- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
O acima olayı bende de var. Duş alırken yüzüme değen su bile acıtıyor. Cildim çok hassaslaştı.
Bugaboo'nun portbebeli modeli bu arkadaşım Bugaboo Cameleon Puset Kırmızı - e-bebek.com
Ben eğer alırsam bugaboo bee alıcam yanındaki puseti yok. senin sipariş ettiğin stokke da güzel hangi kumaştan bahsettiğini de anladım buldum netten. güle güle sağlıkla kullanın bebeğinizle :))))
kızlar merhaba bende haziran annesi olucam inş bi oğlum var şimdi de büyük ihtimalle bi kızımız olacak
Aramıza hoşgeldin canımmm:)) Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip ets,in inşallah:))
kızlar merhaba bende haziran annesi olucam inş bi oğlum var şimdi de büyük ihtimalle bi kızımız olacak
hayırlı olsun şimdiden
netleşince ankete oy vermeyi unutma Burcu.........
Ben Elevitle bebe aspirini kullanıyorum.
canım bebe asprini ne için ki?
Ben hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım internetten yaptığım araştırmalar sonucu kanı sulandırdığı için faydası varmış. hamile kalıncada devam ettim doktorum 32. haftaya kadar kullan dedi:))
sevgili anne adayları,
bu konu ara ara açılıyor fakat bence aylık kendimizi ve çevremizi kontrol edebilmek adına her ayın 1-2-3ünde ne kadar kilo aldığımızı belirtmekte yarar var.
benim şu an itibariyle 500 gr görünüyor, zaten kilolu olduğumu önceden belirtmiştim, 1 şubat içinse hedefim max. +1
sizlerde durum nedir???
Bugaboo'yu portbebe ile birlikte mi alacaksın? Ben ilk 6 ay bebeğin ana kucağında olmasını daha rahat bulduğum için travel sisteme daha yakınım açıkçası. bu sebeple concord neo diyordum ve bugaboonun portbebesini de hiç sevmedimama bugün baktım bugaboo beeyi maxi cosi ana kucağıyla kullanabilirsiniz diyor adaptör yardımıyla. eğer öyle ise bunu da düşünebilirim. sen nasıl kullanıcan onu merak ettim. Ana kucağını ilk 6 ay sadece oto koltuğu gibi kullanıp doğumdan itibaren bebek arabasını mı kullanıcan?
kızlar ben de sürekli bebek arabalarına bakıyorum... Cidden çok zor bir seçim olacak heralde... ben graco evo yu çok çok beğendim ama sanıyorum daha gelmemiş, bu sene gelecek belki ocak sonu cnr daki fuarda olacaktır diye düşünüyorum. Yalnız muhtemelen fiyatları yüksek olacakEşim de bu konuda uygun fiyatlı birşey almak fikrinde... Bugün 500 liralardan 1000 liralara çıktığımı söylüyordu, yakınıyordu. Daha doğrusu 700-800 lere çıkmışım, yakında 1000 lira dersin sen biliyorum diyor... Bir yandan da alacağım tek büyük şey bu olacak. Başka büyük bir masraf olmayacak, birden çıkan... Oda falan da yapmayacağım bir süre... Ne yapmalı bilemiyorum...
Bir de martta ispanyaya gideceğim, oralarda şu marka daha ucuz olur, olmaz falan bir fikri olan var mı? Hem almak istiyorum hem de acele edip üzülmek istemiyorum... Zor yani
ben anlattigim methodlarla en az 3 kilo iciorum ve cok faydasini gordum. normalde kabizimdir hamile halimle kabizlik yasamadim mesela?kızlar ne kadar su içiyosunuz günde? dikkat ediyomusunuz?
Portbebe bassınet gibi birşeymi? Bende Stokke Xplory complete set ısmarladım. Arabası ve bassinet var birde Stokke izi- sleep oto koltuğu ısmarladım birlikte kullanmak için. Black melange rengi. Siyah gri gibi kot pantolona benziyor. Hem erkek hem kız için kullanılır hemde kir leke göstermez. Arkadaşımınki krem rengi çok şikayet etti renginden. Burda yasalar gereği oto koltuğu şart. Hatta hastaneden çıkış yapamazsın koltuksuz. Arkadaşım oğlu için almıştı. Gerçi o sadece arabasını almıştı ama çok beğenmiştim. Başka alternatiflere bakmadım bile. İnşallah Gelince resmini koyarımAllah hepimize huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Çok zevkli bebek için bişeyler almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?