haha pipi vasa değişmezBana da erkek dedi doktor pipiyide gösterdi değişir mi ki:))
haha pipi vasa değişmezGenelde kızlarda yanılıyorlar.
Selam kızlar nasılsınız..Bugün kontrolümüz vardı..kızım olacak diye bilirken oğluşumuz geliyormuşBir kızım vardı zaten ama yinede kendimi alıştırmıştım bu fikre iki kız annesi olacaktım...inşallah yine değişmez..ama bu kez pipisinin resmini verdi doktor eşimde yanımdaydı ikimizde şok geçirdik i,yiki alışverişe balamamışız dedi çıkınca
Kızlar bence hemen başlamayın sizde gördüğünüz gibi değişebiliyor cinsiyetler
Bu arada 3 lü testi yaptırmayacaktım ama doktor yaptıralım diye ısrar edince kabul ettim bakalım inşallah o da güzel çıkar..birde ayrıntılı için randevu verdi 15 ocakta..sizlerin ayrıntılılar ne zaman kızlar?
canım bana 13. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftada gittiğimde %80 kıza benziyor dedi..şimdide erkek diyor..resmini tutuşturdu elimize bakakaldık eşimle birbirimize..
kızlar uzun zamandır bende nete giremiyodum mide bulantılarım azaldı şiddetli grip oldum bide çalışınca hiç kalkacak halim kalmadı..bugün doktora gittim doktor 3 lü test yapmadı bana 15. haftadayız ama bebek 4 gün falan ileriden gidiyor 132 gr. olmuş. Yalvardım resmen doktora cinsiyeti için. sonra baktı çıkıntı var %70 erkek dedi. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda...ama takıldığım neden 3 lü yaptırmayacağım 2 doktorum var 2 si de istemedi şimdi okuyorum çoğu kişi yaptırmış..2 lim 1/10.000 di. Ayrıca ben köyde çalıştığım için benden sürekli trikoplas mı ne tahlili isteniyor 2 aydır yaptırıyorum hiç bişe anlamadım..Kedi köpekten geçen bi bakteriye bağışıklığım yokmuş sizde böyle birşey olmuş muydu?..
ben hiç üşenmedim ya, taaa çalışma odasından aldım geldim sonuçları yahemen yazıyorum doğru anladıysam : 29,5
Aslında burda çok kalabalığız ve benim gözlemim birçok arkadaşa doktoru 3lü ve 4lüyü gereksiz gördü. Bende olduğu gibi. Bu sebeple endişe etme. Bu arada sana yapılan test de toxoplazma testi. Her hamileye gebeliğinin başında yapılır ve senin gibi bağışıklığı olmadığı tespit edilen gebelerde belirli dönemlerde takip edilir. Kedi köpekten çiğ etten şarküteri ürünlerinden geçme ihtimali yüksek olduğu için bağışıklığı olmayan gebelere bunlardan uzak durması önerilir.
Merhaba arkadaslar ben de uzun zamandir takip edip yorum yazmayanlardandim. Bugun doktora gittim 3lu testim iyi cikmisti ancak ayrintili ultrasonda bobrek ve bagirsaklarinda iki anomali tespit ettiler haftaya tekrar gidicem insallah bisey cikmaz lutfen bana da dua edin. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin
Arkadaşlar herkes vitaminlerinden bahsetmiş. Ben de dikkatimi çeken bir durumu belirtmek istedim. Ben elevit, osteocare ve gyno ferro sanol isimli tabletleri alıyorum hergün. bu sonuncusu demir ilacı ve doktorum öncesinde 2 saat ve sonrasında 2 saat bişey yeyip içme dedi. Biraz önce içini okudum buna benzer birşey yazıyor. Aynı demir ilacını kullanan varsa hatırlatayım istedim :))))
Isim düşündün mü kızına:))
bu testten bana yapılmadı galiba ya
bu testten bana yapılmadı galiba ya
Düşünüyorum ana tam netlestiremedim
Betül
Afra
Ebrar isimlerini seviyorum bakalım araştırıyorum hayirlisi
sağolasın mervem inşallah valla gözüm korktu nerdeyse 5 ayım bitecek cinsiyet değişti..iyi doğumda demediler kabul etmezdim çocuğu herhalde benim kızım olacaktı diyeCanım oğlişin hayırlı uğurlu olsun inşallah bidaha değişmez
Afraa değişik ama afra tafra derlerse birde:)) benim kızımın adı İLSU:)) ÜLKENİN SUYU BEREKETİ BOLLUĞU:))
mrb mensroz nAsılsın arkadaşım hamilelik nasıl gidiyor???
Evet canım ikinci bir bölüm okuyorum, okumalara doyamadım ben.
Evet canım o ortamızda gülen tatlı bayan benim kayınvalidem.Eltiminde oğluşu oluyor. O gün sabaha kadar patik yapmak için uğraştık. Gece saat 11 de biz örgü örmeye çabalıyoruz dedik diye kayınvalidem kalktı geldi 11 de bize gösterdi patiği 12 ye geliyordu gitti.
Recep için yanı güne randevu alsaydık ya keşke. Birbirimizi rahatlatırdık orda.
Bana da 3 hafta önce verdi doktorum kan ilacını. Çok midemi bulandırdığı için bir türlü düzenli içemedim. Ama dün yapılan kan tahlillerimde kan değerlerim düşmeye başlamış onu fark ettik. Hamileliğimin 7. haftasında yapılan testlerde kan değerlerim çok iyiydi oysa.
Yani demem o ki ilaçlarımızı bir şekilde düzenli içmeliyiz. Kan ilacını portakal suyuyla içmek emilimini arttırırmış. Bilginize.
Selam kızlar nasılsınız..Bugün kontrolümüz vardı..kızım olacak diye bilirken oğluşumuz geliyormuşBir kızım vardı zaten ama yinede kendimi alıştırmıştım bu fikre iki kız annesi olacaktım...inşallah yine değişmez..ama bu kez pipisinin resmini verdi doktor eşimde yanımdaydı ikimizde şok geçirdik i,yiki alışverişe balamamışız dedi çıkınca
Kızlar bence hemen başlamayın sizde gördüğünüz gibi değişebiliyor cinsiyetler
Bu arada 3 lü testi yaptırmayacaktım ama doktor yaptıralım diye ısrar edince kabul ettim bakalım inşallah o da güzel çıkar..birde ayrıntılı için randevu verdi 15 ocakta..sizlerin ayrıntılılar ne zaman kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?