2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Gözün aydın, bebeğin sağlıklıymış maşallah
Prensesin hayırlı olsun:)

Gözün aydın:) Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

Gözün aydın prensesin hayırlı olsun :) Maşallah

Geçmiş olsun, umarım tekrarlamaz dinlenerek atlatırsın..

Prensesiniz hayırlı olsun:) kucağına da alırsın inşallah :)
Sağlıklı olması en güzel kısmı zaten.. Maşallah

Maşallah kızına, hani erkekler fazlaydı, kızlar sökülüp geliyor valla arayı kapatıp üste çıkacaklar :)

Bugün kontrole gittik, her şey yolunda dedi doktorumuz.
Cinsiyetine bakmak istedi ama bebeğimiz bacaklarını birbirine kitlemiş göstermedi.
Ölçümler yapılınca yine haftasının önünde çıktı, 18 haftalık görünüyor.
Doktorumuz da bizi acil olarak başka bir hastaneye 3'lü teste yönlendirdi.
Testimiz için ölçümler yapılırken doktor amcamız "oğlunuz geliyor" dedi.
Yüzde kaç diye sordum..
%99.9 sizin oğlanın pipisine bakıyorum şu an da dedi :)
Geri kalan %0.1 yanılma payı da göz hakkı dedi:)
Babamız havalara uçtu hamileliğimi duyduğunda böyle sevinip heyecan yapmamıştı :)
Çok istiyordu erkek olmasını gönlüne göre oldu.
Bense cinsiyet konusun da hala bir şey konduramıyorum bebeğime, bebeğim çünkü kız erkek önemli değil
Sadece eşimin sevincini paylaştım, sağlıklı olduğunu duymak bana fazlasıyla yetmişti zaten..

aynen babalar ne kdr farketmez deselerde başta kız istyrm deselerde ..hep erkek çocuk istrlrmiş gerçektnde öyle benmkide..dün öğrendk bu sabah ilk defa yatağıma kahvaltı getirdi he erkek oldugunu öğrenncemi bu dedim güldü yokya kalkma diye dedi he hee dedim:))

ben çok uzun sancı çektim açılma geç oldu ama doğumum inanılmaz kolaydı 5 dk da doğurdum :)
korkma bi şekilde doğacak senin için en hayırlısı neyse o olsun doktor normal doğumu destekleyen biriydi her ne kadar benim doğumumda izinli olsada :)
epiduralsiz yaptım benim dr önermedi şöyle söylemişti doğum bi süreçtir zaten belli bi açıklığa ulaşınca o iğne yapılıyor iğneden sonra sancıların azalır ve doğum süresi uzayabilir demişti o yüzden tavsiye etmedi.2012 annelerinin doğum hikayeleri var ordan okuyabilirsin senin de dediğin gibi herkesin farklı
benim çatım geniş normal doğum için çok müsaitti 24 saat sancı çektim fakata en şiddetli olanları gece 12 den 4 e kadar olanlardı zaten 4.30 da doğum yaptım Allah hepinizin yardımcısı olsun bebeğini kucağına alınca herşeyi unutuyorsun inanılmaz güzel bi duygu pamuk gibi minicik senden bi parça doğar doğmaz seni nasılda tanıyor Alah isteyen herkese nasip etsin

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...2-haziran-annelerinin-dogum-hikayeleri-5.html

Son düzenleme:
gözünüz aydın arkadaşlaaarrr
cinsiyetlerini öğrenip bebişlerini görü gelenlerin gözleri aydınn
Rabbim kucaklarınızda da grömeyi nasip etsin..

evet bende kesinlikle normal doğum yanlısıyım
kızımı normal doğurdum
bunda tırsıyom ama yine de normalde niyetim :)

Ciinsiyetllerini ogrenen arkadaslarimiz olmus bayagi hepsini tebrik ediyorum
Gözünuz aydin olsun insallah ogrenemeyen arkadaslarda yakinda ogrenir
Ve tabiiki bende iclerinde:)
Kizlar büyük bir atak yapmislar insallah bizimkide kizdir. Tabi öncelikle hayirlisi olsun diliyorum

He bu arada biz 18. HaftAmiza girdik bugun.herkese iyi geceler...

Herkese merhaba sevgili Haziran anneleri, uzun zaman oldu yazamadım ve bir süre takip edemedim malesef ama aklım hep sizdeydi. Dün doktor randevumuz vardı. Doktorumuz yine herşeyini baştan sona bebişimizin herşeyini gösterdi ve açıkladı. Tabii biz cinsiyet konusunda çok heyecanlıydık önceki söylediklerinin yarısını bile hatırlamıyoruz:)) yaklaşık 15-20 Dakika'dan sonra prens geliyor diyince benden ufak bi çığlık yükseldi. İlk çocuk olduğundan kız erkek dememiştik ama eşimin gönlündeki oldu sanırım. Öğrenmeyen arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsiniz. Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sevinci isteyen herkese yaşatsın.

günaydın kızlar . dün ikili testimizi yaptık . ense kalınlığımız 1,9 çıktı . burun kemiğimizde oluşmuş doktor amcamız çok ilgiliydi . her bir yerini gösterdi bebeğimin . herşey normal gayet güzel dedi . ve ben sormadan %80 erkek dedi . benimde pipişlim geliyor . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…