2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmaz :( bide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)

Yaşadıkların gerçekten çok zor hamileyken olmasını hiç anlayamıyorum ama bazen biraz objektif olmak lazım. Bir insana eziyet etmenin anlaşılır tarafı yok ama evliliklerde özellikle ilk zamanlarda sorunlar cıkabiliyor. Cocuk için eziyete katlanmanı kimse senden isteyemez ama sadece şimdiyi değil sonraları da düşünmek lazım.
Ben de ilk evlendiğimde hiç hatırlamak istemediğim kadar zor günler yaşadım 1 yıldır evliyim cicim aylarımız sanki şimdi başlıyor gibi..
Eşim de ben de zor günler geçirdik ama bir arada kalmayı becerebildik. Şunun için söylüyorum tutabileceğin her tarafından tutup her yolu denediğine inanıyorsan işlerin düzelmesi adına tabiki ayrılmak kaçınılmaz son. Umarım bebeğinle birlikte mutlu olursun

günaydın arkadaşlar.öğleden sonra 13.45'te randevum var kalp atışlarını ilk kez duyucam nasibse..
vücudumda negatif bir tepki olmadığına göre rabbimde nasib ettiyse pıt pıt atar inşallah..
dualarınıza desteğinize ihtiyacım var..

İnşallah senin ve bebeğin için herşey yolunda gider, şimdiden gözün aydın :)

azönce kontrolden geldim, sonunda bebişim karından göründü, şimdiye kadar hep alttan bakılıordu.
baya büyümüş gördüm, kabuklu yerfıstığına benzettim :52::52:

kalp atışlarını dinledik yine 160 atıo maşallah :nazar:
sağlıklı görünüo, bi sorun yok dedi,
ama benim tansiyonum düşük çıktı,
onun dışında herşey yolunda :nazar:

Hayırlı olsun, bu fıstıklar zaten yenmek için :D önce doğurup sonra ısırıcam :D

kızlarrr ben öglen aralarında fındık badem ve antep fıstıgı yıyorum ama 3ünün toplamı avuc içi kadar sizce cok mu yıyorum kılo almaktan cok korkuyrum.ceviz 4tane falan yıyrum.kuru üzümde cok az sız neler yıyosunuz sızce ben cok mu yiyorum.

kızlarrr ben öglen aralarında fındık badem ve antep fıstıgı yıyorum ama 3ünün toplamı avuc içi kadar sizce cok mu yıyorum kılo almaktan cok korkuyrum.ceviz 4tane falan yıyrum.kuru üzümde cok az sız neler yıyosunuz sızce ben cok mu yiyorum.
makul bence canım, ben birşey yiyemiyorum ama yiyebilseydim kesinlikle bir avuç çerez yerdim. İlk trimesterde kilo almamak için dr. bana yürüyüş önermişti ama şu an iki kilo verdiğimden onu da yapamıyorum. Yarım saatlik hafif tempolu yürüyüşler yapabilirsin:8:

canım dr bana günde 3 tane ceviz 4-5 tanede fındık ye demişti fazlası kilo yapar dedi. her sabah yumurta yiyorum şimdiden sıkıldım

yok canım şu an çalışmıyorum kasım atamalarını bekliyorum inş bebişim uğurlu gelir de atanırım. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
Fatoşş sen atama bekliyorum diyince içimden atanacaksın geçti canım, hatta bir de il sanırım, içimden geçti..bakalım tutacak mı:8:İnşallah hayırlısıyla atanırsın

makul bence canım, ben birşey yiyemiyorum ama yiyebilseydim kesinlikle bir avuç çerez yerdim. İlk trimesterde kilo almamak için dr. bana yürüyüş önermişti ama şu an iki kilo verdiğimden onu da yapamıyorum. Yarım saatlik hafif tempolu yürüyüşler yapabilirsin:8:

bende hepsinden azar azar yemeye calısıyrum cok yürüme imkanım olmuyo lojmanda oturuyorum.heryer asker ve askeri arac...hamur işi tarzı seyler yemıyorum.ekmegede yüklenmıyorum .boyum 174 kılom 63 suan fazlalık sıfır ama ılk uc ay kılo almak doktorlar tarafından önerılmıyo.eşimde paso cerez kuru üzüm alıo.yemem lazımmıs gibi hissediyorum :)

bende hepsinden azar azar yemeye calısıyrum cok yürüme imkanım olmuyo lojmanda oturuyorum.heryer asker ve askeri arac...hamur işi tarzı seyler yemıyorum.ekmegede yüklenmıyorum .boyum 174 kılom 63 suan fazlalık sıfır ama ılk uc ay kılo almak doktorlar tarafından önerılmıyo.eşimde paso cerez kuru üzüm alıo.yemem lazımmıs gibi hissediyorum :)
birşey olmaz canım bir avuç çerezden, kilo da verme almayayım derken o da iyi bir şey değil o kadar. Ah ah şu bulantılardan önce yemek günlüğü tutuyordum ben,protein, vitamin, kalsiyum her birini güzelce hesaplıyordum:31: geçen hafta bıraktım çünkü bazı ismi lazım değil besinler var mı yazısını görmeye bile dayanamıyorum. Bulantıların başlamadan güzel beslen derim ben, ne olur ne olmaz:34:

keep bahsettiğin bitkileri biliyorumda maydanozu bilmiyordum
teşekkür ederim bende tüketmem artık
bir çok insan bilmiyor canım, bilmesin de zaten gerekli olunca öğreniliyor işte. Benim yazın bir kaybım oldu, çok araştırdım o yüzden. İlkinde bilmeden neler neler yapmışım, inşallah sağlıklı geçer hamileliklerimiz:49::49::49:

bende bu sabah ekmek arası domates peyir yedim :) sütü değişik şekillerde içtim tavsiye ederim nektaR bir akşam ballı süt diğer akşam sahlep şeklinde yoksa hergün aynı şeyi içim kaldırmıyo. en azından ceviz varmış ben daha cevize bile başlamadım yoğurt ise arada.

Merhaba iştahsızlığını okuyunca hem çok üzüldüm hem belki gaza gelirsin diye kendimi yazayım dedim:) gebeliği öğreneli 10 gün oldu 5+3 teyim bugün. Öğrendiğimden beri ceviz badem fındık yiyorum bolca. Süt en az 2 bardak sade ve soğuk hatta. Hergün bir büyük kade yoğurt folik asit ve evde pişen ne varsa:)))) ilk üç ay bebek sendeki depolardan beslenecek zaten merak etme ama yinede deplları sağlam tutmaya çalış bence:))) aaaa her sabah iki yumurtayı unuttum;€)

Fatoşş sen atama bekliyorum diyince içimden atanacaksın geçti canım, hatta bir de il sanırım, içimden geçti..bakalım tutacak mı:8:İnşallah hayırlısıyla atanırsın

canım ağzından bal damlıyor inş atanırım ya hangi il geçti içinden söyle de tercih yaparken orayı da yazayım belki tutar hiç belli olmaz :)

yok cnm haftaya duyucaz nasipse
ben şirkette yanımdan geçen bayanların parfüm kokusundan bile tiksiniyorum :9:
çok normal :)

tahmini dogum tarihimiz ayni canim bende cumartesi gunu gidicem
bilgilendiririm sizi insallah hersey yolundadir ya benim mide bulantim azaldi
bu canimi sikiyor inan ama tamamen gecmedi ama eskisi gibide degilim
cok korkuyorum ya benim hamileligim riskli gebelik canim
belki bu yuzden cok abartiyorum..
;)

Merhaba iştahsızlığını okuyunca hem çok üzüldüm hem belki gaza gelirsin diye kendimi yazayım dedim:) gebeliği öğreneli 10 gün oldu 5+3 teyim bugün. Öğrendiğimden beri ceviz badem fındık yiyorum bolca. Süt en az 2 bardak sade ve soğuk hatta. Hergün bir büyük kade yoğurt folik asit ve evde pişen ne varsa:)))) ilk üç ay bebek sendeki depolardan beslenecek zaten merak etme ama yinede deplları sağlam tutmaya çalış bence:))) aaaa her sabah iki yumurtayı unuttum;€)[/QUO

canım ben de 5+5 hamileyim oo supermişin sen ya ben hiç yoğurt yiyemiyorum sabahları da 1 tane yumurtayı zorla yiyorum sen 2 yumurtayı iyi yiyorsun :)

birşey olmaz canım bir avuç çerezden, kilo da verme almayayım derken o da iyi bir şey değil o kadar. Ah ah şu bulantılardan önce yemek günlüğü tutuyordum ben,protein, vitamin, kalsiyum her birini güzelce hesaplıyordum:31: geçen hafta bıraktım çünkü bazı ismi lazım değil besinler var mı yazısını görmeye bile dayanamıyorum. Bulantıların başlamadan güzel beslen derim ben, ne olur ne olmaz:34:
evet canım haklsın aslında bulantım artık ıkı gundur baslıcak gıbı cok kötü oluom yemek yerken..bebeğim saglıklı olsunda kılonun önemı yok.

Bana göre az bile:) ben sadece fındığı bir avuçtan fazla yiyorum çünkü omega 3 çok fazla içinde bebeğin gözleri için iyi olacak;)) desene ben 8 ay sonra fil gibi olurum:)))

Back
X