2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selamlar herkesee...

Bugun bir haftamizn daha sonuna geldik :) yarin yeni bir haftaya basliyoruz insaallah... Uyuyalim buyuyelim :54:

Gitmediğime sevindim.. Soğuk diye üşendim zaten bebek arabasını Haşim İşcan geçicinden almayı düşünüyorum, kıyafet felan bakıcaktım ama yorumlarınızı okuyunca iyi ki gitmemişim dedim.
Bu arada LC waikikinin internet sitesine bakın bayanlar outlet erkek-kız bebek kategorisinde birşeyler var, fiyatları uygun ben gündelik kıyafetler için bir şeyler alınabilir diye düşündüm.

ben de uğradım geçen gün lcw'ye, gerçekten hamileler için uygun şeyler vardı. bir elbise aldım, 22 tl, bir bluz 12 lira. arada giymeye gayet uygun şeyler var, bazı ürüler de %50 indirimde...

Gitmediğime sevindim.. Soğuk diye üşendim zaten bebek arabasını Haşim İşcan geçicinden almayı düşünüyorum, kıyafet felan bakıcaktım ama yorumlarınızı okuyunca iyi ki gitmemişim dedim.
Bu arada LC waikikinin internet sitesine bakın bayanlar outlet erkek-kız bebek kategorisinde birşeyler var, fiyatları uygun ben gündelik kıyafetler için bir şeyler alınabilir diye düşündüm.

Ben biraz arastirdim istedigim araba tipine karar verdim cift yonlu kullanim travel sistem.
Arabanin mekanizmasina pusetide takilsin istiyorum icine oturtulanlar agir oluyor.
Cift yonlu olunca bebegi uyurkende gorebilirim.
Buna gore en makul olanlar ve kullanisli 550 tl civari bir model var ispanyol bir marka sahibinden.com da vardi sarachanede de vardir hemde katlaninca mekanizmasi sopa gibi kaliyor birde kraft yada kanz di ablam aldi 750 civarinda ayni ozelliklere sahip tekerlegide tam 360 derece donuyor e- bebek de bir modeli vardi kahve ve mavi renginde.

sanırım ben bebegimin hareketini hissettim sanırım degil eminim hatta uzanıyodum elimi karnıma dokundurdum baktım bi şey yok zaten erken oldugunu düşünüyodum neyse bastırdım biraz biraz daha içerden bi şey küt diye vurdu bildiginiz vurdu yani çok korktum:26: hatta korkudan elim ayagım titredi şekerim düştü sanırım gidip bi şeyler atıştırdım korkuyorum dokunmaya artık eşimde yok bugun tek başımayım o gelmeden kalkışmıyım bu işlere ben ne pısırıgım ya:18:

Allahım sana şükürrr
sonunda 15 haftaya kavuştum :)) :49:
darısı bekleyen herkezin başınaa :)
daha dün gibi şurda 6 yı görmeyi beklediğim günleeer :))
haftaların artması acaip keyif veriyoo diimi kızlar yaa :)
inşallah bebeklerimiz iyi ve sağlıklıdır...

sanırım ben bebegimin hareketini hissettim sanırım degil eminim hatta uzanıyodum elimi karnıma dokundurdum baktım bi şey yok zaten erken oldugunu düşünüyodum neyse bastırdım biraz biraz daha içerden bi şey küt diye vurdu bildiginiz vurdu yani çok korktum:26: hatta korkudan elim ayagım titredi şekerim düştü sanırım gidip bi şeyler atıştırdım korkuyorum dokunmaya artık eşimde yok bugun tek başımayım o gelmeden kalkışmıyım bu işlere ben ne pısırıgım ya:18:

Ayy cnm ya niye korkuyorsun o senin canindan kanindan bir parca annesi
Sen onjn ufacik tekmesinden korkarsan simdi dogunca kucagina almakta zorluk cekersin.
Aksine sevinmelisin mutlu olmalisin annesi minigin artik sana sesini duyurmaa calisiyor.

Ya ben 20 yasinda anne oldum hic boyle korkular endiseler yasamadim
Sizleri okudukca bazen hayrete dusuyorumm.
Benim esim bile yanimda yoktu o vakitler. Benmmi cok cesurdum acaba:D :p

Bugun benim esimde ilk defa bebegimin kalp atisini hissetti eliyle.acayip cok heyecanlandi
Once hareket ettigini sandi sonra ben dedim kalp atisi o hissetigin.:)

Son düzenleme:
Herkese sevgileeer. Burda tatil basladi pek giremiyorum artik. Arada sirada girip mesajlara goz gezdirip cikiyorum;)

Gunaydin kizlar :16: ruyamda bebegimi gordum sut verdim ona sonra bahce gibi yerde arabanin icinde uyutuyordum kafasini tutsun diye birsey almaya gittim dondum baska bebeklerde var ablama dedim nerde orda diyor baktim goremiyorum kartonun icinde kedi.ne kedi ile mi uyuyor dedim kuzenimin guya kucuk dukkanin onuymus baktim ben kizce uyuyor altinda ince penye pisama ustunde beyaz uzerine yesilyaprakli pembe kucuk kucuk cicekler olan birsey vardi cok guzel bir bebekti kumral boyle kutu gibi agzi burnu 2 bucuk aylik falandi.Sabah esim uyandirinca askim bebisu istiyorum cok tatliydi gelecek diyor hatta seneye bu zamanlar agu yapip bagiracak diyor.Ya ben onu yerim ozledim:16: buyusunler haziranda kucaklarimizi doldursunlar:16:

Gunaydin kizlar :16: ruyamda bebegimi gordum sut verdim ona sonra bahce gibi yerde arabanin icinde uyutuyordum kafasini tutsun diye birsey almaya gittim dondum baska bebeklerde var ablama dedim nerde orda diyor baktim goremiyorum kartonun icinde kedi.ne kedi ile mi uyuyor dedim kuzenimin guya kucuk dukkanin onuymus baktim ben kizce uyuyor altinda ince penye pisama ustunde beyaz uzerine yesilyaprakli pembe kucuk kucuk cicekler olan birsey vardi cok guzel bir bebekti kumral boyle kutu gibi agzi burnu 2 bucuk aylik falandi.Sabah esim uyandirinca askim bebisu istiyorum cok tatliydi gelecek diyor hatta seneye bu zamanlar agu yapip bagiracak diyor.Ya ben onu yerim ozledim:16: buyusunler haziranda kucaklarimizi doldursunlar:16:

Canım rüyan çok güzel.beyaz ve yeşil hayır getirir.rüyada kız çocuğu da murattır.ALLAH hepimizin muradını yapsın bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Kızlar araba almayı düşünenler varmış. Mutlaka çift yönlü alın rüzgarlı havalarda çocuğun yüzüne vurursa yönünü değiştirebilirsiniz.ben oğlumda tek yönlü almıştım.ne yapacağımı şaşırıyordum.

Merhaba kızlarrr... ben pazartesi gittim doktora ve cinsiyeti öğrendik..

kızımız olacakmış :nazar: kocaman olmuş maşallahh. 3 boyutlu renkli ultrasondan da baktı doktor.

nasıl hareketliydi :emir_bebek: çok duygulandım yine dayanamadım ağladım :1:

maşallah canım prensesine...inşallah kucağında gülücüklerini de görürsün:)))

gözün aydın canım hayırlı ewlat olsun inşallah prensesin:16:
bende kız istiyorum ama sanki erkek olacakmış gibi geliyooorr:26:

saol canım darısı başına inşallah:))))gönlüne göre olsun:)))

Prensesiniz hayırlı olsun:) kucağına da alırsın inşallah :)
Sağlıklı olması en güzel kısmı zaten.. Maşallah:nazar::nazar::nazar:

Minikuss teşekkür ederiz teyzesi:)))) hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah...
senin de maşallah oğluşuna:nazar::nazar::nazar: dediğin gibi özelikle ilk çocuklarda cinsiyet biraz önemini kaybediyor anne açısından sağlıklı olması yetiyor...
ama babalar biraz daha tutucu maalesef:))) bizim babamız da bozuldu ilk başta ama hareketlerini gördükten sonra onun da gözleri doldu:))))

denoz,gencpınar,desty,nurcoom kızlar prensesleriniz hayırlı olsun:nazar:

minikuss canım oğluşun hayırlı osun:nazar:

tebrikler:46:

mnsrozcum saol canımcım:))) darısı en kısa zamanda senin başına:)))
inşallah gönlüne göre olur....

Bunu ben de arastirdim. Yabanci kaynaklarda soyle birseye denk geldim: 11+'li gunlerde yapilirsa evet, ama ondan sonraki zamanlarda tutmuyor. Benim de kiz gorunuyor, ama hcg 28. Acaba erkek olabilir mi diye arastirmistim.

Bne 11+5 te yaptırmıştım 2li testi ve 16.7 çıktı hcg...ama canım kızım geliyor:)))) tutmadı yani ben de....

çok güzel olmuş:))))

kızlar iyi akşamlar:))bugün istanbul bostancıda açılan hellobaby mağazasına gidipte herhangi bişey alabilen var mı? :) mahşer yeri gibiydi.kasa kuyruğunu hayal bile edemezsiniz :)
haberlerde seyrettim ben de gerçekten mahşer yeri gibiymiş...sen alabildin mi cnm????

Selaam kızlaaar nasılsınız?biz bugün kontrole gittik...çok heyecanlıydık ztn cinsiyetini öğrenmek için gittik...ilk girdik,bizimki ayakları bağdaş kurmuş oturuyor..doktor salladı,ben öksürüyorum fln rahatsız olsun diye,yook inat etti pozisyonunu değişmio,göstermedi...doktor tatlı bişiler yiyip gelin dedi..bizde inat ettik ya öğrencez diye gittik tatlı yedik geldik...bu sefer bizimki gevşemiişş ayakları açmıış,sere serpeee :))) doktor baktı,ultrasonda bir yere yakınlaştırdı sonra ultrason ekranına kocaman PİPİ yazdı :))):9: tabi biz gülüyoruz fln...yani kısacası teyzeleri OĞLUŞUMUZ geliyoor...erkek yılı bu sene heralde...Allah sağlıkla kucAğımıza almayı nasip etsin inş..:16:

maşallah oğluşuna ve pipişine:))))) :nazar::nazar: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba ben aranıza yeni katıldım. yeni üye oldum. hamileliğimin 15.ci haftasındayım. geçen hafta 2 li tarama testi oldum. bakalım sonuçlar daha çıkmadı. ama ense kalınlığı filan herşey normal çok şükür. cinsiyeti de kesinolmamakla beraber kız gibi dedi doktor.rahat halimelilk için tavsiyeleriniz nelerdir ? şimdiden teşekkürler.
hoşgeldin:))) maşallah senin de kızına cnm...
benim hamileliğim rahat geçiyor ama özellikle uyguladığım bir şey yok benim..ama bebek açısından huzurlu olmak ve bol bol dinlenmek önemliymiş...

günaydın kızlar . dün ikili testimizi yaptık . ense kalınlığımız 1,9 çıktı . burun kemiğimizde oluşmuş doktor amcamız çok ilgiliydi . her bir yerini gösterdi bebeğimin . herşey normal gayet güzel dedi . ve ben sormadan %80 erkek dedi . benimde pipişlim geliyor . :)
maşallah pipişline:)))):nazar:

Kızlar ben 12 haftada ikili test için gittim. orda cinsiyet için bişi sölemedi doktor. birdahaki randevum ocakta.

o zaman 17 haftanın içinde olacağım. bakalım ben öğrencem mi:)

öğrenirsin cnm kesin...16-17 gibi kesin belli ediyorlar, tabii bi de göstermeleri önemli afacanların:))))

Herkese merhaba sevgili Haziran anneleri, uzun zaman oldu yazamadım ve bir süre takip edemedim malesef ama aklım hep sizdeydi. Dün doktor randevumuz vardı. Doktorumuz yine herşeyini baştan sona bebişimizin herşeyini gösterdi ve açıkladı. Tabii biz cinsiyet konusunda çok heyecanlıydık önceki söylediklerinin yarısını bile hatırlamıyoruz:)) yaklaşık 15-20 Dakika'dan sonra prens geliyor diyince benden ufak bi çığlık yükseldi. :nazar: İlk çocuk olduğundan kız erkek dememiştik ama eşimin gönlündeki oldu sanırım. Öğrenmeyen arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsiniz. Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sevinci isteyen herkese yaşatsın.
maşallah prensine:nazar:

paylaşıım:16:

Hamilelikte kaşıntının nedenleri

Kilo alımından dolayı ciltteki gerilme
Karaciğerdeki safra akımının yavaşlaması
Bilirubin yüksekliği yapan nedenler
Hamilelikten önce varolan cilt hastalıkları
Hamileliğe bağlı cilt hastalıkları
Allerjik bünyeden kaynaklanan reaksiyonlar
İlaç kullanımında vücudun verdiği reaksiyonlar
Karaciğer hastalıklarına bağlı nedenler
Cilt çatlaklıklarına bağlı kaşıntı
Tiroid ve böbrek bozuklukları
Viral hepatitler

Dokuz aylık bu dönem boyunca kaşıntılardan uzak kalmak ya da yaşanılan rahatsızlıkların etkilerini biraz daha azaltmak amacıyla şunlar dikkate alınmalıdır:
Vücut temizliğine önem verilmelidir.
Özellikle yaz aylarında hergün duş almak faydalı olmaktadır.
Çok sıcak su ile banyo yapmaktan kaçınılmalıdır. Sıcak su cildi kurutur ve elastikiyetini azaltır.
Sabun ve şampuanların tercihi iyi yapılmalıdır. Cildi nemlediren, kokusuz ve renksiz ürünler tercih edilmelidir.
Banyo sonrası sabun ve şampuan iyice durulanmalıdır.
Parfüm ve deodorantlardan uzak durulmalıdır.
Kokusuz ve renksiz kremler tercih edilmelidir.
Bol ve rahat kıyafetler tercih edilmelidir.
Pamuk içerikli kıyafetler giyilmelidir.
Ayakkabı seçimi ayak içerde terlemeyecek şekilde olmalıdır.
İç çamaşırları sık sık değiştirilmelidir.
Çok sıcak saatlerde sokağa çıkılmamalıdır.
Cildi kurutacak ya da tahriş edecek kozmetik ürünleri kullanılmamalıdır.

Allahım sana şükürrr
sonunda 15 haftaya kavuştum :)) :49:
darısı bekleyen herkezin başınaa :)
daha dün gibi şurda 6 yı görmeyi beklediğim günleeer :))
haftaların artması acaip keyif veriyoo diimi kızlar yaa :)
inşallah bebeklerimiz iyi ve sağlıklıdır...

kesinlikle aşada haftalarımın arttığını gördükçe çok mutlu oluorum:)
ben bişe hissedemedim arada bi pıt pıt pıt edio ama sanırım benim bağırsaklarım ben öle hissediorum özellikle sabahları karnımın üstünde uyanıorum o zamn üstünde baskı olunca daha rahat hissediorum:)
bende aşağıda 5 hafta falan yazıodu 8 haftaları görünce ne kadar özeniodum:) şimdi 14 oldu salı günü 15'e gircez:)
keyfi yerinde bizimkinin ultrasonda el salladı:):49::49::49::49::49:

Aynı durum bende de var. Doktor benim normal akıntım olduğunu söyledi. Hatta kültür yaptı normaldi bir problem yoktu

aynı durum bende de var hatta baya beyaz uzayan kokusuz pütür pütür arada akıntım oluyo günlük ped kullanıyorum kaşıntı idrarda yanma falan yoksa problem yok bence ..

paylaşıım:16:

Hamilelikte kaşıntının nedenleri

Kilo alımından dolayı ciltteki gerilme
Karaciğerdeki safra akımının yavaşlaması
Bilirubin yüksekliği yapan nedenler
Hamilelikten önce varolan cilt hastalıkları
Hamileliğe bağlı cilt hastalıkları
Allerjik bünyeden kaynaklanan reaksiyonlar
İlaç kullanımında vücudun verdiği reaksiyonlar
Karaciğer hastalıklarına bağlı nedenler
Cilt çatlaklıklarına bağlı kaşıntı
Tiroid ve böbrek bozuklukları
Viral hepatitler

Dokuz aylık bu dönem boyunca kaşıntılardan uzak kalmak ya da yaşanılan rahatsızlıkların etkilerini biraz daha azaltmak amacıyla şunlar dikkate alınmalıdır:
Vücut temizliğine önem verilmelidir.
Özellikle yaz aylarında hergün duş almak faydalı olmaktadır.
Çok sıcak su ile banyo yapmaktan kaçınılmalıdır. Sıcak su cildi kurutur ve elastikiyetini azaltır.
Sabun ve şampuanların tercihi iyi yapılmalıdır. Cildi nemlediren, kokusuz ve renksiz ürünler tercih edilmelidir.
Banyo sonrası sabun ve şampuan iyice durulanmalıdır.
Parfüm ve deodorantlardan uzak durulmalıdır.
Kokusuz ve renksiz kremler tercih edilmelidir.
Bol ve rahat kıyafetler tercih edilmelidir.
Pamuk içerikli kıyafetler giyilmelidir.
Ayakkabı seçimi ayak içerde terlemeyecek şekilde olmalıdır.
İç çamaşırları sık sık değiştirilmelidir.
Çok sıcak saatlerde sokağa çıkılmamalıdır.
Cildi kurutacak ya da tahriş edecek kozmetik ürünleri kullanılmamalıdır.

paylaşım için çok sağol canım, ben de keşfettiğim bir şey ekleyeyim (daha doğrusu dr. uyarmıştı ama ben yine bi de kendim tecrübe ettim:1:) alerjik bünyeliyseniz normalde alerji yapmayan şeyler alerji yapabiliyor. Misal benim polen alerjim var ama solunumda vardı, arı sütü+polen karışımı yemek normalde bir şey yapmazdı, şimdi o da alerji yapıyor

Back
X