2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
4d ultrasonlar canim. 20. haftada detayli ultrason icin perinataloga gittiginde bu makinede bakacak bebegine. Benim doktorum perinatalog degil ama makinesi boyle, seviyor boyle seyleri.
Yani böyle mi göreceğim bebeği Daha çok var benim. Ocak sonunda gideceğim. Ayyy feci heyecan yaptım şimdi. Her gittiğimde böyle görsem kalpten giderim ben. Zaten ekrana ağzı açık bakmaktan soracağım her şeyi unutuyorum

canım bu çok güzel bişey.yumuk yumuk eller manken gibi bir fizik.bu arada söylemiş miydim benim de oğlum olacak hani anlarsın ya

peki bu kadar net nasıl oluyo bu foto renkli ultrason mu bu

Caniiimm; oglun hayirli-ugurlu olsun. :) Saglik sihhatle gelsin insallah.
Hepimizin bebisleri boyle de iste makineler sagolsun, goremiyoruz. Ama kafamiz hala orantisiz dogal olarak, normal orantilara gelemedik henuz. Biraz once de yazdim canim, 4d ultrason. Perinataloglatda falan olan ultrason. Onun haricinde bazi doktorlarda da var.

Kızlar dün dişçiye gittim. Tüm diş eti tedavimi yaptırdım. Diş etim fazlasıyla hassaslaşıp kanmaya başlamıştı. Bir diş etim de şişmişti. Buna "diş eti tümörü" deniyormuş ve genellikle hamilelikte oluşuyormuş. Kanaması iyi bir şeymiş. Sirkeli su gargarası önerdi dişçim.

benim dişçimde hamilelikte diş etlerinde uzayabilir dedi.Sirkeli suyu banada önerdi doktorum

balmond arkadaşımızın kız bebişine talibim.resmi görüp de gönül koyanlar olmasın şimdiden söyliim gerçi balmond un da haberi yok ama

Geçmiş olsun canım. Benim de bir dişim sanki hafif çürümeye başladı gibi. Zaten önceden hafif problemliydi. Hamilelik daha da tetikledi sanırım. Normal diş tedavisi, dolgu, kanal tedavi falan bu dönemde yapılabiliyormu acaba, bilgin varmı?

Hamilelikten öncede, şimdi de kalsiyum alımıma ve diş bakımıma özen gösterdiğim halde nasıl oldu böyle anlamıyorum.

benim dişçimde hamilelikte diş etlerinde uzayabilir dedi.Sirkeli suyu banada önerdi doktorum

Ben de çok dikkat ediyordum. Nasıl oldu anlamadım.

Nete baktım da ikinci üç aylık dönem tedavi için en uygun zamanmış.Ama antibiyotik kullanılmıyor, röntgen çekilemiyor. Zorunda kalmadıkça yaptırmamak lazım sanırım

Günaydın kızlaar, çok güzel bir gün olsun hepimize
Balmond canım bebişin çok güzel görünüyor maşallah. Bayıldım bu 4d olayına.
Sevcey canım ben 12 haftalığı bitirir bitirmez dişçi koltuğundaydım. Gelecek ay yine gidicem dolgu için. Hem jinekoloğum hem de dişçim eğer koltuk korkun yoksa hiçbir zararı olmadığını söylediler. Rahatlıkla gidebilirsin. Bebişler bizim kalsiyumu emdiklerinden diş çürümeleri sıklıkla görülüyormuş.
Bu arada kızlar ben 5 Ocak'ta ayrıntılı ultrasona gideceğim. Ayrıntılı ultrason aşağıdan mı yoksa karından mı bakılıyor bilen var mı?

Merhaba anneler,
size sormak istediğim bir soru var. aranızda Hepatit B aşısı yaptıran oldu mu
doktorum bana bu aşıyı yaptıracak aranızda yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.

canım bu çok güzel bişey.yumuk yumuk eller manken gibi bir fizik.bu arada söylemiş miydim benim de oğlum olacak hani anlarsın ya

peki bu kadar net nasıl oluyo bu foto renkli ultrason mu bu

balmond arkadaşımızın kız bebişine talibim.resmi görüp de gönül koyanlar olmasın şimdiden söyliim gerçi balmond un da haberi yok ama

:) :) Babamiza bi' danisalim, zira evdeki kizimizin tursusunu kuracagini ilan etti coktan. Bunun icin de tavrinin farkli olacagini sanmam. Ama bence munasiptir.

Tesekkur ederiz Hedik'cim.
Detaylida bakmak istedigi her yere ulasabilirse karindan, ama ne yaparsa yapsin bebegin pozisyonunu degistirip gormesi gereken yerleri goremezse asagidan bakak zorunda kaliyor canim. Cunku butun damarlar, organlar, kemikler tek tek inceleniyor.

ne kadar net bir görüntü böyle cihazlar varmı çok şaşırdım gerçekten....maşşallah kızınaa

Merhaba anneler,
doktorum bana bu aşıyı yaptıracak aranızda yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.

bu arada ne eşimin ne de benim hepatit B değiliz. doktorumuz herhangi bir tehlikeye karşı korumak amaçlı istedi bu aşıyı. buralarda pek denk gelmedim acaba bir tek benim doktorum mu böyle bir şey istedi diye düşündüm

Merhaba anneler,
Canım selam, benim doktor bu sağlık ocağında yaptırılan difteri ve tetenoz aşılarına bende gerek duymadığını söylemişti. Zaten ben geçen sene tetenoz aşısı olmuştum. Ama doktorlar aşı konusunda genelde 2 ye bölünüyorlar. Sende bir belirti falan mı gördü acaba? Neden olmanı istediği ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Benim doktor hamileyken aşı olmaya karşı duranlardan. Bence doktoruna güveniyorsan ol derim.

Hepatit B aşısı hamilelikle alakalı birşey değil herkesde bu aşı olmak zorundaki vücudun antikor üretebilsin ve hepatit virüsü vücuduna girdiğinde yok edebilsin.Bu aşı ve antikor herkesde olmalı şuan sende yoksa mutlaka olmalısın Allah korusun virüsü vücudun aşın yokken alırsa hastalanabilirsin..Ve bu çok tehlikeli
Ben hepatit B taşıyıcıyım ne yazıkki aşım yokken vücudum o virüsü kapmış ve şuan karaciğerime yapıştığı için taşıyıcıyım hiçbir tedavisi yok sadece kontrollü bir şekilde takip ediliyorum Allah korusun virüsler aktifleşir ve karaciğerime zarar verirse koruma amaçlı tedavi var onunda başarı oranı % 50 mutlaka vücudunuzun antikor üretip üretmediğine baktırın eğer yoksa hiç düşünmeden aşınızı olun.

bir kez daha söylese eşin güzelce annesine biz evde kullanmıyoruz bebeğe çok zararı var televizyonlarda ki sigarayla ilgili şeyleri örnek versin anlatsın pasif içici olmanın zararından bahsetsin istenmemekle ilgi olmadığını her zamn evinizde yeri olduğunu ama kendi evinizinde bir kuralı olduğunu söyleyip kararlı davransın ssonuç sende kaynvalidenin evinde düzeni neyse ona göre hareket ediyorsundur bunda alınacak gücenecek birşey yok ki o bahane arıyordur bence sonuçta benim çocuğum herşeyden değerli varsın alınsın benim annemde artık hiçbirşey diyemiyor alıştı bu duruma gideceğim zaman diyorum anne sigaranı balkonunda iç ben mutfağa giremiyorum 2 gün iidare et diye fazla kalmıyorum onuda rahatsız etmiyim diye ama içimden çok üzülüyorum nasıl o pisliği bize tercih ediyor diye allah kendiliğinden bir tiksinme versede bıraksa ne yapmışım ben dese zaten sağlığınıda mahfediyor bacak ağrılarından duramıyor doktoru bırak dedi ama o çoğaltıyor allah sonunu hayır etsin diye dua edip duruyorum ne baskılar yaptım günlerce ama her seferinde terslendim nasıl melet şu zıkkım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…