- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
ben o kada para versem çok şey beklerim walla hastaneden.. ben erdeme görümcemden sebep gitmiştim bi iki kere bir saat bekledim ayşe hanımmı ne var çok meşhurmuş çok iyimiş falan dediler. kadın çok cannımlı cicimli samimi konuşuyo diye tercih ediyorlar sanırım. geldi oyle bir baktı alelacele tamam dedi gönderdi. o zamanlar tabi acemiyim ama gözlemliyorum ilerde ben de gelir gidermiyim diye. yok dedim kesinlikle gelmem çünkü ana baba günü doğum zamanı da nöbetçi kimse o geliyormuş zaten. benim o yakınım hemşireydi oraya o söyledi bana hastaneler arası değerlendirme raporları mı ne oluormuş orda enfeksiyon riski yüksek hastanelerden biriymiş sanırım o da yoğunluktan.. ben direk medistate gittim. sessiz sakin mis gibi a++ hastane. doktorumda iyi gereksiz gereksiz konuşmuyor neyse o soyluyor bişey olsa arıyorum konuşuyorum. bu hastanede 3 tane doğum uzmanı var 3 ü de kadın. bir tanesi zeynep kamil eski başhekimi çok tecrübeli bir kadın. benim doktorumda oyle. hani olur da bir arıza çıakrsa doktorumdan en azından öbür doktorlarda bir o kadar güvenilir. Eğer şüpheniz olursa canım tavsiye ederim tabi yine de bakış açısına göre değişir bir gider görürüsün olmazsa için rahat eder.
bak bak ben biliyordum zaten böyle olduğunu tam tahmin ettiğim gibi

ama iki erdem varya ben çakmak erdemden bahsediyorum canım
inşallah bu anlattığın öbür erdemdir

neee başka doktormuu asla aslaaaa kabul etmemmmm
ben boşuna 9 ay boyunca bi doktora gidip ona muayene oluyorum öyle saçma şeymi olurmuş
bu doktorum benim her şeyimi biliyor şimdi tüp bebekle hamile kaldım mesela
ona göre yani daha özenl olur diye düşünüyorum işte bunu asla kabul etmemmm
medistate uzakmı ki acep:26: bi adresine bakayım netten