2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hullycim inşallah cinsiyeti öğrenirsin dönersin bu akşam. ben 13. haftamda öğrendim cinsiyeti bizim kız hemen açmış bacaklarını

hayırlı olsun cnm . vay edepsiz açmış hemen :)) sağlıkla büyütmek nasip etsin inş..benmkide erkek ..pipisi dik şeklde görünüyodu oyşş ..

Nurguu olur tatlım aynı anda ilan edelim)

yok arkadaşım yanlış biliyosun
maalesef bebekk etkileniyoo zaten yaakınında sezeryan doğum yapmış kimse varsa bilirsin sezeryanla doğan çocuklar uyuşuk oluyo
ben ablamdan biliyorum 7/24 yanındaydım iki doğumunda daa kendim de bir normal doğum yaptım maalesef ablam ne kadar istese de nasip olmadı suyu geldi ama rahim açılmadı sezeryan olmak zorunda kaldı dediğim gibi bebek doğdu çenesi uyuşuk olduğu için günlerce ememedi resmen biz onu şırıngayla besledik çünkü maalesef ablamda sezeryanda vicut doğumbilincine kavuşmadığı için sütü inmedi! yani o kadar çok negatif şey sayabilirim ki size bunla ilgili.. ben kendim normal doum yaptım doğduğu an her şey bitiyo zaten ve bebeğinizi hemen orda sıcacık fırından yeni çıkmış gibi :) kucağınıza veriyolar o sıcaklığınıı o duyguyu tarif edemem.. sütüm zaten hemen geldi bebeğim doğum sürecinde kendine gelmiş ve hayatta olduğunun farkındaydı vessaire.. :)
umarım açıklayıcı olmuşumdur biraz heycanlandım yazarken :)))
he bu arada tabii ikinci doğumunu yaparken mecbur sezeryan olcaksın dediler yurt dışında ikinci normal olabiliyomuş diye duyduğu için çok dr. aradı normal yaptırsın die ama malasef türkiyedeki dr.lar bu riskli diyip göze alamıyo.. neyse onu epüdral sezeryan oldu ve her şey çok daha normal doğuma yakın gelişti.. çünkü epidral damardan yapılan bi uyuşturucu değil biliyosun. belden aşağın uyuşturuluyo anne şuurluu oluyoo bebek de narkoza tabii olmadığı için daha çabuk kendine geliyoo
yurt dışında akrabam var ilk çocuğu mecubur serezyan olmuştuu arkasından 1er sene arayla 5 doğum daha yaptı 6 çocuğu var :) kalanların hepsi normal doğumdu..
siz düşünün işte normal doğumla sezeryan arasında dr.lar bile normali tercih ediyo orda..

canım babanın göz Rengi ağır bassıyo belki ama benim eşim 9 kardeş babalarının göz rengi gök mavisi 1 i bilem çekmedi ona hepsi kahverengi anneye çekmişler

Aynen bizdede öyle 6 kardeşiz babamın gözü masmavi ama hiçbirimizin gözü mavi değil, hatta annemin hem annesi hemde babası renkli gözlü annem renkli gözlü değil ordan bile çekinik olup bir tanemiz bile renkli gözlü olmadık..Hepimizin gözleri anneye çekmiş..

sen söylenenlere kulaklarını tıka bence. erkek yada kız ne farkediyor... allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. bir insan yetiştirmek hiç kolay bişi degil. kız yada erkek ikisininde kendine göre zorlukları var... kız çocugunun tadı başka, erkek çocugun ki başka.. her ikiside ayrı tat ayrı lezzett.. erkek çocukları hayırsız lafını hiç sevmedim çünkü bu cinsiyete bakan bir durum degil. erkek çocugu söyle olur, kız çocugu şöyle olur gibi inanışları benimsemiyorum zaten... keşke sana oğluşunu saglıkla huzurla mutlulukla büyütürsün gibi telkinlerde bulunabilmeyi akıl edebilseler...

kızlar bende medicanada mayene oldum ilgi gerçekten çok güzel doktor bana rapor yazabilmek için resmen gün hesapladı işime uydurdu 15 dakika yatar pozisyonda benle ilgilendi bi 10 dakikada sonra anlattı doktorları zaten iyi demeye gerek yok orda çalışan arkadaşım var tüm malzemeler her akşam sterilizasyon için götürülüyormuş kullanılsın kullanılmasın

Benim annemle bababm kesin cennetlik o zaman 5 tane kız çocukları olmuş, böyle birşey olabilir mi ya daha neler?Her evladın yeri ayrıdır erkekde olsa kızda olsa sağlıklı ve iyi bir insan olmasından daha ne önemli olabilirki?Benim ağbim hep anneme sahip çıkar aynı şekilde bizde öyle, kızın anne için yeri şöyle farklı oluyor sadece paylaşım daha fazla oluyor.Erkekle ilişki biraz daha mesefali ve paylaştığın ortak konular daha az oluyor helede evlendikten sonra dahada azalıyor.Yoksa yani evlat işte amaç aile olmak değil mi?
Eskiden erkek çocukları çok değerliymiş ve kız çocuklarını canlı canlı gömdükleri oluyormuş bu yüzden insanlar çocuğuna eziyet etmesin diye böyle bir hadisi peygamberimiz söylemiştir ve kuranda her yazılan tam anlamıyla doğru çevrilmiyor sürekli değişerek devam ediyor..
Sizin çocuğunuzu ahlaklı ve terbiyleli yetiştirmeniz ona bakmanız zaten Allah katında size sevaptır..

benim dedemin gözleri lacivertti...Ama ne çocuklarında nede torunlarında göz rengi aynı olmadı..Ama torunların çocuklarında çıkıyor.Bakalım bizde ne olacak..

Nasıl peki memnun musun?Bir arkadaş burda çarşafları falan temiz değil birde odalar eski demiş..Odalar nasıl,biliyor musun?

canım babanın göz Rengi ağır bassıyo belki ama benim eşim 9 kardeş babalarının göz rengi gök mavisi 1 i bilem çekmedi ona hepsi kahverengi anneye çekmişler

benim gözlerimde ne anneme ne babama çekmiş. İkiside kahverengi. 2 kardeşimin göz rengide kahverengi. Hatta ne anne ne de baba tarafında torun olarak benden başka renkli gözlü olan yok. Sadece anne tarafımda bir tane teyzemin oğlu renkli gözlü onunda babası da anneside renkli gözlü. Anneannem ve babannem renkli gözlü. Bir de teyzelerimden 3 tanesi renkli gözlü. Bir de ben olmuşum işte

benim dedemin gözleri lacivertti...Ama ne çocuklarında nede torunlarında göz rengi aynı olmadı..Ama torunların çocuklarında çıkıyor.Bakalım bizde ne olacak..

Aynen işte babamında koyu mavi ama bizdede yok, şuana kadar 7 torunu oldu hiçbiride renkli gözlü değil ..Benimkininde olma ihtimali çok düşük eşimin tarafı açık tenli ama hiç renkli gözlü yok hani onlardan birilerinde dede ,hala,teyze birinde olsa belki çekinik olabilir ama yok..O yüzden pek ihtimal veremiyorum.Belki sizinki boncuk gözlü olur :)

cok haklısın canım tamamen yetistirilmeyle alakalı. Annesine babasına cok duskun erkek evlatları da var, onlardan nefret eden kiz evlarları da. ben zaten cocugum ailesini kurduktan sonra birey olsun istiorum, kendimize bakacak robotlar dogurmuyoruz. Bencil olmamak lazım.

Ben annemi babamı cok severim tabii ama cok duskun değilim, yani her gun aramam konusmam, haftanın her gunu mutlaka ugrayamam. annem cok kızar hemen karsilastirmaya baslar, sunun kizi anasina duskunmus her gun 3 kere arıor, her gun mutlaka ugruyor haftasonlari onda kaliormus, sen niye degilsin diyor. Simdi duskun olmak buysa ben istemem cocugumun da bana bagimli yasamasini. Sevsini saysin yeter diyorum. Bir de tek cocuk her halukarda aileye duskun oluyor kiz erkek farketmez, bir kiz bir erkek oldu mu erkek tabii paylasimi az oldugu icin ablasına ya da kiz kardesine birakıor cok duskun olma rolunu, aile de ondan beklemiyor zaten kizi kadar herseyini paylasmasini.

bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı

Eşimin tarafında pek renkli gözlü yok ama bir umut işte...Renkli göz olasılığı düşüktür normalde zaten..Benimki sınırın altında :)

Birde bebeğin renkli gözlü olup sonra kahverengine dönme durumu var.Oda ayrı sinir bozucu durum..Renkliysen değişme dimi

bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı

hullllyyy gözün aydııııııııııın :) hadi hayırlı olsun inşallah şimdideeennn
darısı başıma yaaaaaaaaaaaa
gördün mü ben kaldım işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…