Yani böyle mi göreceğim bebeği4d ultrasonlar canim. 20. haftada detayli ultrason icin perinataloga gittiginde bu makinede bakacak bebegine. Benim doktorum perinatalog degil ama makinesi boyle, seviyor boyle seyleri.
canım bu çok güzel bişey.yumuk yumuk eller manken gibi bir fizik.bu arada söylemiş miydim benim de oğlum olacak hani anlarsın ya
peki bu kadar net nasıl oluyo bu foto renkli ultrason mu bu
Kızlar dün dişçiye gittim. Tüm diş eti tedavimi yaptırdım. Diş etim fazlasıyla hassaslaşıp kanmaya başlamıştı. Bir diş etim de şişmişti. Buna "diş eti tümörü" deniyormuş ve genellikle hamilelikte oluşuyormuş. Kanaması iyi bir şeymiş. Sirkeli su gargarası önerdi dişçim.
balmond arkadaşımızın kız bebişine talibim.resmi görüp de gönül koyanlar olmasın şimdiden söyliimgerçi balmond un da haberi yok ama
Kızlar dün dişçiye gittim. Tüm diş eti tedavimi yaptırdım. Diş etim fazlasıyla hassaslaşıp kanmaya başlamıştı. Bir diş etim de şişmişti. Buna "diş eti tümörü" deniyormuş ve genellikle hamilelikte oluşuyormuş. Kanaması iyi bir şeymiş. Sirkeli su gargarası önerdi dişçim.
hehehehe alemsin yaaaa ne biliyosun belki benim oğluşum da begendiiii
benim dişçimde hamilelikte diş etlerinde uzayabilir dedi.Sirkeli suyu banada önerdi doktorum
Ben de çok dikkat ediyordum. Nasıl oldu anlamadım.Geçmiş olsun canım. Benim de bir dişim sanki hafif çürümeye başladı gibi. Zaten önceden hafif problemliydi. Hamilelik daha da tetikledi sanırım. Normal diş tedavisi, dolgu, kanal tedavi falan bu dönemde yapılabiliyormu acaba, bilgin varmı?
Hamilelikten öncede, şimdi de kalsiyum alımıma ve diş bakımıma özen gösterdiğim halde nasıl oldu böyle anlamıyorum.
canım bu çok güzel bişey.yumuk yumuk eller manken gibi bir fizik.bu arada söylemiş miydim benim de oğlum olacak hani anlarsın ya
peki bu kadar net nasıl oluyo bu foto renkli ultrason mu bu
balmond arkadaşımızın kız bebişine talibim.resmi görüp de gönül koyanlar olmasın şimdiden söyliimgerçi balmond un da haberi yok ama
Günaydın kızlaar, çok güzel bir gün olsun hepimize
Balmond canım bebişin çok güzel görünüyor maşallah. Bayıldım bu 4d olayına.
Sevcey canım ben 12 haftalığı bitirir bitirmez dişçi koltuğundaydım. Gelecek ay yine gidicem dolgu için. Hem jinekoloğum hem de dişçim eğer koltuk korkun yoksa hiçbir zararı olmadığını söylediler. Rahatlıkla gidebilirsin. Bebişler bizim kalsiyumu emdiklerinden diş çürümeleri sıklıkla görülüyormuş.
Bu arada kızlar ben 5 Ocak'ta ayrıntılı ultrasona gideceğim. Ayrıntılı ultrason aşağıdan mı yoksa karından mı bakılıyor bilen var mı?
Arkadaşlar;
1-2 gundur giremedim, takip edemedim. Umarım herkes iyidir. Şimdi geri gidip okuyacağım neler olup bitmiş diye. Ama günlerdir kızımın resmini yüklemek var aklımda, bir türlü doğru bilgisayarı denk getiremedim. (ipad'den yükleyemedim vs.vs.)
Neyse, umarım yüklemeyi beceririm. Bu fotograf 12+3 günlükken. :) Eki Görüntüle 586891
Merhaba anneler,
size sormak istediğim bir soru var. aranızda Hepatit B aşısı yaptıran oldu mu
doktorum bana bu aşıyı yaptıracak aranızda yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.
Canım selam, benim doktor bu sağlık ocağında yaptırılan difteri ve tetenoz aşılarına bende gerek duymadığını söylemişti. Zaten ben geçen sene tetenoz aşısı olmuştum. Ama doktorlar aşı konusunda genelde 2 ye bölünüyorlar. Sende bir belirti falan mı gördü acaba? Neden olmanı istediği ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Benim doktor hamileyken aşı olmaya karşı duranlardan. Bence doktoruna güveniyorsan ol derim.Merhaba anneler,
size sormak istediğim bir soru var. aranızda Hepatit B aşısı yaptıran oldu mu
doktorum bana bu aşıyı yaptıracak aranızda yaptıranlardan bilgi almak istiyorum.
bu arada ne eşimin ne de benim hepatit B değiliz. doktorumuz herhangi bir tehlikeye karşı korumak amaçlı istedi bu aşıyı. buralarda pek denk gelmedim acaba bir tek benim doktorum mu böyle bir şey istedi diye düşündüm
Ben evlenene kadar sigara nedir bilmezdim. Bizim cok genis bir ailemiz var ve kimse sigara ve alkol kullanmaz. Yakin Arkadaslarim da ( belki sansimdan, belki secimlerden) hic sigara kullananlardan olmadi... Yani ben evlenince boyle bir ortamla taismis oldum.... Boylede olunca cok rahatsiz oluyorum... Ben istiyorum ki cocugum da benm gibi buyusun, hic bilmesin bu zehiri, kimsenin elinde gormesin ailesinde. Ama bu mumkun olmayacak gibi... Bazen diyorum ki kendi ailemde olsaydi hic degilse mudahale edebilirdim rahatca. Kayinvalidemler olunca kendi aileme soylendigim gibi rahat degilim, yani kendi annem kendi ablam olsa boyle olmazdi, kirilsa da kusse de nazim gecerdi. Burada is esime dusuyor ama o da abartiyorsun, ne yapayim annem kusuyor goruyorsun diyor, yanlis anliyor, beni istemiyorsuz diyor diye karsi cikiyor. Esimi de arada birakmak istemiyorum ama kayinvalidemin yaptigi da yanlis geliyor, isn kolayinibulmus... Yani neye kusuyorsun ki, kimse mecburdegil sonucta... Sonuctadisarda bile icse gidip elin yuzn yikamasi, dislerini fircalamadi, ustunu degisirmesi gerekirmis ki cocugun yanna gelebilsin. Yine desalarina falan bulasanlar kaliyor tanii ki. Kucucuk yeni gelisecek cigerlere yazik gnah yani. Nikotin heryee yapisirmis gorunmese de... Simdi kend annne, olsa diyeyim git bunlar bnlari yap once diye ama simdi nasil soleyeyim, olacak is mi(( valla o kada cok dusunuyorum ki nanamazsiiz, surekli bu mesele kafamda. Bakalim sonnda ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?