ben de bebişimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum artıkdua edin kızlar yarın doktora gideceğiz inş bebişim gösterir de öğreniriz cinsiyetini çok merak ediyorum.
1975 yılında bir kadın doğumcu benim tanıdığım bayanın annesine söylüyor kız için vajinanı cinsel ilişki öncesi sirke karışımlı su ile erkek içinse karbonatlı su ile yıkıyorsunuz ve ovulasyon tarihinde birlikte oluyorsunuz.
Ben yaklaşık 1 litre civarındaki suya 2 yada 3 yemek kaşığı sirke koyup eczaneden aldığım enjektörün tepesini atıp 2 defa falan fışkırttım.Birde ovulasyon günü cinsel ilişkiye girmedim.
Bunu yine günümüzde International Hospital da bir bayan kadın doğumcuya sorduk ve mantıklı dedi.
Yine ben daha önce gittiğim bir kadın doğumcu gatada görev yapmış bir doktora gebelik var mı diye gitmiştim tabi bu sistemi uyguladığımı söylemedim çünkü duyunca insanın kulağına koca karı ilacı gibi geliyor çekindim,Bu arada benim akıntım inanılmaz azalmıştı ve her sitede gebelik belirtisinde akıntı çoğalması diyorlardı bende doktora akıntımın azaldığını söyledim böyle böyle diyorlar doğru mu dedim, o da yook canım yok öyle birşey dedi (evet var ama gebeliğin daha ilerki dönemlerinde akıntı çoğalıyormuş) eğer akıntın varsa mantar vb. 1 litre suyun içine 2 kaşık sirke koy vajinanı yıka tüm pisliği atar dedi sirke ph dengemize uyuyormuş ve asidik olduğu için mikropları yok ediyormuş tabi bunu normal zamanda yapmayın çünkü iyi bakterileride yok edersiniz dedi.Bende o an hemen yaptığım şeyi anlattım evet doğru söylemiş dedi doktor, asidik ortamda erkek sperm yaşamıyormuş ve demekki o yüzden akıntın kesilmiş tüm pisliği atmışsın dedi.
Ama ben en başta her defasında dua ettim hayırlısını istedim verirsede Allahtan vermezsede ama çok isteyen arkadaşlar var ben paylaştım tercih sizlerin, bunu deniyen herkesde tutmuş birşey yinede tercih sizlerin.Bu arada lütfen bana günah falan yazmayın çünkü o zaman ne aşılama yapılsın ne tüp bebek onuda vermeyen Allah zorlanmaz o zaman hepsi bilimsel bir çalışma istemese yine bana kızıda vermezdi zaten.Ha doğanın dengesi derseniz haklı olabilirsiniz belki ama herkes farklı cinsiyet istiyor zaten ordada bir sıkıntı çıkmaz gibi geliyor.
Benim eşim çok hevesli olmasaydı asla denemezdim, çünkü kızlarıda çok seviyorum erkekleride hatta erkek anneliğine kendimi daha uygun görüyorum :)
canım merakını anlıyorum ama daha çok erken değil mi?ben senden kaç hafta sonrayım ben bile henüz öğrenemedim.buarada bu haftalarda öğrenilen tahmini cinsiyetlerin çoğu değişebiliyor
ay canlarm sağolun rüyalarımda görüorum ama zararlıdır diye yiyemedim
Kızlar ya bişey sorucam istanbul anadolu yakasında ikahmet eden arkadaşlarıma seslenıyorum bildiğiniz uyguna bulabileceğim hamile giyim mağazaları varmı bu taraflarda :?
Kızlar ya bişey sorucam istanbul anadolu yakasında ikahmet eden arkadaşlarıma seslenıyorum bildiğiniz uyguna bulabileceğim hamile giyim mağazaları varmı bu taraflarda :?
kızlar ben zaten tam bi çiğ köfte hastasıydım. doktor ilk başta kesinlikle yememem gereken şeyleri sayarken çiğköfteyide saydı. bi bakteri varmış elle çok yoğrulan şeylerde varmış. etsiz dahi olsa yemeyeceksin dedi çok üzüldüm.
nerde oturuyosun canım anadolu yakasının neresi ??
c&a dan bakabilirsin, birçok yerde mağazası var..
canım ben pendikten aldım bi kaç parça.lcw de güzel şeyler var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?