2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Evet canım, benim 3'lü testte risk olunca ayrıntılı ultrasona girdim orada sorun çıktı yalnız senin şimdi yapılan ultrasonun ayrıntılı ultrason değil muhtemelen ense ve burun kemiği ölçümünün yapıldığı ultrason. Ayrıntılı ultrason daha ileri haftalarda yapılıyor, ben 20'li haftalarda tekrar giricem ayrıntılı ultrasona hatta eğer amniyosentez temiz çıkarsa tespit edilen diğer anomalilerin takibi için düzenli olarak ayrıntılı ultrasona giricem canım, umarım bu konuda sorun yaşayan tüm arkadasların sonucları iyi çıkar, senin de bebeğin sağlıklı olacak inşallah..

Aslında yavaş yavaş yapmak lazım çünkü son aylarda bu kadar rahat hareket edemeyebiliriz. Biz başladık azar azar. Allah izin verirse Cumartesi günü cinsiyetinide öğrenicez. Odasını boyamaya falan başlarız. Birde biz sadece haftasonları bişeyler yapabiliyoruz ve bahçemiz falanda var. Hepsiyle ilgilenirken zaten herşey çok uzun sürecek. Boya bile en az 2 -3 haftayı bulur. Kendimiz yapcaz çünkü. Kayınvalideden şikayet edenlere üzüldüm. Benimki gâvur içkici falan ama az önce aradı kredi kartını bana verecekmiş. Bebeğin her ihtiyacını alın en iyisinden dedi. Çok sevindim. Allah herkese böylesini nasip etsin. Belki torununu kucağına alıp sevmez yada bakmaz soğuk biri ama en azından parasal açıdan yardım etmesi çok güzel. Zaten hava atmayıda çok sever. Buda bizim işimize yarayacak:)

Sağol canım,evet bilmediğimiz sonradan öğrendiğimiz o kadar çok ayrıntı var ki, umarım kimse bu detaylarla uğraşmak zorunda kalmaz.
Şöyle bir ayrıntı var örneğin; down sendromunun bebeklerdeki en belirgin anomalisi kalp ile ilgili olanlar, ayrıntılı ultrasona girerken aklınızın bir köşesinde bulunsun ama Allah karşınıza çıkarmasın..

canım inan bana herşey güzel çıkıck Alah'ın iniyle hergün yain ve çevşen okuyorum hepimizin adına

Amin canım, inşallah sağol iyi dileklerin için..

Hamilelerin hisleri kuvvetli olurmuş, inşallah dediğin gibi olur.. zaten hayırlısıyla sağlıkla doğurayım kurban kesicem..

Aynen canım ben de kurban adadım. Sağlıkla doğsun kurban keseceğim. Bir de ameliyat olması gereken bir küçük kızın ameliyatı için yardım yaptım. Takdir Allah'ın.. Kabul eder inşallah

Zeynomm inşallah canım.. Ne güzel söylemişsin.. Hiçbir anne üzülmesin ve inşallah tüm melekler sağlıklı olsun..

Burda cok yaygınlaşan bisey. Özellikle büyük şehirlerde toplu taşıma aracı kullananlar araba yerine onu tercih ediyorlar. Özel arabası olmayanlara mükemmel bir alternatif. Bende seyahat ederken özellikle İstanbula gittiğimizde falan onu kullanmak istiyorum. 1 yaşına kadar kullanılabiliyormuş

bizimde arabamız yok. arabasız bebk arabasıda çok zor gerçekten. görüyorum yolda bana zor gelio. gerçi artık sırtlarım çabuk ağrıyor kendi çantamı zor taşıyorum. çocuğu nasıl taşıcam bilmiorum.

onları araştırırken bi blog da bi kadın amerika da yasaklanmaya başladı bunlar diye yazmış. ne derece doğru.

Ne güzel bir şey yapmışsın umarım küçük kız iyileşir, duasıda bebeğine ulaşır.

ALLAH yardımcın olsun ,bütün işlerin rast gitsin arkadaşım . Güzel haberlerle dön inşallah

kızlar video nasıl yüklenio. yükleyemedim. ben böle bişi istiorum işte :)

Echarpe de portage JPMBB ® - Je Porte Mon Bébé*® - YouTube

ilk anlatınca kanguru zannettim
ama izleyince çocuk şekilden şekile girmiş
çocuk sıkışmıyor mu onun içinde
hani kemikleri yeni şekilleniyor ya öyle yamuk yamuk şıkışık gibi durunca ne bileyim işte pek içime sinmedi
ama bildiğimiz kangurulardan ben almayı düşünüyorum

Bazıları bildiğim kadarıyla çok güvenli değil. Yasaklananda onlar olabilir. Benim bahsettiğim farklı bişi.
Amazon.com: Sleepy Wrap Classic Wrap Baby Carrier, Brown, 0-18 Months: Baby
Bu mesela çok populer olanlardan. Bi fikir olsun diye koydum.

kızlar video nasıl yüklenio. yükleyemedim. ben böle bişi istiorum işte :)

Echarpe de portage JPMBB ® - Je Porte Mon Bébé*® - YouTube

çook güzel ya bayıldım ama bebişler fena uyanıklar anne kucağına zaten hasta oluyolar
sonra bütün gün kucak isterler durmadan onlarımı taşıyacaz
ama babalarımız için olabilir çünkü onlar bizim kadar narin tutamıyolarr

kızlar çatlaklar ne durumda? benm basenlerimde oluştu baya ya, aslında bebe yağı sürmeye çalışıyorum her gece olmasa da haftada 5 gün yatarken sürüyorum, liarac da aldım artık onu kulllancam ya

benim daha başlamadı şükür görenler hamile olduğuma bile inanmıyorlar
çok hızlı kilo almaktan dolayı çatlak oluyormuş yinede bebe yağı kullanmayı aksatma özellikle duştan sonra çok faydası oluyomuş vücut nemliyken
ilacları kremleri pek tavsiye etmiyorlar kimyasal madde içeriyormuşş

Arkadaşlar ben hiç hareketini ya da tekmesini hissetmedim ama karnıma dokunup hafifçe bastırdığım zaman elime bir noktadan sertlik geliyor. Sonra kayboluyor. sonra başka bir noktadan sertliği hissediyorum. Bazen arıyorum arıyorum bulamıyorum:) bazen yüzeye çok yaklaşıyor. İlk gebeliğim olduğu için çok tuhaf hissediyorum. Herkesten ilk tekmesini hissettiği zamanı duymuştum ama tekme yemeden bebeği hissedeni hiç duymamıştım. Bunu bu haftalarda hisseden oluyor mu, ben zayıf olduğum için mi hissediyorum merak ediyorum.

hareketler için zaten erken canım yaaa çok hassas olanlar 17. haftada hissedermiş
ben yarın 19. haftama girecem yaklaşık 5gün önce hissetmeye başladım haffiif hafif tekmecikleri
ama senin dediğin gibi uyurken özellikle yan yatınca yattığım yöne bebişimde yatıyomuş gibi hissediyorum elimi koyup bastırınca hemen kaçıyor
tabi zayıf olmanın da verdiği hassasiyetlik vardır
senin bebişin cinsiyeti bellimi:26::26:

cinsiyetini öğrenmedim daha 12sine doktor randevum var ama dayanamıycam bu gün 8 i için başka bir doktordan randevu aldım daha erkene bulamadım. Önümüzdeki hafta öğrenicez kısmetse.

kombine risk : < 1:10000
ikili test: 1:4266
yaş riski: 1:558
trisomy 13/18 NT <1:10000
ense kalınlığı 1.6 mm

İkili test sonuçlarım yukarıdaki gibi.. 32 yaşındayım yaş riski beni korkutuyor ..ne yapacağımı bilemedim..

artemis cnm o kasilma cnm seni korkutmak istemem ama dr soyle sanirim ilk hamileligin dr burada yazdiginin aynisini soyle cunku bendede aynisi oluyor magnorm verdi bana eger bir daha oyle olursa karninla oynama daha cok kasilir eger hic birsey eline gelmezse o zaman sev..

tebrikler canım,oğluşun hayırlı olsun.bi topic vardı sende tahmin istemişsin yüksek voltaj mıydı ismi?sana erkek demişti sanırım seninkide tutmuşçok ilginç ya

ewet ewet hatrladım =)) zaten bana çoğu kişi erkek diyodu...ne yalan söyliyim baya şartlanmıstım =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…