2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben o kada para versem çok şey beklerim walla hastaneden.. ben erdeme görümcemden sebep gitmiştim bi iki kere bir saat bekledim ayşe hanımmı ne var çok meşhurmuş çok iyimiş falan dediler. kadın çok cannımlı cicimli samimi konuşuyo diye tercih ediyorlar sanırım. geldi oyle bir baktı alelacele tamam dedi gönderdi. o zamanlar tabi acemiyim ama gözlemliyorum ilerde ben de gelir gidermiyim diye. yok dedim kesinlikle gelmem çünkü ana baba günü doğum zamanı da nöbetçi kimse o geliyormuş zaten. benim o yakınım hemşireydi oraya o söyledi bana hastaneler arası değerlendirme raporları mı ne oluormuş orda enfeksiyon riski yüksek hastanelerden biriymiş sanırım o da yoğunluktan.. ben direk medistate gittim. sessiz sakin mis gibi a++ hastane. doktorumda iyi gereksiz gereksiz konuşmuyor neyse o soyluyor bişey olsa arıyorum konuşuyorum. bu hastanede 3 tane doğum uzmanı var 3 ü de kadın. bir tanesi zeynep kamil eski başhekimi çok tecrübeli bir kadın. benim doktorumda oyle. hani olur da bir arıza çıakrsa doktorumdan en azından öbür doktorlarda bir o kadar güvenilir. Eğer şüpheniz olursa canım tavsiye ederim tabi yine de bakış açısına göre değişir bir gider görürüsün olmazsa için rahat eder.

bak bak ben biliyordum zaten böyle olduğunu tam tahmin ettiğim gibi:5:
ama iki erdem varya ben çakmak erdemden bahsediyorum canım
inşallah bu anlattığın öbür erdemdir:1:
neee başka doktormuu asla aslaaaa kabul etmemmmm
ben boşuna 9 ay boyunca bi doktora gidip ona muayene oluyorum öyle saçma şeymi olurmuş
bu doktorum benim her şeyimi biliyor şimdi tüp bebekle hamile kaldım mesela
ona göre yani daha özenl olur diye düşünüyorum işte bunu asla kabul etmemmm
medistate uzakmı ki acep:26: bi adresine bakayım netten

Bu Bölge hastanesini baya duydum bide oya hanım varmış galiba ondanda çok memnunmuş herkes
anaa ben hastanemin doğum fiyatını sormadım:27:
3.500 tlde biraz aşar galiba bizim bütçe durumunu:26:

oya hanım a da benim kuzenim gidiyor evet çok çok iyi bir doktor o da ama ben erkek doktor istiyordum çünkü onlara daha çok güveniyorum. öyle bir takıntı benim ki de :) buranın hastane fiyatı 900 tl ama benim ki mecburi olacağı için. kendim isteseydim 2,500 tl olacaktı. sende mi sezeryan olacaksın

Canım ıkeada nasıl bebek odası beşik felan hoşuna giden birşey oldumu:26:

evet canım beyaz bir bebek odası vardı farklı kombinler yapabildiğin onu beğendim, yalnız ikeanın beşikleri sallanmıyor bilginiz olsun.
Çok güzel şirin bir cibinlik beğendim, birkaç tane oda içi düzenleyici birşeyler baktım.Fiyatları uygun örneğin benim beğendiğim 4 parça 750 civarı bişeye denk geliyor ama sade ve şık benim hoşuma gitti çok cicili bicili şeylerden hoşlanmıyorum zaten. Bebek için tekstil de baktım güzel şeyler var fiyatlar yine uygun ama tekstilin kalitesinden çok emin olamadım.

Ben hafif şık ve sade mobilya olsun istiyorum o yüzden İkea nın tarzı bana uygun ama aynı şekilde bir odayı yaptırma ihtimalimiz de var o yüzden önce nereden alacağımıza karar vermemiz gerekecek.
Ölçülerini felan aldık uygunluklarına bakmak için.. bu hafta içi mobilyacı da gelecek onunla da konusup fikirlerini alıcaz gelişmelerden haberdar ederim.

canım neden lavman yapıyorlar hatta neden serum taktılar ki

Canım kabız olmuştum bir ay hacetimi giderememiştim o yüzden yaptılar
serumuda bulantı kusma çok oluyo ondan takıyo dooktorum
çünkü halim mecalim kalmıyo sürekli kusunca serum yiyince biraz derman geliyo

ayy kızlar bi gün şöyyle bir araya gelsek bir sürü hamiş göbüşlerimizi tokuştursak ne güzel olur. çaylar börekler pastalar oh ohh kader arkadaşları olaraktan :1::46::46::46: ne kaa güzel olur dimi :49::49::9::9:

evet canım beyaz bir bebek odası vardı farklı kombinler yapabildiğin onu beğendim, yalnız ikeanın beşikleri sallanmıyor bilginiz olsun.
Çok güzel şirin bir cibinlik beğendim, birkaç tane oda içi düzenleyici birşeyler baktım.Fiyatları uygun örneğin benim beğendiğim 4 parça 750 civarı bişeye denk geliyor ama sade ve şık benim hoşuma gitti çok cicili bicili şeylerden hoşlanmıyorum zaten. Bebek için tekstil de baktım güzel şeyler var fiyatlar yine uygun ama tekstilin kalitesinden çok emin olamadım.

Ben hafif şık ve sade mobilya olsun istiyorum o yüzden İkea nın tarzı bana uygun ama aynı şekilde bir odayı yaptırma ihtimalimiz de var o yüzden önce nereden alacağımıza karar vermemiz gerekecek.
Ölçülerini felan aldık uygunluklarına bakmak için.. bu hafta içi mobilyacı da gelecek onunla da konusup fikirlerini alıcaz gelişmelerden haberdar ederim.

Canım bende ıkeanın tekstil ürünlerine güvenemem içime sinmiyor nedense
ama mobilyası olabilir netten baktım ıkeanın sitesine bir iki modeli vardı hoşuma gitmedi
çilekle belise baktım sadece beşik 600-700 tlidi tabi bide indirimli fiyatı:1:
ben asla park yatak almam o ne ya öyle haşur huşur hiç sevmem öyle şeylerii
alınacaksa mobilya olsun bence ayy cibinliğee bayılıyorummm bende ondan istiyorumm

Son düzenleme:
oya hanım a da benim kuzenim gidiyor evet çok çok iyi bir doktor o da ama ben erkek doktor istiyordum çünkü onlara daha çok güveniyorum. öyle bir takıntı benim ki de :) buranın hastane fiyatı 900 tl ama benim ki mecburi olacağı için. kendim isteseydim 2,500 tl olacaktı. sende mi sezeryan olacaksın

erkek doktor konusunda sana katılıyorum aslında kısmen
daha anlayışlı oluyorlar daha nazik oluyorlar bayan doktorlar biraz kaprisli oluyor:))
ama eşim istemiyor işte erkek doktor
şimdiye kadar o kadar çok doktora gittimkiii sayısını bile hatırlamıyorum
baya tecrübeliyim doktor konusunda daha doğrusu jinekolog konusunda:1:

Canım bende ıkeanın tekstil ürünlerine güvenemem içime sinmiyor nedense
ama mobilyası olabilir netten baktım ıkeanın sitesine bir iki modeli vardı hoşuma gitmedi
çilekle belise baktım sadece beşik 600-700 tlidi tabi bide indirimli fiyatı:1:
ben asla park yatak almam o ne ya öyle haşur huşur hiç sevmem öyle şeylerii
alınacaksa mobilya olsun bence ayy cibinliğee bayılıyorummm bende ondan istiyorumm

İkeada katalog ya da internette olmayan parçalar var ve birebir görmek daha farklı ve pek çok secenek var, hem sana daha yakın müsait bir zamanında bakıver bence hoşuna gidecek şeyler olacaktır.
Cibinliğe ben de bayıldım tepesinden aşağıya kadar aşırıya kaçmayacak şekilde süslemişler, ayrıca cibinliğe takılabilen dönenceler vardı birlikte cok güzel olmuşlar :) Çok hoş avizeler vardı yumuşak ışık veren, duvara monte olanlar felan perdeler ve kaplamalık kumaşlarda vardı onlarında baskıları cok hostu

ayy kızlar bi gün şöyyle bir araya gelsek bir sürü hamiş göbüşlerimizi tokuştursak ne güzel olur. çaylar börekler pastalar oh ohh kader arkadaşları olaraktan :1::46::46::46: ne kaa güzel olur dimi :49::49::9::9:

Ohh nede güzel dedin valla:1:
neden mecburi sezeryan olacaksın
evet benimkide sezeryan tüp olduğu için:31:

erkek doktor konusunda sana katılıyorum aslında kısmen
daha anlayışlı oluyorlar daha nazik oluyorlar bayan doktorlar biraz kaprisli oluyor:))
ama eşim istemiyor işte erkek doktor
şimdiye kadar o kadar çok doktora gittimkiii sayısını bile hatırlamıyorum
baya tecrübeliyim doktor konusunda daha doğrusu jinekolog konusunda:1:

Benim eşimde erkek doktor istemiyordu şimdi doktor amcamıza muayeneye kendisi götürüyor bizi :))

İkeada katalog ya da internette olmayan parçalar var ve birebir görmek daha farklı ve pek çok secenek var, hem sana daha yakın müsait bir zamanında bakıver bence hoşuna gidecek şeyler olacaktır.
Cibinliğe ben de bayıldım tepesinden aşağıya kadar aşırıya kaçmayacak şekilde süslemişler, ayrıca cibinliğe takılabilen dönenceler vardı birlikte cok güzel olmuşlar :) Çok hoş avizeler vardı yumuşak ışık veren, duvara monte olanlar felan perdeler ve kaplamalık kumaşlarda vardı onlarında baskıları cok hostu

Evet çok yakın bana meydan avm 5 dakika
sen nerde oturuyorsun?
yaa o kadar güzel anlattınki valla heveslendim işte
hepsini alasım geldi anlattıklarının:1:
gitmek istiyorum hafta sonu inşallahh:52:
hemde biraz daha toparlanmış olurum

Ohh nede güzel dedin valla:1:
neden mecburi sezeryan olacaksın
evet benimkide sezeryan tüp olduğu için:31:

canım benim 2. gebeliğim.10 yaşında oğlum var. ben 28 yaşındayım ama oğlum da benim kadar oldu :34: birde kürtajım var o da sezeryan şeklinde yapıldı o yüzden normal doğum hakkım kalmadı ki zaten bende istemem çok korkuyorum çünkü :18::18:

canım benim 2. gebeliğim.10 yaşında oğlum var. ben 28 yaşındayım ama oğlum da benim kadar oldu :34: birde kürtajım var o da sezeryan şeklinde yapıldı o yüzden normal doğum hakkım kalmadı ki zaten bende istemem çok korkuyorum çünkü :18::18:

Haa öyle mi?ben ikinci gebeliğin olduğunu bilmiyordum canım:17:
maşallah ne güzel genç yaşta anne olmuşsun
baya ara vermişsin ikinci çocuğa sütten ağzın mı yandı yoksa:1:
ben normal doğum isterdim aslında valla şöyle o anı görmek yaşamak isterdim:31:

Ay cnm Allah yardimcin olsun,cok gecmis olsun.bende cikariyorum ama arada bir,bir yada iki defa ancak
Okadar cikarsam herhalde ben direk hastanelik olurum.

Insallah yarin guzel haberlerle gelirsin. Kilo almadigin icinde hic endiselenme bende hic kilo alnadim
Hatta 3 kiloda vermisim.kilo alanayinca bebegin de kilosu az olur sanma aksine tam tersi oluyor
Daha kilolu doguyorlar.

saol taliaa, inşallah geçer biter... kontrolde bebeğim cinsiyetini göstermedi ama maaşallah yavrumun gelişimi önden gidiyomuş buna çok şaşırdım :) gerçekten tam tersi olduğuna inanmaya başladım, benim kilom hala aynı ama bebişim bacak boyu kilosu 1 hafta önde çıktı.

Ahh öyle deme üzüldüm şimdi:43:Mukadderat işte ne yaparsın
canım hiç evinizin yakınında tıp merkezi felandamı yok
komşunu alsan yanına bide taksi çağırıp gitsen olmazmı?:26:

Üzülme tatlım artık ben üzülmüyorum zamanında cok üzüldüm yeter artık aslında bı komşum hemşire evde serum da var bı ara çağırıp taktiririm inşallah

Haa öyle mi?ben ikinci gebeliğin olduğunu bilmiyordum canım:17:
maşallah ne güzel genç yaşta anne olmuşsun
baya ara vermişsin ikinci çocuğa sütten ağzın mı yandı yoksa:1:
ben normal doğum isterdim aslında valla şöyle o anı görmek yaşamak isterdim:31:

evet canım genç anne olmak bi bakıma güzel. boyum kadar oldu oğluşum. çok yaramaz teyzesi bi görsen ama arayı uzatmamın nedeni benim 2. evliliğim. oğlum ilk eşimden. 5 yıl önce ayrıldık. şimdi ki eşimin ilk evliliği ve o yüzden de çok heyecanlı... elinden gelse aşkım sen bırak ben taşırım oğluşumuzu 9 ay dicek valla :1::1:

Üzülme tatlım artık ben üzülmüyorum zamanında cok üzüldüm yeter artık aslında bı komşum hemşire evde serum da var bı ara çağırıp taktiririm inşallah

Aman canım taktır valla çağır komşunu utanma sakın

Back
X