Aynen öyle. Durumları kötü de değil oysa.hahayt bide suç bastırıyorlar
allah ne etmesinn
çok güldüm:):)
Hadi git bakalım bebeşin göstersin kendini artıkkızlar dayanamadım ben randevu aldım
aksama dogru bebegın cınsıyetını ogrenmeye gıdıcem
Bende yağ olarak üzüm çekirdeği yağı ve buğday yağı kullanıyordum. Damarları beslermiş ve c vitamini varmış içinde. Ama geçen hafta karnımda felaket kaşınma başladı. Alerji olmuş gibi benek benek kızardı. Pullanma oldu birde. Yağdanmı oldu acaba diye yağı bıraktım hemen duş falan aldım. Bir haftadır hiç bir şey kullanmıyorum ama hala çok kaşınıyor ve pullanma var. Kızarıklık çok olmuyor ama kaşıyınca benek benek yine belirgin oluyor. Doktora gitmeyi bekliyorum.
B arada yeni avatarım nası? Bol bol bakayım kızımın gözleri de böyle olsun diye koydum :)) Annesine çekerse renkli gözlü olur miniğim. Gerçi baba da ela gözlü.
Bende yağ olarak üzüm çekirdeği yağı ve buğday yağı kullanıyordum. Damarları beslermiş ve c vitamini varmış içinde. Ama geçen hafta karnımda felaket kaşınma başladı. Alerji olmuş gibi benek benek kızardı. Pullanma oldu birde. Yağdanmı oldu acaba diye yağı bıraktım hemen duş falan aldım. Bir haftadır hiç bir şey kullanmıyorum ama hala çok kaşınıyor ve pullanma var. Kızarıklık çok olmuyor ama kaşıyınca benek benek yine belirgin oluyor. Doktora gitmeyi bekliyorum.
B arada yeni avatarım nası? Bol bol bakayım kızımın gözleri de böyle olsun diye koydum :)) Annesine çekerse renkli gözlü olur miniğim. Gerçi baba da ela gözlü.
Biraz araştırma yaptım
İbrahim Sözen- 260 lira muayehane ücreti
Normal- 4.250
Sezeryan-3.750
Bayındır Hastanesi
Normal-5.000
Sezeryan- 6.000
Sema Hastanesi
Normal-2.500
Sezeryan-3.300
Central Hospital
Normal-900
Zorunlu Sezeryan 1.600
İsteğe bağlı sezeryan-3.000
Yine benim şuan devam ettiğim doktor Centralda Docent.Narter Yeşildağlar(Perinatoloji uzmanı)
Normal-2.000
Sezeryan-3.000
Echormar
Normal-2.500
Sezeryan-2.800
Hospitalium Çamlıca
Normal-750
Sezeryan-1.250
zaten insanı kahreden o canım. yoksa kaynana oyle demiş görümce boyle demş ciddiye bile almıyorum ama kocan gelipte boşver canım duymamazlktan gel idare ediceksin napalım dese koymaz o kadar. avukatları gibi konuşunca daha da bir nefret ediyorum :s maalesef benim kocamda o tiplerden :s Evlenmeden once kendi bile anlaşamazdı ailesi ile sonradan çok kıymetli oldular :s
ay canım maşallah diyorum ya nasıl hoşuma gitti
benim k.valide o kadar cimrikigelir bi iğne almaz bize
almasında istemem ama diğer evlatlarına milyarlar harcarken
sanki bizi enayi yerine koyuyor.bize gelir mesela giderkende
dolabıma bakar işine yarayan ne var ne yok alır benden habersiz
güyaa oralarda yokmuş anneciğimin kendi elleriyle yaptığı salçamı aldı bigünde ben şok oldum
asla minnet etmem habersiz birinin bişeysini almam
hiiii canımmmm bende gelmek istiyorummm
dün optımuma gittik anam bir katı zor gezdim inanırmısın
nasıl yoruldum eve geldim saatlerce uyudum bide millet leş gibi sıkınmış parfümleri
kokudan mahvoldum.evet çekmeköydeyiz
canım buraya gelince yaz lütfenn neler aldığını merak ediyorum bakalım beğenecekmisin ıkeadaki bebek mobilyalarını
Hadi bakalım inşallah senin ufaklık gösterir sende öğrenirsin
öğrenirsen yaz muhakkak benim içimden erkek geçiyo valla
Kızlar iki saattir geçmişi okuyorum herkes şimdiden doğum araşırması yapmaya başlamış :): ben Kurtköy Emsey Hastanesine gidiyorum geçen yaz açıldı çok güzel, temiz ve yepyeni bir hastane ve doktor kadrosu çalışan kadrosu özenle seçilmiş bi hastane , geçen Ağustosta bi arkadaşım orada normal doğum yaptı çok da memnun kaldı ziyaretine gittiğimizde tek kişilik konforlu bir odadaydı bebek doğumdan sonra odanın camekanlı bölümünde yıkanıp muayene edilip gerekli işlemler yapıldıktan sonra hemen annenin yanına veriliyormuş ve ailenle birlikte bebeğine neler yapıldığını da görebiliyormuşsun benim bu özellikleri ,en çok temizliği ve çalışanların sevecen olması çok dikkatimi çekmişti şimdide gönül rahatlığıyla oraya gidiyorum, KADIN DOĞUMCULARIN HEPSİ DE AYRI AYRI tavsiye ediliyo benim doktorum Şükran AKALIN çok iyi bir doktor çok samimi anlatıyo herşeyi açıklıyo ve hiç paragöz değil çok keresinde bana tahlillerimi istersem devlette yaptırıp gelebileceğimi de söylemişti uygun olsun diyeveee yukarıdaki uçuk fiyatlara göre hastanede ücretler çok uygun hemde belkide birçoğundan çok daha iyi özelliklere sahip gelip görmenizi tavsiye ederim. SGK lılara muayene 42 tl normal doğum 450 zounlu sezeryan 750 tl bence çok uygun buraya gelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. birde hastanenin duvarlarında suda doğumda yapıldığını anlatan reklamlar vardı birdahakine gittiğimde doktoruma suda doğumun ücretini de sorucam....
benim birkaç arkadasımında kayınvalideleri seninkinin modelindenhatta gelinleriyle yarışanlar var... :44: çok gülüyorum onlara...
allah akıl fikir versin ne diyim...sen boşver hiç üzülmeye degmez.
yarın akşam girer yazarımmm
çatlatın bakalım beni sizinkide kuşunu saklasında görürsünnDur dur seni dahada mutlu edeyim25 ocakta öğenicem bende
çevremden hep aynı yorumu aldım baakalım süpriz bebe ne çıkacakkesin kız o kız bu kadar nazlandığına göre
4 5 gündür sol kasığımda karnımın altında yanii böle sürtülme sızma gibi değişik bişey hissediyorum bugünde oluyor her zaman olmuyor ara ara oluyor ve aynı yerde bugünde ağrı olmaya başladı buda sürekli bir ağrı değil vurup geçiyor noluyo kızlar ben bişey anlamadım o sürtünme gibi olan şey ne size oluyomu sanki böle su sızıyomuş gibi nasıl tarif edicem bende bilemiyorum bugünde ağrı eklendi doktora gidiyim mi
çok güzelmiş yeni avatarın
eee sizinki kesin renkli gözlü olur canım
senin göz rengin ne
bakalım hanginizin geni baskın gelecek
Merhaba Merveciğim nasılsın ?inşallh dediğin gibi kız-erkek olursa süpper olur.Tabbi sağlıklı olsun inşallh önemli olan o bnm için.Sen de nasıl geçiyor hala yiyip içemiyormusun şekerim?Burdaki arkadaşlar hastane arayışına girmiş sen napıcaksın bn daha bunun erken olduğunu düşünüyorum ?
canım sana özelden mesaj atmıştım ben gördün mü?
tamda bunları sormuştum bizde eşimle bu hastaneye gitmeye karar verdik
Şükran hanımda karar kıldık ama bide emine hanım var onada arada bi gönlüm kayıyo
şükran hanımada sinirli felan deniliyo doğrumu
benim için temiz olması çok çok önemli şimdi erdeme gidiyorum
çok kalabalık yaa kokusunu bile sevmiyorum o hastanenin
Canım benim çok teşekkür ederim benim içine hep kız doğuyordu rüyamda bile gördüm o yüzden afalladım bi ana bakalım tam 4 hafta sonra gidicem nerdeyse 18 haftalık olacak.sağlıklı bebişler nasip etsin Allahım hepimize pamuk pamuk.
Benim gözlerimi tarif etmek gerçekten zorBulunduğum ortama ve ışığa göre değişiyor. Mesela güneşli hava da açık hava da mavi. Ama daha loş, daha karanlık ortamlarda yeşil gibi. Bir öğretmenim bana çakır gözlüsün sen derdi Eşiminde normalde açık kahve gibi, bal rengi gibi ama açık havalarda çok net olmasa da yeşil gibi oluyor. Yani ela sanırım. Bakalım hangimize benzeyecek. Benim ailemde hiç renkli gözlü yok tek benim. Anneannem renkli gözlü, bir de babannem renkli gözlüymüş ( hiç göremedim kendisini ölmüş) Eşimin tarafında da hiç renkli gözlü yok.
selam kızlar.. ben daha ikili testimiz sonucunu yeni aldım.. yaş hariç iyi çıktı sonuçlarım ne zamandır kafamı kurcalayıp duruyordu
Cnm mesajını görmedim ama şimdi bi bakıcam hemen :) ben Şükran hanımı hiç sinirli görmedim sürekli gülümseyen bi kadın belki başkasından bahsetmişlerdir, yani ben bütün kontrollerime bugüne kadar ona gittim çok anlayışlı her sorduğum şeye sıkılmadan cevap veriyo ben tavsiye ederim cnm hatta adımı da unutmuyo geçen gittiğimde hemen Mehtap hanım hoşgeldiniz dedi buda hoşuma gitmişti
Günaydınnnnn hanımlarrrr nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir?
Başına gelen varmı kızlar bilmiyorum ama geçen gün minibüste ayakta duruyordum birden bir ateş bastı 2 dakikaın içinde elim ayağım boşaldı midem ağzıma geldi oyle panik oldum ki acaba bişey mi oldu diye bu kar kışta şıpır şıpır terlemeye başladım. ha kustum kusucam derken oturan bi beyi kaldırdım oturdum 5 dk sonra kendime geldim( ilk kez oldu bi r daha da olmadı . evham yapmak istemedim bişey mi oldu diye üzerine gitmedim doktora da sormadım .. oluyor mu boyle hamileliğimde hiç mide bulantısı da geçirmediğim içn korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?