Nasıl gezdiniz bu havada donmadınız mı? Ben soğuk diye burnumu bile dışarı çıkarmadım bugün :)
Sıcak mekanlara gittik.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gezdiniz bu havada donmadınız mı? Ben soğuk diye burnumu bile dışarı çıkarmadım bugün :)
Gitmediğime sevindim.. Soğuk diye üşendim zaten bebek arabasını Haşim İşcan geçicinden almayı düşünüyorum, kıyafet felan bakıcaktım ama yorumlarınızı okuyunca iyi ki gitmemişim dedim.
Bu arada LC waikikinin internet sitesine bakın bayanlar outlet erkek-kız bebek kategorisinde birşeyler var, fiyatları uygun ben gündelik kıyafetler için bir şeyler alınabilir diye düşündüm.
Gitmediğime sevindim.. Soğuk diye üşendim zaten bebek arabasını Haşim İşcan geçicinden almayı düşünüyorum, kıyafet felan bakıcaktım ama yorumlarınızı okuyunca iyi ki gitmemişim dedim.
Bu arada LC waikikinin internet sitesine bakın bayanlar outlet erkek-kız bebek kategorisinde birşeyler var, fiyatları uygun ben gündelik kıyafetler için bir şeyler alınabilir diye düşündüm.
sanırım ben bebegimin hareketini hissettim sanırım degil eminim hatta uzanıyodum elimi karnıma dokundurdum baktım bi şey yok zaten erken oldugunu düşünüyodum neyse bastırdım biraz biraz daha içerden bi şey küt diye vurdu bildiginiz vurdu yani çok korktum:26: hatta korkudan elim ayagım titredi şekerim düştü sanırım gidip bi şeyler atıştırdım korkuyorum dokunmaya artık eşimde yok bugun tek başımayım o gelmeden kalkışmıyım bu işlere ben ne pısırıgım ya:18:
ben kullanıorm canım ınanılmaz yanma var cunku
rennie surubum
Gunaydin kizlarruyamda bebegimi gordum sut verdim ona sonra bahce gibi yerde arabanin icinde uyutuyordum kafasini tutsun diye birsey almaya gittim dondum baska bebeklerde var ablama dedim nerde orda diyor baktim goremiyorum kartonun icinde kedi.ne kedi ile mi uyuyor dedim kuzenimin guya kucuk dukkanin onuymus baktim ben kizce uyuyor altinda ince penye pisama ustunde beyaz uzerine yesilyaprakli pembe kucuk kucuk cicekler olan birsey vardi cok guzel bir bebekti kumral boyle kutu gibi agzi burnu 2 bucuk aylik falandi.Sabah esim uyandirinca askim bebisu istiyorum cok tatliydi gelecek diyor hatta seneye bu zamanlar agu yapip bagiracak diyor.Ya ben onu yerim ozledim
buyusunler haziranda kucaklarimizi doldursunlar
![]()
Merhaba kızlarrr... ben pazartesi gittim doktora ve cinsiyeti öğrendik..
kızımız olacakmışkocaman olmuş maşallahh. 3 boyutlu renkli ultrasondan da baktı doktor.
nasıl hareketliydiçok duygulandım yine dayanamadım ağladım
![]()
gözün aydın canım hayırlı ewlat olsun inşallah prensesin
bende kız istiyorum ama sanki erkek olacakmış gibi geliyooorr:26:
Prensesiniz hayırlı olsun:) kucağına da alırsın inşallah :)
Sağlıklı olması en güzel kısmı zaten.. Maşallah![]()
denoz,gencpınar,desty,nurcoom kızlar prensesleriniz hayırlı olsun
minikuss canım oğluşun hayırlı osun
tebrikler![]()
Bunu ben de arastirdim. Yabanci kaynaklarda soyle birseye denk geldim: 11+'li gunlerde yapilirsa evet, ama ondan sonraki zamanlarda tutmuyor. Benim de kiz gorunuyor, ama hcg 28. Acaba erkek olabilir mi diye arastirmistim.
haberlerde seyrettim ben de gerçekten mahşer yeri gibiymiş...sen alabildin mi cnm????kızlar iyi akşamlar:))bugün istanbul bostancıda açılan hellobaby mağazasına gidipte herhangi bişey alabilen var mı? :) mahşer yeri gibiydi.kasa kuyruğunu hayal bile edemezsiniz :)
Selaam kızlaaar nasılsınız?biz bugün kontrole gittik...çok heyecanlıydık ztn cinsiyetini öğrenmek için gittik...ilk girdik,bizimki ayakları bağdaş kurmuş oturuyor..doktor salladı,ben öksürüyorum fln rahatsız olsun diye,yook inat etti pozisyonunu değişmio,göstermedi...doktor tatlı bişiler yiyip gelin dedi..bizde inat ettik ya öğrencez diye gittik tatlı yedik geldik...bu sefer bizimki gevşemiişş ayakları açmıış,sere serpeee :))) doktor baktı,ultrasonda bir yere yakınlaştırdı sonra ultrason ekranına kocaman PİPİ yazdı :)))tabi biz gülüyoruz fln...yani kısacası teyzeleri OĞLUŞUMUZ geliyoor...erkek yılı bu sene heralde...Allah sağlıkla kucAğımıza almayı nasip etsin inş..
![]()
hoşgeldin:))) maşallah senin de kızına cnm...merhaba ben aranıza yeni katıldım. yeni üye oldum. hamileliğimin 15.ci haftasındayım. geçen hafta 2 li tarama testi oldum. bakalım sonuçlar daha çıkmadı. ama ense kalınlığı filan herşey normal çok şükür. cinsiyeti de kesinolmamakla beraber kız gibi dedi doktor.rahat halimelilk için tavsiyeleriniz nelerdir ? şimdiden teşekkürler.
maşallah pipişline:))))günaydın kızlar . dün ikili testimizi yaptık . ense kalınlığımız 1,9 çıktı . burun kemiğimizde oluşmuş doktor amcamız çok ilgiliydi . her bir yerini gösterdi bebeğimin . herşey normal gayet güzel dedi . ve ben sormadan %80 erkek dedi . benimde pipişlim geliyor . :)
Kızlar ben 12 haftada ikili test için gittim. orda cinsiyet için bişi sölemedi doktor. birdahaki randevum ocakta.
o zaman 17 haftanın içinde olacağım. bakalım ben öğrencem mi:)
maşallah prensineHerkese merhaba sevgili Haziran anneleri, uzun zaman oldu yazamadım ve bir süre takip edemedim malesef ama aklım hep sizdeydi. Dün doktor randevumuz vardı. Doktorumuz yine herşeyini baştan sona bebişimizin herşeyini gösterdi ve açıkladı. Tabii biz cinsiyet konusunda çok heyecanlıydık önceki söylediklerinin yarısını bile hatırlamıyoruz:)) yaklaşık 15-20 Dakika'dan sonra prens geliyor diyince benden ufak bi çığlık yükseldi.İlk çocuk olduğundan kız erkek dememiştik ama eşimin gönlündeki oldu sanırım. Öğrenmeyen arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsiniz. Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sevinci isteyen herkese yaşatsın.
Allahım sana şükürrr
sonunda 15 haftaya kavuştum :))
darısı bekleyen herkezin başınaa :)
daha dün gibi şurda 6 yı görmeyi beklediğim günleeer :))
haftaların artması acaip keyif veriyoo diimi kızlar yaa :)
inşallah bebeklerimiz iyi ve sağlıklıdır...
Aynı durum bende de var. Doktor benim normal akıntım olduğunu söyledi. Hatta kültür yaptı normaldi bir problem yoktu
paylaşıım
Hamilelikte kaşıntının nedenleri
Kilo alımından dolayı ciltteki gerilme
Karaciğerdeki safra akımının yavaşlaması
Bilirubin yüksekliği yapan nedenler
Hamilelikten önce varolan cilt hastalıkları
Hamileliğe bağlı cilt hastalıkları
Allerjik bünyeden kaynaklanan reaksiyonlar
İlaç kullanımında vücudun verdiği reaksiyonlar
Karaciğer hastalıklarına bağlı nedenler
Cilt çatlaklıklarına bağlı kaşıntı
Tiroid ve böbrek bozuklukları
Viral hepatitler
Dokuz aylık bu dönem boyunca kaşıntılardan uzak kalmak ya da yaşanılan rahatsızlıkların etkilerini biraz daha azaltmak amacıyla şunlar dikkate alınmalıdır:
Vücut temizliğine önem verilmelidir.
Özellikle yaz aylarında hergün duş almak faydalı olmaktadır.
Çok sıcak su ile banyo yapmaktan kaçınılmalıdır. Sıcak su cildi kurutur ve elastikiyetini azaltır.
Sabun ve şampuanların tercihi iyi yapılmalıdır. Cildi nemlediren, kokusuz ve renksiz ürünler tercih edilmelidir.
Banyo sonrası sabun ve şampuan iyice durulanmalıdır.
Parfüm ve deodorantlardan uzak durulmalıdır.
Kokusuz ve renksiz kremler tercih edilmelidir.
Bol ve rahat kıyafetler tercih edilmelidir.
Pamuk içerikli kıyafetler giyilmelidir.
Ayakkabı seçimi ayak içerde terlemeyecek şekilde olmalıdır.
İç çamaşırları sık sık değiştirilmelidir.
Çok sıcak saatlerde sokağa çıkılmamalıdır.
Cildi kurutacak ya da tahriş edecek kozmetik ürünleri kullanılmamalıdır.
haberlerde seyrettim ben de gerçekten mahşer yeri gibiymiş...sen alabildin mi cnm????
bende hala yok göbüş möbüş:26: 20de fln çıkar diyorlar, kuzenimin 24 haftalık, 20 civarı çıkmış onun dakızlarr bizde göbüşlerimizin resmini çekip koysak nasıl olurr bence güzel olurr... ne dersiniz