kızlar hamilelikte kullanılması uygun olan bir ağız çalkalama suyu markası biliyor musunuz? doktora sorayım diyorum her gidişimde unutuyorum![]()
Ben 1 bardak su içine 1 çay kaşığı tuz ve karbonat karıştırıp çalkalıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hamilelikte kullanılması uygun olan bir ağız çalkalama suyu markası biliyor musunuz? doktora sorayım diyorum her gidişimde unutuyorum![]()
Selaam kızlaaar nasılsınız?biz bugün kontrole gittik...çok heyecanlıydık ztn cinsiyetini öğrenmek için gittik...ilk girdik,bizimki ayakları bağdaş kurmuş oturuyor..doktor salladı,ben öksürüyorum fln rahatsız olsun diye,yook inat etti pozisyonunu değişmio,göstermedi...doktor tatlı bişiler yiyip gelin dedi..bizde inat ettik ya öğrencez diye gittik tatlı yedik geldik...bu sefer bizimki gevşemiişş ayakları açmıış,sere serpeee :))) doktor baktı,ultrasonda bir yere yakınlaştırdı sonra ultrason ekranına kocaman PİPİ yazdı :)))tabi biz gülüyoruz fln...yani kısacası teyzeleri OĞLUŞUMUZ geliyoor...erkek yılı bu sene heralde...Allah sağlıkla kucAğımıza almayı nasip etsin inş..
![]()
Arkadaşlar dün bel bugün de rahim bölgemde ağrı oldu az önce tuvalette yıkanırken çok çok affedersiniz elime böyle jöle kıvamlı beyaz akıntı geldi böyle lastik gibi uzayan korktum böyle bir akıntı normal mı;((
Arkadaşlar dün bel bugün de rahim bölgemde ağrı oldu az önce tuvalette yıkanırken çok çok affedersiniz elime böyle jöle kıvamlı beyaz akıntı geldi böyle lastik gibi uzayan korktum böyle bir akıntı normal mı;((
herkese iyi aksamlar ne zamandır yazmıyordum ama herzaman takipteydimm ,heyecanlandım şimdi :) bende ikiz bebeklerimi bekliyorum, bugün ist kozyatağında mothercare in outlet mağazasına gittik.ürünler baya bi ucuz mesela mothercare 7 li alttan cıtcıtlı body 16 lira,magaza saatıs fiyatı ise 58.90 :) gitmek isteyen olursa diye yazmak istedim :))
Sana da iyi akşamlar, bebeklerin nasıl? cinsiyetleri belli oldu mu?
Ben de gitmeyi düşünüyorum mağaza tam olarak nerede?
önce ikisi kız olabilir dedi,sonra biri erkek olabilire döndü doktorumuz,cuma günü kesin belli olur düsünüyorum,mağaza kozyatağı carrefourun karşısı e5 in diğer tarafında byotelin karsısında , biz ilk göremedik DEMSA outlet diye geciyor .guess canta cuzdan ,bayan giyim boyle seylerde var.chicco nun da tuzlada outlet i varmış orayada haftaya gidecegiz,tokoyayı göremedim buralarda dimi :)
herkese iyi aksamlar ne zamandır yazmıyordum ama herzaman takipteydimm ,heyecanlandım şimdi :) bende ikiz bebeklerimi bekliyorum, bugün ist kozyatağında mothercare in outlet mağazasına gittik.ürünler baya bi ucuz mesela mothercare 7 li alttan cıtcıtlı body 16 lira,magaza saatıs fiyatı ise 58.90 :) gitmek isteyen olursa diye yazmak istedim :))
canım bu mothercarenın outleti kozyatagında tam olarak nerede bana tarıf edebılır mısın lutfenn
Teşekkür ederim.Biri kız biri erkek olsa belki jubileni bile yaparsın, müthiş olurBuralarda ama bugün görmedim..:)
önce ikisi kız olabilir dedi,sonra biri erkek olabilire döndü doktorumuz,cuma günü kesin belli olur düsünüyorum,mağaza kozyatağı carrefourun karşısı e5 in diğer tarafında byotelin karsısında , biz ilk göremedik DEMSA outlet diye geciyor .guess canta cuzdan ,bayan giyim boyle seylerde var.chicco nun da tuzlada outlet i varmış orayada haftaya gidecegiz,tokoyayı göremedim buralarda dimi :)
Mercedes_benz in yani gerci simdiye coktan bulmussundur, acaba gitmeye deger mi internetdeki fiyatlari cokda uygun gorunmuyor hatta e_bebekden bircok seyi pahali.Giden varsa bilgi verse belki acilisa ozel indirimleri vardir
hello baby magazasina gittim. saat 12 de ordaydim herhalde yuz kisi vardi sirada. fiyatlar ebebek ile ayni ama 250 tlik alisverise 100 tl para puan veriorlar snra harcayabiliorsun. concord neo ve bugaboo baktim fiyatlari disari ile ayni ama 600-700 tl cek verilince izdiham olmus,araba kalmamisti teshirdekiler bile satilmis. sira zaten gece ona kadar bitmezdi ciktik biz de.
ben gittim,hemde erken bi saatte orda olmamıza rağmen bebek arabaları bitmişti.kuyruğun ucu gözükmüyorduhiç birşey almadan çıktım
bence ürünler pahalıydı.bu arada hediye çeki sadece bebek arabası alışverişinde veriliyor
![]()
Bugün fazla gezdik uzak kaldık buralardan tetesi .![]()