acaba?
pardon ben yazdım yeşim bunu
rezene çatlak için yağ sormuşsun. Zeytinyağı-Badem yağı kılları besler :18: millet kirpiği gürleşsin diye sürüyoKakaoyağı da cildin rengini koyulaştırıyomuş :26: 1 çay kaşığı kayısı yağına 1 tatlı kaşığı fındık yağıyla karıştırıp sürebilirsin :130: Ebru Şallı'nın bi videosunu izledim ordan aldım bu tarifi :124:
kızlar dünden beri içime bir endişe canavarı girdi çıkmıyorbebeğimin iyi olup olmadığından endişe duymaya başladım yine bugün itibariyle 15+5 im.bazı arkadaşlarımız hissediyor ama ben hala hissedemedim bebişimi.en son geçen 10 gün önce görmüştüm.diğer randevum haftaya.nasıl sabredicem bilmiyorum uzun zamandır sağ kasığım acırdı,ağrırdı.şimdilerde oda yok.belirti melirti hak getire gece yatmalarımda düzgün değil.uykuda bilmeden karnımın üstüne yatıyorda olabilirim:26:acaba ona zarar mı verdim?bişey oldumu?kafayı yicem sanırım Allah korusun bişey olduysa belirti verirmi acaba
biliyorum kızıcaksınız bana ama içine düştüğüm durum bu
günaydın sevgili anneler :)
kokularla aranız nasıl? kötü kokuları kast etmiyorum. deodorant, roll-on, parfüm, oda spreyi vs. hiçbirini kullanmıyor musunuz? ben vücut spreyi ve oda spreyi kullanmadan yapamıyorum. inşallah bebişime çok zarar vermiyorumdur.
Merhaba kızlar
aşırı derecede midemde yanma oluyor dun dayanamadım artık doktora gıttım bı surup verdi mide yanması ekşimesi için şurup kullanan varmı aranızda ?
Selam kızlar bugun kötüyum gene bulantılar beni mahvediyor
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi
Bir prenses geliyor
Öğrendik sonunda
Yavrum ayakta duruyordu otobüs bekliyo galiba :)
Darısı ogrenemeyenlerin basına inşallah
merhaba arkdşlar,,yarın ikili test kan tahlil sonucumu almaya gideceğim,çok heyecanla bekledim bu haftayı,umarım sonuçlar iyi çıkar,bebişim hafta önce bacak bacak üstüne atarak göstermemişti cinsiyeti,bu sefer tekrar rica edicem dr.dan bakarsa inş.bizimki de gösterirse yarın bi ihtimal öğrenebilrim cinsiyetini,,,çok heycanlıyım,tekrar yazarım size,öptüm,,sevgiyle kalın
aslında kızlar şöyle bir kanıya vardımnacizane
eğer hamilelik öncesi tatlıyı çok seven ve yoğun tüketen biri hamile kaldıktan sonra tatlıdan tiksindiyse oğlu oluyor.
eğer daha önceden tatlı düşkünlüğü olmayan birinin hamilelikle beraber tatlıya meğili artıyorsa kızı oluyor
diye düşünüyorumcinsiyeti kesin belli olanlar, nasıl tutuyor mu?:26:
Hayir canim hamilelik döneminde yedim ilk haftalarinda tursu yedim sonra tatliya dondu
Simdi hatta uzun zamandir ikisinide yedigim yok.
Birsey daha var be daha cok meyveye dustum. Hamilelkk oncesi
Agzima bile almazdim simdi doyamiyorum desem yeridir.
Daha dogrusu hamilelik oncesi yemedigim seyleri canim istiyor
Vücudumuz eksik gordugu seyleri istiyor sanki bana oyle geliuor
merhaba arkadaşlar.bende haziran annesi olacağım kısmet olursa.yarın 16 haftam bitecek.tup bebek yoluyla hamıle kaldım.ilk gebeliğim.allah hepımızn yardımcısı olsun[/QUOTE. Hoşgeldin aramıza canım doğru yerdesin
teşekkur ederım canım.
Hayir canim hamilelik döneminde yedim ilk haftalarinda tursu yedim sonra tatliya dondu
Simdi hatta uzun zamandir ikisinide yedigim yok.
Birsey daha var be daha cok meyveye dustum. Hamilelkk oncesi
Agzima bile almazdim simdi doyamiyorum desem yeridir.
Daha dogrusu hamilelik oncesi yemedigim seyleri canim istiyor
Vücudumuz eksik gordugu seyleri istiyor sanki bana oyle geliuor
hamilelik öncesi tatlı sevmeyen biriydim. hamileliğin ilk haftaları tatlı yemek bir yana tiksinmiştim
şimdi rahatça herşeyi yiyorum.
mide yanmasından dolayı acı ve turşu yiyemiyorum
ama sade midem yandığı için yoksa canım istiyor
oğlum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?