artemis cnm o kasilma cnm seni korkutmak istemem ama dr soyle sanirim ilk hamileligin dr burada yazdiginin aynisini soyle cunku bendede aynisi oluyor magnorm verdi bana eger bir daha oyle olursa karninla oynama daha cok kasilir eger hic birsey eline gelmezse o zaman sev..
artemis cnm o kasilma cnm seni korkutmak istemem ama dr soyle sanirim ilk hamileligin dr burada yazdiginin aynisini soyle cunku bendede aynisi oluyor magnorm verdi bana eger bir daha oyle olursa karninla oynama daha cok kasilir eger hic birsey eline gelmezse o zaman sev..
ALLAH yardımcın olsun ,bütün işlerin rast gitsin arkadaşım . Güzel haberlerle dön inşallah
bu güzel gibi gerçekten ama biz mi bağllıyoruz? kopmaz dimi ya
günaydınlar . hayırlı cumalar olsun hepimiz için
Günaydınnnnnn :) Sabah çok erken saat henüz kimsecikler yok gibi. Çalışmaya başlamadan önce ben de bir göz atayım dedim topige :)
canım aslında banada öle geldi ama orada begendiklerim içinde en uygun olanı buydu onun için bunu seçtim, birde alttaki 2 çekmece çok kullanışlı ve dolabın içinede ek raflar aldım onun için içime sindi... Pahalı gibi aslında ama yedigim o kadar kazık içinde lafı bile edilmez:))
Günaydınlaaar,hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah..
Yarın bebiş görmeye gidicez yüreğim pır pır:)
İlk zamanlar hiç duygum yoktu bebeğime karşı hatta kendimi sorguluyordum,ay ben ne duygusuz bir anne olacam diye ama
herşey zamanla düzeliyormuş,bebişimi düşündükçe kalbim pır pır,seviniyorum çok...
benkarnımı dinliorum, sağa yatıorum yok sola yatıorum yok :) diorum güçsüz heralde. fazla besleyemiorum ya :)
benim belimde hamilelikten once cok hafif vardi, onlar mi cogaldi ben mi catladim bilemiırum ama ilk gundern beri bebe yagı jel kullaniordum, bu hafta Bella B Tummy Honey Butter 'a basladım.kızlar çatlaklar ne durumda? benm basenlerimde oluştu baya ya, aslında bebe yağı sürmeye çalışıyorum her gece olmasa da haftada 5 gün yatarken sürüyorum, liarac da aldım artık onu kulllancam ya
Bugaboo burda çok popüler bir bebek arabası. Özellikle kırmızısını Defalarca gördüm. Benim aldığımdan daha pratik açılışı kapanışı. Fiyat olarakta çok büyük bir fark yok. Sadece portbebe kısmını 6 aydan fazla kullanamıyorsunuz onu bilerek almalısın. Yani araba kısmınıda Alman şart. Ama en önemlisi neye hevesleniyosan onu al çünkü hep aklın kalır acaba o olsaydı dahamı iyi olurdu der durursun. Burdaki şartlarda benim aldığım araba bana göre kullanışlı. Çünkü arabalarımız jeep modelinde büyük bagajları var. Stokke biraz büyük ve hantal ama benim için farketmiyor. Bende ona heveslendiğim için hantal olmasını önemsemiyorum. Yoksa biliyorum hep aklım kalacak. Başka çocukta düşünmüyoruz bu benim son şansım gibi bisey. O yüzden eşimde zaten çok özeniyor oda çok beğendiği için aldık. Daha kargo gelmedi ama biz zaten arkadaşınkini denemiştik. Sürülüşü falan çok rahat. Sadece büyük ve hantal. Kapanırkende çok küçülmüyor ve koltuğu çıkarak kapatılıyor. Yani Stokke alan kişinin büyük bagajlı arabası olması şart. Kim ne model alırsa alsın en önemlisi Allah hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin.
merhaba arkadaslar bu ara hastaneden cıkamaz oldum neysekı ıyıyım allaha sukur akcıgerde su toplanması var dıye gıttıgım doktordan tuberkılozdan suphelendıler yaptırdıgım teslerde bır sey cıkmadı ama merdıven cıkarken cabuk yorulmam fazla yuruyemememden suphelenen doktorum benı kardiyolojiye sevkettı ve kalp kapakcıgımda mıtral darlık suphelendı ve dedıgı dogru cıktı hamılelıgım ılerledıkce kalp kapakcıgım daralmaya baslamıs neysekı florence nıghtengerdeki prof.dr.nuran yazıcıoglu ıle tanıstım ve balonla kalp kapakcıgmı actı sımdı bıraz daha ıyıyım bebegımın durumuna baktırdım ve oda ıyıymıs bu arada erkek mıs bebegımız doktorumuz kursunla koruduktan sonra operasyonu yaptı valla su 1 ay nasıl gectı bılmıyorum ama benım omrumden omur gıttı sızlerle paylaşmak ıstedım sevgıler herkese
merhaba arkadaslar bu ara hastaneden cıkamaz oldum neysekı ıyıyım allaha sukur akcıgerde su toplanması var dıye gıttıgım doktordan tuberkılozdan suphelendıler yaptırdıgım teslerde bır sey cıkmadı ama merdıven cıkarken cabuk yorulmam fazla yuruyemememden suphelenen doktorum benı kardiyolojiye sevkettı ve kalp kapakcıgımda mıtral darlık suphelendı ve dedıgı dogru cıktı hamılelıgım ılerledıkce kalp kapakcıgım daralmaya baslamıs neysekı florence nıghtengerdeki prof.dr.nuran yazıcıoglu ıle tanıstım ve balonla kalp kapakcıgmı actı sımdı bıraz daha ıyıyım bebegımın durumuna baktırdım ve oda ıyıymıs bu arada erkek mıs bebegımız doktorumuz kursunla koruduktan sonra operasyonu yaptı valla su 1 ay nasıl gectı bılmıyorum ama benım omrumden omur gıttı sızlerle paylaşmak ıstedım sevgıler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?