Ben sizi elestirmedim ayrica muhalefet lafini sizede etmedim,siz tecrubenizi paylastiniz ben bebegimi dogurdugumda hemen sutum geldi boyle bir sorun yasamadim ok. Guzel bizi bilgilendirdiniz saolun lutfen kendi yazdiklariniza bakin.Muhalefet lafim Onlar anlamazlar anlamakta zorunda degiller buldumcuk gibi yakistirmalar yaparlar gibi seyler yapan arkadasaydi sizinle ayni fikirde olabilir ama nedemek onlar anlamazlar ben sikildim su taraftar yazilardan.Ben ne size nede hic kimseye boyle bir yakistirma yapmadim, asla yapmamda.
Kimin avukatligini yapmisim ?O zaman sizide savunmusum sezeryaninda kotu birsey olmadigini soylerek ama kimseyide savunmadim o da ayri, bence yazilanlari birkez daha okumalisiniz.Siz kendiniz tavirli konustunuz ve benim soylediklerimi saptirdiniz.Sanki ben normal dogum olmali sezeryan kotu birsey demisim gibi sanki size yanlis olani yapmissiniz demisim gibi tavirli konustunuz, ayrica hic demedim diyedebilirim.Ablamin olayindan korktunuz sizin soylediklerinizin yaninda hicbirsey kaliyor, cocugumun hava akiminin kesilmesiyle yasamamsi mumkun olmayabilir,beyinde sorun olabilir,sakat kalabilir vb. Seyleri soyleyen bir insanin lavma ve 2. Ameliyat denmesinden korkmamasi lazim.Oluyordu falan mi dedim, inanin bildigim cok kotu hem normal hemde sezeryan hikayeleri var, eminim sizinde vardir.
Ne ben sizin fikirlerini savunmak zorundayim nede siz, ben sizi cok iyi anliyorum anladigimida belirmistim eminim sizde biliyorsunuzki bu isin asli normal sagliklisida normal bircok arastirmada dogum esnasinda kadinin temizledigi rahmin korundugu bebegin rahimden gecerken asilandigi,cigerlerinin dogum sirasinda daha hizli calisip dis dunyaya hazirlandigi vb. bunlari belirttim evet daha fazla riskli olanida normal bunuda soyledim sizede hak verdim yinede savunma tarzi degil evet haklisiniz riskli ama dogalida saglikli dedim.
Ben boylesi birseyden topikten ayrilmanizi istemem yada yorum yazmamanizdan burda birtek ben yokum, ben sizin paylasimlarinizi okuyan bir insandim bundan sonra istemezseniz benimlede konusmazsiniz.
tebrikler canıımgünadyın meleklerimmmmmmmmmmmm bir erkekte benden inşallah
Ben almayacağım gerek yok. Ana kucağı ve bebek arabası işimi görür. Zaten yaz bebeği olacak. İnce bir battaniye ile kucakta bile çok rahat taşınır. Port bebede çok terler diye düşünüyorum
Ben de bebeğime zıbın aldım zürafalı
sağ olun kızlar, bana da öyle geldi ama "gereksizdir" dediğim şeyler gerekli çıkıveriyor :44:yine de bir kamu oyu yoklaması yapayım dedimben portbebe almayı düşünmüyorum. ana kucağı bizim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum canım. portbebeyi kaç aya kadar kullanabiliriz ki.. hem bizim bebeklerimiz yaz ayı bebekleri olacak kısmetse o kapalı şeylerde daralabilirler içinde uyuduğunu düşündüm de o sıcakta ben şimdiden daraldım :) ve tutma yerleri de çok güvenli gelmiyo bana. ama kullananı da gördüm hastanede sağlık ocaklarında :) bebek arabası ve ana kucağı bana yeterli geliyor.
tebrikler canıımoğluşunla mutlu ve sağlıklı olun inşallah
sağ olun kızlar, bana da öyle geldi ama "gereksizdir" dediğim şeyler gerekli çıkıveriyor :44:yine de bir kamu oyu yoklaması yapayım dedimeşim pek heveslendi o port bebeye ama ben hiç etrafta kullanan görmedim, kumaş olanlarından gördüm, onlardansa bence de ana kucağı daha mantıklı geldi.
ben portbebe almayı düşünmüyorum. ana kucağı bizim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum canım. portbebeyi kaç aya kadar kullanabiliriz ki.. hem bizim bebeklerimiz yaz ayı bebekleri olacak kısmetse o kapalı şeylerde daralabilirler içinde uyuduğunu düşündüm de o sıcakta ben şimdiden daraldım :) ve tutma yerleri de çok güvenli gelmiyo bana. ama kullananı da gördüm hastanede sağlık ocaklarında :) bebek arabası ve ana kucağı bana yeterli geliyor.
Ben de portbebe almayacağım. Bebek arabası ile ilgili de iki alternatifim var gibi duruyor ama önce travel sistem mi yoksa doğar doğmaz kullanmaya başlayacağı birşey mi almalıyım ona karar vermeliyim :) :)
Herkese mutlu sağlıklı bebekleriyle muhteşem bir yıl diliyorum :)
Benim de afp değerim çok yüksekti: 47sağol canım benim içimi rahatattın afp değerim yüksek gibide
evde gereksiz kalabalık olacağnı düşünüyorum. bende bebek arabasında tam yatabilen ve çift yönlü kullanabileceğim bir model istiyorum henüz marka ve fiyat araştırmalara başlamadım öncelikle kıyafet alışverişi yapmam gerekiyor :) karar verdiğinde bebek arabası ile ilgili paylaşımlarını burada görmek isterim
Benim de afp değerim çok yüksekti: 47Ama sonuçlarda anormal bir durum çıkmadı. Panik yapmana gerek yok
a
ay canım içimi rahatlattınçok korktu öyle çıkınca çokfaza doktorumda izinli Allah senden rzı olsun
Amin hepimizden. Yardımcı olduysam ne mutlu banaBenim de afp değerim çok yüksekti: 47Ama sonuçlarda anormal bir durum çıkmadı. Panik yapmana gerek yok
a
ay canım içimi rahatlattınçok korktu öyle çıkınca çokfaza doktorumda izinli Allah senden rzı olsun
Amin hepimizden. Yardımcı olduysam ne mutlu bana
AY CNIM OLMAMISIN SABAHTAN BERİ İÇİM İÇİMİ YEDİ RABBİM HEPMİZİNBEBİŞERİNAĞLIK VERSİN
bilgiler için çok sağol canım . ben kesinlikle doktorumu değiştireceğim . kanamam var diye arayıp hastahaneye gitmişim kadın bana kayıt açtır deyip kayıt sırasına gönderiyor ve 15 dk beni kayıt sırasında bekletiyor . ALLAH korusun ben orda bebeğimi kaybedebilirim . sen önce muayeneni yap ben gider kaydımıda açtırırım ödememide yaparım . o kadar korkunun ve stresin üzerine bide 2 li test te sıkıntı var risk sınırına yakın aminyosentez yapılması lazım diyince ben iyice üzüldüm gerildim . beni rahatlatması gerekirken hala çoğunda sorun çıkarsa keşke amniyosentez yaptırsaydım demeyecekmisin diyor ...
sonrası için başka doktorada gittim sonuçları gösterdim . sonuçları gösterdim . amniyosentez yaptırmana gerek yok öyle riskin sınırda değil zaten ayrıntılı utrasona gireceksin orda herşey belli olur . gerek yok öyle bişeye dedi doktor .içim rahatladı ...
Merhaba Hanımlar.
Naz ; nasılsın? yeni gördüm yazılarını. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım benim doktor gerçekten çok önemli bu urumladbilgiler için çok sağol canım . ben kesinlikle doktorumu değiştireceğim . kanamam var diye arayıp hastahaneye gitmişim kadın bana kayıt açtır deyip kayıt sırasına gönderiyor ve 15 dk beni kayıt sırasında bekletiyor . ALLAH korusun ben orda bebeğimi kaybedebilirim . sen önce muayeneni yap ben gider kaydımıda açtırırım ödememide yaparım . o kadar korkunun ve stresin üzerine bide 2 li test te sıkıntı var risk sınırına yakın aminyosentez yapılması lazım diyince ben iyice üzüldüm gerildim . beni rahatlatması gerekirken hala çoğunda sorun çıkarsa keşke amniyosentez yaptırsaydım demeyecekmisin diyor ...
sonrası için başka doktorada gittim sonuçları gösterdim . sonuçları gösterdim . amniyosentez yaptırmana gerek yok öyle riskin sınırda değil zaten ayrıntılı utrasona gireceksin orda herşey belli olur . gerek yok öyle bişeye dedi doktor .içim rahatladı ...
Merhaba Hanımlar.
Naz ; nasılsın? yeni gördüm yazılarını. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
ikili testi iyi çıkan arkadaşlar üçlü yada dörtlü test yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyormusunuz?
Kızlar 3-4 hafta gerideyim sizden ve herkez cinsiyetini öğrendi.burda öğrenemeyen az kişi kaldık sizin tecrübelerinizden kıyaslama yapmak istiyorum.13+5 de yani dün gittim 2doktora birden kesin olmaz dediler ama bir çıkıntı var birdahaki ay daha kesin olur dediler.bunu yaşayan varmı erkek te oek değişmez diyorlar sizce?yaşadıklarınızı söylermisiniz.tecrübelerinizden faydalanalım)cevap veren herkeze şimdiden teşekkürler.ben pek cevap alamıyorumda ))
Yanlıs hesaplıyorsun. 17. haftadan itibaren 4 ay bitmis, 5. aya girmis oluyorsun. Sen 4.5 aylık hamilesin:)Benim hamilelik takviminde bir hata yokmu sizcede. Tebrik ederim 4 aylik hamilesiniz diyor oysa ben
5 aylik hamile oldugumu saniyordum hatta bu hafta 5.5 aylik olmam gerekmiyormu
Benmi yanlis hesapliyorum sizce dogrusu ne bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?