2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
1975 yılında bir kadın doğumcu benim tanıdığım bayanın annesine söylüyor kız için vajinanı cinsel ilişki öncesi sirke karışımlı su ile erkek içinse karbonatlı su ile yıkıyorsunuz ve ovulasyon tarihinde birlikte oluyorsunuz.
Ben yaklaşık 1 litre civarındaki suya 2 yada 3 yemek kaşığı sirke koyup eczaneden aldığım enjektörün tepesini atıp 2 defa falan fışkırttım.Birde ovulasyon günü cinsel ilişkiye girmedim.
Bunu yine günümüzde International Hospital da bir bayan kadın doğumcuya sorduk ve mantıklı dedi.
Yine ben daha önce gittiğim bir kadın doğumcu gatada görev yapmış bir doktora gebelik var mı diye gitmiştim tabi bu sistemi uyguladığımı söylemedim çünkü duyunca insanın kulağına koca karı ilacı gibi geliyor çekindim,Bu arada benim akıntım inanılmaz azalmıştı ve her sitede gebelik belirtisinde akıntı çoğalması diyorlardı bende doktora akıntımın azaldığını söyledim böyle böyle diyorlar doğru mu dedim, o da yook canım yok öyle birşey dedi (evet var ama gebeliğin daha ilerki dönemlerinde akıntı çoğalıyormuş) eğer akıntın varsa mantar vb. 1 litre suyun içine 2 kaşık sirke koy vajinanı yıka tüm pisliği atar dedi sirke ph dengemize uyuyormuş ve asidik olduğu için mikropları yok ediyormuş tabi bunu normal zamanda yapmayın çünkü iyi bakterileride yok edersiniz dedi.Bende o an hemen yaptığım şeyi anlattım evet doğru söylemiş dedi doktor, asidik ortamda erkek sperm yaşamıyormuş ve demekki o yüzden akıntın kesilmiş tüm pisliği atmışsın dedi.
Ama ben en başta her defasında dua ettim hayırlısını istedim verirsede Allahtan vermezsede ama çok isteyen arkadaşlar var ben paylaştım tercih sizlerin, bunu deniyen herkesde tutmuş birşey yinede tercih sizlerin.Bu arada lütfen bana günah falan yazmayın çünkü o zaman ne aşılama yapılsın ne tüp bebek onuda vermeyen Allah zorlanmaz o zaman hepsi bilimsel bir çalışma istemese yine bana kızıda vermezdi zaten.Ha doğanın dengesi derseniz haklı olabilirsiniz belki ama herkes farklı cinsiyet istiyor zaten ordada bir sıkıntı çıkmaz gibi geliyor.
Benim eşim çok hevesli olmasaydı asla denemezdim, çünkü kızlarıda çok seviyorum erkekleride hatta erkek anneliğine kendimi daha uygun görüyorum :)

ben de bebişimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık dua edin kızlar yarın doktora gideceğiz inş bebişim gösterir de öğreniriz cinsiyetini çok merak ediyorum.

ben de bebişimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık dua edin kızlar yarın doktora gideceğiz inş bebişim gösterir de öğreniriz cinsiyetini çok merak ediyorum.

canım merakını anlıyorum ama daha çok erken değil mi?ben senden kaç hafta sonrayım ben bile henüz öğrenemedim.buarada bu haftalarda öğrenilen tahmini cinsiyetlerin çoğu değişebiliyor

öncelikle paylaşımın için saol canım, bana söylediklerin gayet mantıklı geldi çünkü erkek ve kız genlerine sahip olan spermlerin bile hızı farklı kanıtlanmış birşey bu, demekki böylelikle o spermlerin ulaşım hızına engel veya kolaylık sağlamış olabiliyoruz.
günah vs bu konular çok ayrı şeyler bence hiç bir arkadaşımız bu tür atıflarlarda bulunmacaktır, bu kesinlik sağlanmış birşey değil tabikide sadece bir öneri .

Bu öğlen ilk hamile kıyafetlerimi aldım. Bir etek, bir pantolon, bir body, bir tunik ve bir elbiseye 230 tl verdim Elbiseye falan bayıldım fiyatını gözüm görmedi. Ankaradaki hamişler, SSK Çiftlik pasajı diye bir yer var. Alt katında BAC Hamile Giyim var. Fiyatları gayet iyi. Etek 40, pantolon 20-40, tunikler 50-60 tl. Ben ilk önce üst kata gidip ordan aldım birkaç şeyi. 25-30 tl kazıklanmışım Siz direk alt kata gidin. Ben de artık oraya giderim. Hem hamile hem tesettürlü olunca iş daha da zorlaşıyor. Bu mağazada hem düğün-bayramlık hem de günlük giyilebilecek bir sürü şey var

canım merakını anlıyorum ama daha çok erken değil mi?ben senden kaç hafta sonrayım ben bile henüz öğrenemedim.buarada bu haftalarda öğrenilen tahmini cinsiyetlerin çoğu değişebiliyor

biliyorum canım çok erken ama benimle aynı olanlardan öğrenenler oldu bu beni birazcık daha acele ettiriyor.inş bir an önce öğreniriz benimki senden erken olduğu halde böyleyim senin merakını tahmin bile edemiyorum :)

Küçük bir çocuk olsam…
Tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha…
Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına…
Açsam kollarımı, koşsam Kabe’nde…
Ve açsam tertemiz ellerimi en masum dualara, nazlansam Sana…
Rabbim şimdi bir çocuk kadar masum gelemesem de yanına
Ne olur rahmetinle ışık tut tüm karanlıklarıma...

ay canlarm sağolun rüyalarımda görüorum ama zararlıdır diye yiyemedim

kızlar ben zaten tam bi çiğ köfte hastasıydım. doktor ilk başta kesinlikle yememem gereken şeyleri sayarken çiğköfteyide saydı. bi bakteri varmış elle çok yoğrulan şeylerde varmış. etsiz dahi olsa yemeyeceksin dedi çok üzüldüm.

Kızlar ya bişey sorucam istanbul anadolu yakasında ikahmet eden arkadaşlarıma seslenıyorum bildiğiniz uyguna bulabileceğim hamile giyim mağazaları varmı bu taraflarda :?

BİRAZDA GÜLELİM
Temel ile Azrail
Azrail Temel’ in yanına gelmiş.
Hadi demiş, vakit tamam, gidelim Temel.
Temel pazarlığa başlamış:
- Daha çok erken, lütfen bana 30yıl daha ver.
Azrail tamam demiş.
Temel hemen pilot olmaya karar vermiş, nasıl olsa beni havada yakalayamaz diye.
Aradan tam 30yıl geçmiş, yine bir uçuş sırasında Azrail gelmiş ve Temel’ e süren doldu demiş.
Temel :
- Benim yüzümden arkadaki 300kişiyide mi öldüreceksin.
Bırak uçağı önce aşağı indireyim demiş. Azrail :
- Oğlum hepinizi bir araya getirene kadar zaten neler çektim ben : )

Elle yoğrulması sebebiyle olan bakteriyi bilmiyorum ama tahmin ediyorumki kuru ve beklemiş gıdalarda bir bakteri var o yüzden heryerden yenmemesi gerekiyor mesela pul biberi gibi baharatlarda oluyor, ben hepatitb taşıyıcısı olduğum için çok araştırmıştım bu karaciğeri yoran bir madde ve kanserojen olduğunu söylüyorlar normalde serin ortamda olması gerekiyor bu tip baharatların veya bulgurun tabi buna dikkat ettiklerini bilmediğimiz için yenmesini önermiyorlar.

Ben hiçbir yerdiğimin ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum, çiğ et veya balık yemiyorum, kızartma yemiyorum, arada günlük süt ve çok bol meyve, ceviz,badem, kayısı, incir karışımı kuruyemiş yiyorum...Ama canım çok isterse etsiz çiğköftede arada yiyorum mesela ayda 1 veya 2 ayda 1 ..Tabi benim yaptığım doğru mu o da muallak doktora sorsam dışardan yeme diyecektir gibi geliyor ama napıcaz başka

Merhaba hamiş anneleer?nasılsınız bakim?istanbuldakiler karla buluşmuşlar..yarında ankaraya geliyoormuş...ama ben çook korkuyorum yaaa...geçen yıl karda yürüyüş yaparken kayıp düşüp kolumu kırmıştım,3 ay kendime gelemedim,o kabus günleri hatırlamak bile istemiyorum,çok sıkıntılı bir dönem geçirmiştim..bu sene hemde hamileyiim o yüzden çook korkuyorum,Allahım bizi korusuuun....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…