2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

merhabalar...tesekkur ederiz...hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah...
umarım pıt pıtları duyarsın biran önce..sonra da darısı bizlerin başına:)
ben de sürekli uyku halindeyim ve aynen 10 u zor görüyorum, ama benim bulantılarım başlamadı henüz..
ne zaman başlamıştı senin bulantılar???

anladım canım şimdi bana yapılan testlere baktımda benimde bu toxoplasma negatif çıkmış yani hiç bağışıklık kazanmamışımbenim daha çok dikkat etmem gerekiyor ohalde(eldiven falan kullanırız korunmak için en iyi yöntem o sanırım.ben çok kırmızı et tüketen biri değilim zaten ama işte bebeğe faydalı olsun diye yemeye çalışıyordum bu aralar...

arkadaşlar iyi akşamlar ben bişey sorcam
benim sat 12 eylül daha birgün oldu adet günüm geçeli ama tedirginim acaba hamilemiyim diye..
dr. paztesi gitcem sizleri takip ediyorum miğde bulantısı olan varmı .(bende yok miğde bulantısı)
benim tek şikayetim çok şişkinim karnım 5-6 aylık gibi şiş..ayrıca nefes almakta zorlanıyorum..bide sağ kasığımda çok belirgin batma var..oturup kalkarken oluyor özellikle..
sat hesabına göre tahmini doğum 20 haziran
sizce hamişmiyim yoksa benmi vesvese yapıyom..sigara içiyom ama bu tedirginlikten artık içmiyorum..

o halde diğer topikteki arkadaşlarada iletelim bu fikri ..oy kullanalım..bence mantıklısı sabit olan konunun kalması..arkadaşında dediği gibi topiğin konu sahibi olarakta sürekli ilgilenebilecek birisi olabilir..

Son düzenleme:

canım hemen test al..yakınlarda nöb. eczane yokmu?

test yapmadan belli olmaz belirtiler değişiyor benim gibi hiç görmeyende var baştan beri görende ama testte çıkmadan beblli olmaz bence hemen yap eğer merak ediyorsan ben günümde yaptım çıktı

Cig ete dokunmak sakincaliysa kurban da naapicaz kizlar. Ben eldivenimi takar isime bakarim valla

ben kızıma hamileyken k.v.dem kurbanda ete hiç dokundurtmamıştı beni ama ben evde ette tuttum tavukda eldiven takarsınız tedbir olarak yoksa ete dokunmadan nasıl et yenecek ...

kızlar 4+4 de kese gören var mı
çok merak ediyorum
pazartesi benim hesabıma göre 4+4 olacak ve görmek istesem görünür mü
doktorum cumartesi ye gün verdi yani 5+2 olacağım

ben kızıma hamileyken k.v.dem kurbanda ete hiç dokundurtmamıştı beni ama ben evde ette tuttum tavukda eldiven takarsınız tedbir olarak yoksa ete dokunmadan nasıl et yenecek ...

ilk defa duydum şimdi et yaparken eldiven mi giyicezsebeb neden ki anlamadım ben hiçbirşey bu akşam et yapıcam şimdi eldiven mi takayım yani :):):):):) takayım bari napimm tedbir

çok merak ediyorum
5+2 de görürsün ama pzartesi bilmiyorum görebilir misin bende gidicem pazartesi 5+3 görürüm die umut ediyorum bakalım

çok merak ediyorum

canim ayniyiz benim 19 sen 20 hayirlisi olsun
bende cumartesi gidicektim ama kalp atisina tekrar cagiriyo
iki defa kurcalanmak istemiyorum ben 15 gun sonra gidicem ikisini birlikte gormek
istiyorum ama kese vajinal usg ile gorunur canim cumatesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…