2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben 15.haftada hissetim ama zayıf birisiyim ve zayıflar daha erken hissedermiş.birden olmayan göbeğim kocaman oldu bide

bizimkide tam tersi tırsıyo yaklaşmak istemiyo.arada ben yapışıyom kocaya

Talia arkadaslar gibi kiralacak bozulacak birsey yok demiyecegim, seni anliorum.

Bizler kendi sosyal cevremizde dinlenmeye, cevaplanmaya, akil danisilmaya ya da fikri alinmaya alisik insanlar olarak (kisacasi ego sahibi), burda 100 lerce farkli cevreden bayanin bulungunu bir ortamda da ayni sekilde davraniliriz saniyoruz.

Kimseden alisik oldugumuz gibi ilgi gormeyince de bozulabiliyoruz hormonlar da bunda etkili. Bu gayet normal. Yani burdaki herkes seni, beni ya da baskasini tanimior, konusmalar farkindaysan cok ortaya. Haliyle "kizlar bugun basim agriyoo" diyene "gecmis olsun" diyen de cikar, demeyen de. Ama insanlarin merak ettigi bir yorum, aciklama, merak uyandiran, ilgisini ceken soru, fikir gelirse cevap veren daha cok olur. "kizlar 4lü testim riski 1/5 cikti" diyen arkadasa ilginin cok olmasi normaldir. O yuzden hic bunlari takma kafana. Bence gruplasma eskiden vardi, simdi yok bu arada.

Günaydın herkese :)
Ben birkaç gündür şuana kadar hiç hissetmediğim birşey hissediyorum açıkçası ama yani hala emin olamıyorum başka ne olabilir diye düşünüyorum aklıma birşey de gelmiyor. Çok şiddetli değil ama olduğunda çok belirgin oluyor. Çok üzerinde durmamaya çalışıyorum şimdilik. Çünkü bu sefer ay o hareketimiydi acaba öyleyse şimdi niye olmuyor acaba birşey mi oldu diye bambaşka yerlere gidiyorum tahmin edeceğiniz üzere :)))))))

Bugün sisli ve kapalı bir hava var. Akşam misafir ağırladım yorulmuşum, biraz da üşüttüm sanırım. Umarım herkes için güzel bir gün olur

Günaydın kızlar..
Herkesin keyfi yerindedir umarım...
Dün gece karın ağrım çok oldu..Takvimde bu ağrılar normal yazıyor..Tam zamanında

Mutlu öğrende gel bakalım cinsiyeti...

Bende sabır kısmındayım 16. hafta bitsin gidecem doktora...

Ben de yakında kaçıcammm:) zaten evleneli 6 ay anca oldu sanırım adam haklı

hım daha yeni evlenmişsiniz adam haklı. haftada 1-2 kez en uygunuymuş aşırıya kaçmamak gerekiyomuş nolur nolmaz.ama tabi en doğrusunu doktorun söyler.bide tabi seni zorlamıcak şekilde olmalı

Bugün sisli ve kapalı bir hava var. Akşam misafir ağırladım yorulmuşum, biraz da üşüttüm sanırım. Umarım herkes için güzel bir gün olur

Burda çok güzel bir hava var...İçini açıyor insanın...

Haftasonu benimde misafirim olacak...Yoruluyor insan ama misafirsizde olmuyor

desty ben o cacoon denilen portbebe almayacagim cok dandik ve yazin cocuk piser icinde. aynen maxi cosi alcam aparata baglicam. maxi cosi her halukarda alacagiz arac ve hastane cikisi icin. maxi cosi ile denedim ben guzel duruor

Dün akşam hep yorumları okudum bür sürü blog gezdim, hiç olumsuz birşey duymadım nerdeyse... Bir de yakından bakıp bi test sürüşü yapıp son kararımı vericem artık. Ben daha hamile kalmadan önce bir gün çocuğum olursa bugaboo alırım diyordum zaten :) heves işte :) sonra bu travel sistemler aklımı karıştırdı.

Harekettir o emin ol. Artık hissetmen normal
Benim de kasık ağrısı gibi ağrım oluyor nadir de olsa. Bir de rahim ve göbeğim genişliyor, o da biraz ağrı yapıyor
Burda çok güzel bir hava var...İçini açıyor insanın...

Haftasonu benimde misafirim olacak...Yoruluyor insan ama misafirsizde olmuyor
CAnları sağolsun. Muhabbet çok iyiydi bana da iyi geldi. Akşam çok yoruldum ama çok da memnun kaldım. Yedirip içirmeyi seviyorum ben

[sıze=2]
günaydın kızlarrrrr bişey sorucam benim suratımda çok ciddi bir sivilce problemı var sizlerde de oldumu olduysada ne yaptınız ne kullandınız hamıle kaldıktan sonra arttı normal temizleyici jel tonık krem felan kullanıyorum ama yıne aynı malesef
[/sıze]

Gecmısı okumadan hemen bı gunaydın dıleyım sıze sonrada bı gıdeyım gecmıse
Bugun 16. Haftamıza gırdık oleyyyyyyyyyyyy

ben hamileliğim 10. haftasında daha araba vs cok arastırmamis sadece 1-2 tanesinin ismini bilirken bir ruya gordum. cok dandık kırık dokuk zar zor acılan kapanan bir arabada elimde cocuk arabayı acmaya cebellesiorum, gezdirmek bile istemiorum o derece kotu araba. sonra bi arkadasimi goruyorum (onun da esi normalde 20 hafta hamile) elinde pırıl pırıl bi araba, tak tak acıor kapıor cocuk elinde, 1.5 saat gezdık hic yorulmadım diyor. ben baslıorum aglamaya tabii onlar bugaboo aldı ben almadım ondan gezdiremediği cocugumu diye. Uyanır uyanmaz arkadasa mesaj attım siz araba ne aldınız die mammas & pappas urba begendik dedi, aaa dedim ruyam cıkmadı. ama aradan 2 hafta gecti ve o arkadas bugaboo bee aldı! ruyam gercek cikti yani. ben de o yuzden taktim ondan alcam die :) saka bi yana bence memnun kalacagız. simdiden gule gule kullanalım :)

Benim cildim eskiye nazaran guzellesti, hic sivilce olmadi. Vucudun hormon dengesi genelde guzellestirir diyorlar, bi de kız annelerin guzelligini alir durumu var o da ostorojen salgılaması ile alakalı galiba.
Gunluk temizliğim su sekide, flormar veya nuetrogena goz makyaj temizliyici ile gozler, loreal veya shiseido hassas cilt temizleyici ile yuzumu yıkıyorum. olayın toniğini kullanıorum. ustune de estee advance night repair serum, estee veya strivection nemlendirici suruyorum.

Arkadaşlar! Bilgisi olan var mı? Tüm normal doğumlarda genital bölgeye kesik atıyorlar mı? Ben İki normal doğum yaptım. Birincisi zamanındaydı ve kesik vardı, ikincisi çok erken olduğundan mı bilemiyorum kesme yoktu. Gerçi bunlar için çok erken ama. Alttan kesik çok kötü birşey ona göre sezaryen düşünebilirim...

arkadaşlar bezmialem tıp fakültesine giden varmı kontollere nasıl ortam falan

canım ben gidiyorum memnunum ama arkadaşlardan milena gitti memnun kalmadı doktordan ne beklediğine bağlı.milena'ya söylemeyi unutmuştum ilk onu yazayım erkekleri polikliniğe almıyorlar bayanlar var sadece içerde.benim eşim askerde zaten bu ayrıntı benim için sorum olmuyor henüz 2 kere gittim.muayeneler ücretsiz.tahliller de öyle.ikili test için hiç bir ücret ödemedim üniversite hastanesi olduğu için doktorlar bilgili geldi bana.doğumhaneyi göreme fırsatım da oldu ordaki personel de gayet iyi her seferinde farklı doktora mı denk geliniyor bilmiyorum dediğim gibi 2 kere gittim zaten benim için önemli olan isteğe bağlı sezeryan yapmamaları.ben özel hastanelere güvenemiyorum tırı vırı sebepten sezeryana alırlar diye korkuyorum

benim yazdıklarıma da kimse cevap vermiyor canım yalnız değilsin ben de soru sormuyorum artık pek yapacağım yorum varsa yapıyorum günaydınımı yazıyorum hamilelik takvimimi takip ediyorum

Son düzenleme:

Benim cildimde sivilceli oldu bu hamilelikte..Normalde sorunum yoktu böyle...

Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri makyajı çok nadir yapıyorum..Yüz temizlemeyide doğal yollarla yapıyorum..Hatta krem olarak sadece Bepanthol kullanıyorum..Kimyasallara maruz bırakmamak için bebeğimi...

sivilce adet günlerınde cıkar gecer miş kimisinde..
keske bendede sivilce olsaydı bende lekler cıktı küçük kırmısı ilk hamılelıgımdede olmustu ve gecmedı

günaydım şekerler üçlü sonucumu aldım ama dotorum izinli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…