canım ben pendikten aldım bi kaç parça.LCw de güzel şeyler var...
C&A dan bakabilirsin, birçok yerde mağazası var..
biraz canım sıkın bu 10 gündür flan troitler yüzünden.. hala sonuç bekliyorum ve bebeğim için endişeleniyorum...
artık pantolonlarımın son günlerine geldim. en bol pantolonumda bana yalvarıyor giyme diye.
eteklerimi elbiselerimi giyiyorum ama kış geldi kar yağıyor
bugün tipi vardı pantolonla dahi dondum. özellikle kasık bölgem dondu.
geçen gün lcw ye girdim tek koton pantolon vardı bordo renk hiç rahat değildi. kot pantolon okulda giyemeyeceğim için almıyorum. elbise ve tunik de almayacağım.
defacto'da da kumaş pantolon denedim. o da ince ve rahatsız geldi. elbiselerimin eline kaldım galiba. haftasonu biraz uzaktaki bi alışveriş merkezine gidip h&m, c&a ve diğer lcw mağzalarına bakacağım
kızlar ben zaten tam bi çiğ köfte hastasıydım. doktor ilk başta kesinlikle yememem gereken şeyleri sayarken çiğköfteyide saydı. bi bakteri varmış elle çok yoğrulan şeylerde varmış. etsiz dahi olsa yemeyeceksin dedi çok üzüldüm.
YSMC....arkadaşım sen bu bildiklerini niye daha önce paylaşmadın(((( kız kız diye deli oldum ben Rabbim önce sağlık versin tabii ama insanız sonuçta hangisi olmazsa onu istiyoruz çok şükür iki tane oğlum var bu 3. Hamileliğim artık son Rabbim ne verirse gerçi daha cinsiyetimiz belli değil ama hayırlısı bakalım
İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.
Engelli ve hamileler de idari izinli sayılacak.
çalışan arkadaşlar!!!! gözünüz aydın :))
Haa, bu arada dun ikili test sonucumuzun temiz oldugunu ogrenince ailelerimize haber verdik. Kayinvalidem ilk kizimin cinsiyetini ogrendiginde: " Olsun, kizi doguran, erkegi de dogurur." demisti. Dun ikincinin de kiz oldugunu duyunca: " Ucuncuyu de yaparsiniz canim n'olacak. Yaparsiniz, di mi?" dedi. :) Ben de ucuncunun erkek olacagi ne malum, ev kadinlar hamamina donmesin sonra dedim. :) Tabbi, yas 36, bunda bile odum koptu ikili test sonucunu alana kadar, nereye doguruyorum ucuncuyu demedim.
Ben artik guluyorum boyle yorumlara ama kizimda cok sinirleniyordum.
Ya sen nasıl bir insansın :) gel bir sarılayım canım ya peki ben özel şirketde çalışıyorum bu bana vuruyor değil mi ?:) lütfen evet de evet de
hamile ve duygusal bi insanım her türlü sarılmaya açık bi dönemdeyim :)
inşallah arkadaşım bu birazcık da sizin şirketin her türlü resmi tatile vessaireye uyuyor olup olmamasına bakıyo
işverenin insafına kalıyo yani :) sen arayıp şansını bi dene benceeee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?