2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
nasıl peki memnun musun?bir arkadaş burda çarşafları falan temiz değil birde odalar eski demiş..odalar nasıl,biliyor musun?

canım ben 1 kere muayene oldum sadece ve arkadaşımın aktardığı bilgiyi aktardım oraya gitmiyorum ben afiyet hastanesine gidiyorum serçin hanıma yenidoğan yoğun bakımıda var doktorumla muhabbetim eskiye dayanıyor (tedavi) Doğumum memlekette olucağı için burda hastane arayışına girmedim hiç

bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı
sağlıkla büyüsün oğluşun hully vallahi oğlandan bol bişi yok bu sene, kız anneleri de "kızımızı vermeyiz" diyo, oğluşlarımızın turşularını kuracağız herhalde

bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı

Hadi gözün aydın öğrenirmiyim acaba diye diye gittin :) yakışıklı bir oğluşun olsun, akıllı,zeki,sağlıklı,efendi olsun hatta hepsi öyle olsun inşallah..

sen istisnai durum oluyosun canımmm

o kadar guzel bısey kı bılmek ınsallah ogrenmyen arkadaslarımda bır an once ogrenırler
bıde buyumus kı sormayın
hepımıze ınsalah saglıklı dogumlar yasatsın allah

sağlıkla büyüsün oğluşun hully Vallahi oğlandan bol bişi yok bu sene, kız anneleri de "kızımızı vermeyiz" diyo, oğluşlarımızın turşularını kuracağız herhalde

vermeyizzz tabisiiiii bu kadar oğlanın içinde o kadar nazımız olsun ama dimiiii

Rabbim herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah

MERHABA ARKADAŞLAR bnde 11 haziran gözüküyor ama dr um erken doğum olabilir dedi.birinin cinsiyeti erkek diğeri göstermedi şekerler

hayırlı olsun cnm . vay edepsiz açmış hemen :)) sağlıkla büyütmek nasip etsin inş..benmkide erkek ..pipisi dik şeklde görünüyodu oyşş ..
teşekkür ederim. Amin canım cümlemize nasip eder inşallah. ahh ahh bana kızım çekerse işimiz var 2 yaşlarımda soyunup soyunup balkona kaçarmışım az dayak yememişim :))

Buradaki hastaneler pahalı ama gerçekten çok mükemmeller. Bütün amerika böyle değil bildiğim kadarıyla. Daha ucuz bölgeler var. Ben eşimin işi münasebetiyle gelir düzeyi çok yüksek zenginlerin ve ünlülerin ( John travolta gibi) yazlık evlerinin olduğu özel uçakla hafta sonu geçirmeye geldikleri bir şehirde yaşıyorum. Dolayısıyla pahalı olduğu kadar kaliteli en azından. Ama bildiğim kadarıyla tüm Amerika'da sağlık alanı çok pahalı. Yani çok ucuz bir yer olduğunu duymadım. Ama dediğiniz gibi genelde insanlarında gelir durumu iyi yada kredi çekip bir şekilde hallediyorlar. Yada eşimn asistanı gibi hayatları boyunca hastaneye borç ödüyorlar. Ayda 100 dolar ödüyormuş. İlginç bir ülke sizin anlıcaınız:)

Avrupa sağlık alanında şartları en iyi olan yer. Bencede çok şanslısın. Burda gıysı vermiyorlar ama bez veriyorlar:)))

selamlar kızlllaaarr.çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..doktorum bebeğimin erkek olacağını söylemişti yaklaşık 1 ay önce,,ama bu kontrol de %100 kız bu bebek dedi...çok şaşırdık ve çok sevindik..bir oğlum var birde kız bebek çok istiyordum allah gönlüme göre verdi.

Karnimi kocamdan baskasi sevdiginde rahatsiz oluyorum, daha karnimin k si ortaya cikmadan kayinvalidem opuyor yani tamam hevesleniyor ama rahatsiz oluyorum.Suan bebek seyimin az ustunde ayrica karnimda bile degil daha.Birde insanlar soruyor hani ciktimi karnin diye cok hafif belli oluyor ama ne rahatsiz edici birseymis ay bende arkadasima yapiyordum insanin basina gelmeyince anlamiyormus.Bende mi ariza var siz rahatsiz oluyor musunuz?

Bana söylenmiş gibi sevindim hözğn aydın canım göremiyorum kaçıncı haftandasın banada dün çıkıntı var dedi bende kız istiyorum azcıkta)

kayın annenmiii: ayy ne güldüm yaa seninki daha fenaymış
sen arıza değilsin cicim karşıdakiler arıza benimde eltim yapıyo milletin içinde hoşgeldin hoşbulduk demeden
direk karnıma sarılıyo yengesinin bi tanesi falan
diyo çok yapmacık ya sinir oluyorum benimde göbek falan yok ortada
''ayy nasılda çıkmış kocaman olmuş falaan...'':100::100: abartma ya o kadarda değil ben zaten göbekliyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…