istanbul avrupa yakasındayız cnmGolgen hangi şehirdesiniz? Ben özel bir şirkette işe alım yöneticisiyim. belki birşeyler çıkarabilirim.
hıc uzulme canım
allah bı kapıyı kapatosa ınan daha ıyısını acmak ıcın
bebegınızın sansına esın daha ıyı bı ıse gırcek ınan buna
esıne uzuldugunu bellı etme destek ol
bak gor daha guzelı gelıo s
bende rüyamda işten çıkartıldığımı gördüm dudağım ucukladı. hala etkisindeyim korkuyorum. öle bişi olursa naparız diye. kredş vr bizm çünkü.
Allah yardımcın olsun. zor bi durum. daha önce eşimle yaşadık bu durumu. tez vakitte iş bulur inş.
tâtlim vardir bundada bir hayir.emin ol daha iyilerini bulacak.biraz sabir sadece
gölgen'cim, çok üzüldüm eşinin durumuna. bugün bir tanıdığımın bebeğinin gelişimi durmuş, kürtaj olmuş, onun haberinin üstüne eşini de duyunca çok üzüldüm. çok şükür ki bebeğiniz sizinle, sağlıklı... eşin de muhakkak ki iş bulur, evlilikte hepimizin zorlu günleri oluyor. vaktiyle çok istediğim fakat kabul alamadığım işler olmuştu, Rabbim sonrasında hep daha iyilerini karşıma çıkardı. bir de sizin bebek gibi bir mucizeniz var, kalpten çok daha hayırlı, bereketli fırsatların karşınıza çıkacağından eminim...
merhaba kızlar ; uykusuz bir geceden sonra işe geldim , bütün gece eşime moral vermekle geçirdim diyebilirim , bu sekilde olmasa işten cıkmazdın onları yüzüstü bırakıyor gibi hissederdin dedim , alalh çocuğumuz için bize bir kısmet kapısı acıyor aslında dedim :44:ve öyle olmasına bende inanmak istiyorum, sanırım da öyle olcak , herne kadar yarımyalamak uyusamda güzel aydınlık bir rüya gördüm ve içimde güzel bir his var:130:
bitarafım nasıl yaparız diyeee endişe etsede diğer tarafım beni rahatlatıyor , ve hersey çok güzel olacak diyor

gerçekten kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim , inanın iş yerinde ve ailemde bile en yakınlarım durumu bilmiyor, siz de olmasanız kendimi çok yanlz hissederdim .:85: