Geçmiş olsun merak etme yalnız değilsin, benim de bebeğimde aynı anomalilerden çıktı ayrıntılı ultrasonda haftaya tekrar gidicem demişsin ne için gideceksin?
doktorun seni nasıl yönlendirdi?
Umarım sorunsuz atlatırsın..
rubella HIV vs ile birlikte yapıldı bana. Burda da birçok arkadaştan duydum. En başından beri tüm sonuçlarını aldıysan bir bak istersen. Belki vardır da görmemişsindir.Bana daha önce hamile kalan arkadaşlarım zaten söylemişti. kalp atışı duyulduğunda da bu testleri istemişti doktorum.
ne tatlı kayınvaliden varmış.üşenmemiş kalkmış gelmiş.yakın o zaman sana:26:eltin senden önde sanırım.ne güzel aileye iki torun ardarda gelicek
canım ben senden sonraya aldım ki senin deneyimlerinden faydalanayımşaka bi yana,güzel olurdu,ama bu buluşmayı daha güzel bir ortamda yaparız inşallah bigün....
ya bu kan ilacı dediğiniz demir hapı mı?farklı bişey mi?ben demir hapı kullanıyorum:44:
saol sedacım beni sormuşsun,geçen hafta biraz kötüydüm.zehirlendim sanırım apar topar doktora gitmiştim.şükür herşey yolunda,şimdi daha iyiyim.umarım sende iyisindir
ne tatlı kayınvaliden varmış.üşenmemiş kalkmış gelmiş.yakın o zaman sana:26:eltin senden önde sanırım.ne güzel aileye iki torun ardarda gelicek
canım ben senden sonraya aldım ki senin deneyimlerinden faydalanayımşaka bi yana,güzel olurdu,ama bu buluşmayı daha güzel bir ortamda yaparız inşallah bigün....
ya bu kan ilacı dediğiniz demir hapı mı?farklı bişey mi?ben demir hapı kullanıyorum:44:
sezen bitirdin beni şuan:18:bende 16+5 te gittim,kız dedi.bende pembişleri düzmeye başladım çoktan.ne olcek
şimdi.benimkinden de pipiş çıkmasınhayırlısı olsun...
ama senin için mükemmell olmuş,bi kızcen varmış zaten
SAT'a gore 18+4 olmam gerekirken 17+3 cikti doktor haftaya degerlendirme icin daha iyi oldugunu soyledi. Bir de usg'yi yapan radyoloji uzmaniydi haftaya tekrar ben bakarim dedi. Amniyosentez gerekli mi diye sordum 3 lu testinde ihtimal az cikmis fakat bu durum ihtimali artiriyor dedi. Sana da cok gecmis olsun insallah sadece uzuldugumuzle kaliriz. Ayrica 3 hafta sonraya da iyi bi radyoloji uzmanindan ayrintili icin randevu aldim
Cok gecmis olsun canim iyi olmana sevindim evet kan ilacı ile Demir ilacı bir
Tatlıdır benim kayınvalidem.Allah razı olsun bana hiç zararı dokunmadı bugüne kadar.
Çok yakın değiliz aslında. O Bayrampaşada ben Bakırköydeyim. Ama onun için farketmez.
Eltimle aramızda 5 hafta var.O benden 5 hafta önde.
Şu ayrıntılı zamanı gelse de bitse. Ben yine stres olmaya başladım.
Kan ilacı dediğim şey demir ilacı canım.
Anti HBs 491,95 (POZİTİF) mIU/mL
Anti HCV 0,06 (NEGATİF) index
HBsAg 0,48 (NEGATİF) 0 - 1 index
bunlardan biri mi acaba ya
sağolasın mervem inşallah valla gözüm korktu nerdeyse 5 ayım bitecek cinsiyet değişti..iyi doğumda demediler kabul etmezdim çocuğu herhalde benim kızım olacaktı diye
Fındık oğlum
Hadi büyü annecimmm Büyüde tepikler at uyutma beni.. Seviyorum seniiii
günaydın kızalar 4lü tarama testini nekadara yaptırdığınız.benim gittiğim hastane 155 tl fiyat verdi artı 55 tl de muayene ücreti istiyor bi önceki muayenem 15 gün öncesi olmasına rağmen.sizin nekadr bilgi verir misiniz.başka hastanede mi yaptırsam bilemedim
Kızlaaar eşimle birlikte şimdi sinemadan geliyoruz...Cem yılmazın filmine gittik,Allahım bu kadar güldüğümü hiiç hatırlamıyorum...bir filmin her saniyesimi komik oluur...karnım ağrıdı resmeen...çocuğum mutluluk hormonundan tavan yaptı bugün ama karın kaslarımın fazla çalışmasından da rahatsız olmuş olabiliiir, neye gülüyor bu annem demiştir kesin
Kendi doktorum riskli gebelik uzmani ama yine de insan elinden gelen her seyi yapmaya calisiyor. Uzulmemek elde degil tabi ki insallah hicbirimizde sorun cikmazBebeğinin geriden gelmesi bu haftalarda çok önemli değil, ölçüm için önemli o yüzden beklemek istemiş demek ki doktorun.
Tekrar gittiğinde anomaliler devam ediyorsa amniyosentezi kesin önerir ama umarım ki düzelmiş olur çünkü her an büyüyüp gelişiyor.
Genetik uzmanı bebeğimin böbrek anomalisi için şunu söylemişti;
Bu illa down sendromu olacağı anlamına gelmez hatta hiçbir sorun çıkmayabilir ve bu anomali belki kısa bir süre sonra kendiliğinden düzelebilir çünkü gelişim aşamasındaki bebeklerde bazen böyle tutarsız durumlar gözlenebiliyor ama doğuma kadar düzeliyor demişti.
Üzülme diycem ama ne hissettiğini anladığım için birşey diyemiyorum.. sadece hemen kendini bırakma..sonuçta elinden geleni yapacaksın.
Ben neler gördüm detaylı ultrason sıramı beklerken, amniyosentezden kaçanlar bile var, doktorlar arayıp bulmaya çalışıyor..
Bir de nacizane tavsiyem detaylı ultrasonunu radyoloji uzmanına değil de iyi bir riskli gebelik uzmanına yaptır.. Arada çok fark oluyor inan.
İnşallah senden de güzel haberler alırız. Bu konuda birine ortak olmak çok üzücü, keşke kimsede bu risklerden olmasa hep dua ediyorum karşılaştığımda ne olduğunu bildiğim için çok üzülüyorum. Allah kimsenin başına vermesin.. Kalbini ferah tut.. iyi haberlerini bekliyoruz..
süüper biz de bugün gidicez iyi oldu yazdığın,gülelim biz de biraz bebişimle
Kendi doktorum riskli gebelik uzmani ama yine de insan elinden gelen her seyi yapmaya calisiyor. Uzulmemek elde degil tabi ki insallah hicbirimizde sorun cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?