kızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmazbide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)
Yaşadıkların gerçekten çok zor hamileyken olmasını hiç anlayamıyorum ama bazen biraz objektif olmak lazım. Bir insana eziyet etmenin anlaşılır tarafı yok ama evliliklerde özellikle ilk zamanlarda sorunlar cıkabiliyor. Cocuk için eziyete katlanmanı kimse senden isteyemez ama sadece şimdiyi değil sonraları da düşünmek lazım.
Ben de ilk evlendiğimde hiç hatırlamak istemediğim kadar zor günler yaşadım 1 yıldır evliyim cicim aylarımız sanki şimdi başlıyor gibi..
Eşim de ben de zor günler geçirdik ama bir arada kalmayı becerebildik. Şunun için söylüyorum tutabileceğin her tarafından tutup her yolu denediğine inanıyorsan işlerin düzelmesi adına tabiki ayrılmak kaçınılmaz son. Umarım bebeğinle birlikte mutlu olursun
günaydın arkadaşlar.öğleden sonra 13.45'te randevum var kalp atışlarını ilk kez duyucam nasibse..
vücudumda negatif bir tepki olmadığına göre rabbimde nasib ettiyse pıt pıt atar inşallah..
dualarınıza desteğinize ihtiyacım var..
İnşallah senin ve bebeğin için herşey yolunda gider, şimdiden gözün aydın :)
azönce kontrolden geldim, sonunda bebişim karından göründü, şimdiye kadar hep alttan bakılıordu.
baya büyümüş gördüm, kabuklu yerfıstığına benzettim
kalp atışlarını dinledik yine 160 atıo maşallah
sağlıklı görünüo, bi sorun yok dedi,
ama benim tansiyonum düşük çıktı,
onun dışında herşey yolunda![]()
Hayırlı olsun, bu fıstıklar zaten yenmek için