2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ben sgk ile ödüyordum son muayeneye kadar ve 25 tl alıyorlardı. Ama en son gittiğimde özel sağlık sigortamdan yararlanayım istedim çünkü ikili test için herkes farklı birşey söylemiş, uçuk birşey ödemek istemedim açıkçası. Ve son gittiğimde ikili test artı muayeneye 23 tl ödedim :) bundan sonra özel sigortamdan faydalanıcam...

Eğer diğer gittiklerinden memnun değilsen denemekte fayda var canım... Bir gidip görüşebilirsin, derdini anlatabilirsin. Dediğim gibi bazı doktorlara karşı ısrarcı olmak gerekebiliyor tatmın edici bir yanıt alabilmek için :S Selda Hanımın evet küçük bir çocuğu vardı ama sanki aklımda geçen mayısta doğmuştu gibi birşey kalmış... Yani bize kadar da iyice büyüyecek, bilmiyorum ne kdara sıkıntı olur. Yalnız hastanenin diğer doğumcuları için de iyi şeyler söylüyorlar, hani acil bir durumda başkası yaptırmak zorunda kalırsa diye diyorum...

Alıştım artık birde Selda hanım ile görüşeyim inşallah :) aynı hastanenin başka bir kadın doğumcusuna gidiyorum aslında memnunumda ama tek sıkıntım kendisinden net cevap alamıyor olmak aslında hoş bir hanım ama gel gör ki lekelenme ile ilgili duyduğum bir rahatsızlıktan bahsettiğimde ammaaaan boşverin onlara iki ç düşükte bakıyoruz deyip geçti ben en azından bir muayne ile beni rahatlatmasını beklerdim onun için belki basit ama benim için oldukça önemli o nedenle ne dediğimi duyan ve önemseyen bir doktor istiyorum çünkü bu konu beniz ziyadesi ile strese sokuyor.

gittiğimde doğuma gelip gelmediğinide sorayım bakalım gece doğum olursa erkek nöbetçi doktora denk gelmek istemiyorumda o nedenle önemsiyorum biraz... İnşallah rabbim vakitleri tamam olduğunda hepimize hayırlı kolay bir doğumla sağlıklı güzel ahlaklı bebekler nasip eder...

Çok geçmiş olsun.
Hepimizin bebekleri sağlıklı olur inşallah. Cinsiyete gelince 16.haftadan sonra netleşiyor. Ben 12.haftada öğrenenleri duydukça yerimde duramıyordum ama en güzeli bekleyip net sonuç almakmış

teşekkür ederim canım..

bende istiyorum cinsiyetini öğrenmek ama arkadaşların bebişlerinin cinsiyetlerinde bazı doktorlar yanılmış, öyle olsa üzülürdüm.. inş. pazartesi doktora gideceğiz 4 lü testi de yapılacak o zaman öğrenebilim..

Son düzenleme:
:34:bende beylidüzündeyim eve yakın bir hastane arayışındayım son zamanlarda , suana kadar özel sigorta ile gitmiştim yılbaşında paket yenilenecek ve maalesef doğum için fazla bir limitim olmadığından sgk ile ödemeyi düşünüyorum bundan sonrasını ...:51: selda hanımı bende çok duydum .denemekte fayda var sanırım:54:

ben de evime çok yakın olduğu için tercih etmiştim, doktor için de biraz araştırma yapıp burada karar kılmıştım. Evlenmeen önce olsa aileden tanıdık doktorlar oluyor ama evlenip buraya gelince mecburen yakında iyi bir doktor olsun istedik... İnşaallah sen de memnun kalırsın.

merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım 13+2 yız hepınıze saglıklı gebelıkler dılıyorum ...

Hayırlı olsun cnm, hoşgeldin...

Alıştım artık birde Selda hanım ile görüşeyim inşallah :) aynı hastanenin başka bir kadın doğumcusuna gidiyorum aslında memnunumda ama tek sıkıntım kendisinden net cevap alamıyor olmak aslında hoş bir hanım ama gel gör ki lekelenme ile ilgili duyduğum bir rahatsızlıktan bahsettiğimde ammaaaan boşverin onlara iki ç düşükte bakıyoruz deyip geçti ben en azından bir muayne ile beni rahatlatmasını beklerdim onun için belki basit ama benim için oldukça önemli o nedenle ne dediğimi duyan ve önemseyen bir doktor istiyorum çünkü bu konu beniz ziyadesi ile strese sokuyor.

gittiğimde doğuma gelip gelmediğinide sorayım bakalım gece doğum olursa erkek nöbetçi doktora denk gelmek istemiyorumda o nedenle önemsiyorum biraz... İnşallah rabbim vakitleri tamam olduğunda hepimize hayırlı kolay bir doğumla sağlıklı güzel ahlaklı bebekler nasip eder...

Dediğin gibiyse sormakta fayda var. Memnun kalıp, iyi haberlerle dönersin inş...

kızlar ıkılı testımın sonucunu aldım
anlayanınız varsa bı acıklarmısınız bana
PAPP-A 824.10
HCG 68.0
NT 1.9
DOWN SENDROMU : 1/30300
SADECE YAŞ :1/1250
trisomi 18/13

Hayırlı aksamlar kizlar nasilsiniz bende yarın doktora gideceğim ikili testimizin sonuclarını almaya inşallah iyidir.

Allah hepimizin bebişini korusun. Ben geçen sene bir hamilelik geçirdim lekelenmelerim ve sancım oluyordu. Uzunca bir süre raporluydum, lekelenmeler geçince doktor işe dönebileceğimi söyledi. Herşey düzelmiş gibi görünürken işe başladıktan sonra beşbuçuk aylıkken su gelmeye başladı ve doğum yaptırmak zorunda kaldılar. Çok kötü günler geçirdim. Bu yüzden çok dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. O hafta ağır bir grip geçirmiştim, çok da yorulmuştum, belki benim durumuma bunlar sebep olmuştur bilemiyorum. Ama herkese tavsiyem kendinizi yormayın dinlenin, hasta olmamaya çalışın, moralinizi yüksek tutun. Bu arada bende olan bu durum her kanama ya da lekelenme olanlarda olacak demek değil. Kimseyi endişelendirmek, üzmek gibi bir niyetim yok. Zaten bunu yazıp yazmama konusunda da karasızdım ama bunu paylaşmanın herkes için doğru olacağını düşündüm. Yaşadıklarım beni çok yıprattı Allah bu durumu kimseye yaşatmasın.

kızlar bişi sorcam lekelenme derken neyı kast edıyorsunuz akıntıyımı yada kanamayımı... benım akıntım oluyor fazla olmamakla bırlıkte bunu doktora gittiğimde hiç dillerdırmedım normaldır dıye sizce normalmı

kızlar bişi sorcam lekelenme derken neyı kast edıyorsunuz akıntıyımı yada kanamayımı... benım akıntım oluyor fazla olmamakla bırlıkte bunu doktora gittiğimde hiç dillerdırmedım normaldır dıye sizce normalmı

normal akıntı şeklinde olmuyor. önce kırmızıya yakın bir pembelik ile kendini gösteren bir iki damlalık bir leke ve ardından akıntı ile birlikte devam eden açık kahverengi lekelenmelerin devamı şeklinde benimki.. progestanı aldığım ilk gün kesiliyor hatta.. normalde kesilmesi 10 günü bulurmuş ama ben progestan aldığım gün normale dönüyor herşey... ama daha farklı ve yoğun şekilde de kanama yaşayanlar uzun süre kanama şeklinde devam edenler olabiliyormuş... burda doktorlar kanama tanımını adetten daha yoğun bir kanama yada parça gelmesi durumu olarak tanımlıyor benim yaşadığım duruma ise lekelenme diyorlar... inşallah kimse en hafifini bile yaşamaz stresi bam başka...

PAPP-A 824.10
HCG 68.0
NT 1.9
trisomi 18/13

anladığım kadarıyla bi sorun yok tatlım :16: gayet iyi sonuçlar

PAPP-A 824.10
HCG 68.0
NT 1.9
trisomi 18/13

bende burda kaç kez sormuştum arkadaşım benden önce yaptıranlar için nasıl değerler diee pek neticeye varamamıştım :)
senin bayağı bi geç yapılmış tabii ordan değerlerimiz farklı oluyo
ama yaş için gayet iyi riskin
benim yaş riskim 1/227 :) ama takmıyorum bunu hiç
pap a: 2,05
hcg : 44.7
diğer değerler bende farklı şekilde karşılığı yokyani..
ama en sonunda trisomy 13/18 için 1:10000 çıkmış
dr. gayet iyi bi sorun yok demişti..
seninkindede hiç yok bence sanırım öle görünüyo ki :))

Merhaba bayanlar, sizlere bir sorum olacak t-hcg değeri 50 ve üzerinde ise kız bebekmiş, 50 veya altında ise değer erkek bebekmiş :D bu doğrumudur Bilgisi olan varmı? :-)))

Merhaba bayanlar, sizlere bir sorum olacak t-hcg değeri 50 ve üzerinde ise kız bebekmiş, 50 veya altında ise değer erkek bebekmiş :D bu doğrumudur Bilgisi olan varmı? :-)))

geçmiş sayfalarda da bu konu bayağı bi tartışılıp gündem yapmıştı bazılarında tutuyo ama tutmayanlarda çıktı maalesef :)
yani bu da %100 değil ne yazık kii :)

slm kızlar bugün doktora gittik geçen hafta kanamam olduğu için 1 haftadır yatıyodum evde şükür ki bebek iyi hareket ediyodu
sevindim ama hala lekelenmelerim devam ediyo haftaya da çalışmam gerekiyo umarım sıkıntı olmaz

slm kızlar bugün doktora gittik geçen hafta kanamam olduğu için 1 haftadır yatıyodum evde şükür ki bebek iyi hareket ediyodu
sevindim ama hala lekelenmelerim devam ediyo haftaya da çalışmam gerekiyo umarım sıkıntı olmaz
inşallah canım, doktor ona göre izin verir herhalde, olmazsa 1 hafta daha alırsın izin. Çok geçmiş olsun

slm kızlar bnde dun doktordaydım ikili testımızı yaptrdık 3 hafta sonra kontrolmuz o zamn ögrencez sonucu gttgımzde 16+2 olcaz cinsiyeti öğrenirmiyiz acaba merak edıyorum szler kacıncı haftada ogrendınz...

kızlar hamilelikte kullanılması uygun olan bir ağız çalkalama suyu markası biliyor musunuz? doktora sorayım diyorum her gidişimde unutuyorum:49:

kızlar hamilelikte kullanılması uygun olan bir ağız çalkalama suyu markası biliyor musunuz? doktora sorayım diyorum her gidişimde unutuyorum:49:

canim ben mantiken soyle dusunuyorum dis macunuda kullaniyoruz sonra tukuruyoruz.agiz calkalama suyunuda yutmadigimiz icin bir sakinca yoktur diye mantik yuruttum.tabi doktorunada sormalisin.ben bazen tuzlu su kullaniyorum.

iiii akşamlar hamişler bugün dr. kontrolümüz vardı cinsiyette öğrenecektik çok büyük heyecanla gittim
sadece dewlet hastanesi bulunan ilçede yaşıyorum malesef iki tane kadın dğm uzmanı var
benim dr. sezeryan amelyatındaydı çıkmak üzere dediler bekledim biraz sonra bi baktım ameliyat haneden koştura koştura kadını ambulansa götüryalar
eşi annasi falan ağlıyodu (bende ağladım o halde görünce:25:)
bütün moralim alt üst oldu çok kötü bi ortamdı aklıma geldikçe de ağlıyorum:43::43:
hastanın durumu ağır olduğu için dr. da onunla gitti ben oracıkta kala kaldım:53::53:
haftaya kaldı artık:47::47:

Back
X