2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
[QUOsTE=acemiperi;28042068]Canım önceden de yazdım. Tek başına bir anlam taşımıyor. Üçlü olarak (beta hcg, afp ve bir hormon daha) grafiğe dökülmesi lazım, kesin sonuç o zaman çıkıyor. Doktorunla konuşana kadar bekle, telaş yapma[/QUOTE]

sağol canım benim içimi rahatattın afp değerim yüksek gibide

Ysmc; tesekkur ederim. Yazmama kararim sadece size bagli degil. Sizinle konusmak da problem degil. Ne zaman kimin beni yanlis anlayacagini kestiremiyorum. Bu tarz yazismalardan kacinmak icin boyle bir karar aldim, cunku gereksiz yere geriliyorum. Ama kendimi de biliyorum yine dayanamam birseylere cevap vermek icin atlarim.

Kızlar herkese merhaba,

Biz de keep gibi bu haftasonu ilk bebek mağzası ziyaretimizi yaptık. Ve bizim de kafamız daha çok karıştı. Bebek arabası konusunda aşağıdaki yazıyı buldum benim çok hoşuma gitti. Umarım size de fayası olur.

ANNE GZYLE: Kadnm, tasarm ve detay takntlym - Hrriyet Cuma

Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu güzel yıllar dilerim. Umarım 2013 de herkesin duası kabul olur.

günadyın meleklerimmmmmmmmmmmm bir erkekte benden inşallah
tebrikler canıımoğluşunla mutlu ve sağlıklı olun inşallah

sağ olun kızlar, bana da öyle geldi ama "gereksizdir" dediğim şeyler gerekli çıkıveriyor :44:yine de bir kamu oyu yoklaması yapayım dedim eşim pek heveslendi o port bebeye ama ben hiç etrafta kullanan görmedim, kumaş olanlarından gördüm, onlardansa bence de ana kucağı daha mantıklı geldi.

herkese günaydın.

ysmc ve balmond aslında çok güzel şeyler paylaşıyosunuz.
ben aslında hamile kalmadan önce hep normal doğum derdim bir anne için en güzel en uygun doğum şekli diye düşündüm. ama sonradan doğum yapan arkadaşlarımla görüştüm normal doğum benim için iyi ama bebek için en risksiz olanı sezaryen doğum diye.

biriniz normal doğumdan bahsediyor diğeriniz ise sezaryen bende gayet zevkli bir şekilde okudum düşüncelerinizi. Balmond daha önce doğum yapan Ysmc ise araştırmacı yönü oldukça kuvvetli bir arkadaşlar olarak gördüm sizi. hassas ve sinirli dönemlerdeyiz o yüzden bu tarz tartışmalardan kaçınalım. kimse kimseyi kırmadan konuşursa daha sağlıklı bilgilere sahip olabiliriz. umarım bir an önce normale dönüm yararlı paylaşımlarınıza devam edersiniz.

çok sağolun canılarım iyiki varsınız

Ben de portbebe almayacağım. Bebek arabası ile ilgili de iki alternatifim var gibi duruyor ama önce travel sistem mi yoksa doğar doğmaz kullanmaya başlayacağı birşey mi almalıyım ona karar vermeliyim :) :)
Herkese mutlu sağlıklı bebekleriyle muhteşem bir yıl diliyorum :)

evde gereksiz kalabalık olacağnı düşünüyorum. bende bebek arabasında tam yatabilen ve çift yönlü kullanabileceğim bir model istiyorum henüz marka ve fiyat araştırmalara başlamadım öncelikle kıyafet alışverişi yapmam gerekiyor :) karar verdiğinde bebek arabası ile ilgili paylaşımlarını burada görmek isterim

Henüz karar vermedim ama araştırmak isterseniz diye şimdiden aklımdakileri paylaşabilirim.

Travel sistem olacaksa;
Concord neo veya kraft twist travel sistem
Diğeri olacaksa;
Maclaren XT ve maxi cosy ana kucağı

merhaba bende cumartesi oğlum olacağını öğrendim :) bana da 2 hafta önce küçük bir çıkıntı var ama kesin birşey söyleyemem 2 hafta sonra tekrar gel demişti bu gitmemde çıkıntıyı gördük :)

Benim hamilelik takviminde bir hata yokmu sizcede. Tebrik ederim 4 aylik hamilesiniz diyor oysa ben
5 aylik hamile oldugumu saniyordum hatta bu hafta 5.5 aylik olmam gerekmiyormu
Benmi yanlis hesapliyorum sizce dogrusu ne bunun.
Yanlıs hesaplıyorsun. 17. haftadan itibaren 4 ay bitmis, 5. aya girmis oluyorsun. Sen 4.5 aylık hamilesin:)

slm kızlar herkesin yeni yılını kutluyorum cinsiyet ögrenen arkadaşlarımada hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…