bilgiler için çok sağol canım . ben kesinlikle doktorumu değiştireceğim . kanamam var diye arayıp hastahaneye gitmişim kadın bana kayıt açtır deyip kayıt sırasına gönderiyor ve 15 dk beni kayıt sırasında bekletiyor . ALLAH korusun ben orda bebeğimi kaybedebilirim . sen önce muayeneni yap ben gider kaydımıda açtırırım ödememide yaparım . o kadar korkunun ve stresin üzerine bide 2 li test te sıkıntı var risk sınırına yakın aminyosentez yapılması lazım diyince ben iyice üzüldüm gerildim . beni rahatlatması gerekirken hala çoğunda sorun çıkarsa keşke amniyosentez yaptırsaydım demeyecekmisin diyor ...
sonrası için başka doktorada gittim sonuçları gösterdim . sonuçları gösterdim . amniyosentez yaptırmana gerek yok öyle riskin sınırda değil zaten ayrıntılı utrasona gireceksin orda herşey belli olur . gerek yok öyle bişeye dedi doktor .içim rahatladı ...
Merhaba Hanımlar.
Naz ; nasılsın? yeni gördüm yazılarını. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
ÇOK SAĞOL CANIM HAMDOLSUN BEBEĞİMDE BENDE İYİYİZ ŞUANDA . BEN İNANIYORUM BENİM OĞLUM EFEM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYA YA GELECEK .
canım benim doktor gerçekten çok önemli bu urumlad
aynen öyle canım o gün çok iyi anladım doktoru doğru seçmenin ne kadar önemli olduğunu . öncelikle doktorların bizi anlıyor olması lazım . kimi sanki şımarık pimpirikli anne adayıymışız gibi davranıyorlar bize ...
günadyın meleklerimmmmmmmmmmmm bir erkekte benden inşallah
Sizlere danışmak istediğim önemli bir konu var kızlar.
Dün evde abajurun lambasını değiştirirken elimi elektrik çarptı. Kolumda ciddi bir elektrik hissettim ama parmaklarımda hiçbir tahriş olmadı tabi. Dünden bu yana bir ağrı yada akıntı gibi hiçbir özel bir belirti hissetmedim ama endişeliyim biraz, sizce bebişimi etkileyecek ölçüde bir durum olmuş mudur? Kontrolüm de ayın 18inde ama vakit kaybetmeden doktora gitmeli miyim ?
Bu konuda aranızda bir bilgisi ya da fikri olanlarınız varsa ve paylaşırsanız mutlu olurum.
------------------------------------------------------------------------------
Eki Görüntüle 592313
Bizlere birçok güzel yenilik getirecek olan yeni yılınız kutlu olsun Haziran Anneleri !
Mesaj kutun dolu ben de ulaşmadım. Oğlum olacak nasip olursaGüzel annelerim merhaba,
Yeni yılda bir sürü yeni güzellikler yaşayacağımıza inanıyorum..
Bu yıl bizim yılımız olacak..
Mutlu Seneler hepinize...
:)
arkadaslar merhabalar umarım herkes ıyıdır.konuları takıp edıyorum elımden geldıgınce.oncelıkle 3.lu testlerinde sorun yasayan arkadaslarım icinizi ferah tutun allahın ıznıyle bebeklerımız cok saglıklı ınsallah testleriniz tertemız cıkacak.dogum konusuna bıle gelmısız masallh.burda herkes fıkrını soyluyor kımse kımseyı ıncıtmesın her ıkı arkadasımda aslında dogru konusuyor ama sankı karsıt gorus gıbı anlıyorlar bırbırlerını.normal dogum yada sezeryan onemlı olan bebeklerımıze kavusmak.benım rahımde problem var buyuk ıhtımal sezeryan ama normal dogum sansım olsa bıle bebegımı rıske atmak ıstemıyorum cunku cok uzun zaman hamıle kalamadım dolayısıyla normal olacak olsa bıle o panıkle korkuyla bebegımı doguramazsam dıye endıselerım var o yuzden sezeryan tercıh edıyorum.bu dogum seklı herkesın kendıne ozel olmalı bence bu konuda herkes herkese saygı duymalı.bunun kararını ucuncu sahıslar degıl doktor ve anne karar verır.bunun ıcın tartısmalarla bırbırınızı uzmeyın.ben ıkı kere erkege benzetılıp kız oldugunu ogrendıgım bebeısıme hala bısey almadım teyzelerı.neden dersenız hala ya erkekse dıye ıcımden gecırıyor olmam cunku kız bebek ıstıyordum allahım bana nasıp ettı doktor yuzde yuz demesıne ragmen detaylı ultrasondan sonra bebegıme bıseyler alacagım.port bebe ıle ılgılı olarak ben anakucagıda port bebede alacagım.ılk zaman bebegın anakucagında tasımak bana hos gelmıyor yada saglık ocagına gıderken bebek arabasına koymak ta tuhaf olur cunku daha cok kucuk bebegımın yamulup bukulmesını ıstemem.ılk etapta port bebe kullanıp sonra anakucagını kullanmak ıstıyorum.her ne kadar yaz cocugu olsada bebekler ıcın kus kanadından yel kapar denıldıgınıde unutmayalım.gecen magazanın bırıne gıttım orada 4 aylık yenı dogum yapmıs bır anne gordum cokta ıyı oldu soru sordum ona sezeryan amelıyat olmus ben aslında hastane cıkıslarına bakıyordum.bana dedı kı bunları eve gelıp bebegı yıkadıktan sonra gıydır cunku bebegı o uzerındekı vernıks gıtmesın dıye yıkamıyorlar ve azda kan oluyor sonra bu takımlar zıyan oluyor kan lekesı cıkmıyor dedı.5 lı takımlardan al bırde 5 10 mılyonluk battanıyelerden hastaneye onları ver dedı.bırde ben dogumdan sonra yenı gecelık gıymedım ılk etapta kanamanı kontrol edemıyorsun yepyenı gecelıgın mahfoluyor ben sonrasında gıydım yenı gecelıgımı dedı.ıster ıstemez benım aklım karıstı.bırde dedıkı cok cabuk buyuyorlar cok kucuk kıyafet alma ben cok pısman oldum dedı.bu konuda sızler ne dusunuyorsunuz.
Bebişlerimizle ve sevdiklerimizle beraber yepyeni güzel bir yıl diliyorum...
Biliyorum 2013 bize bir dünya hediye edecek....
Hepimiz küçücük kalpler için heyecanlanacağız, onlar için nefes alacağız....
Tüm güzel anneler 2013 inşallah bizim senemiz olur, yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız....
MUTLU YILLARRRRRRRRRRRRRRR herkese....................
merhaba arkadaşlar allah nasip ederse haziranda kız annesi olacağım, şimdiye kadar herhangi bir şey almadım kızıma sizce almalımıyız sizler alıyo musunuz hazırlık yapıyo musunuz, etrafımdakiler çok erken diyolar hem son aya kadar hazırlık yapılmaz iyi olmaz diyenler de var
Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse Haziranda kız annesi olacağım, şimdiye kadar herhangi bir şey almadım kızıma sizce almalımıyız sizler alıyo musunuz hazırlık yapıyo musunuz, etrafımdakiler çok erken diyolar hem son aya kadar hazırlık yapılmaz iyi olmaz diyenler de var
Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse Haziranda kız annesi olacağım, şimdiye kadar herhangi bir şey almadım kızıma sizce almalımıyız sizler alıyo musunuz hazırlık yapıyo musunuz, etrafımdakiler çok erken diyolar hem son aya kadar hazırlık yapılmaz iyi olmaz diyenler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?