kızlar bugün doktora gidicem ama karnım sanki 2 gündür sertleşiyo sırt üstü yatamıyorum
umarım kontraksiyon değildir de benim paranoyamdır
sağolasın mervem inşallah valla gözüm korktu nerdeyse 5 ayım bitecek cinsiyet değişti..iyi doğumda demediler kabul etmezdim çocuğu herhalde benim kızım olacaktı diye
gargaraların alkolsüzleri warmış canım şimdi netten baktım oral-b nin var mesela alkolsüzü marketten bi bak istersen
Herkese günaydın,
Bu arada benim 2 gün kafayı yemem üzerine tekrar dr ile konuştuk, boşuna endişelenme görüntüler %90 zaten sağlıklı olduğunu söylüyor, bu sadece bir ihtimal ve 35 yaş üstü Kan tahlili sonuçlar hep aynıymış çok riskli çıkıyormuş, hatta 2.li tarama dr arasında bile etik tartışması yapılan bir konu. Bu nedenle kafam rahatladı.
Ayrıca bir bilgi :2li testte 1/50 risk çıksa bile , down sendromu görülme olasılığı %2 yanibu şu demek %98 bebek sağlıklıymış. Tüm bunları öğrenince daha sakinledim.
Benim tanıdığım 3 kişi de benzer sonuçlar almışlar kan testi riskli diye bilgi verilmiş. Sonraki incelemelerde hiçbirşey yok.. Biz bu endişeleri yaşarken , vücüt endişe hormonu üretiyor direkt bebeğide hasta ediyormuşuz..
Bunları paylaşıyım dedim ben kendime geldim daha iyiyim. sizinde Sağlıklı haberlerin gelsin Sevgiler :)
Amin inş. sorma canım ya gerçekten candaşınki gibi..birde iki doktor söyledi kıza benziyor diye sonuncusu 16. haftada %80 dedi kız diye..bu kez gittiğim özeldeki doktor kesinlikle erkek diyor..sezennnnnnn.. candaşın hesabı gibi olmuşş.. çok sevindimm erkenden farkedilmiş olmasınada, yavruyadaa..
kızım diye sevmedin dimi, delikanlı bozulmuştur bakbaşlarda yanılma oluyor diyorlar, demekki başlangıçta çokta aldanmamak gerekiyor:))
içime doğmaz böyle şeyler, bebişinin erkek olma ihtimali yüksek demiştimm..
Allahım sağlıkla kucağımız aldığımız günleride göstersin inş..
çok saol canım...
senin gibi bal geline ne zararı olabilirki tatlişkom
bende strese girdim sanki:26:inşallah sağasağlim atlatırız hepimiz...
hayır canım bunlar farklı,testin adı toxoplasma olucak.bunlar hepatit testleri sanırım.
o isimle yapılmadı. dün baktım. başka kısaltmalı bi ismi varsa bilemiorum
slm şekerler nasılsınız bebşler nasıl sağlıklıdır umqarım
mnsroz neden endişeliniyrosun canım
sen yinede bi sor istersen canım doktoruna,ben iki kez yaptırdım mesela.kısaltılmışı ise şu şekilde oluyor canım toxo IGM, toxo IGG
slm esra,yok canım bişey.geridönüşüm arkadaşımıza seninde negatif çıkan toxo testinden bahsediyordum...
anladım canım bende kurbanla etle uğraşmıştım çok korktum iki kere yaptırdım birdaha yapılır mı bilmiyorum
ben iyiyim. bebeği bilmiorum :) iyidir heralde. haraketlenmeye başlasa da hissetsem artık ya. sorana rahatça ii diyebilirdim o zaman :)
ya neyse bişi daha sorcam ben size. benm idrarım kokuyor ya. acaba iltihap falan mı varki. dün sağlıkocağında aşımı oldum. test yaptırayım istedim ama idrar testi yokmuş orda
kusura bakmayın bütün testleri paylaştım ama. var mı içinde bi bakar mısınız
benim baktığım kadarıyla toxo yok canım
niye yok yagerek mi görmediler acaba. testleri devlette yaptırdım ama özeldeki doktoruma da sordum eksik test var mı diye. fazla bile var eksik yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?