Daha sıra beklerken ateşin hemşireler tarafından ölçülüyor içeri girene kadar herşeyle kızlar ilginiyor sen sadece saatini bekliyorsun hastahane tertemiz yaklaşım çık güzel ve ben 3 sene önce arkadaşım doğum yapmıştı orda doğumhaneye girmiştim yanına çok sıcak bir ortamdı.yani sibel hanımı anlatmıyorum bile çok bilgili yarım saat anlattı bebeği bu kadar ayrıntılı görmemiştîm parmaklarını saydı.çok mutlu çıktım ordan bence denemelisin.
bende aradım emsey i ayrıntılı ultrasyon 80 tl yalnız muayene sırası alıp yaptırabiliyosun 40 tl de o yani totalde 120 tl ye geliyor aslında yinede ucuzmuş :44:
merhaba kızlar......... uzun zamandır yazamıyorum halsızlık hastalık..
benım cinsiyetlerde belli oldu ikizdi.iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız
ay artık catlamak uzereyım herkes ogrenıo bı ben kaldım
acaba bellı olurmu sımdı ben 14+2 oldum bole erken ogrenen var mı
daha değiiiiiil, hazırlıklar tamamlanmadı kiiiiiihadi artık doğsunlar yaaaaaa :)
ben bi iki kullandım ama kokusu hala fazla geliyor, kullanamıyorum öyle sık sık. Ben o yatma işini doktora sordum, ne tarafa yatarsan yat dedi bana kısaca zaten şimdi pek fark etmiyormuş. Ben kafama göre takılıyorum ama aklıma geldikçe sola yatıyorum ki ileriki aylara alışkanlık olsunBen çatlaklar için mustela krem kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı? Bir de sol tarafa yatma konusunda ne diyorsunuz bu yüzden sabaha kadar uyuyamıyorum hep sağıma yatasım geliyor :'(((
tamam anlaşma yapalım o zman beraber aynı günde öğrenelim kimseler çatlamasınNurgu canımm nasıl çatlatim seni tatlım 18 .haftam bitince öğrenicem bende senin gibiyim tatlım en geçe ben kaldım.
rabbim senin için onları hayırlı görmüş boşver kimseye fırsat verme erkek olupta hergün seni üzmektense,pişman etmektense kız olsun hayırlı ewlat olsun..merhaba kızlar......... uzun zamandır yazamıyorum halsızlık hastalık..
benım cinsiyetlerde belli oldu ikizdi.iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız
sorma canım yaa beni ortadan ikiye ayıracak galiba babamız zaten öğrenmemekten yanaydı süpriz olsun dıyodu babasını duydu galibaNurgul, nasıl inatçı çıktı seninki de öyle. Aman sağlıklı olsun da varsın inat etsin, göstermesin. Bizimki de ilk başta inat etmişti sonra doktor amcası taa bacaklarının altından çekti fotoyu, çok komik görünüyor
kaşıntı ve pullanma varsa benim gibi geç kalmadan hemen çatlak kremine başla derim..
avatar çok güzel:) bizde de tam tersi ben ela gözlüyüm baba ise mavi.. bakalım renkli gözlü mü olacak bebişlerimiz
arkadaşlara katılıyorum!!
ne erkeni geç bile kalmış oluyosunuz eğer doğum yappacağınız hasteneyi hala seçmediyseniz.. erken diyen arkadaşlar çok yanlış bakıyosunuz.. doğuma kadar olan süreçte dr.unuzla bağ kuruyosnuz zaten ve doğum anında d a onu yanında görmek istiyo insan.. benim kızıma doğumum mesela pazar günü sabahına denk geldii gün kalmamış gibi :) drmu aradılar rahim açılmıştı zaten ve drum gelene kadar hep bölee bi tedirgin oldum çünkü öncesinde doğumhaneye girip ebelerle tanışmamıştım :) drum gelince rahatladım ama doğum anında da anladım ki ebe daha çok yardımcı oluyo insana onun için Rabbim iyilerle denk getirsin
bu arada cinsiyetini öğrenmeye bu gün bende bi ayaklandım gitsem mi diyee sonra yaa sabır dedim :)
benimde şimdiye kadar şuna benziyoo yüzde şu bu olur falan hiç bi yorum olmadıı ne yazık kii
tamamiyleee muallaktayız :)
gönlüm erkek olmasından yana bi tane kızım olduğu için
ama kızsa daa kızımaaa dost arkadaş sırdaş ve yaren olur ömür boyu diye bakıyorum
ne de olsa insan erkek kardeşiyle kız kardeşiyle konuştuklarının bir çoğunu konuşamıyor
Rabbim hepimize hayırlısını versin arkadaşlar
normal doğumdan korkan arkadaşlara daa lütfen kendilerini şartlasınlar diyorum normal için..
kendinizee ve bebeğinizee eziyet etmeyin sezeryanla lütfen..
9 ay boyunca daha varlığını ilk günden itibaren hissettiğimiz bebeklerimizi
iyi beslemek yanlış bişi yememek için bilee
doğru pozisyonda oturup yatmak için bile bu kadar emek verirken
doğum anındaa o narkozuu çocuğa yaşatmak biraz tezat oluyo..
bu benim naçizanee fikrim
her ne kadar normal doğumm endişelendirse dee
Rabbimin biz kadınlara verdiği en güzel hediye.. unutmayın lütfen :)
çenem düşmüş :)
evet yağı sürdükten sonra pijamaları giyip uykuya dalıyordum genelde. Bir de işe gittiğim için sabahları sürmemiştim hiç. Sıkıntı yağ olmasındanmış meğer..:) şimdi kremi(mustela) güzel güzel sabah akşam sürüyorum çünkü hemen emiliyohatta baktım ki cildim akşama kadar dayanamıyor yine kuruyor, öğlenleri shea yağı içeren nemlendirici vücut kremimi sürüyorum inanılmaz rahatlatıyor. Bebe yağını da artık duştayken sürüyorum.
Bu arada Strivection kremi duymamıştım ama madecassol ve hametan kremlerinden aldım 2 günde kızarıklıklar azaldı gibi!
Ben çatlaklar için mustela krem kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı? Bir de sol tarafa yatma konusunda ne diyorsunuz bu yüzden sabaha kadar uyuyamıyorum hep sağıma yatasım geliyor :'(((
canım genelde yeni olan hastanelerde doktorlar haricindekiler yani işi asıl yapanlar yeni mezun oluyor çünkü kalifiye eleman bulmak çok zor, yada her bölümde 1 yada 2 tane işi bilen gerisi acemi oluyor bunu iyi araştır.çalışanların(hemşireler attler tekniker ve teknisyenler gibi)yaş ortalamasına dikkat et.yanlış anlama kafanı karıştırmak canını sıkmak için yazmıyorum bunları.
çok geçmiş olsun canım.pek çok yere göre iyi demek istemiştim.umarım şimdi daha iyidir.
Şİmdiye kadar kaç kere gittim ne ateşimi ölçtüler nede öyle aman aman ilgi gösterdiler
sadece bir kere tansiyonumu ölçtüler
hani bi tane bez var ya beyaz üstünü örtmek için veriyorlar
ona baktım grileşmiş artık midem bulandı:120:
ne yarım saati 15 dakikada bitiyo bizim muayene
soracaklarımı unutuyorum bilee
Arkadaşım yeni doğum yaptı. Lierac kremi kalmış 1 tüp onu bana vermişti. Doktora sormadım kullanayım mı diye. 2 hafta sonra gidiem o zaman kullanmaya başlayım demiştim. Kaşıntıdan kızarıklar oluştu. İş yerinde çaktırmadan karnımı kaşıyorum :)) çok komik bir durum. Bebek yağı alayım banyodan sonra onu süreyim,normal gün içerisinde de lierac ı süreyim o zaman. Birde göğsümün kahverengi bölgesi çok kaşınıyor, orası da pul pul olmaya başladı.
Kesin seninki renkli gözlü olur. Çevremde gördüğüm kadarıyla babanın göz rengi daha ağır basıyor. Yani seninkinin mavi gözlü olma olasılığı çok yüksek. Hadi hayırlısı:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?