canım ben sgk ile ödüyordum son muayeneye kadar ve 25 tl alıyorlardı. Ama en son gittiğimde özel sağlık sigortamdan yararlanayım istedim çünkü ikili test için herkes farklı birşey söylemiş, uçuk birşey ödemek istemedim açıkçası. Ve son gittiğimde ikili test artı muayeneye 23 tl ödedim :) bundan sonra özel sigortamdan faydalanıcam...
Eğer diğer gittiklerinden memnun değilsen denemekte fayda var canım... Bir gidip görüşebilirsin, derdini anlatabilirsin. Dediğim gibi bazı doktorlara karşı ısrarcı olmak gerekebiliyor tatmın edici bir yanıt alabilmek için :S Selda Hanımın evet küçük bir çocuğu vardı ama sanki aklımda geçen mayısta doğmuştu gibi birşey kalmış... Yani bize kadar da iyice büyüyecek, bilmiyorum ne kdara sıkıntı olur. Yalnız hastanenin diğer doğumcuları için de iyi şeyler söylüyorlar, hani acil bir durumda başkası yaptırmak zorunda kalırsa diye diyorum...
Alıştım artık birde Selda hanım ile görüşeyim inşallah :) aynı hastanenin başka bir kadın doğumcusuna gidiyorum aslında memnunumda ama tek sıkıntım kendisinden net cevap alamıyor olmak aslında hoş bir hanım ama gel gör ki lekelenme ile ilgili duyduğum bir rahatsızlıktan bahsettiğimde ammaaaan boşverin onlara iki ç düşükte bakıyoruz deyip geçti ben en azından bir muayne ile beni rahatlatmasını beklerdim onun için belki basit ama benim için oldukça önemli o nedenle ne dediğimi duyan ve önemseyen bir doktor istiyorum çünkü bu konu beniz ziyadesi ile strese sokuyor.
gittiğimde doğuma gelip gelmediğinide sorayım bakalım gece doğum olursa erkek nöbetçi doktora denk gelmek istemiyorumda o nedenle önemsiyorum biraz... İnşallah rabbim vakitleri tamam olduğunda hepimize hayırlı kolay bir doğumla sağlıklı güzel ahlaklı bebekler nasip eder...