2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

oncelikle gecmis olsun umarim hayirli haberler alirsin. rece has i oneriorlarndigerini duymadim. atil yuksel ve lemi ibrahimoglu onerirrim

ben 3.3 kg aldim ama normalde cok zayif bsladim 171 boy 54 kgydim ve sigara spor biraktim bekliordum. 2.5 kgini zaten 12 haftada aldim 4 haftada 1 kg almisim, hedefim 3 haftada bi kilo son 12 haftada 2 ser ile 13 kg ile bitirmek hadi 15 olsun

doktordaaaaaaaaan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm. :))))))

şüphem yok kız dedi..

tebrikler canım,gözün aydın

canım,rıza madazlıyı bilmiyorum ama bi arkadaşım atıl yüksele amniyosentez oldu.çok memnun kaldı.onada gidebilirsin.oda işinde çok uzman birisi.Allahım inşallah gönlünü en kısa zamanda ferahlatır,içindeki sıkıntıları dağıtır canım.Allahım hakkında hayırlısını versin...

içim rahatladı çok tşkelr ... böle araştırıyorum ediyorum ama her şey allahtan bişe olacaksa olacak .. ama ben kendi içimi rahat ettiriyorum tedbirimi alıyorum .. ilk düşüüğümden sonra sigarayı bıraktım hayatımı düzene koydum değişmeye çalıştım şimdi içim rahat allahım dewamını nasip etsin inş..

papatya ispanyol markasi jane var. rider by jane modeli cok guzel bir travel sistem burda 1700 tl civari ama ispanyada belki cok ucuza bulabilirsin uretimi ispanya

20 yada 30 kiloyu gecmemek gerekiyor toplam bagaj miktari acisindan , o yuzden bagaji cok doldurmamak lazim veya onun icinde ekstra ucret odenebilir.

bu arada bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben sanki artık hafiften bir şeyler hissediyorum ama minnacıccık bi şey :))

Ben çok net hissediyorum artık. Özellikle sırt üstü yatınca çok hareketleniyor. Sanırım hoşlanmıyor.
Ama hala alışamadım. Her çok sert hareketinde irkiliyorum.

kızlar siz magnezyum mu içiosunuz. ben daha 2-3 gün oldu anca decavit e başladım

Bende bacağımdaki inanılmaz kasılmalardan sonra 1 haftadır kullanmaya başladım magnezyum.

Canım, ben Recep Has'ı tavsiye ediyorum biliyorsun, diğer isimle ilgili bir fikrim yok.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Kızlar bebekleriniz nasıl? Bir sonuç ilerleme vs var mı?
Ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Ben muhtemelen amniyosentez yaptırıcam.

En son gittigimde doktorun olctugu boy ve bas cevresine bakinca bebegin basi 6 gun onde gidiyordu.İri bir bebek olacak heralde kime cekmis koca kafali olacak deyip guldu o zaman doktorun rahatligiyla hic onemsemedim ama aradabir kafami kurcaliyor yani sonucta sikinti olsa doktor soylerdi diye dusunuyorum
İnsallah sende iyi haberlerle donersin, amniyosentez icin iyi bir doktora git bu konuda profesyonel olmasi cok onemli hem cok basit hemde riskli bir islem.Benim cok arkadasim ve ablam yaptirdi hic kimse sorun yasamadi ama yinede yapan kisi cok onemli.

joker ve kanyondak magazada stokke icin kampanya vardi burda almayi dusunenler icin ana kucagi bedavayadi 2500 tl yani puset ve ana kucagi. ama yilbasina ozel olabilir.[/QUOTE]

Orda daha Ucuz gibi geldi bana. Ben puseti $1150, bassinet $230, ve oto koltuğunu $500 e aldım $150 kargo ücreti oto koltuğu için çünkü burda oto koltuğu yoktu ingiltereden getiriyorlar kargo ödemek zorunda kaldım. YTL ye çevirince orda baya bi ucuzmuş. Ama buraya Avrupa'dan geldiği için burda daha pahalı olması normal sanırım. İkinci eli bile sadece puset $800 dü ve istediğim renk yoktu.

Benim yazdiklarimla neden hic kimse ilgilenmiyor anlasilmiyormu acaba
Bazen almancami yaziyorjm diye kontrol ediyorum cokmu kotu yaziyorum acaba?
Arada bazi kisilr begeniyor onlara birsey demiyorum tsk ederim
ama ben araniza katilnaya cabaliyorjm uzun zamandir
Fakat basarili olamiyorum neyse ya bende bundan sonra sadce izlerim yorum yapmam
Artik herkese tsk ederim.
Insallah bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip eder.
Hoscakalin

Günaaaydııın.. Fındıkla annesi doktora gidiyor bugün.. Bakalım kız mıııı erkek miii? Kız mıııı Erkek miii?

gunaydin canim,
bahsettigin bu durum zaman zaman hepimizin basina gelebilen bir olay.zaten aramizdasin ki katilmaya calismak olmadi.ben burada gruplasma olduguna inanmiyorum.daha onceleri varmiydi?
bana gore evet vardi.suan icinde bulundugumuz durum itibariyle bunlari hissetmen normal.bende sosyal ve is hayatimda olmadik seylere kirilabiliyorum yada buyutulmeyecek biseyi yersiz yere uzatabiliyorum.sonra biraz zaman gecince haksizsam ozurde diliyorum(bu durum genelde kocamla aramda).boyle iste.yazabileceklerim bu kadar.gitme bosver bu arada herkese guzelbirgun diliyorum.islerinizzde kolayliklar

Bende durum hiç kilo almadım daha ama dr 5. aydan sonra alınır mutlaka dedi bakalım 1 2 hafta sonraki randevuda durum ne olucak sadece basen genişlemem olduğunu söylüyor çevredekiler kız bebiş işte olacak artık

günaydın kızlar, 17 saatlik yoldan geldim. İş için uçak olmayan bir ile gitme zorunda kaldım ama hallettim. Bulantılarım neredeyse tamamen geçti, meğer bu kalanlar strestenmiş. Bakalım yine olacak mı..Gittiğim yerde herkes bebeğin hareketlerini sordu, maalesef benim sıpada daha tık yok...sizde durumlar nasıl? benim haftalarda olup hissetmeyen var mı?

Biz babamıza isim beğendiremiyoruz bir türlü sadece mutabakata vardığımız tek isim elif şu an :)

Benim özellikle tatlı yedikden sonra yerinde duramayan bir kızım var 1 haftadır var hareketler ama erken deniliyor 20 22. haftalarda normalmiş

Taliacığım, ben de Boralise katılacağım,azıcık alınganlık olmuş galiba(ki doğaldır). Sen zaten aramızdasın. Emin ol herkes bazen aynı şeyi hissediyor canım. Topik çok çabuk ilerliyor ve çoğumuz sayfa sayfa geçmişi okuyamıyoruz (en azından ben okuyamıyorum) o yüzden pek çok mesaj gözden kaçıyor. Gruplaşma ben görmedim, belki benim hasta olduğum dönemlerde olmuştur, bilemiyorum. Fark ettim ki öncesinde giren bir çok arkadaş artık girmiyor. Ben de merak ediyordum aslında, neyse konudan taştım..gitme gitme yaz sen de olur mu

Kızlar mahrem bir soru olacak ama merak ediyorum ya eşlerinizle ilişki durumlarınız nasıl eskisi gibi mi devam ediyor yoksa artık daha az mı, ben bebişe bi şey olacak diye korkuyorum ama eşim maşallah hiç korkmuyor normalde çok duyarlı bebişe ben hapşursam bile dikkat et diyo da bu konuda niye böyle anlamıyorum bi şey olmaz ben araştırdım diyor

20 yada 30 kiloyu gecmemek gerekiyor toplam bagaj miktari acisindan , o yuzden bagaji cok doldurmamak lazim veya onun icinde ekstra ucret odenebilir.

tabii esyan cok yoksa dusunebilirsin yurtdısından getirme arkadasın dedigi gibi bi de ustune extra bagaj oder astarı yuzunden pahalıya gelir. ben 2 geceliğine gidiceğim icin kucuk cantam olcak o yuzden alirim diye dusundum. ana kucagını almayacagım onun dısında araba 7.7 kg cıvarında sanirim

Benim özellikle tatlı yedikden sonra yerinde duramayan bir kızım var 1 haftadır var hareketler ama erken deniliyor 20 22. haftalarda normalmiş
20-22, evet ben de öyle biliyordum. Orada da iki hamile vardı, onlar hissetmiş. Aman, insan pimpirikleniyor işte..Bir an önce şu tepikleri yesem de rahatlasam

eşin doğru demiş canım, 4-7 aylar en güvenli aylar ilişki için. 7.aydan sonra bazen erken doğuma neden olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…