2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

arkadaslar merhabalar umarım herkes ıyıdır.konuları takıp edıyorum elımden geldıgınce.oncelıkle 3.lu testlerinde sorun yasayan arkadaslarım icinizi ferah tutun allahın ıznıyle bebeklerımız cok saglıklı ınsallah testleriniz tertemız cıkacak.dogum konusuna bıle gelmısız masallh.burda herkes fıkrını soyluyor kımse kımseyı ıncıtmesın her ıkı arkadasımda aslında dogru konusuyor ama sankı karsıt gorus gıbı anlıyorlar bırbırlerını.normal dogum yada sezeryan onemlı olan bebeklerımıze kavusmak.benım rahımde problem var buyuk ıhtımal sezeryan ama normal dogum sansım olsa bıle bebegımı rıske atmak ıstemıyorum cunku cok uzun zaman hamıle kalamadım dolayısıyla normal olacak olsa bıle o panıkle korkuyla bebegımı doguramazsam dıye endıselerım var o yuzden sezeryan tercıh edıyorum.bu dogum seklı herkesın kendıne ozel olmalı bence bu konuda herkes herkese saygı duymalı.bunun kararını ucuncu sahıslar degıl doktor ve anne karar verır.bunun ıcın tartısmalarla bırbırınızı uzmeyın.ben ıkı kere erkege benzetılıp kız oldugunu ogrendıgım bebeısıme hala bısey almadım teyzelerı.neden dersenız hala ya erkekse dıye ıcımden gecırıyor olmam cunku kız bebek ıstıyordum allahım bana nasıp ettı doktor yuzde yuz demesıne ragmen detaylı ultrasondan sonra bebegıme bıseyler alacagım.port bebe ıle ılgılı olarak ben anakucagıda port bebede alacagım.ılk zaman bebegın anakucagında tasımak bana hos gelmıyor yada saglık ocagına gıderken bebek arabasına koymak ta tuhaf olur cunku daha cok kucuk bebegımın yamulup bukulmesını ıstemem.ılk etapta port bebe kullanıp sonra anakucagını kullanmak ıstıyorum.her ne kadar yaz cocugu olsada bebekler ıcın kus kanadından yel kapar denıldıgınıde unutmayalım.gecen magazanın bırıne gıttım orada 4 aylık yenı dogum yapmıs bır anne gordum cokta ıyı oldu soru sordum ona sezeryan amelıyat olmus ben aslında hastane cıkıslarına bakıyordum.bana dedı kı bunları eve gelıp bebegı yıkadıktan sonra gıydır cunku bebegı o uzerındekı vernıks gıtmesın dıye yıkamıyorlar ve azda kan oluyor sonra bu takımlar zıyan oluyor kan lekesı cıkmıyor dedı.5 lı takımlardan al bırde 5 10 mılyonluk battanıyelerden hastaneye onları ver dedı.bırde ben dogumdan sonra yenı gecelık gıymedım ılk etapta kanamanı kontrol edemıyorsun yepyenı gecelıgın mahfoluyor ben sonrasında gıydım yenı gecelıgımı dedı.ıster ıstemez benım aklım karıstı.bırde dedıkı cok cabuk buyuyorlar cok kucuk kıyafet alma ben cok pısman oldum dedı.bu konuda sızler ne dusunuyorsunuz.

Sizlere danışmak istediğim önemli bir konu var kızlar.

Dün evde abajurun lambasını değiştirirken elimi elektrik çarptı. Kolumda ciddi bir elektrik hissettim ama parmaklarımda hiçbir tahriş olmadı tabi. Dünden bu yana bir ağrı yada akıntı gibi hiçbir özel bir belirti hissetmedim ama endişeliyim biraz, sizce bebişimi etkileyecek ölçüde bir durum olmuş mudur? Kontrolüm de ayın 18inde ama vakit kaybetmeden doktora gitmeli miyim ?

Bu konuda aranızda bir bilgisi ya da fikri olanlarınız varsa ve paylaşırsanız mutlu olurum.

------------------------------------------------------------------------------
Eki Görüntüle 592313
Bizlere birçok güzel yenilik getirecek olan yeni yılınız kutlu olsun Haziran Anneleri !

Kızlar hamilelik takvimi yanlışmı hesaplıyor 18+1 im ben yanı 4,5 aylık hamileyim bana tebrikler 4. Ayındasın diyor sizcede bi yanlışlık yokmu?

CNM eger gebeliginde ters giden bişi varsa şiddetli kasık agrısı şeklinde kendini gösteriyormuş zaten. kanaman yada herhangi ters giden bişi yoksa bence korkma. ama yinede içinin rahat etmesini istiyorsan doktoruna gitmene gerek yok arayıup sormanda yeterli olur diye düşünüyorum.

Güzel annelerim merhaba,

Yeni yılda bir sürü yeni güzellikler yaşayacağımıza inanıyorum..

Bu yıl bizim yılımız olacak..

Mutlu Seneler hepinize...

:)

arzucum özel mesaj kutun dolu msj gönderemiyorum :44:
cinsiyet için yazmıştım oğlum olacak ekler misin??

Son düzenleme:
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

En doğru hesaplama bu kızlar Ben 4,5 aylık hamileyim

Yeni annenin tecrübelerini paylaşman çok güzel oldu gerçekten. Bu vb önerileri kk daki yeni doğum yapan ve önerilerini yazan anneler bölümünde de bulabilirsiniz.
Gerçekten çok faydalı tecrübeler..
Ben geçen gün Aralık 2012 yani tarihli doğum hikayeleri topiğini okudum, daha önce de çok okumuştum ama doğum ister istemez yaklaştıkça daha dikkatle, özenle okuyor insan. Oldukça güzel tecrübeler ediniyor bu sayede.. İnternet iyki var. Eskiden olsa bilmeden ya da sınırlı tecrubeyle yaşayacaktık bunları..
Bol bol bilgiden zarar gelmez..
Bildiklerimizi paylaşalım, bazı tecrübeleri pahalıya edinmeyelim boş yere..

Kıyafet konusunda abartmamak gerektiğini ben de çok duydum-okudum.
Çünkü çabuk büyüyorlar geçekten.
Bebeğin doğacağı mevsime uygun, pratik olacak kıyafetlere agırlık vermek gerek.
Hediye edeceklere de bence soyleyın kucuk almasınlar, ılerıde gıyecegı kıyafetlerı de bırıksın boylece.
Ağız silme mendilleri çok işe yarıyormuş, ondan bolca almalıymışız.
Bebek bezi stoku dogru degılmıs, bebegın dogacagı boyutu tam bılmyoruz+bazı bezler bazı bebeklerın cıkdıne uygun olmuyor.
Pudra kullanmamak gerekmıs, zeytınyagı en guzelı, pişik için.
Zeytınyagını eklem yerlerıne de surmek gerekıyormus, buyumesını kolaylaştırırmış.
Masaj bebekler ıcın cok faydalı.
Alt açma için kullan-at lar daha mantıklıymış.
bebeği ilk zamanlar kucağa alıştırmamak için uzak durmamalı
özellikle ilk 3 ay yakın ilişkide olunmalıymış
bu, bebekte temel güven duygusunu geliştirirmiş

emzik 3 aydan sonra kullanın diyorlar
emme refleksi tam gelişsin, memeye alışsın sonra kullanın diyorlar
göğüs uclarının yara olmaması ıcın 7. aydan sonra lansinoh kreme baslamalıymısız
yanı dogumu beklersek gec olurmus, kanarmıs-acırmıs vs

benim duyduklarımdan şimdilik aklımda kalanlar bunlar

seyzen ve acemiperi tebrikler
sosyolog eklıyor cınsıyetlerı
ona mesaj attım eklemesı ıcın
mesaj kutumu da boşalttım gelecek yenı mesajlar için
iyi seneler tekrar..
:)

Bebişlerimizle ve sevdiklerimizle beraber yepyeni güzel bir yıl diliyorum...
Biliyorum 2013 bize bir dünya hediye edecek....
Hepimiz küçücük kalpler için heyecanlanacağız, onlar için nefes alacağız....
Tüm güzel anneler 2013 inşallah bizim senemiz olur, yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız....
MUTLU YILLARRRRRRRRRRRRRRR herkese....................

Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse Haziranda kız annesi olacağım, şimdiye kadar herhangi bir şey almadım kızıma sizce almalımıyız sizler alıyo musunuz hazırlık yapıyo musunuz, etrafımdakiler çok erken diyolar hem son aya kadar hazırlık yapılmaz iyi olmaz diyenler de var

kızlar bende herkese yeni yılın en başta hepimze ve beişleimize sağlık güzellikler gtirmesini dilerim

mrb canım banada öle dediler çok bişey almadım zaten ama minik şeylere beşladım mendil yapıyorum kızıma iğne oyasından yüz bezinede başlıycam alşveriştede bence çok beğendiğin bişey olursa al onun dışında özel olarak alışverişe çıkmaya gerek yok şimdilik ben böle düşünüyorum
hiç bişey almadan insan duramıyor ki

valla bende yapmadım çok istiyorum ama yapanlar var evet erken biraz yapılabilirde yapılmayabilirde birşey olacağından değil önünde uzun zaman var daha o yüzden bende son zamanlara bırakıcam sanırım tanıdığım bütün arkadaşlarım öyle yaptı belki önceden erken doğuma karşı ufak tefek şeyler alınabilir ama aceleye gerek yok gibi gerçi onu birde bana sor duramıyorum çok istiyorum ama eşim dizginliyor :) ufakta olasa çorap olsun alıcam küçücük birşey sonraya bırakırım sanrıım :)

slm canım, alışveriş yapanlardan biri de ben olarak cvp verim dedim canım ben büyük çogunlugu aldım diyebilirim, ufak tefek şeyler kadlı emzik biberon tulum zıbın gibi.. benim almamın sebebi herşeyi bir anda almak zor olacagı içindi. maddi durumun iyise son zamanlara bırakabilirsin.. ben üst üste çok borç olmasın diye aldım az az ödüyorum... çünkü izin dönemimde ekstra bir borç kalsın istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…