Saol canım ya ayrıntılı anlattığın için.. Daha sakinleştim nihayet..
Ben sanırım amniosentezi yaptırıcam ama önzelik ayrıntılı görüntüleme. 19 gittiğimde ayrıntılı bakarız dedi dr. sonra duruma göre karar veririz dedi. Riske ataılacak bir durum asla değil. Sende görüntüleme de sorun mu tespit etti?. Bende görüntülemede birşey yoktu, hatta değeri 1/1382 yazıyor... allahım korusun meleklerimizi inşallah temiz çıkar tüm sonuçlar..ayrıntıları paylaş mutlaka.. Sevgiler..
Memorrialda rizkli gebelik uzmanı bir dr gidiyorum zaten, adamın uzmanlık alanı bu..
arkadaşlar merhabalar.bizde 4 lü tarama testimizi yaptırdık inş sonuçları kötü çıkmaz.Bu arada alışveriş olaylarına başladınızmı.Çok mu acele ediyorum sizce eşim biraz daha bekleyelim diyo ama ben bakıp almak istiyorum yavrumun odasını falan .
Daha neler öğreneceğiz ya mm bile hayati riskleri var minik meleklerimizde...
Demekki şu ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü tek delil değil...
İnşallah hiçbir problem çıkmaz canım.. güzel haberlerle dönersin.
canım inan bana herşey güzel çıkıck Alah'ın iniyle hergün yain ve çevşen okuyorum hepimizin adına
cnm sana çok samimi bişi söylim içimden bir ses üçünüzünde bebeklerinin gayet saglıklı oldugunu söylüyor :124: öyle hissediyorum .
inş dogrudur hissettiklerim. hayırlı haberlerle geldiginiz zaman bu yazıyı hatırlatıcam sizeeeee
Sağol canım,evet bilmediğimiz sonradan öğrendiğimiz o kadar çok ayrıntı var ki, umarım kimse bu detaylarla uğraşmak zorunda kalmaz.
Şöyle bir ayrıntı var örneğin; down sendromunun bebeklerdeki en belirgin anomalisi kalp ile ilgili olanlar, ayrıntılı ultrasona girerken aklınızın bir köşesinde bulunsun ama Allah karşınıza çıkarmasın..
Amin canım, inşallah sağol iyi dileklerin için..
Hamilelerin hisleri kuvvetli olurmuş, inşallah dediğin gibi olur.. zaten hayırlısıyla sağlıkla doğurayım kurban kesicem..
cnm sana çok samimi bişi söylim içimden bir ses üçünüzünde bebeklerinin gayet saglıklı oldugunu söylüyor :124: öyle hissediyorum .
inş dogrudur hissettiklerim. hayırlı haberlerle geldiginiz zaman bu yazıyı hatırlatıcam sizeeeee
ne güzel yazmışın :) aslında bende bebek arabası hemen almak istemiorum ya. param yok çünküsırtımda taşısam olmaz mı :) yıllar önce ben otobüste bi kadında bişi görmüştüm. 40 günlük çocuğunu kucağına çapraz çanta takar gibi koymuştu. tabi taşıdığı şey bebeklere özel bişi. adı nedir bilmiorum. eli serbest haraket edebiliodu kadının. bebek önden kendisine sarılıydı. karışık anlattım
Burda cok yaygınlaşan bisey. Özellikle büyük şehirlerde toplu taşıma aracı kullananlar araba yerine onu tercih ediyorlar. Özel arabası olmayanlara mükemmel bir alternatif. Bende seyahat ederken özellikle İstanbula gittiğimizde falan onu kullanmak istiyorum. 1 yaşına kadar kullanılabiliyormuş
Aynen canım ben de kurban adadım. Sağlıkla doğsun kurban keseceğim. Bir de ameliyat olması gereken bir küçük kızın ameliyatı için yardım yaptım. Takdir Allah'ın.. Kabul eder inşallah
Zeynomm inşallah canım.. Ne güzel söylemişsin.. Hiçbir anne üzülmesin ve inşallah tüm melekler sağlıklı olsun..
Teşekkür ederim kızlar, Pazartesi sabahtan gidip yaptıracağız, sonucu beklemek sıkıntı olacak ama sağlıklı olsun da beklerim diyorum..
Rüyalarıma giriyor artık karnıma şiş saplamaya çalışanlar mı dersin, beni kovalayanlar mı dersin..
Tüm bunlara rağmen bebeğim kıpır kıpır, hissediyorum sürekli oynuyor..
Umarım her şey yolunda gider de ne günlermiş deriz..
Dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var, en çok istediğim şey sizlere de güzel haberleri verip, bebek alışverişi sohbetlerine, kimse niye bana cevap vermiyor serzenişlerine katılabilmek..
Allah herkesin bebeğine sağlık versin..
ne güzel yazmışın :) aslında bende bebek arabası hemen almak istemiorum ya. param yok çünküsırtımda taşısam olmaz mı :) yıllar önce ben otobüste bi kadında bişi görmüştüm. 40 günlük çocuğunu kucağına çapraz çanta takar gibi koymuştu. tabi taşıdığı şey bebeklere özel bişi. adı nedir bilmiorum. eli serbest haraket edebiliodu kadının. bebek önden kendisine sarılıydı. karışık anlattım
kızlar video nasıl yüklenio. yükleyemedim. ben böle bişi istiorum işte :)
Echarpe de portage JPMBB ® - Je Porte Mon Bébé*® - YouTube
bizimde arabamız yok. arabasız bebk arabasıda çok zor gerçekten. görüyorum yolda bana zor gelio. gerçi artık sırtlarım çabuk ağrıyor kendi çantamı zor taşıyorum. çocuğu nasıl taşıcam bilmiorum.
onları araştırırken bi blog da bi kadın amerika da yasaklanmaya başladı bunlar diye yazmış. ne derece doğru.
kızlar video nasıl yüklenio. yükleyemedim. ben böle bişi istiorum işte :)
Echarpe de portage JPMBB ® - Je Porte Mon Bébé*® - YouTube
kızlar çatlaklar ne durumda? benm basenlerimde oluştu baya ya, aslında bebe yağı sürmeye çalışıyorum her gece olmasa da haftada 5 gün yatarken sürüyorum, liarac da aldım artık onu kulllancam ya
Bazıları bildiğim kadarıyla çok güvenli değil. Yasaklananda onlar olabilir. Benim bahsettiğim farklı bişi.
Amazon.com: Sleepy Wrap Classic Wrap Baby Carrier, Brown, 0-18 Months: Baby
Bu mesela çok populer olanlardan. Bi fikir olsun diye koydum.
Arkadaşlar ben hiç hareketini ya da tekmesini hissetmedim ama karnıma dokunup hafifçe bastırdığım zaman elime bir noktadan sertlik geliyor. Sonra kayboluyor. sonra başka bir noktadan sertliği hissediyorum. Bazen arıyorum arıyorum bulamıyorum:) bazen yüzeye çok yaklaşıyor. İlk gebeliğim olduğu için çok tuhaf hissediyorum. Herkesten ilk tekmesini hissettiği zamanı duymuştum ama tekme yemeden bebeği hissedeni hiç duymamıştım. Bunu bu haftalarda hisseden oluyor mu, ben zayıf olduğum için mi hissediyorum merak ediyorum.
Bazıları bildiğim kadarıyla çok güvenli değil. Yasaklananda onlar olabilir. Benim bahsettiğim farklı bişi.
Amazon.com: Sleepy Wrap Classic Wrap Baby Carrier, Brown, 0-18 Months: Baby
Bu mesela çok populer olanlardan. Bi fikir olsun diye koydum.
hareketler için zaten erken canım yaaa çok hassas olanlar 17. haftada hissedermiş
ben yarın 19. haftama girecem yaklaşık 5gün önce hissetmeye başladım haffiif hafif tekmecikleri
ama senin dediğin gibi uyurken özellikle yan yatınca yattığım yöne bebişimde yatıyomuş gibi hissediyorum elimi koyup bastırınca hemen kaçıyor
tabi zayıf olmanın da verdiği hassasiyetlik vardır
senin bebişin cinsiyeti bellimi:26::26:
Arkadaşlar ben hiç hareketini ya da tekmesini hissetmedim ama karnıma dokunup hafifçe bastırdığım zaman elime bir noktadan sertlik geliyor. Sonra kayboluyor. sonra başka bir noktadan sertliği hissediyorum. Bazen arıyorum arıyorum bulamıyorum:) bazen yüzeye çok yaklaşıyor. İlk gebeliğim olduğu için çok tuhaf hissediyorum. Herkesten ilk tekmesini hissettiği zamanı duymuştum ama tekme yemeden bebeği hissedeni hiç duymamıştım. Bunu bu haftalarda hisseden oluyor mu, ben zayıf olduğum için mi hissediyorum merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?