2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam herkese..
benim de bir kızım var 2. ye hamileyim. bu da kızmış. sağlıcakla doğar inşaAllah..
kızlar ben de 2li test yaptırdım normal çıktı. 3lü yaptırmıycam 4lü test yaptırmayı düşünüyorum.
3lü testin geçerliliği çok yokmuş doktorum söyledi.

canım nasıl yani kasılma.benimde elime sertlik geliyo.bebek değil mi o.

nasıl kasılma bebek değilmi bebek gelmez mi ele çünkü sağlık ocağında kadın karnıma dokunarak anlamıştı bebeğimin nerde olduğnu kalbini dinledik :) bende dokunmaya başladım anlayabiliyormuyum diye ama yok anlamıyorum nerde ki:)

merhaba sevgili anneler,

öncelikle minikuss, akasya78 ve naz basta olmak uzere tum annelerimize saglikli, huzurlu, mutlu eden sonuclar almayi diliyorum...

sigorta meselesi konusulmus, is kanununa gore su anki maasin 2/3'unu alabilecegiz. yani bir hayli dusecek toplamda alinacak para. ama en azından elimize toplu para gecmis olacak insallah...

Rabbim hayirla o gunleri gostersin de, para isleri bir sekilde cozulur, bebek kismetiyle gelir, ben buna inanmak istiyorummm...

geriden gelenlerden biri olarak, bu arada biz de 16. haftamiza basladik...

herkese hayirli cumalar ve guzel bir haftasonu diliyorummm...

ALLAH yardımcın olsun ,bütün işlerin rast gitsin arkadaşım . Güzel haberlerle dön inşallah

Sağol canım inşallah, amniyosentez olmak dert değilde sonucun çıkması 3 haftayı buluyor nasıl beklerim onu bilmiyorum.. Umarım iyi haberler verebilirim.

Cok oncelerde bir arkadas suda dogumu arastiriyordu, eger suda dogum istiyorsaniz ilk gebeliklerde onermiyorlarmis.İlk dogumu normal olan birinin diger dogumlarida kolay oluyormus tabi bebek iri degilse, sanirim o yuzden suda dogumu yapiyorlarmis.
Ve dogum videolari konusu :).Of hic izlemek istemiyorum birkacdefa sonuna dogru baktim bebegin dogma aninda agladim, o an okadar agir basiyorki diger kismi dusunmek istemiyorum birsekilde olacak Allah bebegide bizide kolay ve sagsalim kurtarsin.Diger kadinlari dusunuyorum benden nerdeyse 10 ya kucuk kizlarin bebegi oluyor falan kendimi rahatlatmaya calisiyorum.Bilinclendikcr daha cok herseyde ne olursa olsun olasilik dusunme ve endiseler cogaliyor.Bakalim hairlisi doktorlar bizin icin en dogrusu belirleyecegine inaniyorum.

bu güzel gibi gerçekten ama biz mi bağllıyoruz? kopmaz dimi ya

Bağlama şekilleri var tabiiki kopmaz. Ben markette falan görüyorum bazan kadınlar o kadar rahat hareket ediyolarki bebekte çok mutlu görünüyor. Ayrıca eşimin çocuk doktoru olan arkadaşıda tavsiye etmiş bebek için en rahat taşıma şekli diye. Aslında Karadeniz yöresinde böyle taşıyorlarmış tarlada çalışırken bunuda Giresun'lu bir arkadaşım söylemişti. Evde iş yaparken falanda çok rahatmış. Benım listemde zaten inşallah kesin alcam bitane

mrb hamişler...bugün kontrol vardı..bi oğluşum daha olacak...gönlüm kızdan yanaydı ama rabbim bi oğlan daha verdi sağlıklı hayırlı bi evlat olur inş...benim canımı sıkan eşim tuttu bunada babamın adını koyarız belki ddi halbuki ilk oğlumda "ben koymam..isim öyle yaşamaz..ben diyemem babamın adını diyodu" şimdi öylee bi duyurdu ama beni çok canım sıkıldı ilk oğlumun adı doruk..bana ona uygun güzel isimler yazarmısınızz...fikirlerinizi bekliyorum......

Günaydınlaaar,hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah..
Yarın bebiş görmeye gidicez yüreğim pır pır:)
İlk zamanlar hiç duygum yoktu bebeğime karşı hatta kendimi sorguluyordum,ay ben ne duygusuz bir anne olacam diye ama
herşey zamanla düzeliyormuş,bebişimi düşündükçe kalbim pır pır,seviniyorum çok...

Günaydınnnnnn :) Sabah çok erken saat henüz kimsecikler yok gibi. Çalışmaya başlamadan önce ben de bir göz atayım dedim topige :)

bende okudum geçmişi şimdi işime başladım . öğlene kadar bitirebilirim İNŞALLAH

anladım o zmn mantıklı doğru söylüyorsun :) darısı bizim başımıza artıkk güle güle kullansın bebişin

yarın bende gidicem bebişimi görmeye çok heycanlıyım bide artık hissediyorum ya hareketlerini ne kadar büyümüş merak ediyorum..sabah beni resmen tepikledi elimi koyunca bile bariz hissediyorum

ben karnımı dinliorum, sağa yatıorum yok sola yatıorum yok :) diorum güçsüz heralde. fazla besleyemiorum ya :)

senle gunumuz aynı ben de hic hissetmedim, beslenmem gayet iyi valla. onla alakası yok bence.

kızlar çatlaklar ne durumda? benm basenlerimde oluştu baya ya, aslında bebe yağı sürmeye çalışıyorum her gece olmasa da haftada 5 gün yatarken sürüyorum, liarac da aldım artık onu kulllancam ya
benim belimde hamilelikten once cok hafif vardi, onlar mi cogaldi ben mi catladim bilemiırum ama ilk gundern beri bebe yagı jel kullaniordum, bu hafta Bella B Tummy Honey Butter 'a basladım.

Stokke'ler bu piyasanın ferrarileri zaten. Arabaya kimse birsey diyemez. Ama aynen dedigin gibi Turkiye'de arabalar kucuk, yollar dar, genelde apartmanlar merdivenli. O yuzden bize uygun değidi. Ama burda da ozellikle bazi alisveris merkezlerinde (City's, Palladium) en cok kullanilan araba.

merhaba arkadaslar bu ara hastaneden cıkamaz oldum neysekı ıyıyım allaha sukur akcıgerde su toplanması var dıye gıttıgım doktordan tuberkılozdan suphelendıler yaptırdıgım teslerde bır sey cıkmadı ama merdıven cıkarken cabuk yorulmam fazla yuruyemememden suphelenen doktorum benı kardiyolojiye sevkettı ve kalp kapakcıgımda mıtral darlık suphelendı ve dedıgı dogru cıktı hamılelıgım ılerledıkce kalp kapakcıgım daralmaya baslamıs neysekı florence nıghtengerdeki prof.dr.nuran yazıcıoglu ıle tanıstım ve balonla kalp kapakcıgmı actı sımdı bıraz daha ıyıyım bebegımın durumuna baktırdım ve oda ıyıymıs bu arada erkek mıs bebegımız doktorumuz kursunla koruduktan sonra operasyonu yaptı valla su 1 ay nasıl gectı bılmıyorum ama benım omrumden omur gıttı sızlerle paylaşmak ıstedım sevgıler herkese

Cok gecmis olsun.

Nurcancığım ;

Zor günler atlatmışsın. Şükür ki geçmiş gitmiş. Allah bir daha yaşatmasın canım. Sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…