mnsrozum sen bir daha yaptırcan mı
birde ben duyduğum şeylerden çok çabuk etkileniorum. önceden doktor araştırırken bir kadın yazmıştı. 4 yada 5 aylık hamileyken rahminde açılma olmuş bebeğini kaybetmiş. doktor alttan muayene etmediği için rahmindeki açıklığı farketmmemiş. eğer erken farkedilseymiş dikiş atılıormuş, bebği kaybetmiormuşsun.
bende bugün sanki bende açıklık oldu sanıp tırsıyorum ya
o yüzden genelde doğum hikayelerinide okumak yada dinlemek istemiorum. hemen başıma öle şeyler gelcek sanıp korkuyorum
kusura bakmayın bütün testleri paylaştım ama. var mı içinde bi bakar mısınız
ben iyiyim. bebeği bilmiorum :) iyidir heralde. haraketlenmeye başlasa da hissetsem artık ya. sorana rahatça ii diyebilirdim o zaman :)
ya neyse bişi daha sorcam ben size. benm idrarım kokuyor ya. acaba iltihap falan mı varki. dün sağlıkocağında aşımı oldum. test yaptırayım istedim ama idrar testi yokmuş orda
benimde kokuyor idrar testi yapıldı temiz çıktı canım normal hamilelikte kokar diyorlar bu arada ne aşısı yaptırdın bana 6 ayında yapılacak dedi
o ne canım yaa o dediğin şey benim karnımda sertleşti yukarıya doğru çıkmaya başladı bir hemşireye sordum herhalde öle olacak dedi bebek yukarı çıkıcak büyüdükçe dedi utandım
tetenoz aşısı yaptırdım
Selam kizlar hayirli hafta sonları iyisinizdir inşallah ya kizlar benim baş ağrılarım cok kötu hergün baş ağrır mı ki ya sizlerde de var mı kizlar
Selam kizlar hayirli hafta sonları iyisinizdir inşallah ya kizlar benim baş ağrılarım cok kötu hergün baş ağrır mı ki ya sizlerde de var mı kizlar
bendede ranana anlamış değilim ama tutuyor başım olabilirmiş heralde çok ağrıyor bazen :)
Selam kızlar nasılsınız..Bugün kontrolümüz vardı..kızım olacak diye bilirken oğluşumuz geliyormuşBir kızım vardı zaten ama yinede kendimi alıştırmıştım bu fikre iki kız annesi olacaktım...inşallah yine değişmez..ama bu kez pipisinin resmini verdi doktor eşimde yanımdaydı ikimizde şok geçirdik i,yiki alışverişe balamamışız dedi çıkınca
Kızlar bence hemen başlamayın sizde gördüğünüz gibi değişebiliyor cinsiyetler
Bu arada 3 lü testi yaptırmayacaktım ama doktor yaptıralım diye ısrar edince kabul ettim bakalım inşallah o da güzel çıkar..birde ayrıntılı için randevu verdi 15 ocakta..sizlerin ayrıntılılar ne zaman kızlar?
Merhaba arkadaslar ben de uzun zamandir takip edip yorum yazmayanlardandim. Bugun doktora gittim 3lu testim iyi cikmisti ancak ayrintili ultrasonda bobrek ve bagirsaklarinda iki anomali tespit ettiler haftaya tekrar gidicem insallah bisey cikmaz lutfen bana da dua edin. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin
Sana da cok gecmis olsun deryacim ama benimki arada değil hergün ağrıyor gözlerime kadar iniyor ağrısı basımı kaldıramıyorum
benimde kokuyor idrar testi yapıldı temiz çıktı canım normal hamilelikte kokar diyorlar bu arada ne aşısı yaptırdın bana 6 ayında yapılacak dedi
Yine panik atağım azdı( Rahim yetmezliği filan ufff nasıl anlaşılır ki. Benim 12 yaşında bir kızım ilkinde problem yaşamadım bunda da olmaz herhalde hııı, ayyy niye her duyduğumu yaşayacak korkusu taşıyorum. ALLAHIM SANA EMANETİZ, SEN BEBİŞLERİMİZİ VE BİZİ KORU. SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP EYLE. SEN YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....
Canlar dün geceden beri karnım kasılıyor sanki toplanıyor gibi oluyor. Böyle bişi yaşayan var mı. Ağrım sızım yok çok şükür ama geriliyor gibi uff ifade edemiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?