2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaşlar ben bostancıdaki yeni açılan bebe magazasını bulamadm yardmcı olurmusunuz

Benden sonra doğum yapacaklar bile öğrendi cinsiyetini ben kaldım yaaaa;( doktorum 17. Haftada gel dedi. Merak ediyorum. Bir de adet sancısı gibi sancım var rahim bölgemde. Böyle bir şey yaşayan var mı yardım edin;((

Gözünüz aydın bayanlar :)
Erkek bebekleri atağa geçirdik :) Hayırlı evlat olsunlar da :)
Benim gözüm şimdiden kız bebeklere kaymaya başladı :)

ben senden bir ay önceyim ben bile öğrenemedim canım rahat ol :) çok şiddetli olmadıktan sonra normal ağrılar bunlar, rahmin genişliyor onunla ilgili...

Gittiğim doktor 11 haftada % 80 erkek dedi, 1 hafta sonra gittiğim başka bir doktor kesin olmamakla birlikte kız gibi görünüyor dedi kısacası benim de bebişimin cinsiyeti belli değil....

Kızlar ben 12 haftada ikili test için gittim. orda cinsiyet için bişi sölemedi doktor. birdahaki randevum ocakta.

o zaman 17 haftanın içinde olacağım. bakalım ben öğrencem mi:)

lekelenmeden kastettiğim kanama şeklinde. Doktorlar aktif kanama yani canlı kırmızı renkli kanamayı tehlikeli buluyorlar. Önceki hamileliğimde pembe, kahverengi kanamalar şeklindeydi. Kanama değil de normal akıntı kaşıntılı ve kokuluysa tehlikeli olabilir. Allah korusun amniyon kesesini delme durumu olabilir. Doktor kültür alarak sonuca göre fitil verebilir.

Arkadaşlar ben bostancıdaki yeni açılan bebe magazasını bulamadm yardmcı olurmusunuz

Mercedes_benz in yani gerci simdiye coktan bulmussundur, acaba gitmeye deger mi internetdeki fiyatlari cokda uygun gorunmuyor hatta e_bebekden bircok seyi pahali.Giden varsa bilgi verse belki acilisa ozel indirimleri vardir

canim ben mantiken soyle dusunuyorum dis macunuda kullaniyoruz sonra tukuruyoruz.agiz calkalama suyunuda yutmadigimiz icin bir sakinca yoktur diye mantik yuruttum.tabi doktorunada sormalisin.ben bazen tuzlu su kullaniyorum.
sağol canım, onu ben de yapıyorum arada bir, nette buldum- yarım bardak suya bir çay kaşığı karbonat ve bir tutam deniz tuzu diye. Ama şöyle naneli maneli bişi olsa da ferahlatsa süper olurdu insanın isteği bitmiyor

dün dişçideydim.Dişçi sirkeli suyla ağzımı çalkalamamı tavsiye etti
ovvvvvvvv bırak sirkeli su ile ağız çalkalamayı sirke şişesinin kapağını bile açtığımı düşünemiyorum tuzlu suya talim edeyim ben yine

benim eşim kız istiyor önceden beri, kızlar daha babacı olur diye. Biraz kıskançtır kendisi, en çok onu sevsin istiyor daha şimdiden göbeğimle ittifak kurma peşinde

hello baby magazasina gittim. saat 12 de ordaydim herhalde yuz kisi vardi sirada. fiyatlar ebebek ile ayni ama 250 tlik alisverise 100 tl para puan veriorlar snra harcayabiliorsun. concord neo ve bugaboo baktim fiyatlari disari ile ayni ama 600-700 tl cek verilince izdiham olmus,araba kalmamisti teshirdekiler bile satilmis. sira zaten gece ona kadar bitmezdi ciktik biz de.

ALLAH gönlünüze göre versin.belli olmadımı cinsiyeti..bend ekız istyrdm da kısmet.D

Ben de gitmekle gitmemek arasında kaldım, hala da düşünüyorum ama o kadar sıra varsa soğukta beklenmez..
Ve öyle bir kalabalık varsa zaten bir şey de kalmamıştır.

hanımlar tavsiye ederim sessizlik olunca öyle ortamda müzik açıyrm youtubdan mozart filan hamileyken dinleneck klasik müzikler çalıyrm..ayaşığımı uzatıp elimle okşayınca karnımda gerilme hissedirm duyup verdiği tepkimidr acaba yada banamı öyle gelıo bilemiyorum.doktorlrda dinletin diyor doğuma kadr arada dinletin sakin ve huzurlu geçiriyormş ..hatta 7 aylık hamile kadının ultrason da bakarken klasik müzik çaldıgında tebessüm edildiği ve sakinleştiği görülmş ne derece doğru bilmyrm .zararı yok zatn ..madem öyle bişi vr bende dinleteyeim dedim..

Geçmiş olsun, umarım tekrarlamaz dinlenerek atlatırsın..

teşekkür ederim cnm, Rabb,m tüm bebeişlerimizi ve annelerini korusun..

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun... bende bu anı yaşamak istiyorummmm

Merhaba bayanlar, sizlere bir sorum olacak t-hcg değeri 50 ve üzerinde ise kız bebekmiş, 50 veya altında ise değer erkek bebekmiş bu doğrumudur Bilgisi olan varmı? ))

Bunu ben de arastirdim. Yabanci kaynaklarda soyle birseye denk geldim: 11+'li gunlerde yapilirsa evet, ama ondan sonraki zamanlarda tutmuyor. Benim de kiz gorunuyor, ama hcg 28. Acaba erkek olabilir mi diye arastirmistim.

merhaba ben aranıza yeni katıldım. yeni üye oldum. hamileliğimin 15.ci haftasındayım. geçen hafta 2 li tarama testi oldum. bakalım sonuçlar daha çıkmadı. ama ense kalınlığı filan herşey normal çok şükür. cinsiyeti de kesinolmamakla beraber kız gibi dedi doktor.rahat halimelilk için tavsiyeleriniz nelerdir ? şimdiden teşekkürler.

Gözün aydın prensesin hayırlı olsun :) Maşallah

Canım seninde prensin hayırlı olsun. Rabbim ne dediyse hayır ondadır muhakkak cinsiyet konularını fazla düşünmemek lazım dediğin gibi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar yeter inşAllah..

Selaam kızlaaar nasılsınız?biz bugün kontrole gittik...çok heyecanlıydık ztn cinsiyetini öğrenmek için gittik...ilk girdik,bizimki ayakları bağdaş kurmuş oturuyor..doktor salladı,ben öksürüyorum fln rahatsız olsun diye,yook inat etti pozisyonunu değişmio,göstermedi...doktor tatlı bişiler yiyip gelin dedi..bizde inat ettik ya öğrencez diye gittik tatlı yedik geldik...bu sefer bizimki gevşemiişş ayakları açmıış,sere serpeee :))) doktor baktı,ultrasonda bir yere yakınlaştırdı sonra ultrason ekranına kocaman PİPİ yazdı :))) tabi biz gülüyoruz fln...yani kısacası teyzeleri OĞLUŞUMUZ geliyoor...erkek yılı bu sene heralde...Allah sağlıkla kucAğımıza almayı nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…