2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bu sekilde durumlar beni de alisverise baslamak icin biraz daha beklemeye itiyor :)) tabi ufak tefek seyler aliyorum ama kendimi cok kaptiramiyorum. bize 11,13 ve 15in bitip 16ya basladigimiz gun hep erkek dendi ama seninki de 16. haftaya kadar net gorunurken sonrasinda degismis. acaba diyorum bizimki de degisir mi? Rabbim hepimize hayırlısını versin...

Merhaba arkadaslar ben de uzun zamandir takip edip yorum yazmayanlardandim. Bugun doktora gittim 3lu testim iyi cikmisti ancak ayrintili ultrasonda bobrek ve bagirsaklarinda iki anomali tespit ettiler haftaya tekrar gidicem insallah bisey cikmaz lutfen bana da dua edin. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin

canım bana 13. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftada gittiğimde %80 kıza benziyor dedi..şimdide erkek diyor..resmini tutuşturdu elimize bakakaldık eşimle birbirimize..

Canım oğlişin hayırlı uğurlu olsun inşallah bidaha değişmez

bana da tam göremiyorum ama %80 erkek dedi 2 gün önce yani 17+3 de.... sizce değişirmi?

Aslında burda çok kalabalığız ve benim gözlemim birçok arkadaşa doktoru 3lü ve 4lüyü gereksiz gördü. Bende olduğu gibi. Bu sebeple endişe etme. Bu arada sana yapılan test de toxoplazma testi. Her hamileye gebeliğinin başında yapılır ve senin gibi bağışıklığı olmadığı tespit edilen gebelerde belirli dönemlerde takip edilir. Kedi köpekten çiğ etten şarküteri ürünlerinden geçme ihtimali yüksek olduğu için bağışıklığı olmayan gebelere bunlardan uzak durması önerilir.

Arkadaşlar herkes vitaminlerinden bahsetmiş. Ben de dikkatimi çeken bir durumu belirtmek istedim. Ben elevit, osteocare ve gyno ferro sanol isimli tabletleri alıyorum hergün. bu sonuncusu demir ilacı ve doktorum öncesinde 2 saat ve sonrasında 2 saat bişey yeyip içme dedi. Biraz önce içini okudum buna benzer birşey yazıyor. Aynı demir ilacını kullanan varsa hatırlatayım istedim :))))

ben hiç üşenmedim ya, taaa çalışma odasından aldım geldim sonuçları ya hemen yazıyorum doğru anladıysam : 29,5

50 nin altındaysa büyük ihtimalle erkek 20 nin altındaysa kesin erkek diyorlar başta bende inanmamıştım ama benimki 18 ve erkek artık inanıyorum galiba doğru çıkarsa yaz bana

bu testten bana yapılmadı galiba ya

Geçmiş olsun merak etme yalnız değilsin, benim de bebeğimde aynı anomalilerden çıktı ayrıntılı ultrasonda haftaya tekrar gidicem demişsin ne için gideceksin?
doktorun seni nasıl yönlendirdi?
Umarım sorunsuz atlatırsın..

evet canım bende yeni başladım.. hatta eczacım süt ve süt ürünleri de tüketme en az bir saat dedi.. (ilacı içtikten sonra)

bu testten bana yapılmadı galiba ya

rubella HIV vs ile birlikte yapıldı bana. Burda da birçok arkadaştan duydum. En başından beri tüm sonuçlarını aldıysan bir bak istersen. Belki vardır da görmemişsindir.Bana daha önce hamile kalan arkadaşlarım zaten söylemişti. kalp atışı duyulduğunda da bu testleri istemişti doktorum.

Düşünüyorum ana tam netlestiremedim
Betül
Afra
Ebrar isimlerini seviyorum bakalım araştırıyorum hayirlisi

Afraa değişik ama afra tafra derlerse birde:)) benim kızımın adı İLSU:)) ÜLKENİN SUYU BEREKETİ BOLLUĞU:))

Canım oğlişin hayırlı uğurlu olsun inşallah bidaha değişmez
sağolasın mervem inşallah valla gözüm korktu nerdeyse 5 ayım bitecek cinsiyet değişti..iyi doğumda demediler kabul etmezdim çocuğu herhalde benim kızım olacaktı diye

Afraa değişik ama afra tafra derlerse birde:)) benim kızımın adı İLSU:)) ÜLKENİN SUYU BEREKETİ BOLLUĞU:))

Aman herseye birsey diyorlar zaten seninki de degisikmiş bilmiyorum bakalım ne olacak hayırlısı olsun anlamı guzel olsun istiyorum Erva isminide beğeniyorum

mrb mensroz nAsılsın arkadaşım hamilelik nasıl gidiyor???

saol sedacım beni sormuşsun,geçen hafta biraz kötüydüm.zehirlendim sanırım apar topar doktora gitmiştim.şükür herşey yolunda,şimdi daha iyiyim.umarım sende iyisindir

ne tatlı kayınvaliden varmış.üşenmemiş kalkmış gelmiş.yakın o zaman sana:26:eltin senden önde sanırım.ne güzel aileye iki torun ardarda gelicek
canım ben senden sonraya aldım ki senin deneyimlerinden faydalanayımşaka bi yana,güzel olurdu,ama bu buluşmayı daha güzel bir ortamda yaparız inşallah bigün....

ya bu kan ilacı dediğiniz demir hapı mı?farklı bişey mi?ben demir hapı kullanıyorum:44:

sezen bitirdin beni şuan:18:bende 16+5 te gittim,kız dedi.bende pembişleri düzmeye başladım çoktan.ne olcek şimdi.benimkinden de pipiş çıkmasınhayırlısı olsun...
ama senin için mükemmell olmuş,bi kızcen varmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…