2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay ne güzel ya benmde ılk bebegm ve cok heycanlıyım cinsyetmızı ogrenemdk daha kısmetse bu sefer gttgmzde ogrencez ogrenenlerı okuyunca mutlu oluorum bzmde az kaldı ögrenmemze hemen buyusun istyorum göbüşümz hazıran gelsn artıkda minik yavrularımızı alalm kucaklarımıza ...

Kizlar dun cinsiyetini ogrenmek icin doktordaydik :) gostermiyordu bir turlu bnmki ve sonunda ogrenebildik cinsiyetini.. Bzm de Prensesimiz geliyor ins :)

canım bu mothercarenın outleti kozyatagında tam olarak nerede bana tarıf edebılır mısın lutfenn

Canım ben şimdi ordan çıktım kozyatağı by hotelin arkasında demsa grup diye yazıyor binada matharecar in 7 li badileri 11 tl inanamassın çeşit çeşit tavsiye ederim.benim bebişimşn cinsiyeti henüz belli olmadığından az seceneğim oldu ama belli olsun hemen gidicem:-)

SElam kizlar nasilsiniz dün doktora gittim cok şükür ikili test sonucları guzel çıkta yanmız cinsiyetimiz değişti doktor teyzesi kukusu var kızınız var dedi :1::1::1::1:

ay ne güzel ya benmde ılk bebegm ve cok heycanlıyım cinsyetmızı ogrenemdk daha kısmetse bu sefer gttgmzde ogrencez ogrenenlerı okuyunca mutlu oluorum bzmde az kaldı ögrenmemze hemen buyusun istyorum göbüşümz hazıran gelsn artıkda minik yavrularımızı alalm kucaklarımıza ...

Merhaba bende aranıza yeni katıldım benımde ilk bebegım bir an önce hazıranın gelmesini iple çekiyorum sizler gibi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sanada hayırlı dogumlar hayatım..:)

Merhaba bende aranıza yeni katıldım benımde ilk bebegım bir an önce hazıranın gelmesini iple çekiyorum sizler gibi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sanada hayırlı dogumlar hayatım..:)
Bende haziran ayında teyze Olucammm :))):16:

Tamam canımmmm sana söylemem gereken bişi var Msn ini açarsan sevinirim ablacım

SElam kizlar nasilsiniz dün doktora gittim cok şükür ikili test sonucları guzel çıkta yanmız cinsiyetimiz değişti doktor teyzesi kukusu var kızınız var dedi :1::1::1::1:

Hayırlı olsun canım... bu arada kaçıncı haftada erkek demişti doktorlar? bana da erkek dediler 11. haftada ve dün ama ben hala değişebileceğini düşünüyorum :)) gerçi bu vakitten sonra değişmesini istemiyorum çünkü ufak tefek bisürü şey aldım bebişime :))

hayırlı olsun canım bu sefer kesin mi peki
erkeklerde yanılma pek olmuyor da önce kız deyip erkek olduğu anlaşılan çok oluyor
benim de 13. haftada erkek dedi ama bu örnekleri gördüğüm için hiç bişey almıyorum ben

Hayırlı olsun canım... bu arada kaçıncı haftada erkek demişti doktorlar? bana da erkek dediler 11. haftada ve dün ama ben hala değişebileceğini düşünüyorum :)) gerçi bu vakitten sonra değişmesini istemiyorum çünkü ufak tefek bisürü şey aldım bebişime :))

Hayırlısı olsun insallahh benimde 12 haftamda erkek dedi ve hala erkek bende dayanamayıp bısıler aldım..Allah hayırlı evlat eylesin sana ve vatanımıza.

İnşallah değişmez canim bende değişebilir diye kendimi cok kaptırmadı
11 ve 13 haftalarda dedi dün gittiğimizde de kiz olduğunu öğrendin Rabbim saglık versin bebişlerimize

Benim ilk hamileligimde 4,5 aylikti, belli olmuyordu. İsyerimde soyledigimde herkes sasirmisti. Buna son 3 gune kadar hicbirsey yoktu, birden oyle bir sisti ki goren 4,5-5 aylik sanabiir.

bana da hep karnın ne zaman çıkıcak diyip duruyolardıı.. bu son bir haftada inanılmaz şiştim kendim de hayret ediyorum acaba kilo mu aldım ben çok fazla die tartımın pilini bile değiştirdim :)) akşam itibariyle dımbara gibi geziyorum resmen :))

cinsiyet konusunda erkekte yanılma olumuyo diyosunuz ama başta erkek dediklerinin bi çoğu kıza döndüü farkındaysanız..
benim ki tam bir muammaya döndü 11+ larda yapılan ikili testimiz bile sınır arasında 44.9 gibi bişi :) her türlü süpriz yapacam diyo benimki :))

Çok tatlı tarif alabilirmiyiz ben hiç örmedim patik ama çok özeniyorum. Pembişide tatlı olur:)))

Kizlar dun cinsiyetini ogrenmek icin doktordaydik :) gostermiyordu bir turlu bnmki ve sonunda ogrenebildik cinsiyetini.. Bzm de Prensesimiz geliyor ins :)

Prensesleriniz hayırlı olsun arkadaşlar:nazar :nazar: Prenslerle olan sayı farkını kapatıyoruz herhalde:1::1:

arkadaşlar;
bu arada yeni bişey öğrendim
çoğu islam alimine göre bebeklerimizin ruhuu bu hafta yani 15. hafta da üfleniyo muş:) bol bol dua edelim
iyi huylu güzel ahlaklı akıllı uslu merhametli hayırlı evlatlar olmaları için :) :16:
ben hesapladımm bu gün mingimin 100. günü :) RAbbim hayırlı ömür versin hepsine :) :nazar:

Back
X