2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tamam benimkide o bassınet ten.demekki portbebe bassinet demekmiş bunuda böylece öğrenmiş oldum. Bassinet kısmı 6 ay kullanılıyormuş sonra diğerini yani puset yada araba kısmını 5 yaşına kadar kullanabiliyorsun. Benimkinin bassinet kısmı sarı renk. İlk 6 ay kirletmez diye sarı alıp hevesimi almak istedim. Sarı çok güzel görünüyordu ama araba kısmı için kullanışlı olmuyor çok kirleniyor dediler. Her ne kadar yıkanabilir olsada onla uğraşmak istemiyorum. Bugaboo da çok güzel görünüyor güle güle kullanın. Burdada hemen hemen aynı fiyat eğer bilmek istersen daha ucuz değil yani. Netten baktım

kızlar merhaba bende haziran annesi olucam inş bi oğlum var şimdi de büyük ihtimalle bi kızımız olacak

Aramıza hoşgeldin canımmm:)) Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip ets,in inşallah:))

Hoşbuldukk
kızlar siz vitaminlere başladınız mı benim doktorum elevit verdi bir de geçen hafta demir hapına başlattı
birde bende haşimoto var bi troid yetmezliği onunda her gün ilacını alıyorum yetmezmiş gibi bir de D vitaminim çok düşük çıkmış hergün devit alıyorum
sizler neler kullanıyorsunuz

bu arada bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben sanki artık hafiften bir şeyler hissediyorum ama minnacıccık bi şey :))

Hareketlerini çok hissetmiyorum henüz ara ara bir kıpırtı oluyor ama gaz mı bebişim mi bi,lemiyolumm:))

canım bebe asprini ne için ki?

Ben hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım internetten yaptığım araştırmalar sonucu kanı sulandırdığı için faydası varmış. hamile kalıncada devam ettim doktorum 32. haftaya kadar kullan dedi:))

Ben hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım internetten yaptığım araştırmalar sonucu kanı sulandırdığı için faydası varmış. hamile kalıncada devam ettim doktorum 32. haftaya kadar kullan dedi:))

bu kadar çok ilaç almasaydım denemek isterdim

sevgili anne adayları,

bu konu ara ara açılıyor fakat bence aylık kendimizi ve çevremizi kontrol edebilmek adına her ayın 1-2-3ünde ne kadar kilo aldığımızı belirtmekte yarar var.

benim şu an itibariyle 500 gr görünüyor, zaten kilolu olduğumu önceden belirtmiştim, 1 şubat içinse hedefim max. +1

sizlerde durum nedir???

(( bende durum çoook kötü 61 ile hamile kaldım şu an 68-69 dikkat etmeye başladım bende hatta koşu bandım var yavaş yavaş yürüyeyim diyorum ilk hamileliğimde 32 kilo almıştım. O potansiyele sahibim yani:))

Kızlar bebekleriniz nasıl? Bir sonuç ilerleme vs var mı?
Ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Ben muhtemelen amniyosentez yaptırıcam.

desty ben o cacoon denilen portbebe almayacagim cok dandik ve yazin cocuk piser icinde. aynen maxi cosi alcam aparata baglicam. maxi cosi her halukarda alacagiz arac ve hastane cikisi icin. maxi cosi ile denedim ben guzel duruor

papatya ispanyol markasi jane var. rider by jane modeli cok guzel bir travel sistem burda 1700 tl civari ama ispanyada belki cok ucuza bulabilirsin uretimi ispanya

kızlar ne kadar su içiyosunuz günde? dikkat ediyomusunuz?
ben anlattigim methodlarla en az 3 kilo iciorum ve cok faydasini gordum. normalde kabizimdir hamile halimle kabizlik yasamadim mesela?

joker ve kanyondak magazada stokke icin kampanya vardi burda almayi dusunenler icin ana kucagi bedavayadi 2500 tl yani puset ve ana kucagi. ama yilbasina ozel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…