günaydın kızlar, 17 saatlik yoldan geldim. İş için uçak olmayan bir ile gitme zorunda kaldım ama hallettim. Bulantılarım neredeyse tamamen geçti, meğer bu kalanlar strestenmiş. Bakalım yine olacak mı..Gittiğim yerde herkes bebeğin hareketlerini sordu, maalesef benim sıpada daha tık yok...sizde durumlar nasıl? benim haftalarda olup hissetmeyen var mı?
Kızlar mahrem bir soru olacak ama merak ediyorum ya eşlerinizle ilişki durumlarınız nasıl eskisi gibi mi devam ediyor yoksa artık daha az mı, ben bebişe bi şey olacak diye korkuyorum ama eşim maşallah hiç korkmuyor normalde çok duyarlı bebişe ben hapşursam bile dikkat et diyo da bu konuda niye böyle anlamıyorum bi şey olmaz ben araştırdım diyor
bizimkide tam tersi tırsıyo yaklaşmak istemiyo.arada ben yapışıyom kocaya
günaydın kızlar, 17 saatlik yoldan geldim. İş için uçak olmayan bir ile gitme zorunda kaldım ama hallettim. Bulantılarım neredeyse tamamen geçti, meğer bu kalanlar strestenmiş. Bakalım yine olacak mı..Gittiğim yerde herkes bebeğin hareketlerini sordu, maalesef benim sıpada daha tık yok...sizde durumlar nasıl? benim haftalarda olup hissetmeyen var mı?
Ben de yakında kaçıcammm:) zaten evleneli 6 ay anca oldu sanırım adam haklı
Bugün sisli ve kapalı bir hava var. Akşam misafir ağırladım yorulmuşum, biraz da üşüttüm sanırım. Umarım herkes için güzel bir gün olur
desty ben o cacoon denilen portbebe almayacagim cok dandik ve yazin cocuk piser icinde. aynen maxi cosi alcam aparata baglicam. maxi cosi her halukarda alacagiz arac ve hastane cikisi icin. maxi cosi ile denedim ben guzel duruor
Harekettir o emin ol. Artık hissetmen normalGünaydın herkese :)
Ben birkaç gündür şuana kadar hiç hissetmediğim birşey hissediyorum açıkçası ama yani hala emin olamıyorum başka ne olabilir diye düşünüyorum aklıma birşey de gelmiyor. Çok şiddetli değil ama olduğunda çok belirgin oluyor. Çok üzerinde durmamaya çalışıyorum şimdilik. Çünkü bu sefer ay o hareketimiydi acaba öyleyse şimdi niye olmuyor acaba birşey mi oldu diye bambaşka yerlere gidiyorum tahmin edeceğiniz üzere :)))))))
Benim de kasık ağrısı gibi ağrım oluyor nadir de olsa. Bir de rahim ve göbeğim genişliyor, o da biraz ağrı yapıyorGünaydın kızlar..
Herkesin keyfi yerindedir umarım...
Dün gece karın ağrım çok oldu..Takvimde bu ağrılar normal yazıyor..Tam zamanında
Mutlu öğrende gel bakalım cinsiyeti...
Bende sabır kısmındayım 16. hafta bitsin gidecem doktora...
CAnları sağolsun. Muhabbet çok iyiydi bana da iyi geldi. Akşam çok yoruldum ama çok da memnun kaldım. Yedirip içirmeyi seviyorum benBurda çok güzel bir hava var...İçini açıyor insanın...
Haftasonu benimde misafirim olacak...Yoruluyor insan ama misafirsizde olmuyor
Dün akşam hep yorumları okudum bür sürü blog gezdim, hiç olumsuz birşey duymadım nerdeyse... Bir de yakından bakıp bi test sürüşü yapıp son kararımı vericem artık. Ben daha hamile kalmadan önce bir gün çocuğum olursa bugaboo alırım diyordum zaten :) heves işte :) sonra bu travel sistemler aklımı karıştırdı.
[sıze=2]
günaydın kızlarrrrr bişey sorucam benim suratımda çok ciddi bir sivilce problemı var sizlerde de oldumu olduysada ne yaptınız ne kullandınız hamıle kaldıktan sonra arttı normal temizleyici jel tonık krem felan kullanıyorum ama yıne aynı malesef[/sıze]
arkadaşlar bezmialem tıp fakültesine giden varmı kontollere nasıl ortam falan
Benim yazdiklarimla neden hic kimse ilgilenmiyor anlasilmiyormu acaba
Bazen almancami yaziyorjm diye kontrol ediyorum cokmu kotu yaziyorum acaba?
Arada bazi kisilr begeniyor onlara birsey demiyorum tsk ederim
ama ben araniza katilnaya cabaliyorjm uzun zamandir
Fakat basarili olamiyorum neyse ya bende bundan sonra sadce izlerim yorum yapmam
Artik herkese tsk ederim.
Insallah bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip eder.
Hoscakalin
Benim cildim eskiye nazaran guzellesti, hic sivilce olmadi. Vucudun hormon dengesi genelde guzellestirir diyorlar, bi de kız annelerin guzelligini alir durumu var o da ostorojen salgılaması ile alakalı galiba.
Gunluk temizliğim su sekide, flormar veya nuetrogena goz makyaj temizliyici ile gozler, loreal veya shiseido hassas cilt temizleyici ile yuzumu yıkıyorum. olayın toniğini kullanıorum. ustune de estee advance night repair serum, estee veya strivection nemlendirici suruyorum.
canım ben gidiyorum memnunum ama arkadaşlardan milena gitti memnun kalmadıdoktordan ne beklediğine bağlı.milena'ya söylemeyi unutmuştum ilk onu yazayım erkekleri polikliniğe almıyorlar bayanlar var sadece içerde.benim eşim askerde zaten bu ayrıntı benim için sorum olmuyor henüz 2 kere gittim.muayeneler ücretsiz.tahliller de öyle.ikili test için hiç bir ücret ödemedim üniversite hastanesi olduğu için doktorlar bilgili geldi bana.doğumhaneyi göreme fırsatım da oldu ordaki personel de gayet iyi her seferinde farklı doktora mı denk geliniyor bilmiyorum dediğim gibi 2 kere gittim zaten benim için önemli olan isteğe bağlı sezeryan yapmamaları.ben özel hastanelere güvenemiyorum tırı vırı sebepten sezeryana alırlar diye korkuyorum
benim yazdıklarıma da kimse cevap vermiyor canım yalnız değilsinben de soru sormuyorum artık pek yapacağım yorum varsa yapıyorum günaydınımı yazıyorum hamilelik takvimimi takip ediyorum
günaydım şekerler üçlü sonucumu aldım ama dotorum izinli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?