2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Golgen hangi şehirdesiniz? Ben özel bir şirkette işe alım yöneticisiyim. belki birşeyler çıkarabilirim.
istanbul avrupa yakasındayız cnm
hıc uzulme canım
allah bı kapıyı kapatosa ınan daha ıyısını acmak ıcın
bebegınızın sansına esın daha ıyı bı ıse gırcek ınan buna
esıne uzuldugunu bellı etme destek ol
bak gor daha guzelı gelıo s

bende rüyamda işten çıkartıldığımı gördüm dudağım ucukladı. hala etkisindeyim korkuyorum. öle bişi olursa naparız diye. kredş vr bizm çünkü.

Allah yardımcın olsun. zor bi durum. daha önce eşimle yaşadık bu durumu. tez vakitte iş bulur inş.

tâtlim vardir bundada bir hayir.emin ol daha iyilerini bulacak.biraz sabir sadece

gölgen'cim, çok üzüldüm eşinin durumuna. bugün bir tanıdığımın bebeğinin gelişimi durmuş, kürtaj olmuş, onun haberinin üstüne eşini de duyunca çok üzüldüm. çok şükür ki bebeğiniz sizinle, sağlıklı... eşin de muhakkak ki iş bulur, evlilikte hepimizin zorlu günleri oluyor. vaktiyle çok istediğim fakat kabul alamadığım işler olmuştu, Rabbim sonrasında hep daha iyilerini karşıma çıkardı. bir de sizin bebek gibi bir mucizeniz var, kalpten çok daha hayırlı, bereketli fırsatların karşınıza çıkacağından eminim...

merhaba kızlar ; uykusuz bir geceden sonra işe geldim , bütün gece eşime moral vermekle geçirdim diyebilirim , bu sekilde olmasa işten cıkmazdın onları yüzüstü bırakıyor gibi hissederdin dedim , alalh çocuğumuz için bize bir kısmet kapısı acıyor aslında dedim :44:ve öyle olmasına bende inanmak istiyorum, sanırım da öyle olcak , herne kadar yarımyalamak uyusamda güzel aydınlık bir rüya gördüm ve içimde güzel bir his var:130:
bitarafım nasıl yaparız diyeee endişe etsede diğer tarafım beni rahatlatıyor , ve hersey çok güzel olacak diyor:75:
gerçekten kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim , inanın iş yerinde ve ailemde bile en yakınlarım durumu bilmiyor, siz de olmasanız kendimi çok yanlz hissederdim .:85:

günaydın kızlar sinirlerim cok bozuk dün esım cok ıstedı dıye bı akrabasına gıttık annesının komsusu annesıyle babasıda geldıneyse oturduk felan bı sıkıntı yok tam kalktılar annesıyle babası antrede esıme akıl verıp durmaya devam edıyo her zamankı halıdır mılletın ıcınde sen bılmezsın ben bılırım edalarıyla akıl verır esıme neyse yıne hemen yarın gıt hallet o ısı basın belaya gırer hayatın bıter tarzında konustu bende ya bısey olmaz dedım laf olsun dye sussun dye esımı rahat braksın dye bırden bı bagırdıkı ustume nasıl olmaz hayatı bıter bende olmaz ıste dedım gıcıklıgına sınır oldum bagırmasına o tekrar mahfolur dye bagırınca ıyıcegıcık oldum olmaz hıcc bı seyycık olmaz dedım tabı sınırden kudurdu ıyıce yolculamadan gectm ıcerıye gectm onlar cktılar sonra elım ayagım tıtredı hala ble dusununce kan beynıme sıcrıyo cok alakasız bı yere yazmıs gbıym kusura bakmayn bı tek sızınle paylasımım var malum hamıslık bı dahada gorusmem guya hamıleyım dye bana cok ılgı gosterıyomus rollerı kesıyolardı Allah sasırtır ınsanı boyle foyaları ortaya cıkar hep bellıydı numaraları

Günaydınn kızlar bişey sorucam ben bu demir haplarımı hiç düzenli kullanmadım herhangi bir sorun teşkil edermi sizce

Günaydın herkese

Doktorum bana demir hapı falan vermedi. Sadece multivitamin verdi kullanayım diye :44:

Oğlum kıpırdanıyor ama tekme falan atmıyor, bariz hareketi yok. Acaba çok mu uyuyor :emir_bebek: Bugün 18.haftamız bitiyor. Kocaman olduk :nazar:

merhaba kızlar ; uykusuz bir geceden sonra işe geldim , bütün gece eşime moral vermekle geçirdim diyebilirim , bu sekilde olmasa işten cıkmazdın onları yüzüstü bırakıyor gibi hissederdin dedim , alalh çocuğumuz için bize bir kısmet kapısı acıyor aslında dedim :44:ve öyle olmasına bende inanmak istiyorum, sanırım da öyle olcak , herne kadar yarımyalamak uyusamda güzel aydınlık bir rüya gördüm ve içimde güzel bir his var:130:
bitarafım nasıl yaparız diyeee endişe etsede diğer tarafım beni rahatlatıyor , ve hersey çok güzel olacak diyor:75:
gerçekten kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim , inanın iş yerinde ve ailemde bile en yakınlarım durumu bilmiyor, siz de olmasanız kendimi çok yanlz hissederdim .:85:

canım her işte bi hayır vardır hiçççç sıkma canını bebişiniz de kısmetiyle gelir inşallah..:16: sağlığınız yerinde olsun sizinde bebişinde gerisi her şekilde gelir gönlünü ferah tut:34:

günaydın herkese . bugün resmen içim dondu . eşim şehirdışına gitti bende işyerindekilerle işe geldim bugün ve tam 30 dk durakta bekledim içim dondu şuanda işyerinde kazak hırka ve yelek üzerimde lahana gibi oturuyorum

gölgenciğim eşin için üzüldüm canım . RABBİM bebeğin rızkıyla eşine daha hayırlı bir kapı açar İNŞALLAH

günaydın kızlar
bugün ağrılarım arttı kokmuyor deliğim umarım ters bişey yoktur...sabah beş dakkalık yolu 20 dakkada yürüdüm diyebilirim.göbek altı o kadar acıyorki kıpırdayamıyorum bazen..armı böyle benim gibi olan normalmi sizce

Günaydın cnm

Bence korkulacak birşey yoktur ancak benim de ağrılarım olduğu dönemde doktor bana gel beraber herşeyin yolunda gittiğinden emin olalım demişti.Ve işe 2 gün gitmememi dinlenmemi söylemişti.İstersen doktorunu ara
kötü birşey yoktur kesin ama için rahatlasın.

günaydın kızlar
bugün ağrılarım arttı kokmuyor deliğim umarım ters bişey yoktur...sabah beş dakkalık yolu 20 dakkada yürüdüm diyebilirim.göbek altı o kadar acıyorki kıpırdayamıyorum bazen..armı böyle benim gibi olan normalmi sizce

Arkadaşlar;
1-2 gundur giremedim, takip edemedim. Umarım herkes iyidir. Şimdi geri gidip okuyacağım neler olup bitmiş diye. Ama günlerdir kızımın resmini yüklemek var aklımda, bir türlü doğru bilgisayarı denk getiremedim. (ipad'den yükleyemedim vs.vs.)
Neyse, umarım yüklemeyi beceririm. Bu fotograf 12+3 günlükken. :) $kızım.webp

Günaydın anneler ve tatlı minikleri. Hava güneşli, güzel ama bence tam kandırmaca hastalık havası aman dikkat edelim.

Gölgen; Allah sana büyük bir sabır versin ki eşine destek olabilesin. Her şeyde bir hayır vardır. Miniğin rızkıyla gelir ve her şey eskisinden de güzel olur inşallah. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış. Kötü düşüncelere kapılıp miniğini ve kendini üzme sakın.

Naz; sıcak bir şeyler içmeye çalış. Ihlamur falan iç. İçin ısınsın. Eğer küçük fan gibi birşey varsa ayaklarını ısıt mutlaka ısınırsın.

Arkadaşlar;
1-2 gundur giremedim, takip edemedim. Umarım herkes iyidir. Şimdi geri gidip okuyacağım neler olup bitmiş diye. Ama günlerdir kızımın resmini yüklemek var aklımda, bir türlü doğru bilgisayarı denk getiremedim. (ipad'den yükleyemedim vs.vs.)
Neyse, umarım yüklemeyi beceririm. Bu fotograf 12+3 günlükken. :) Eki Görüntüle 586891
Bu resmi hangi cihaz veriyor. Bayıldım :nazar:. Bebeğimin böyle resimleri olmasını çok isterdim

Arkadaşlar;
Neyse, umarım yüklemeyi beceririm. Bu fotograf 12+3 günlükken. :) Eki Görüntüle 586891

canım bu çok güzel bişey.yumuk yumuk eller manken gibi bir fizik.bu arada söylemiş miydim benim de oğlum olacak hani anlarsın ya :34::34:

peki bu kadar net nasıl oluyo bu foto renkli ultrason mu bu

Günaydın anneler ve tatlı minikleri. Hava güneşli, güzel ama bence tam kandırmaca hastalık havası aman dikkat edelim.

Gölgen; Allah sana büyük bir sabır versin ki eşine destek olabilesin. Her şeyde bir hayır vardır. Miniğin rızkıyla gelir ve her şey eskisinden de güzel olur inşallah. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış. Kötü düşüncelere kapılıp miniğini ve kendini üzme sakın.

Naz; sıcak bir şeyler içmeye çalış. Ihlamur falan iç. İçin ısınsın. Eğer küçük fan gibi birşey varsa ayaklarını ısıt mutlaka ısınırsın.

çok sağol canım . sıcak çayımı içtim ayağımın altına fanlı elektrik sobasınıda aldım şimdi daha iyiyim .:16:

Back
X