2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
SEVGİLİ İLE; hadi bir kahve içelim : HUZUR'dur..!
Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..
ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..!
Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu.....
TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır; ACIDIR TADI.
Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!
... BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!
Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..
BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır.. Isıtıverir içini..!
YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!
DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir.. Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!
O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi;
İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün.
AFİYET OLSUN..!

canım ben pendikten aldım bi kaç parça.LCw de güzel şeyler var...

C&A dan bakabilirsin, birçok yerde mağazası var..

artık pantolonlarımın son günlerine geldim. en bol pantolonumda bana yalvarıyor giyme diye.
eteklerimi elbiselerimi giyiyorum ama kış geldi kar yağıyor
bugün tipi vardı pantolonla dahi dondum. özellikle kasık bölgem dondu.
geçen gün lcw ye girdim tek koton pantolon vardı bordo renk hiç rahat değildi. kot pantolon okulda giyemeyeceğim için almıyorum. elbise ve tunik de almayacağım.
defacto'da da kumaş pantolon denedim. o da ince ve rahatsız geldi. elbiselerimin eline kaldım galiba. haftasonu biraz uzaktaki bi alışveriş merkezine gidip h&m, c&a ve diğer lcw mağzalarına bakacağım

ne güzeeeeeeeel.. hemen hemen herkez öğrenmişş bebişlerinin cinsiyetinii.. geriye bi kaç benim gibi kalmış sadece :)
hepinizi yürekten tebrik ediyorum evlatlarımızı öpüp koklamayı nasip etsin Rabbim die dua ediyorum

bu gün çok güzel bi kar yağıyor istanbuldaa.. bana erken bi baskın olarak gelse de çocukluğumdan beri kar yağışı mutluluk verio :)
kızımı okula götürürken ağır ağır yürüdüm keyfini yaptım dönünce ağzım burnum donsada :)
günlerdir okuyorum okuyorum ama yazamıyorum
biraz canım sıkın bu 10 gündür flan troitler yüzünden.. hala sonuç bekliyorum ve bebeğim için endişeleniyorum...
bu hamile halimle bir de boğazımdaki modüllerden parça alındı canımı yaktılar keyfim bayaa bi kaçtı
inşallah bebeğimin sağlığında bi sorun yoktur..
hipertroidi teşhisiyle ama ilaç kullanımına 18. haftayı bekleyerek sabrediyoruz
dereotu yasak.. nolucak her şey muallak yani..
kendimi kontrol altında tutup mümkün olduğunca düşünmemeye moral kaybetmemeye çalışıyorum
Allah yardımcım olsun die dua ederek...
bi kaç arkadaşın ikinci kızları oluyomuş :)
Allahım nolur benim oğlum olsuuuunn! :)
kız olursa da başım gözüm üstüne kızıma dost olur :)
dr. kontrolüme gitmek için troit sonuçlarımın hepsinin çıkmasını bekliyorum
onları alıp ayrıca kendi dr.mla da değerlendiricez diye..
en son ikili test de 4 aralıkta gördüm miniğimi ve çoooooooook özledim...
ne kadar sabırsız anneleriz :)
millet yurt dışında bütün hamilelik süresinde toplam 3/5 girerken
biz ayı bile doldurmakta zorlanıyoruz :)

Ben zayıftm karnım çıkmadı ama hemen genişledim birde benim vücudum çok su topluyor bütün kıyafetlerimde dardı çoğuna giremedim, girebildiğiklerimi giyerken bile tedirgin oldum sıkar baskı yapr mı diye o yüzden hamileliğimin başında daha karnım dümdüzken gidip aldım bir tane lcw den bir tanede c&a dan fitilli ince kadife pantalon aldım çok rahat..Kot pantalon kışında giymiyorum kışın çok serin tutuyor yazında yakıyor o yüzden ara mevsimlerde tercih ediyorum, o yüzden genelde tayt ve tunik birde ince kadife pantalonlarla idare edicem.

cinsiyetini hala öğrenemediğimiz için babamız hırs yaptı, d.gününde kız ise mavileri erkek ise pembeleri almayı bilirim ben, diyor :))

YSMC....arkadaşım sen bu bildiklerini niye daha önce paylaşmadın(((( kız kız diye deli oldum ben Rabbim önce sağlık versin tabii ama insanız sonuçta hangisi olmazsa onu istiyoruz çok şükür iki tane oğlum var bu 3. Hamileliğim artık son Rabbim ne verirse gerçi daha cinsiyetimiz belli değil ama hayırlısı bakalım

robotta yapilan etsiz cig kofte tarifi var internette. ben yaptim super oldu.

selam kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır buraya yazmamıştım diğer tarafta paylaştım ama bizimde ciniyet belli oldu bir oğluşumuz daha geliyor baştan kıza heveslendirmiştim kendimi ilk anda şok oldum sağlıkla gelsinler inşallah

herkes kendinde olmayana ozeniyor. bende oraya kar yagmis diye orda olmayi cok isterdim. burda hic kis olmadigi icin hala haziran havasi var disarda. ama 5 hafta sonra Allah izin verirse Colorado ya gidicez bende bol bol kar gorucem insallah. aslinda hamile oldugumu bilmeden rezervasyon yapilmis odenmisti. yoksa buyuk ihtimalle gitmezdik. malum benim gitmem aslinda cok anlamsiz kayak falan yapamicam nasilsa. ama en azindan karda yurur somine basinda sicak elma suyu icerim. insallah guzel olur.

etsiz cig kofte konusuna gelince benim doktorum cig et ve balik disinda bisey yasaklamadi. icine et konulmadiktan sonra sorun olmaz diye dusunuyorum. burda insanlar o kadar sagliksiz besleniyolarki belkide gerek duymadi. zaten hep paket seyler yiyolar hamile olsunlar olmasinlar. kendileri evde pisirmiyolar. eger cok ciddi bir mesele olsaydi butun amerika ayaga kalkardi. dolayisiyla cok kafayi takmamak lazim diye dusunuyorum. zaten hic kimse hergun cig kofte yemez. ben gecen 4 ayda 1 kez yedim. arada sirada canim isterse sucukta yiyorum ve fazla takmiyorum. bence en cok zarar veren seyler alkol ve sigara. zaten burda cok onemsiyolar ozellikle sigara konusunu. cunku bebegin henuz cigeri gelismedigi icin ciddi zarar veriyormus sigara bir kez bile icilmesi cok zararliymis. onun disinda ciddiye aldiklari biseye rastlamadim. ben doktora soruyorum bana guluyo resmen. bikti sorularimdan en sonunda cig veya kirli olmadiktan sonra istedigini yiyebilirsin dedi noktayi koydu

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.
Engelli ve hamileler de idari izinli sayılacak.

çalışan arkadaşlar!!!! gözünüz aydın :))

Kaderinmiş olmadı 4. ye :), inşallah Allah gönlüne göre vermiştir

Kızlar perişan oldum kar tipi yüzünden 4 buçukda çıkacak servisimiz 5'de geldi yola biz çıktık ama bizim servisin kar lastiği olmadığı için rampadan çıkamadı şimdi şirkete geri döndük zaten yolum 2 saat sürüyordu offf ya.
Servisin ısıtmasıda bir işe yaramıyordu ayaklarım buz kesti inşallah hasta olmam, kocamı çağırdım ataşehirden ta ayazağaya gelecek ve yine ayazağadan ümraniyeye dönücez

Ya sen nasıl bir insansın :) gel bir sarılayım canım ya peki ben özel şirketde çalışıyorum bu bana vuruyor değil mi ?:) lütfen evet de evet de

canim seni kendi adima cok takdir ettim kayinvalidene gosterdigin sabirdan dolayi.kizi doguran erkegi dogurur lafini sevmedim kusura bakmada.

Ya sen nasıl bir insansın :) gel bir sarılayım canım ya peki ben özel şirketde çalışıyorum bu bana vuruyor değil mi ?:) lütfen evet de evet de

hamile ve duygusal bi insanım her türlü sarılmaya açık bi dönemdeyim :)
inşallah arkadaşım bu birazcık da sizin şirketin her türlü resmi tatile vessaireye uyuyor olup olmamasına bakıyo
işverenin insafına kalıyo yani :) sen arayıp şansını bi dene benceeee :))

bide geçmişte okumuştum cevap vercektim unutmuşum ona da aklımdayken cevapp vereyim meraklılarına
bu yok ekşi yok tatlı hikayesi bide bulantı olursa olmazsa durumu :)
ekşi tatlı herkezde kesinlikle uymuyo bu bir
çevremden biliyorum turşu yiye yiye erkek douran çok var :)
ben kızıma hamileliğimde o kadar rahat bi hamilelik geçirdim kiii
ne bulantı, ne tiksinme, ne kokuu hiç bir şeyyy
hamile olduğumu bile karnım şiştikçe idrak edebildim :)
sizin teze göre erkek olması gerekiyo du bu durumda ama kızım var erkek gibi de olsa :)))
bunda her türlü bulantıı tiksintiii ve kokuu rahatsızlığı yaşıyorumm
halen de tam geçmiş değilll
bakalım bu ne çıkacakkkk
bende merakla bekliyom .)))

Resmi tatillere uyuyoruz çok nadiren uymuyor, ama birşey demezler diye düşünüyorum oh iyimiş ya :) Ama ben halen şirketteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…