2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaşlar benimde üçlü testim riskli çıktı
İkili testim normaldi üçlü 220 / 1 çıkmış
Sınırdaymış değerim aminosentez konusunda ne dersiniz?

Ben de aynı durumu yaşıyorum, bence detaylı ultrasona gir ve bu riski destekleyecek anomaliler var mı bir baktır ama mutlaka riskli gebelik uzmanı olan iyi bir doktora..
Ben ultrasonda anomali tespit edildiği için amniyosentez oluyorum yoksa sadece 3'lü testin sonucuna göre olmazdım.
İstersen başka bir yerde testi tekrarlattır.
Umarım her şey yolunda gider..

Amin inşallah guzel haberler alırsınız Rabbim saglık versin bebişlerimize

Shakaci; Sağol canım, biliyorum farkındayım desteğinizin her gün yeni bir mesaj alıyorum, herkesin iyi dilekleri, duaları içimi ferahlatıyor..

Forumu sessizce takip ediyorum canım senin mesajlarını okuyodum
Tabi şimdi seni çok daha iyi anlıyorum
İnşallah iyi haberler alırız

Bi yanım aminosentez yaptır garanti olsun diyo
Ama üçlünün yanıltıcı olduğunu söyeleyenlerde var
Çok kararsızım

Ben Çapa'da genetik uzmanıyla görüştüm 3'lü testi ciddiye bile almadı özellikle de 2'lü testin iyiyse ama 2. düzey ultrasona mutlaka gir amniyosentezden önce boşu boşuna böyle bir süreçten geçme derim.

Selam kızlar nasılsınız..Bugün kontrolümüz vardı..kızım olacak diye bilirken oğluşumuz geliyormuş Bir kızım vardı zaten ama yinede kendimi alıştırmıştım bu fikre iki kız annesi olacaktım...inşallah yine değişmez..ama bu kez pipisinin resmini verdi doktor eşimde yanımdaydı ikimizde şok geçirdik i,yiki alışverişe balamamışız dedi çıkınca
Kızlar bence hemen başlamayın sizde gördüğünüz gibi değişebiliyor cinsiyetler

Bu arada 3 lü testi yaptırmayacaktım ama doktor yaptıralım diye ısrar edince kabul ettim bakalım inşallah o da güzel çıkar..birde ayrıntılı için randevu verdi 15 ocakta..sizlerin ayrıntılılar ne zaman kızlar?

Hayirli olsun oğluşum canim sama kacinci haftada kiz dedi bana 11. Ve 13 haftalikken erkek 14 haftada kiz dedi daha değişir mı ki acaba

canım bana 13. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftada gittiğimde %80 kıza benziyor dedi..şimdide erkek diyor..resmini tutuşturdu elimize bakakaldık eşimle birbirimize..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır üye olmadan yazıklarınızı okuyordum. Benim de Allah'ın izniyle bir kızım olacak. Minikuş ve akasya8 adlı arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda iyi haberlerinizi alırsınız. Allah yardımcınız olsun. Ben hi.bir testi yaptırmadım. Sadece ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnŞallah sağlıklı, bir şekilde kucağımız alarız bebeklerimizi. AMİN...

canım bana 13. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftada gittiğimde %80 kıza benziyor dedi..şimdide erkek diyor..resmini tutuşturdu elimize bakakaldık eşimle birbirimize..

Allah Allah ya hemde %80 dedi insan sok olmaz mı Rabbim gönlüne göre vermiş bakalım iki hafta sonra gideceğim tam netlesir artik

benimde ikili testim iyi çıktı.doktor dörtlüyü yapıp yapmama konusunu bana bıraktı.ama yaptırmazsan dörtlünün içinde olan sanırım afp dedi o testi yapmak zorundaymış.nöral tüp defekti yani seninde dediğin gibi omurga açıklığı var mı yok mu bakmak için.bende çok kararsız kaldım hangisini yaptırsam diye.testlerin içinde en güvenilir olanı ikiliymiş bu arada...

Ain inşallah hosgeldin aramıza sende guzel haberler alırsın insallah

Kızlar bu mide yanması beni öldürecek aranızda bu sorunu yaşayan var mı gavisconu şişe şişe içsem gene de tık yok

aynı yanma bendede hat safhada.bende reninn şurup içiyorum az biraz yatarken rahatlatıyor.bide onu dene istersen.doktor yazmıştı.hamilelikte içilebiliyor...

doktor bana çiğneme tableti olan bir ilaç verdi çok üzel olmasada tadı en azından mide bulandırıcı değil.bunu içemezsen bir dahaki gelişine değiştiririz demişti.ama ben memnunum.sende doktora gittiğinde böyle bir şey isteyebilirsin...

Hoşgeldin, kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah, iyi dileklerin için teşekkür ederiz, umarım detaylı ultrasonu sorunsuz atlatırsın.

Minik adamın hayırlı olsun, eğer resmi de elinize verdiyse bu haftadan sonra değişmez sanırım canım, bir kızın varken oğlun da sana son dk süprizi yapmış ne güzel..
Umarım testlerin ve ultrasonun sonuçları güzel çıkar..

Allah Allah ya hemde %80 dedi insan sok olmaz mı Rabbim gönlüne göre vermiş bakalım iki hafta sonra gideceğim tam netlesir artik
evet canım artık kesin kız diyordukki şok olduk gerçekten..ah bu doktorlar...Sağlıklı olsunlarda gerisi boş tabiiSeninde gönlüne göre olu inşallah herşey canım..

Canım sağolasın..Gerçekten son dk sürprizi bizimkisi...tabii başta sağlık canım..
Sonuçların çıkmış sanırım canım..yazamasamda arada takip ediyorum..sakın moral bozma..nice sağlıksız denip sağlıklı doğan bebekler var..Allah bilir..tıpta bi yere kadar sonuçta..verilere göre hareket ediyorlar hep yüzdelik hesaplara göre..fakületede bi bayanla tanışmıştım 34 yaşında..12 yıl çocuğu olmamış..sonunda hamile kalmış...6 aylık hamileydi..ve testlerinde hep kötü çıkmış..amniyosentez yapmışlar..bi kaç gün kalkmadım yattım diyor..hafif suyu gelmiş korkmuş..ama bişey olmadı şükür diyor..ve bebeği sapasağlammış..ama korktuğum üzüldüğüm yanıma kar kaldı diyor..doktorlar çok korkutmuş..o yüzden hiç kendini üzme canım..inşallah herşey güzel olacak..

kızlar uzun zamandır bende nete giremiyodum mide bulantılarım azaldı şiddetli grip oldum bide çalışınca hiç kalkacak halim kalmadı..bugün doktora gittim doktor 3 lü test yapmadı bana 15. haftadayız ama bebek 4 gün falan ileriden gidiyor 132 gr. olmuş. Yalvardım resmen doktora cinsiyeti için. sonra baktı çıkıntı var %70 erkek dedi. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda...ama takıldığım neden 3 lü yaptırmayacağım 2 doktorum var 2 si de istemedi şimdi okuyorum çoğu kişi yaptırmış..2 lim 1/10.000 di. Ayrıca ben köyde çalıştığım için benden sürekli trikoplas mı ne tahlili isteniyor 2 aydır yaptırıyorum hiç bişe anlamadım..Kedi köpekten geçen bi bakteriye bağışıklığım yokmuş sizde böyle birşey olmuş muydu?..

canım sen 3 lü yaptıracak mısın doktor bana henüz birşey söylemedi 17 de gel dedi sadece:)))

canım sen 3 lü yaptıracak mısın doktor bana henüz birşey söylemedi 17 de gel dedi sadece:)))

Yok canim düşünmüyorum doktorum gerekli duymadı ikili testimin riksi cok dusuktu bende yaptırmayı düşünmüyordum zaten en net ikili tarama testi kafamı karıştırmak istemem Rabbim saglık sıhhat versin bebislerimize zaten doktor sana birsey demez TATLIM isteğe göre yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…