2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
doktordan şimdi geldik. geçen hafta cinsiyetini öğrenememiştik bugün % 99 kız dedi çok mutluyum. 3 lü testlerin sonucuda iyi. sağlıcakla kalın. ayyyyyy çok mutluyum herkese haykırmak istiyorum kızım olacak dieee.

mnsrozum sen bir daha yaptırcan mı

yok canım yaptırmıcam sanırım,ama doktorum tekrarlatır mı bilemem:26:dikkat etsek yeter bence...

bende çok etkileniyorum yason haftada bebeğini kaybedenler falanAllahım korusun bebişlerimizi,okumamak lazım aslında

kusura bakmayın bütün testleri paylaştım ama. var mı içinde bi bakar mısınız

rukiyecim,baktım hepsine,toxo testinden yok canım neyazıkki.buarada benim ablamda adanada,geçen yaz geldim bende oraya.bici bici yedim,kolcuoğluna gittik falan

benimde kokuyor idrar testi yapıldı temiz çıktı canım normal hamilelikte kokar diyorlar bu arada ne aşısı yaptırdın bana 6 ayında yapılacak dedi

benimde kokuyor idrar testi yapıldı temiz çıktı canım normal hamilelikte kokar diyorlar bu arada ne aşısı yaptırdın bana 6 ayında yapılacak dedi

tetenoz aşısı yaptırdım

Son düzenleyen: Moderatör:
o ne canım yaa o dediğin şey benim karnımda sertleşti yukarıya doğru çıkmaya başladı bir hemşireye sordum herhalde öle olacak dedi bebek yukarı çıkıcak büyüdükçe dedi utandım

yani karnım adet ağrısı gibi ağrıyo otururken eğilirken falan bide normalde yumuşak ya bebeğin kesesi zaman zaman sertleşiyo
ama bişey yoktur doktora gittik bugün 190 gr olmuş ve 4 lü testi verdik bakalım sonuçlar ne çıkacak bi doğursak da bitse şu korkular stresler

Selam kizlar hayirli hafta sonları iyisinizdir inşallah ya kizlar benim baş ağrılarım cok kötu hergün baş ağrır mı ki ya sizlerde de var mı kizlar

Selam kizlar hayirli hafta sonları iyisinizdir inşallah ya kizlar benim baş ağrılarım cok kötu hergün baş ağrır mı ki ya sizlerde de var mı kizlar

bendede ranana anlamış değilim ama tutuyor başım olabilirmiş heralde çok ağrıyor bazen :)

canım merhaba bende haziran annesiyim pek giremiyorum arada okuyorum sizleri benimde nerdeyse iki haftadır aşırı baş arılarım vardı gözlerime kadar vuruyodu gece acile bile gittim acaba tansiyondanmı kaynaklanıyo diye çok normal çıktı tansiyonum hatta burun kanamalarım bile oldu doktora gittim ve sordum gayet normal oldugunu söyledi kan hacminin artmasından dolayı tansiyonun normalse çok normal canım hatta bir iki güne kalmaz geçr dedi ve dedigi gibide oldu hiç kafana takma canım çok ama çok normal bu hafta biter seninde ağrıların inan bana benimki kabus gibiydi çok şükür atlttım çok geçmiş olsun...

Yine panik atağım azdı ( Rahim yetmezliği filan ufff nasıl anlaşılır ki. Benim 12 yaşında bir kızım ilkinde problem yaşamadım bunda da olmaz herhalde hııı, ayyy niye her duyduğumu yaşayacak korkusu taşıyorum. ALLAHIM SANA EMANETİZ, SEN BEBİŞLERİMİZİ VE BİZİ KORU. SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP EYLE. SEN YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

bendede ranana anlamış değilim ama tutuyor başım olabilirmiş heralde çok ağrıyor bazen :)

Sana da cok gecmis olsun deryacim ama benimki arada değil hergün ağrıyor gözlerime kadar iniyor ağrısı basımı kaldıramıyorum

Ay inanmıyorum ya ben başlamıştım battaniye,çıkış seti,biberon ıvır zıvır hepsi de pembiş pembişş kız fikrine de iyice alıştım şok olurum öyle bi şey olursa isim bile hazır:)

Allah güzel haberler duyursun inşallah sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin

Allah göstermesin canım.. Allahım korktuklarımızdan korusunn..
Sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza inşş

panik olma,korkulara kapılma annesii..duyduklarımızdan, neler yapabileceğimizi çıkaralım..
yakında muayenen varsa, doktorundan serviks uzunluğuna bakmasını rica edebilirsin (yoksa genel olarak doktorların bi çoğu bakmıyor)
doktorum 16.haftamda ölçüm yapmıştı, geçen 10 gün önceki muayenemde yine baktı..
ultrason muayenesinde, onuda ölçebiliyor..rahimağzı yetmezlği için tedbir almak amaçlı..çok şükür ölçümler iyiydi

Son düzenleyen: Moderatör:
arzum nasılsınız yavruyla ? iyisiniz, rahatınız yerinde umarımm..
nerelerdesin,görünmüyorsun:79:
yada çakışmıyoruz hiç:44:

Canlar dün geceden beri karnım kasılıyor sanki toplanıyor gibi oluyor. Böyle bişi yaşayan var mı. Ağrım sızım yok çok şükür ama geriliyor gibi uff ifade edemiyorum:))

Canlar dün geceden beri karnım kasılıyor sanki toplanıyor gibi oluyor. Böyle bişi yaşayan var mı. Ağrım sızım yok çok şükür ama geriliyor gibi uff ifade edemiyorum:))

Kralkaya; cok buyuk ihtimalle yalanci kasilmadir. (Braxton-Hicks kasilmalari) Cokca su ic, uzan, dinlen. Kendini dinle eger cok su icmene ve dinlenmene ragmen gecmiyorsa ve belli araliklarla oluyorsa doktorunu haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…