2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben 15+4 te doktordaydım doktor bu zamnalr doğru sonuç vermeyebşlir dedi en iyi sonuç için 10 gün saonraya gün verdi

Daha neler öğreneceğiz ya mm bile hayati riskleri var minik meleklerimizde...
Demekki şu ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü tek delil değil...
İnşallah hiçbir problem çıkmaz canım.. güzel haberlerle dönersin.

beşigi bebek gelince nereye koycaksan oraya koy gitsin, hem gözün alışmış olur :124: hastane ücreti bildigim kadarıyla özel hastaneler kredi kartına tek çekim yapıyorlar.. ama yapan yerler vardır belki gittigin hastanede danışmaya sen yinede bir sor. arabada önemli tabiki ama sonuçta atla devede degil.. söyle hafif çok yer tutmayanlardan al bir tane gitsinn

arkadaşlar yoğun bi bezmialem günü geçirdim
çok kalabalık havasız tamam biliyorum devlet hastanesi çok kalabalık ...............
ama saatlerde çok sarkma olmuyo 2 li testiiz çoook güzel çıktı 3 lü ye gerek yok dedi doktorum
yaşasıııııınnnn

canım inan bana herşey güzel çıkıck Alah'ın iniyle hergün yain ve çevşen okuyorum hepimizin adına

cnm sana çok samimi bişi söylim içimden bir ses üçünüzünde bebeklerinin gayet saglıklı oldugunu söylüyor :124: öyle hissediyorum .
inş dogrudur hissettiklerim. hayırlı haberlerle geldiginiz zaman bu yazıyı hatırlatıcam sizeeeee

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar çatlaklar ne durumda? benm basenlerimde oluştu baya ya, aslında bebe yağı sürmeye çalışıyorum her gece olmasa da haftada 5 gün yatarken sürüyorum, liarac da aldım artık onu kulllancam ya

kızlar çatlaklar ne durumda? benm basenlerimde oluştu baya ya, aslında bebe yağı sürmeye çalışıyorum her gece olmasa da haftada 5 gün yatarken sürüyorum, liarac da aldım artık onu kulllancam ya

bende henüz bişi yok çok şükür ama şimdiden krem sürmeye çalısıyorum..

Özel hastanelerden kredi kartına taksit yapanlar var diye duymuştum doğum ücretini

Sonuçlardan çok risk durumu önemli. Bence başka bir doktora da danışman iyi olur. Bir arkadaşımın da amniyonsentez yapılması gerekti ve yapıldı da bebeğinde çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. Bu testler ne sorunun olmadığını ne de sorunun olduğunu % 100 belirtmez. Kalbini ferah tut ve kesinlikle başka bir doktora da görün derim ben.

Aslında gruplaşma olduğunu zannetmiyorum ben. Mesela ben kendi adıma bazı arkadaşlara cevap veremiyorum çünkü Türkiye'deki şartlar burdan farklı. Ben o testlerin hiçbirinin sonucunu almadım. Bana sadece herşey yolunda denildi. Dolayısıyla zaten o sorulara cevap yazamam. Onun dışındada yine cevabını bilmiyorsam yazamıyorum yoksa kişi ayırımı falan yok. Diğer arkadaşlarında böyle olduğunu düşünüyorum. Burda birbirimizi tanımıyoruz zaten gruplaşamayız. Herkes bana göre eşit şartlarda. Bazan benim sorduğum sorularada cevap gelmiyor ama ben heralde cevabı bilen yok diye düşünüyorum. Yada benimle aynı durumda olan yok Demekki diyorum. Su-i zan yani hep negatif sonuca varmak iyi bişey değil. Hüsn-ü zan yani iyi düşünelimki heryer iyilik dolsun. Lütfen küsmeyelim birbirimize. Herkes küse küse iyice azaldık. Yakında forumda kimse kalmayacak diye üzülüyorum((

Bende çatlak oluşmadı henüz 7 kilo aldım üstelik;(( mustela kullanıyorum. Ama 2. Gebeliğim onun etkisi fazla bence:))

canım babasling ya da babysling diye geçiyor heralde onlar ben de beğeniyorum kullanışı nasıl acaba

sormuştun yorum yazdım canım ama hastanedeydin demek o saatlerde evet kalabalık ama en azından randevulu gidiyorsun ve çok beklemiyorsun dediğin gibi sonuçlarını iyi çıkmasına sevindim gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…