2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selaam kızlaaar nasılsınız?biz bugün kontrole gittik...çok heyecanlıydık ztn cinsiyetini öğrenmek için gittik...ilk girdik,bizimki ayakları bağdaş kurmuş oturuyor..doktor salladı,ben öksürüyorum fln rahatsız olsun diye,yook inat etti pozisyonunu değişmio,göstermedi...doktor tatlı bişiler yiyip gelin dedi..bizde inat ettik ya öğrencez diye gittik tatlı yedik geldik...bu sefer bizimki gevşemiişş ayakları açmıış,sere serpeee :))) doktor baktı,ultrasonda bir yere yakınlaştırdı sonra ultrason ekranına kocaman PİPİ yazdı :))):9: tabi biz gülüyoruz fln...yani kısacası teyzeleri OĞLUŞUMUZ geliyoor...erkek yılı bu sene heralde...Allah sağlıkla kucAğımıza almayı nasip etsin inş..:16:

Gözün aydın, hayırlı olsun oğluşun maşallah:nazar::nazar::nazar:

bebeklerini görüp sağlık haberini alan ve cinsiyetlerini öğrenen herkeze hayırlı olsun.. bi türlü sıra bize gelemedi :)

arkadaşlar bi de bu karbonat olayını çok abartmayın pek iyi değil.. kaya tuzuyla çalkalayın ağzınızı diş eti şişmeleri ve şikayetleri için..

Arkadaşlar dün bel bugün de rahim bölgemde ağrı oldu az önce tuvalette yıkanırken çok çok affedersiniz elime böyle jöle kıvamlı beyaz akıntı geldi böyle lastik gibi uzayan korktum böyle bir akıntı normal mı;((

herkese iyi aksamlar ne zamandır yazmıyordum ama herzaman takipteydimm ,heyecanlandım şimdi :) bende ikiz bebeklerimi bekliyorum, bugün ist kozyatağında mothercare in outlet mağazasına gittik.ürünler baya bi ucuz mesela mothercare 7 li alttan cıtcıtlı body 16 lira,magaza saatıs fiyatı ise 58.90 :) gitmek isteyen olursa diye yazmak istedim :))

Arkadaşlar dün bel bugün de rahim bölgemde ağrı oldu az önce tuvalette yıkanırken çok çok affedersiniz elime böyle jöle kıvamlı beyaz akıntı geldi böyle lastik gibi uzayan korktum böyle bir akıntı normal mı;((

Akıntı çoğumuzda var, bende de var istersen aşağıdaki bilgileri kontrol et belki işine yarar:

Vajinal akıntı sorunu
Vajina sürekli yenilenen bir dokudur ve eski dokular akıntı şeklinde atılır. Bu akıntı bazı kadınlarda çok az iken, bazılarında günlük ped kullanılmasını gerektirecek kadar fazla olabilir.
Vajinanın doğal olan bu akıntısı beyaz-sarı renktedir, genellikle kokusuzdur ve beraberinde idrar yaparken yanma, ağrı, kaşıntı gibi belirtiler yoktur.

Gebelik döneminde bazı kadınlarda vajinal akıntıda bir artış olabilir. Akıntınız yukarıdaki özellikleri taşıyorsa bu, fizyolojik bir akıntıdır ve size ve bebeğinize zarar vermez. Koyu kıvamlı, yeşil, kahve renkli, beraberinde ağrı, yanma, kaşıntı gibi belirtiler olan akıntılar ise kanamaya, bir enfeksiyona veya rahimağzında bir soruna işaret ederler ve mutlaka doktor değerlendirmesi gerektirirler.
"Su gibi bir akıntı" ise genellikle gebeliğin sonlarına doğru görülebilen bir belirtidir. Bu tür bir akıntı bebeğin başının idrar torbasına yaptığı baskı sonucu istemsiz bir idrar kaçırma olabileceği gibi, gebelik kesesinin herhangi bir nedene bağlı yırtılması sonucunda amniyos sıvısı boşalması yani "su gelmesi" olabilir. Bu haftalarda çok çok ender görülen, ancak konumuz akıntı olduğu için burada anlatılmış olan bu "suların erken gelmesi" durumu mutlaka doktora başvurmayı gerektirir.

herkese iyi aksamlar ne zamandır yazmıyordum ama herzaman takipteydimm ,heyecanlandım şimdi :) bende ikiz bebeklerimi bekliyorum, bugün ist kozyatağında mothercare in outlet mağazasına gittik.ürünler baya bi ucuz mesela mothercare 7 li alttan cıtcıtlı body 16 lira,magaza saatıs fiyatı ise 58.90 :) gitmek isteyen olursa diye yazmak istedim :))

Sana da iyi akşamlar, bebeklerin nasıl? cinsiyetleri belli oldu mu?
Ben de gitmeyi düşünüyorum mağaza tam olarak nerede?

Aynı durum bende de var. Doktor benim normal akıntım olduğunu söyledi. Hatta kültür yaptı normaldi bir problem yoktu

Sana da iyi akşamlar, bebeklerin nasıl? cinsiyetleri belli oldu mu?
Ben de gitmeyi düşünüyorum mağaza tam olarak nerede?

önce ikisi kız olabilir dedi,sonra biri erkek olabilire döndü doktorumuz,cuma günü kesin belli olur düsünüyorum,mağaza kozyatağı carrefourun karşısı e5 in diğer tarafında byotelin karsısında , biz ilk göremedik DEMSA outlet diye geciyor .guess canta cuzdan ,bayan giyim boyle seylerde var.chicco nun da tuzlada outlet i varmış orayada haftaya gidecegiz,tokoyayı göremedim buralarda dimi :)

önce ikisi kız olabilir dedi,sonra biri erkek olabilire döndü doktorumuz,cuma günü kesin belli olur düsünüyorum,mağaza kozyatağı carrefourun karşısı e5 in diğer tarafında byotelin karsısında , biz ilk göremedik DEMSA outlet diye geciyor .guess canta cuzdan ,bayan giyim boyle seylerde var.chicco nun da tuzlada outlet i varmış orayada haftaya gidecegiz,tokoyayı göremedim buralarda dimi :)

Teşekkür ederim.Biri kız biri erkek olsa belki jubileni bile yaparsın, müthiş olur ;) Buralarda ama bugün görmedim..:)

canım bu mothercarenın outleti kozyatagında tam olarak nerede bana tarıf edebılır mısın lutfenn

$IMAG0092.webp

teyzişkolar nasıl olmuş :32:

kızlar iyi akşamlar:))bugün istanbul bostancıda açılan hellobaby mağazasına gidipte herhangi bişey alabilen var mı? :) mahşer yeri gibiydi.kasa kuyruğunu hayal bile edemezsiniz :)

Teşekkür ederim.Biri kız biri erkek olsa belki jubileni bile yaparsın, müthiş olur ;) Buralarda ama bugün görmedim..:)

Bugün fazla gezdik uzak kaldık buralardan tetesi .:17:

Buralardayım canım da sen nerelerdesin? Öyle okumakla olmaz sadece yaz bol bol. :20:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım iki bebişini de ama biri kızçe biri kızancık olsa ne ka güzel olur. :17:

Mercedes_benz in yani gerci simdiye coktan bulmussundur, acaba gitmeye deger mi internetdeki fiyatlari cokda uygun gorunmuyor hatta e_bebekden bircok seyi pahali.Giden varsa bilgi verse belki acilisa ozel indirimleri vardir

hello baby magazasina gittim. saat 12 de ordaydim herhalde yuz kisi vardi sirada. fiyatlar ebebek ile ayni ama 250 tlik alisverise 100 tl para puan veriorlar snra harcayabiliorsun. concord neo ve bugaboo baktim fiyatlari disari ile ayni ama 600-700 tl cek verilince izdiham olmus,araba kalmamisti teshirdekiler bile satilmis. sira zaten gece ona kadar bitmezdi ciktik biz de.

ben gittim,hemde erken bi saatte orda olmamıza rağmen bebek arabaları bitmişti.kuyruğun ucu gözükmüyordu:1:hiç birşey almadan çıktım:50:bence ürünler pahalıydı.bu arada hediye çeki sadece bebek arabası alışverişinde veriliyor:34:

ben gittim,hemde erken bi saatte orda olmamıza rağmen bebek arabaları bitmişti.kuyruğun ucu gözükmüyordu:1:hiç birşey almadan çıktım:50:bence ürünler pahalıydı.bu arada hediye çeki sadece bebek arabası alışverişinde veriliyor:34:

Gitmediğime sevindim.. Soğuk diye üşendim zaten bebek arabasını Haşim İşcan geçicinden almayı düşünüyorum, kıyafet felan bakıcaktım ama yorumlarınızı okuyunca iyi ki gitmemişim dedim.
Bu arada LC waikikinin internet sitesine bakın bayanlar outlet erkek-kız bebek kategorisinde birşeyler var, fiyatları uygun ben gündelik kıyafetler için bir şeyler alınabilir diye düşündüm.

Back
X