2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bu akşam randevum vardı.Allah'a şükür herşey yolundaymış:nazar:kaç gündür boşuna evham yapmışım.bebikim sessiz sessiz büyüyomuş anasının karnında:1:işte bebikimin çirkin fotosu:1:
Eki Görüntüle 588939 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ve doktorumuz %80 KIZ:nazar: dedi:16: en iyi sonucu 20. haftada görürüz dedi.bazen testisler karında oluyormuş sonra iniyormuş.2hafta sonra dahada netleşir dedi.tekrar çağırdı.şimdilik prensesim diye seviyorum.gönlüm istiyorki değişmesin:nazar:sanırım sizin doktorlarınıza göre benimki daha temkinli yaklaşıyor,17. haftadayım bende anlamadım:44:

:nazar:yasasin cok sevindim degismez artik :) ya kuzu o cok tatli kizima arkadas geliyor :16:

Sağol canım;
Ben anlamıyorum zaten bu testlere göre çocuklar büyük oranda sağlıklı oluyorsa testin anlamı kalmıyor ki, o zaman engelli ya da rahatsızlığı olan çocuklar nasıl doğuyor ya da testlere güvenerek nasıl karar alabiliriz.
Bu ülkede engelli bir çocuğa bakamayacak maddi ve manevi imkanı olmayan pek çok aile var.
Ya da bir çocuk için her şeyini verebilecek insanlar..
Sağlam çocukları almaya çalışıyorlar, sağlıksız olanlar yine de doğuyor, çünkü bu testlerde sorun çıkmamasına rağmen sağlıksız doğanlar da var.

bu test sadece diğer yapılacak testlerin gerekli olup olmadığını gösteriyor cnm, tabi birazda doktorların işi kazancı işte,ben çoğu şeyin gereksiz olduğunu düşünüyorum ilaç satmak için hastalık üretiliyor falan gibi.. bu da öyle malesef kesin birşey söylerler mi ayrıntılı incelendiğinde bilmiyorum belki yine ihtimaller üzerine konuşacaklar.. sen gönlünü ferah tut, dualarımızla yanınızdayız.. inş. sağlıkla alacaksın bebişini kucağına..

ne kadar lierac. ben şimdiden çok şiştim. kullanmam lazım. ben çabuk çatlarım zaten :) pahalı diye krem alamamıştım. yağ falanda kullanamıyorum

biraz araştıırtım da 100 ml lik bir krem pek fazla gitmiyormuş çabuk bitiyormuş eczanelerde 80 tl gibi nette indirimli sitelerde daha ucuza alabiiliyorsun unnadoda var şimdi indirimde 41 tl.. bir kaç arkadaşıma sordum tüm göğsünü göbeğini üst bacaklarıma son ayına kadar düzenli kullanan bir arkadaşım verdiğim paraya yazık heryerim yine çatladı çok fena dedi.. bilmiyorum bende soğudum.. almayacağım..

kızlar bu akşam randevum vardı.Allah'a şükür herşey yolundaymış:nazar:kaç gündür boşuna evham yapmışım.bebikim sessiz sessiz büyüyomuş anasının karnında:1:işte bebikimin çirkin fotosu:1:
ve doktorumuz %80 KIZ:nazar: dedi:16: en iyi sonucu 20. haftada görürüz dedi.bazen testisler karında oluyormuş sonra iniyormuş.2hafta sonra dahada netleşir dedi.tekrar çağırdı.şimdilik prensesim diye seviyorum.gönlüm istiyorki değişmesin:nazar:sanırım sizin doktorlarınıza göre benimki daha temkinli yaklaşıyor,17. haftadayım bende anlamadım:44:

hayırlı olsun prensesim canım sağlıkla kucağına al inş. :nazar:

Amn oturustaki zerafete bakin.... Cok tatli annesi, tam bir prenses. Masallah.

Günaydın kızlar
oyy bi prenses daha mııı ne güzel yaaa :16::16::16:
Babamız bizi dün akşam aradı kızıma bişey aldım çabuk gel dedi bende bi heycanlı gittim meğer bir meyveden almış (adı yazmıyım aşeren olmasın şimdi:1:) ben çok seviyorum diye ama sana almadım kızıma aldım diyoo :9: Oturdum hepsini yedim sonrada rejime girecem diyorumm aman yarasın kıcımaaaa oohhhhh

kızlar öle eşim arayınca bi tuhaf oldum kızıma bişey aldım diyince nasıl mutlu oldum anlatamam ilk bebeğimiz yaa bunları ilk kez yaşıyoruz ne güzel anlar anne baba olmak bu dünyada yaşanabilicek en büyük mutluluklardan biri sanırım
siz eşiniz ilk kez kızım yada oğlum diyince ne hissettiniz :5:

Kızlar ben bu ultrasyon resimlerinden hiç bişey anlamıyorum tokoyayyın oğluşunu hiç seçemedim mnsroz un kızının tam olarak şeklinide anlayamıyorum görme özürlümüyüm neyim :44::44:

Günaydın kızlar
Babamız bizi dün akşam aradı kızıma bişey aldım çabuk gel dedi bende bi heycanlı gittim meğer bir meyveden almış (adı yazmıyım aşeren olmasın şimdi:1:) ben çok seviyorum diye ama sana almadım kızıma aldım diyoo :9: Oturdum hepsini yedim sonrada rejime girecem diyorumm aman yarasın kıcımaaaa oohhhhh

kızlar öle eşim arayınca bi tuhaf oldum kızıma bişey aldım diyince nasıl mutlu oldum anlatamam ilk bebeğimiz yaa bunları ilk kez yaşıyoruz ne güzel anlar anne baba olmak bu dünyada yaşanabilicek en büyük mutluluklardan biri sanırım

Günaydın herkeslere. Hayırlı günler olsun inşallah.

Bizim babamızda salı günü bize bu meyveleri çiçek gibi süsleyip gönderiyorlar ya bonyyfood da falan, işte kocaman çikolatalı meyveler yollamış iş yerime. Karta da kızım ve benim için çok güzel şeyler yazmış. Çok duygulandım ve heyecanlandım. Bambaşka bir duygu bu, sanırım tarifi yok.

minikkusa bende genetik bozukluk var
kac tane doktor gezdim hepsi saglikli cocuk
olma ihtimalimin % 20 olduğunu söylediler
bazıları % 10 bile dedi
ben tevekkül ettim allah'a sığındım tup bebek denedik
çok şükür tuttu inşallah bebeğim sagliklidir
çok zor bununla yasamak ama allah'a güvenmek ona sığınmak
o kadar guzel ki simdi soğukkanlı ol ve elini karnına koyup ya musavvir cek bol bol
ayetel kursu oku zaten 3 hafta sonra renkli ayrıntılı ultrasona gireceğiz
insallah onmasa sıkıntı çıkmayacak yavrularını saglikli inşallah

canım ne kadar güzel inancın çok kuvvetliymiş maşallah elbetteki doktorlarımızda bizim için konuşuyor bizi düşünüyor ama nihayetinde onlarınkisi sadece tahmin bir şey için %100 demedikleri sürece dualarla %1'i bile gerçekleştirebiliriz buna inanın kızlar duanın gücüne inanalım

Senin kızını yerim, nasıl zarif.:17:
Pek beğendim bir erkek anası olarak kızına talip olabilirim.:1:

Kız bebekler daha geç gösterir diye bir şey var ya canım. Tam göremeyip tahmin mi ediyor acaba. Bebeğin pozisyonu tam uygun değil belki de onun için yanılma payı bırakıyor kendinde.:17:

Hiçbiri önemli değil gerçi. Bebeğin sağlıklı ya, dünyalar senin. Dün ben o kadar ağrının içinde bebeğimi görünce ağzım fiyonk gezdim.:1:

3 gündür çektiğim siyatik ağrıları beni öldürüyor. Doktor kas gevşetici ilaç iğne vermem lazım veremem sana. Bir tek ağrı kesici içebilirsin ki o iki ağrı kesici de kesmeyecek bunun ağrısını biliyorum dedi. Krem verebilirim ama kullanmandan yana değil gönlüm emilecek derin tarafından. Dayanamıyorsan sür dedi. İstemem, dayanırım dedim. Yeter ki onlar iyi olsunlar değil mi ama.:14::14:

Kızlar ben bu ultrasyon resimlerinden hiç bişey anlamıyorum tokoyayyın oğluşunu hiç seçemedim mnsroz un kızının tam olarak şeklinide anlayamıyorum görme özürlümüyüm neyim :44::44:

Ama teyzesi bak nasıl rencide oldu şimdi oğluşum.:1: Koca kafasını yuvarlak gözünü tek eliyle kapattığı yüzünü ve bağdaş kurmuş bagetlerini nasıl göremezsin. :1:

Benim eşimde anlayamıyor diğer ultrason fotoğraflarından. Bunda biraz daha benzetebildi çok şükür. :1:

3'lü teste gittiğim gün 16+5 yani 17.haftanın içindeydim.
Ultrason ölçümlerine göre bebeğim 18+3 çıktı yani 19. haftanın içinde.
Normalde 5 gün felan önde çıkıyordu..
Bu kadar ileride çıkması normal olabilir mi? Yoksa ölçümde mi bir hata var?

Bana 11 gün fazla geldi canım...hatta ilk yazdığında da garipsemiştim...
acaba doktorun yanlış ölçmüş olabilir mi???
bi de 3lü test sırasında da ölçüm yapıyorlar orda da aynı mı çıkmıştı ölçüm değerleri yani 11 gün öne mi görünüyordu???

günaydın herkeslere. Hayırlı günler olsun inşallah.

Bizim babamızda salı günü bize bu meyveleri çiçek gibi süsleyip gönderiyorlar ya bonyyfood da falan, işte kocaman çikolatalı meyveler yollamış iş yerime. Karta da kızım ve benim için çok güzel şeyler yazmış. çok duygulandım ve heyecanlandım. Bambaşka bir duygu bu, sanırım tarifi yok.

evet biliyorum çikolatalısını seviyourum bende :56::56:

çok güzel bi duygu değil miiii :16::16::16: çok değişik tarifsiz gerçekten
notlu süprizde yapmıştı bana eşim ama ozaman cinsiyeti belli değildi şimdi böle kızımmmm dimesi artık daha çok sahiplenmesi aaaayyyyyyy sölemeside çok güzel duymasıdaaa :16::16::16::16:

mnsrozcummmm çoook tebrik ederim...maşallah senin güzel kızına:nazar::nazar::nazar:
Sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini inşallah canım...
Bi de benim kızıma da arkadaş geldi:16:

Minikuss ben bugün üçlü testimin sonuçlarının çok normal olduğunu öğrendim. AFP değerim çok yüksekti, ama tek başına anlam taşımıyormuş bu yükseklik, aklınızda olsun. Ben de senin gibi bin pişman oldum üçlü yaptırdığıma. İnşallah sen de güzel haberler alıp rahatlarsın canım
Minikuss canım. İkili testin riskli mi çıkmıştı doktorun 3lüyü istedi?
Benim doktorum üçlü çok yanıltıcıdır istemiyorum dedi. Çok kişi boşa stres oldu amniyosenteze gitti hiçbir şey çıkmadı dedi. Sıkma boşuna canını.

Bu arada bende doktora gittim. Çektiğim ağrı siyatik ağrısı. Krem veriririm ama kullanmaman daha iyi dayanabiliyorsan dedi. Günde 3 tane minoset alabilirsin dedi. Dinlen bol bol bu haftalarda çok normal dedi.

Ondan çıkıp kadın doğuma gittim. Hiç bilmediğim bir doktora. Ama çok memnun kaldım. Bakırköy Acıbadem'e işi düşenler olursa Alihan Özcan kendisi. Çok sempatik bir doktordu. :17:Cinsiyetimiz 3. bir doktor tarafından onaylandı. Evet erkek. :1:

Aç gittim bağdaş kurmuş uyuyordu. Öksürttü doktor uyandırdı. Pek sinirlendi rahatsız edilince. :1:
Hareketlerini hissediyor musun dedi. Evet ama sürekli değil gün içinde 2-3 kez dedim. Çok normal şu an en kuvvetli hareketlerini hissediyorsun annesi dedi. :17:

15 cm 200 gr olmuş bebişim.:17:

Eki Görüntüle 588755
Bebeğinin burnuşu pinokyo gibi durmuş, bağdaş kuruşunu yesinler onun. Çok keyfine düşkün bir bebek :nazar:

Msnroz Senin tatlı bebeşin de çok güzel :nazar:

Benim ultrason resimlerini görseniz feleğiniz şaşar, karman çorman :37: Ben de böyle resimler istiyorum :49:

Sağol canım, Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah..

Minikuss canım hatırlıyorum ikili testin güzel çıkmıştı sen yinede kendine güzel bir doktor bul git ve bu süre içerisinde 3lü test sonucunu kafandan at. Allahın izniyle sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin inşallah. benim görümcem 34 yaşında ve 3. çocuğunu doğurmak üzere çok az kaldı. maşallah ne zaman doktora gitse bebişi sağlıkla büyüyor

Benimkide öle çıktı canım 10 gün mü 11 günmü ne bende duyar duymaz neeeeee dedim doktor korkulacak birşey yok sonuçta bunlar hassa ölçümler olabilir demişti.

Benim ablamın oğlusu hep 10 gün 15 gün önden gitti ve 15 günde erken doğdu bazıları aceleci bebekler işte napıcan :16::16:

Günaydın kızlar

Günaydın herkeslere. Hayırlı günler olsun inşallah.

Bizim babamızda salı günü bize bu meyveleri çiçek gibi süsleyip gönderiyorlar ya bonyyfood da falan, işte kocaman çikolatalı meyveler yollamış iş yerime. Karta da kızım ve benim için çok güzel şeyler yazmış. Çok duygulandım ve heyecanlandım. Bambaşka bir duygu bu, sanırım tarifi yok.

Kızlar maşallah kocalarınıza:)))
Anneyle beraber eşler de bu duyguları paylaştığı zaman çok seviniyorum ben:)))
hep böyle olsunlar inşallah:)))
Ayrıca maşallah prenseslerinize de:nazar::nazar:

Günaydın kızlar

Minikkuş:herşeyin yolunda gitmesi için dualarımız hep seninle , umarım bir problem yoktur , ama ikili iyi çıkmışken 3'lüyü neden istemiş anlamadım.Bende salı günü tarama için gittim ama kan vermedim doktorum genel bir değerlendirme yapıp açıklamalarda bulundu benim doktorum da riskli gebelik uzmanlarından.dilersen bilgilerini seninle paylaşabilir.

Bizde salı günü kontrole gittik büyümüş kızımmm!!15cm 160 gr olmuş maşallah.Bizimde cinsiyet ikili de kızdı hala kız yani kızım olucak kesin artık Nil'imiz geliyor bizimde :)Bu da benm kızım $IMG_0775_kucuk.webp

Son düzenleme:
Canım dünden beri yorumları okuyorum ben ne 2'li ne 3 'lü testi yaptırdım. Ama içim çok rahat bebeğimi rabbime emanet ediyorum onu veren sağlığınıda verir inşallah.

Ama içimden geçenide sölemeden edemiycem canım bebeğinin hiç birşeyi yok sapasağlam bence 2'li testin güzel çıkmış zaten boşyere ne kendini nede bebişini üzmeee :54:

Back
X