- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Herkese merhaba sevgili Haziran anneleri, uzun zaman oldu yazamadım ve bir süre takip edemedim malesef ama aklım hep sizdeydi. Dün doktor randevumuz vardı. Doktorumuz yine herşeyini baştan sona bebişimizin herşeyini gösterdi ve açıkladı. Tabii biz cinsiyet konusunda çok heyecanlıydık önceki söylediklerinin yarısını bile hatırlamıyoruz:)) yaklaşık 15-20 Dakika'dan sonra prens geliyor diyince benden ufak bi çığlık yükseldi.İlk çocuk olduğundan kız erkek dememiştik ama eşimin gönlündeki oldu sanırım. Öğrenmeyen arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsiniz. Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sevinci isteyen herkese yaşatsın.
günaydın kızlar . dün ikili testimizi yaptık . ense kalınlığımız 1,9 çıktı . burun kemiğimizde oluşmuş doktor amcamız çok ilgiliydi . her bir yerini gösterdi bebeğimin . herşey normal gayet güzel dedi . ve ben sormadan %80 erkek dedi . benimde pipişlim geliyor . :)
Benden sonra doğum yapacaklar bile öğrendi cinsiyetini ben kaldım yaaaa;( doktorum 17. Haftada gel dedi. Merak ediyorum. Bir de adet sancısı gibi sancım var rahim bölgemde. Böyle bir şey yaşayan var mı yardım edin;((
Benden sonra doğum yapacaklar bile öğrendi cinsiyetini ben kaldım yaaaa;( doktorum 17. Haftada gel dedi. Merak ediyorum. Bir de adet sancısı gibi sancım var rahim bölgemde. Böyle bir şey yaşayan var mı yardım edin;((
kızlar bişi sorcam lekelenme derken neyı kast edıyorsunuz akıntıyımı yada kanamayımı... benım akıntım oluyor fazla olmamakla bırlıkte bunu doktora gittiğimde hiç dillerdırmedım normaldır dıye sizce normalmı
Arkadaşlar ben bostancıdaki yeni açılan bebe magazasını bulamadm yardmcı olurmusunuz
sağol canım, onu ben de yapıyorum arada bir, nette buldum- yarım bardak suya bir çay kaşığı karbonat ve bir tutam deniz tuzu diye. Ama şöyle naneli maneli bişi olsa da ferahlatsa süper olurducanim ben mantiken soyle dusunuyorum dis macunuda kullaniyoruz sonra tukuruyoruz.agiz calkalama suyunuda yutmadigimiz icin bir sakinca yoktur diye mantik yuruttum.tabi doktorunada sormalisin.ben bazen tuzlu su kullaniyorum.
ovvvvvvvvdün dişçideydim.Dişçi sirkeli suyla ağzımı çalkalamamı tavsiye etti
benim eşim kız istiyor önceden beri, kızlar daha babacı olur diye. Biraz kıskançtır kendisi, en çok onu sevsin istiyor daha şimdiden göbeğimle ittifak kurma peşindeaynen babalar ne kdr farketmez deselerde başta kız istyrm deselerde ..hep erkek çocuk istrlrmiş gerçektnde öyle benmkide..dün öğrendk bu sabah ilk defa yatağıma kahvaltı getirdi he erkek oldugunu öğrenncemi bu dedim güldü yokya kalkma diye dedi he hee dedim:))
ben de gitmek istiyorum en son temmuzda gitmiştim
ocak da gidersem 6 ay olacak
diş temizlettireceğim
bir sakıncası yoktur değil mi
sağol canım, onu ben de yapıyorum arada bir, nette buldum- yarım bardak suya bir çay kaşığı karbonat ve bir tutam deniz tuzu diye. Ama şöyle naneli maneli bişi olsa da ferahlatsa süper olurduinsanın isteği bitmiyor
ovvvvvvvvbırak sirkeli su ile ağız çalkalamayı sirke şişesinin kapağını bile açtığımı düşünemiyorum tuzlu suya talim edeyim ben yine
benim eşim kız istiyor önceden beri, kızlar daha babacı olur diye. Biraz kıskançtır kendisi, en çok onu sevsin istiyor daha şimdiden göbeğimle ittifak kurma peşinde
hello baby magazasina gittim. saat 12 de ordaydim herhalde yuz kisi vardi sirada. fiyatlar ebebek ile ayni ama 250 tlik alisverise 100 tl para puan veriorlar snra harcayabiliorsun. concord neo ve bugaboo baktim fiyatlari disari ile ayni ama 600-700 tl cek verilince izdiham olmus,araba kalmamisti teshirdekiler bile satilmis. sira zaten gece ona kadar bitmezdi ciktik biz de.
Geçmiş olsun, umarım tekrarlamaz dinlenerek atlatırsın..
Bugün kontrole gittik, her şey yolunda dedi doktorumuz.
Cinsiyetine bakmak istedi ama bebeğimiz bacaklarını birbirine kitlemiş göstermedi.
Ölçümler yapılınca yine haftasının önünde çıktı, 18 haftalık görünüyor.
Doktorumuz da bizi acil olarak başka bir hastaneye 3'lü teste yönlendirdi.
Testimiz için ölçümler yapılırken doktor amcamız "oğlunuz geliyor" dedi.
Yüzde kaç diye sordum..
%99.9 sizin oğlanın pipisine bakıyorum şu an da dedi :)
Geri kalan %0.1 yanılma payı da göz hakkı dedi:)
Babamız havalara uçtu hamileliğimi duyduğunda böyle sevinip heyecan yapmamıştı :)
Çok istiyordu erkek olmasını gönlüne göre oldu.
Bense cinsiyet konusun da hala bir şey konduramıyorum bebeğime, bebeğim çünkü kız erkek önemli değil
Sadece eşimin sevincini paylaştım, sağlıklı olduğunu duymak bana fazlasıyla yetmişti zaten..
Merhaba bayanlar, sizlere bir sorum olacak t-hcg değeri 50 ve üzerinde ise kız bebekmiş, 50 veya altında ise değer erkek bebekmişbu doğrumudur Bilgisi olan varmı? ))
Gözün aydın prensesin hayırlı olsun :) Maşallah
Bugün kontrole gittik, her şey yolunda dedi doktorumuz.
Cinsiyetine bakmak istedi ama bebeğimiz bacaklarını birbirine kitlemiş göstermedi.
Ölçümler yapılınca yine haftasının önünde çıktı, 18 haftalık görünüyor.
Doktorumuz da bizi acil olarak başka bir hastaneye 3'lü teste yönlendirdi.
Testimiz için ölçümler yapılırken doktor amcamız "oğlunuz geliyor" dedi.
Yüzde kaç diye sordum..
%99.9 sizin oğlanın pipisine bakıyorum şu an da dedi :)
Geri kalan %0.1 yanılma payı da göz hakkı dedi:)
Babamız havalara uçtu hamileliğimi duyduğunda böyle sevinip heyecan yapmamıştı :)
Çok istiyordu erkek olmasını gönlüne göre oldu.
Bense cinsiyet konusun da hala bir şey konduramıyorum bebeğime, bebeğim çünkü kız erkek önemli değil
Sadece eşimin sevincini paylaştım, sağlıklı olduğunu duymak bana fazlasıyla yetmişti zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?