kızlar merhaba,annemlerde olduğumdan ara ara cepten girip takip edebildim,alıntı yapamadım neyazıkki.saat 4' ü geçti ve ben ayaktayım

akşam azıcık uyumuştum.sanırım oyüzden uyku tutmadı

kızlar göbüşleriniz çok tatlı.hepinize maşallah diyorum

ben resim koymak istemiyorum çünkü hepiniz çok zayıfsınız

beni görünce gözünüz korkabilir

hully sen yokmusun sen

kız nerene aldın 14 kiloyu

bizi kandırıp durdun hep

maşallah sanada...
arzu_mu,ugurum77; kızlar çok geçmiş olsun.arzucum canım,benimde bebiş hep geride.geç döllenme benimki.inşallah sende ilaçlarına ve hareketine dikkat ederek çare bulursun derdine.ama çok takmamaya çalış,herşeyin başı stress.ugurum canım,sende dikkat et kendine,iyiki de erken farkedilip önlem alınmış.üzmesin annesini uslu uslu dursun içerde
tetenoz aşım:doktorumdan mail gelmeyince telaşlanıp burda paylaşmıştım.neyseki perşembe mail atmış ve ilk dozu 28. haftaya kadar olabilirsin demiş.bende cuma günü ilk dozunu vuruldum.neyazıkki ogünden beri sol kolum ağrıyor.ama ilaç alıcak kadarda değil.kolumu kaldırırken zorlanıyorum daha çok.
kontrolüm ve gebelik şekerim:cuma kontrolüm vardı.bebişim iyiymiş çok şükür

ama gebelik şekerim nedeniyle doktorum diyetisyene yönlendirdi

1 hafta boyunca dikkat edip kendi kendime açlık tokluk kan şekerimi ölçüp kaydedicem,sonuçlara göre diyet işe yaramazsa insülin iğnesi vericekmiş

nasıl becericem şu parmaktan kan alma işini bilmiyorum,çok tırsıyorum:18:gebelik şekerininde kiloyla pek ilgisi yokmuş.zayıf annelerde bile çıkabiliyormuş.daha diyetisyene de gidemedim.nereye kime gidilir onuda bilmiyorum.birde şu kan alma aletinden biran önce temin etmem gerekli
Hizaya soktun bizi valla cevaplar döküldü birden :)) Kırılma tatlım dün farketmedim ben yoksa bende seninle aynı haftadayken yaptırdım yazardım.. 24. haftamdan 25.haftama geçtiğim gün yaptırdım.. Eğer aşıyı yaptırmak istiyorsan henüz geç değil.. Ben doktoruma sormadım bile henüz başıma ne gelecek bilmediğimden en kötüsü için tedbir alıp ilk dozu yaptırdım, Martta diğer doz var..
öyle oldu sanırım

özelliklede cevap beklediğim arkadaşlarım yazmayınca bozuldum

topiğin her satırını en baştan beri tek tek okuyan aktif bir üye olarak ne yalan söylim kırıldım da biraz

neyse işte geçti gitti

cevap veren tüm arkadaşlara ve sana teşekkür ederim
slm kizlar nasilsiniz biz diabetisyenden geldik cok yorulduk birazda morelimiz bozuldu sekerimiz 92 cikti gecen seferde 143 cikmisti 92 sinirmis risk teskil ediyormus yani. neyse yinede okadar üzülecek kadar degilmis diyeceksiniz sorun surda doguma kadar hergun günde 4 kez sekerimi ölcecekmisim nasil yapcam bilmiyorum
igne agrisina hic gelemiyorum bugun kolumu delik desik ettiler zaten 3 defa kan aldilar bir defada bosa cikti. simdi ben kendi kendime nasil yapcam bilmiyorum

(
canım geçmiş olsun sanada,seninki yine iyiymiş,benim 60'.dk da şekerim 199 çıkmış

bende günde üç kez ölçücem ama kandan ve iğneden çok korkuyorum:18:tam adamını buldu
uconn canım benim başıma gelenler aynı anda sanada gelmiş

ikili test yaptırdığım doktor sus pustu,ağzından cımbızla laf aldık bizde.hatta alamadık

detaylımı yapan doktor iyiydi,ama oda görüntüyü iyi alacam diye alttan üstten bastırdı

benimde canım çok yandı ve bebişime bişey olucak diye çok korktum:18:daha sonrada ağrım oldu benimde.eve gelince ağlamıştım

detaylıyı atlatmışsınya gözün aydın,bebişinde iyidir merak etme annesi

biz evham yapıyoruz birazda...
rezene canım geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın.düşmek benide çok korkutuyor:18:bebişin ben iyiyim annecim diyorsa bir sorun yoktur canım,içini ferah tut