Arkadaşlar benimde üçlü testim riskli çıktı
İkili testim normaldi üçlü 220 / 1 çıkmış
Sınırdaymış değerim aminosentez konusunda ne dersiniz?
Ben de aynı durumu yaşıyorum, bence detaylı ultrasona gir ve bu riski destekleyecek anomaliler var mı bir baktır ama mutlaka riskli gebelik uzmanı olan iyi bir doktora..
Ben ultrasonda anomali tespit edildiği için amniyosentez oluyorum yoksa sadece 3'lü testin sonucuna göre olmazdım.
İstersen başka bir yerde testi tekrarlattır.
Umarım her şey yolunda gider..
Ben de aynı durumu yaşıyorum, bence detaylı ultrasona gir ve bu riski destekleyecek anomaliler var mı bir baktır ama mutlaka riskli gebelik uzmanı olan iyi bir doktora..
Ben ultrasonda anomali tespit edildiği için amniyosentez oluyorum yoksa sadece 3'lü testin sonucuna göre olmazdım.
İstersen başka bir yerde testi tekrarlattır.
Umarım her şey yolunda gider..
Forumu sessizce takip ediyorum canım senin mesajlarını okuyodum
Tabi şimdi seni çok daha iyi anlıyorum
İnşallah iyi haberler alırız
Bi yanım aminosentez yaptır garanti olsun diyo
Ama üçlünün yanıltıcı olduğunu söyeleyenlerde var
Çok kararsızım
Selam kızlar nasılsınız..Bugün kontrolümüz vardı..kızım olacak diye bilirken oğluşumuz geliyormuşBir kızım vardı zaten ama yinede kendimi alıştırmıştım bu fikre iki kız annesi olacaktım...inşallah yine değişmez..ama bu kez pipisinin resmini verdi doktor eşimde yanımdaydı ikimizde şok geçirdik i,yiki alışverişe balamamışız dedi çıkınca
Kızlar bence hemen başlamayın sizde gördüğünüz gibi değişebiliyor cinsiyetler
Bu arada 3 lü testi yaptırmayacaktım ama doktor yaptıralım diye ısrar edince kabul ettim bakalım inşallah o da güzel çıkar..birde ayrıntılı için randevu verdi 15 ocakta..sizlerin ayrıntılılar ne zaman kızlar?
canım bana 13. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftada gittiğimde %80 kıza benziyor dedi..şimdide erkek diyor..resmini tutuşturdu elimize bakakaldık eşimle birbirimize..
Arkadaşlar merhaba benim ikili testim iyi çıkmıştı 3lüyü istemedi dıktorum fakat AFS yapıcaz birdahaki sefer dedi benim gibi üçlü test istenmeyin AFS istenen varmı acaba neden istedi bilmiyorum sordum sadece omurga açıklığı varmı diye bakmak içinmiş.
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır üye olmadan yazıklarınızı okuyordum. Benim de Allah'ın izniyle bir kızım olacak. Minikuş ve akasya8 adlı arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda iyi haberlerinizi alırsınız. Allah yardımcınız olsun. Ben hi.bir testi yaptırmadım. Sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnŞallah sağlıklı, bir şekilde kucağımız alarız bebeklerimizi. AMİN...
Kızlar bu mide yanması beni öldürecek aranızda bu sorunu yaşayan var mı gavisconu şişe şişe içsem gene de tık yok
kızlar merhaba herkese,ya doktorum bana kan ilacı verdi..kapsül şeklinde aç karnına içeceksin dedi eczacıda.ama gel görünki ben bu ilacı içemiyorum boğazıma takılıyor sanki ve çok kötü kokuyor,midemi çok fena bulandırıyor..napıcam ben yaaaa
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır üye olmadan yazıklarınızı okuyordum. Benim de Allah'ın izniyle bir kızım olacak. Minikuş ve akasya8 adlı arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda iyi haberlerinizi alırsınız. Allah yardımcınız olsun. Ben hi.bir testi yaptırmadım. Sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnŞallah sağlıklı, bir şekilde kucağımız alarız bebeklerimizi. AMİN...
Selam kızlar nasılsınız..Bugün kontrolümüz vardı..kızım olacak diye bilirken oğluşumuz geliyormuşBir kızım vardı zaten ama yinede kendimi alıştırmıştım bu fikre iki kız annesi olacaktım...inşallah yine değişmez..ama bu kez pipisinin resmini verdi doktor eşimde yanımdaydı ikimizde şok geçirdik i,yiki alışverişe balamamışız dedi çıkınca
Kızlar bence hemen başlamayın sizde gördüğünüz gibi değişebiliyor cinsiyetler
Bu arada 3 lü testi yaptırmayacaktım ama doktor yaptıralım diye ısrar edince kabul ettim bakalım inşallah o da güzel çıkar..birde ayrıntılı için randevu verdi 15 ocakta..sizlerin ayrıntılılar ne zaman kızlar?
evet canım artık kesin kız diyordukki şok olduk gerçekten..ah bu doktorlar...Sağlıklı olsunlarda gerisi boş tabiiAllah Allah ya hemde %80 dedi insan sok olmaz mı Rabbim gönlüne göre vermiş bakalım iki hafta sonra gideceğim tam netlesir artik
Canım sağolasın..Gerçekten son dk sürprizi bizimkisi...tabii başta sağlık canım..Hoşgeldin, kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah, iyi dileklerin için teşekkür ederiz, umarım detaylı ultrasonu sorunsuz atlatırsın.
Minik adamın hayırlı olsun, eğer resmi de elinize verdiyse bu haftadan sonra değişmez sanırım canım, bir kızın varken oğlun da sana son dk süprizi yapmış ne güzel..
Umarım testlerin ve ultrasonun sonuçları güzel çıkar..
canım sen 3 lü yaptıracak mısın doktor bana henüz birşey söylemedi 17 de gel dedi sadece:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?