Hullycim inşallah cinsiyeti öğrenirsin dönersin bu akşam. ben 13. haftamda öğrendim cinsiyeti bizim kız hemen açmış bacaklarını
tamam anlaşma yapalım o zman beraber aynı günde öğrenelim kimseler çatlamasın
rabbim senin için onları hayırlı görmüş boşver kimseye fırsat verme erkek olupta hergün seni üzmektense,pişman etmektense kız olsun hayırlı ewlat olsun..
hem peygamber efendimizin(sav) ne buyurmuş; ''KIZ ANNE BABASI OLMAK HERKESE NASİP OLMAZMIŞ,İKİ VE ÜÇ KIZI OLAN ANNE VE BABAYA NE MUTLU Kİ ONLAR DAHA DÜNYADAYKEN CENNETİ GARANTİLEDİLER '' demiş..
Evet bencede şuan hastaneye karar verilmeli ama narkoz konusunda, bebeğe ulaşmadan almıyorlar mı?Ben ona hiçbir zarar gelmeden alıyorlar diye biliyorum.
Normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum o an gelince herkes vazgeçebiliyor, normal doğumu çok istiyorum, çünkü;
annenin tüm vücudu yenileniyor
rahim, rahim kanserine karşı korunuyor
bebek rahimden geçerken aldığı mikropla bağışıklık sistemi güçleniyor
doğumdan sonra vücudu uyardığı için süt bezlerinizden, süt akışı hemen sağlanabiliyor
doğum öncesi sancı çekilsede sonrasında çok rahat ediyorsunuz
Vücut daha çabuk toparlanıyor, göbek kalma ihtimali daha az oluyor :)
Bu arada doğum sancısı kısmınıda epidural ile azaltma yöntemi olduğu için birazda normal doğuma cesaret edebiliyorum
Yoksa sezeryandaki narkoz anneyi sersem ediyor ve dikiş ağrıları biraz sıkıntılı yoksa bebeğe ulaştığını sanmıyorum
Birde sezeryan ve epidural seçeneğide var onda narkoz alınmıyor
canım babanın göz Rengi ağır bassıyo belki ama benim eşim 9 kardeş babalarının göz rengi gök mavisi 1 i bilem çekmedi ona hepsi kahverengi anneye çekmişler
valla bende tam tersi nisasum, erkek diyince herkesin yuzleri eksiyor, kizi olan kiz daha iyi dior erkekhayirsiz yaranmaz dior, oglu olan artık ikincisi kiz olur insallah her anneye bir kız lazım diyor, hele annem babam bile 2 kiz kardesisiz ilk zamanlarda kiz olsun diorlardı sonra ben kizinca susmuslardi. Simdi erkek fikrine alistilar ama :)
Aynen bizdede öyle 6 kardeşiz babamın gözü masmavi ama hiçbirimizin gözü mavi değil, hatta annemin hem annesi hemde babası renkli gözlü annem renkli gözlü değil ordan bile çekinik olup bir tanemiz bile renkli gözlü olmadık..Hepimizin gözleri anneye çekmiş..
kızlar bende medicanada mayene oldum ilgi gerçekten çok güzel doktor bana rapor yazabilmek için resmen gün hesapladı işime uydurdu 15 dakika yatar pozisyonda benle ilgilendi bi 10 dakikada sonra anlattı doktorları zaten iyi demeye gerek yok orda çalışan arkadaşım var tüm malzemeler her akşam sterilizasyon için götürülüyormuş kullanılsın kullanılmasın
canım babanın göz Rengi ağır bassıyo belki ama benim eşim 9 kardeş babalarının göz rengi gök mavisi 1 i bilem çekmedi ona hepsi kahverengi anneye çekmişler
benim dedemin gözleri lacivertti...Ama ne çocuklarında nede torunlarında göz rengi aynı olmadı..Ama torunların çocuklarında çıkıyor.Bakalım bizde ne olacak..
sen söylenenlere kulaklarını tıka bence. erkek yada kız ne farkediyor... allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. bir insan yetiştirmek hiç kolay bişi degil. kız yada erkek ikisininde kendine göre zorlukları var... kız çocugunun tadı başka, erkek çocugun ki başka.. her ikiside ayrı tat ayrı lezzett.. erkek çocukları hayırsız lafını hiç sevmedim çünkü bu cinsiyete bakan bir durum degil. erkek çocugu söyle olur, kız çocugu şöyle olur gibi inanışları benimsemiyorum zaten... keşke sana oğluşunu saglıkla huzurla mutlulukla büyütürsün gibi telkinlerde bulunabilmeyi akıl edebilseler...
Aynen işte babamında koyu mavi ama bizdede yok, şuana kadar 7 torunu oldu hiçbiride renkli gözlü değil ..Benimkininde olma ihtimali çok düşük eşimin tarafı açık tenli ama hiç renkli gözlü yok hani onlardan birilerinde dede ,hala,teyze birinde olsa belki çekinik olabilir ama yok..O yüzden pek ihtimal veremiyorum.Belki sizinki boncuk gözlü olur :)
bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı[/QUOTE
hadi gözün aydın hayırlı olsun oğluşunnn
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?